КПК

Показати повну версію : Муть або "тест на шизофренію:)".Народ, оцініть!

Катеринка
09.02.2007, 00:25
Я лечу...Або пливу...Море сірих картонних масок оточує орбіту мого існування.Ні, не подумайте, що це анархія, як тепер популярно казати або тероризм. Власне, кожен з нас у якійсь мірі терорист, та не це хвилює одноденне створіння з крилами, що впираються в горизонт!Створіння? Може, але справедливіше сказати неістота - остання версія копії 385Д. Так от, мене цікавить інше...Чому я лечу в сірому просторі? Хоча навколо і знайомі мені картини спогадів материнської 385Д, але ж вони чорно-білі...
Я бачу багато обличь, точніше масок, які змінюються в залежності від густини середовища.
Біле-сіре...Чорне-біле...
Дивно..Кажуть, у сучасної копії не повинно виникати питань, тим паче такого провокаційно-небезпечного, як "чому"...
"У випадку перших симптомів звернутись в локальне відділення лікарні.
Л-і-к-а-р-н-і.Кабінет Д855",-лунає сизий голос.
"необхідно змінити напрям орбіти у зв'язку з технічними недоліками.(пункт 2.65)
Я повертаю...
Цей простір мене турбує...Що це? Кажуть-це людські надії, мрії...Мій попередник 384Д казав, що колись простір нашого існування був кольоровим..
Людські надії...
Хочу бути людиною...Кажуть,щоб стати Людиною, треба мати Серце. А як його скопіювати?Яка кількість сердець створюється Системою за одиницю "Щасливої вічності"?
"Заборонена тема",-знов луна голос.
Я тримаюсь своєї орбіти, але думка про Людину мене бентежить.Знов і знов я чую металеве бриніння Кодексу. "Заборонено"...
Кажуть, щоб стати Людиною треба побачити мету і позбавитись буденності. Кодекс не мовчить...Останнє попередження...Пливу далі..
Сіро-біле..Чорно-біле...Ж-О-В-Т-И-Й
Жовтий?
Система перевантажується, "заборонена тема", "заборон..", "тем..".
Що це? Людина..без маски...
В руках її світла куля...Людина горить і посміхається...Вона знайшла себе у вирі поневірянь неістот.Цей сміх...З останніх сил я дістаю чіп."Горіти" -єдина думка копії."Я тепер розумію, що таке бути людиною.."Слова Кодексу і,раптом, тиша...
Час, простір, серце..
Вікриваю очі і...я один...

Андрій Любка
09.02.2007, 17:40
нічого собі шизофренія. а не параноя? тримайся!!!!!!!!!!!

Катеринка
09.02.2007, 19:13

Хто зна..але скоріше підлітковий максималізм:8

Бла-блавське
20.02.2007, 17:02
Номери, це надзвичайно символічно, якщо ти прихильниця такого способу вираження суворої реальності, почитай "МИ" Замятіна, знайдеш з ним "спільну мову".

ShepherD
25.02.2007, 18:01

Ніяка не -фринія. Можливо - максималізм. Проте, дуже длизько до того, що і я думаю.12+

Василий Пупкин
26.02.2007, 03:14
Обалдели с буквами. :eek:

Cleric_Preston
26.02.2007, 14:10
Шизоафективний тип шизофренії - чітко окреслені афективні приступи (маніакальні та депресивні) із включенням галюцінаторно-мареннєвих і кататонічних ознак. При відповідному лікуванні прогноз відносно позитивний.:cool:

Korkuna
26.02.2007, 17:30
Хто зна..але скоріше підлітковий максималізм:8

Ось із тим, що це підлітковий максималізм цілком згодