Показати повну версію : Ще один дозор
"Денний дозор" разом із Лук"яненком писав Васильєв, якшо не помиляюся - український письменник.
так-от, він окремо опублікував ще один "дозор" - де головними героями є бійці київського денного дозору, плюс одеські та миколаївські:) які всі разом вирішують проблеми в Петербурзі.
мені сподобалося, читав із задоволенням.
читав цю книжечку мені не дуже сподобалась
як завжди всі діри нашими затикають
а ще у васильєва - "серця і мотори", мені дуже сподобалося:)
але чому дірки затикають?
шо маєте на увазі?
читала про києвський дозор.
не сподобалося.
поверхові описи, ідея не дуже.
не захопило.
втім, це субєктивно.
ну, в будь-якому разі, думаю, ніяк не гірше за всі інші дозори.
але ця книжка якась світліша за інші, без біготні та такого екстримального екшену.
якась спокійніша, більш споглядальна, чи шо...
я би сказав - меншзахідноорієнтована... якшо дозволите такий термін..
ну, мені приємно зайшло:)
g_i сказавале чому дірки затикають?
ну очевидно тому що з точки зору логіки якого біса будуть вартові Києва робити в Пітері? В автора аргументація просто смішна, після цього моменту я і почав важати що книжечка так собі і Україною дири затикають: гг Лайк мені треба щоб ти туда поїхав бо як поїдуть мої то порушиться баланс, впадуть наші акції, команда Львівської Нічної варти переможе в нас в грі в футбол і я зламаю собі нігтик.... сорі просто дослівно не пам'ятаю так би привів цитату:)
Тим більше як завжди нагони на Пітер відвічна боротьба пеДОрБуРгА зі МоЗкЛОМ(Пітер Москва ) і тільки одне не зрозуміло яке відношення до того всього має автор????:confused: :confused: :confused:
тільки одне не зрозуміло яке відношення до того всього має автор???
мабудь, тут якась наддержавна змова... і автор має якесь відношення до цього!
може, він чеченський екстриміст? чи ізраїльський? чи натівський шпигун???
треба розібратися....
непорядки в темі... безмістовно воно якось все...
попрошу більше вражень та власних думок. а після них можна і про шпигунів поговорити.
киньте зсилку де це можна скачати
Назву будь ласка підкажіть
Назву будь ласка підкажіть
Лик Черной Пальмиры
але я вже сам знайшов дякую:aga:
Мені "Лик Черной Пальмиры" зовсім не сподобався. Не передана атмосфера оригінальних Дозорів (я розумію, що у автора інакший стиль і все таке, але світ "Іних" повинен зберігатися). Автор поперекручував образи героїв...Того ж Завулона.
Але ідея про те, що і міста можуть бути Іними - цікава.
Мені не сподобалось, звичайнісіньке легке чтиво, в тих же оригінальних дозорах набагато більше сенсу.
як на мене то в автора набагато краще вийшов відьмак великого києва ніж Лик черной Пальмиры
мені сподобалося більше ніж в "оригінальних" дозорах. якась спокійніша атмосфера, якось трохи глибше - замість напруженого екшену
Мені "Лик Черной Пальмиры" також зовсім не сподобався.
Попереднi твори були цiкавiши ...
мені сподобалося більше ніж в "оригінальних" дозорах. якась спокійніша атмосфера, якось трохи глибше - замість напруженого екшену
а як на мене то книжка посередня і автору просто не вистарчило фантазії щоб зробити сюжет більш напруженим
мені просто цікаво в чому тут глибина? в тому шо він цоя споганив чи в тому шо придумав як можна ходити на половину в сумраку?
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008