КПК

Показати повну версію : ПОП ПАНК

Hategirls
13.01.2007, 21:54
фак,ну я взагалі вважаю що ПОП ПАНК,і ці чудові пісеньки на 3 акорди, це така річ яка змінюе світ і людей зокрема.Це позитивне музло від якого не хочеться а ні знищувати світ,а ні різати кляті руки.Від ціеї музики хочеться жити,робити дурниці,сходити з розуму і не шкодувати.БО ЦЕ ВЕСЕЛО.А хто не згоден,то тому просто в кайф страдати та вічно робити з себе жертву,хоча їх також можна зрозуміти,як не як злим бути набагато легше...

FaceDancer
14.01.2007, 00:42
злим бути набагато легше...

Не усім. Кожному своє.

Baltis
14.01.2007, 12:23
Пук-пук-пук, поп панк... Ну я не знаю конечно что сказать, но мойо мнение что музика ООООЧЕНЬ однообразная, и скушнаватая после второй песни.

Hategirls
14.01.2007, 23:11
дивно шо такі слабенькі відгуки,я вже сподівалась шо тут травляпочнеться та "глобальное абсырание"....

acid drinker
14.01.2007, 23:51
багато сподівалася...
тут фігню зазвичай ігнорують... якби вона хоч на обсирання заслуговувала - увагу би звернули. а так... http://www.msn101.com/content/Emoticons/3d_5F25_42WT9J.png

explicit_noise
15.01.2007, 04:24
подобаеться, але дуже вибірково

Baltis
15.01.2007, 22:24
дивно шо такі слабенькі відгуки,я вже сподівалась шо тут травляпочнеться та "глобальное абсырание"....

Концерт по заявкам:
Фигня ваш поп панк, песни про тупое школьное даже не молодежное а идиотское время, о безотвецтвености в стороне, о бесконечности халявы, и о том что жирные от факдональдса америкосы хотят лижать своими пузами к небу и чтобы за них все делали черны ребята!

Hategirls
15.01.2007, 23:10
щож дякую за таку гидку увагу,я взагалі не сперечаюся що кожен мае свою лайнову думку...а що до моїх помилок,то нехай я їх буду робить як в житті так і в письмі...яж як не як звичайнісінька людина

RockerША
15.01.2007, 23:42
Ти обрала дещо неправильну тактику, починаючи писати на цьому форумі. Тут не потрібно чекати, поки тебе "обісруть", чи підтримають. "Неприятности сами найдут тебя". Першим постом ти виклала свою думку, але не спитала, що думають інші. Як вони мають реагувати? Вони просто гидяться, бо хтось нав'язує їм свою думку.
"Кожен має свою лайнову думку"...хм... якщо пишеш, з натяком щоб відповіли, звикни з тим, що поважати тебе не будуть, коли будеш з такою зневагою відноситись до думки інших.
Дякую за увагу, RockerША

RockerША
15.01.2007, 23:43
Вибачайте за тафффтологію)))

X_EMO_I'mOFucknK
16.01.2007, 12:48
Поп-попку слушаю иногда, когда че стукнит в голову, нечо особеного:
Гриндей,
ГудШарлотка,
и т.п.

Но не любитель, просто согласен с тем дурачком Балом, тошо слышком как то у них все утопично, что есть вредно для здоровья!

Hategirls
06.02.2007, 21:59
ну знаєте,в тому то і річ,що я написала свою думку,ось в загалі і все.А судячи з відгуків,то кращеб я її собі в дупу запхала...

explicit_noise
07.02.2007, 04:16
Hategirls
лично я сомневаюсь в твоей компетентности по данному вопросу

Baltis
25.02.2007, 13:47
ну знаєте,в тому то і річ,що я написала свою думку,ось в загалі і все.А судячи з відгуків,то кращеб я її собі в дупу запхала...

Ты гониш, никто тебе нечо не хочет засовывать туда, куда ты сказала, и ты этого делать не должна, твойо мнение прежде всего, ваедь оно твое, это наше мнение ты можеш засунуть нам в жопу. :aga:

Hategirls
02.03.2007, 00:05
Вітаю з першим днем КАЛІФОРНЯКА!....мої любі літфорумщики!

Hategirls
02.03.2007, 00:08
анті-пафос фронт,,анти-задертий ніс фронт,анті-самозакохані стерви фронт!ПРИЕДНУЙТЕСЬ!

explicit_noise
02.03.2007, 00:19
Антанта, кхгм...

Baltis
05.03.2007, 20:23
анті-пафос фронт,,анти-задертий ніс фронт,анті-самозакохані стерви фронт!ПРИЕДНУЙТЕСЬ!

радикально, круто.
добавь еще, анти-писимизм фронт, и анти-умность фронт(умным нужно быть в меру:aga: :aga: :aga: )

Hategirls
31.03.2007, 20:50
питання не для роздумів,але все ж таки:чому саме при такій суперовій погоді стає ТАК гидко у середині?чи може я помиляюсь і так тільки в мене?ага,ага!багато захотіло....шоб було так як ні в кого,до того ж така маячня))))))

Baltis
14.04.2007, 13:45
Возглавь на досуге "Кружок Терорестической Молодежи", полегчает.
Или создай сайт с названием: "Заговорщики мира объединяйтесь!".

Вот я лично провожу интегрирование в нашу страну войск Ирландии для захвата власти (покачто кучка типов стонного вида, что говорят "...мы играем в страйкбол...бла,бла,бла...страйкбол..." и носят нашивки И.Р.А., но я их роскусил, их прислали мне в ответ на мою прозьбу),и чтобы власть не нам, не руским, не амерекосам, и не эвропе досталась, а Ирландии, тошо там нет змей, варят класное пиво, и бегают лепреконы!

Серцевий_Напад
16.04.2007, 18:01
Не знаю чого так всі гонять на поп-панк і вважають цей стиль тупим. Я б не сказав. Якшо порівняти інтелект слухачів стилів поп-панк, дез-метал, олдскул-панк, готика, попса, реп, оі, емо та інші , то я сумніваюсь шо блекери чи скіни будуть найрозумнішими та цікавими у спілкуванні людьми!

Прокиньтеся і не гоніть! З моїх спостережень можу сказати, що люди, які слухають поп-панк, є освіченими тп позитивними людьми, для яких даних стиль -- засіб сприйняття світу в більш приємних кольорах. Можете казати шо я поц і шо емо або реп слухати корисніше, але я все одно залишуся при своїй думці. І вас не намагаюся переконати, просто спробував об'єктивно відповісти.

Блінк форева))
HATEGIRLS респектуха та уважуха ))))))))

З повагою, Серцевий Напад
www.sn.cv.ua

Hategirls
24.04.2007, 23:04
онно.....нарешті хоч хтось зрозумів мою фішку!дякую "СЕРЦЕВИЙ НАПАДе"за підтримку!нехай таких людей стае більше!поп-панк це життя,і вміння радіти йому!фак,супер!

Cured
24.04.2007, 23:16
Поп-панк, хм... Всі негативні відгуки можуть підійти в певній мірі до нового творіння Авріл. Парадокс: була молодшою і записала досить непогані альбоми. Нова "Найкраща клята річ" змахує на альбом групи, що була на розігріві у Аврілки, а не її власний опус. А ще похваляється, що більшість пісень до "клятої річі" написала сама... Слухайте краще класику - The Clash!

Серцевий_Напад
25.04.2007, 10:46
Якщо поп-панк у твоєму розумінні сходиться тільки на останньому альбомі Лавінки, то не знаю про що ще можна говорити.

Лавінка не поп-панк, взагалі поп-рок якийсь. Буквально декілька речей з попередніх альбомів можна назвати поп-панком. Все решта поп-рок та й годі.

Є купа колективів цікавих, що грають у даному стилі. Назву деякі з них:

Alkaline Trio
All-American Rejects
Billy Talent
Blink 182
Plus 44
Boxcar Racer
Fall Out Boy
Good Charlotte
Green Day
Hidden In Plain View
Jimmy Eat World
Lustra
Matchbox romance
Newfound Glory
Pennywise
Propagandhi
Simple plan
Sum 41
SR-71
Taking Back Sunday
Yellowcard

Die Ärzte
terrorgruppe

1,5 кг отличного пюре
Ber-linn
Double Fault
Дёргать
Пляж
Смех
Станция Мир
Тени Свободы

10-20 без выходных
4 В К.П.З
Cash and Carry
LooZer
Белки
БОБРИ
Тостер
Фліт
Хуч
Стереометрія
Пятки
Дитячий Садок
Перфоратор
First Day Of May
5 поверх

і ще велика купа різних)

Cured
25.04.2007, 11:49
За українські і російськи гурти ніц не скажу, бо їх не слухаю, пройшли ті часи, коли захоплювався їх "музикою". Е, не дуже ти розбираєшся в музиці (впевнений, що ти так думаєш і про мене, але то байка). Щодо Авріл, ось цитата з вікіпедії (англійською): "Canadian rock singer Avril Lavigne was originally marketed as a skater punk/rebel, even though she played primarily teen pop-rock/post-grunge, specifically with her hit song and video "Sk8er Boi". Lavigne later shed her "punk" image, but she does still play some songs that could be considered pop-punk". Спірна думка? Пофік. Ну, давай, хто більше ;)
A
* A
* AFI
* The Academy Is...
* ALL
* All Time Low
* Alkaline Trio
* The All-American Rejects
* Allister
* Amber Pacific
* American Hi-Fi
* Anberlin
* Armor for Sleep
* The Ataris
* theAudition
B
* Bankrupt
* Beatnik Termites
* Big Drill Car
* Bis
* Blink 182
* Blondie
* Boris the Sprinkler
* Bouncing Souls
* Bowling for Soup
* Box Car Racer
* The Boys
* Busted
* Buzzcocks
C
* Cartel
* Cold World
* Cub
* Cute Is What We Aim For
E
* The Early November
* Elliot Minor
F
* Fastlane
* Fenix*TX
* Fall Out Boy
G
* Generation X
* Ghoti Hook
* Gob
* Goldfinger
* Good Charlotte
* Goodnight Nurse
* Green Day
* The Groovie Ghoulies
* goo goo dolls
H
* Halifax
* Hawk Nelson
* Head
* Hedley
* Hellogoodbye
* Hidden in Plain View
* Hi-Standard
* Hit the Lights
* Houston Calls
* The Hush Sound
I
* Ian Erix
J
* Jawbreaker
* The Jam
K
* KOOPA
L
* Lagwagon
* The Lillingtons
* Less Than Jake
M
* Matchbook Romance
* McFly
* Me First and the Gimme Gimmes
* Mest
* Midtown
* Millencolin
* Motion City Soundtrack
* The Movielife
* The Mr. T Experience
* MxPx
* My Chemical Romance
N
* New Found Glory
* No Fun At All
* No Trigger
* No Use for a Name
* NOFX
O
* The Offspring
* OK Go
* One Buck Short
* One Dollar Short
* Over It
P
* Panic! at the Disco
* Paramore
* Parasite
* The Pink Spiders
* Plain White T's
* Plan 15
* Plus 44
* Pointed Sticks
Q
* The Queers
* Quietdrive
R
* Rancid
* Relient K
* The Rezillos
* Rich Kids
* River City Rebels
* Rudi
* Rufio
S
* Screeching Weasel
* Samiam
* Saves the Day
* Say Anything
* Seaweed
* The Shapes
* Sicko
* Simple Plan
* Smoking Popes
* Something Corporate
* Son of Dork
* SR-71
* The Starting Line
* Sugarcult
* Sum 41
* Squirtgun
T
* Taking Back Sunday
U
* Useless ID
* The Undertones
* The Unlovables
* Unwritten Law
* The Used
W
* Weezer
Y
* Yellowcard
Z
* Zebrahead

Не знаю, що для тебе є авторитетом, але вагу Ласт.фм ще ніхто сильно не ганив: http://www.lastfm.ru/tag/pop%20punk/artists
І на останок, добре, що є стільки музики. Можна багато про що ше говорити! :)

Hey ho, let's go Hey ho, let's go
Hey ho, let's go Hey ho, let's go
They're forming in straight line
They're going through a tight wind
The kids are losing their minds
The Blitzkrieg Bop - The Ramones

Серцевий_Напад
25.04.2007, 12:34
Ну я відібрав ті гурти які є поп-панком, а ти бачу, закинув весь список який мав?

The Used
Rancid
The Offspring
No Use for a Name
NOFX

та деякі інші з твого списку то або емо, або ска-панк. А ми говоримо саме про поп-панк.))))

А українськими гуртами дарма не цікавишся, є багато цікавих колективів.

Baltis
27.04.2007, 22:54
Вообще, что такое поп панк? сказки для мажоров?
Что вообще такое панк, и возможно ли дописать к нему слово поп????
Выше перечисленое, из того что знаю - фигня.
Поддерживаю Кьюерда, слушайте Рамонес, Дед кеннедиз, Зе клеш, и тп.

Hategirls
29.04.2007, 22:45
вот это вы мальчики даете!дуэль бля....зе кьюр крутые,и если знаеш то блинки у них на юбилее пели ихнюю же песню и у тех и у тех есть общая песня,фак,поп панк или нэо панк заключаеться в душевном состоянии и мировосприятии.надо дружить.!!!(исключительно женская бля,нейтральная логика)во!

Hategirls
29.04.2007, 22:46
к стате по моему никто не написал про боулинг фор суп!ха ха!

Cured
30.04.2007, 00:17
...блинки у них на юбилее пели ихнюю же песню и у тех и у тех есть общая песня... надо дружить Ну, а The Cure спело вместе с KoЯn'ом - InBetween Days/Make Me Bad, Placebo - If Only Tonight We Could Sleep... и что?! :confused: Ну, а дружить :friends: действительно необходимо ;)

RockerША
30.04.2007, 11:35
к стате по моему никто не написал про боулинг фор суп!ха ха!

Єдина пісня яку я чула, була 1985. Не скажу що супер - досить непогано. Але з того збірничка, на якому в мене Боулінг фор суп мені більш за все сподобалось Oasis - The Importance Of Being Idle.

Hategirls
06.05.2007, 23:55
все ж таки,завжди веселіти доволі важко.Я не маю на увазі,що радість треба висмоктувати з себе,але всі негативні фактори нашого існування роблять свою справу.Завдяки поп панку стае легшедетская страсть к розрушению-способ познания мира.

Baltis
10.05.2007, 21:29
У меня эсть друг который слушаэт довольно таки психаделичную музику, и не скажу что музика влияет на характер, ведь с ним мы можем смеятся долго ин удно, и жизнь для него уверяю тебя наверняка оптимистичнее чем у поп панка.
Просто закрыть глаза на мир это круто я понимаю, да крутой украинский прикол моя хата скраю, дам, это круто, а я то думаю почему поп панк так у нас и в Америке слушают.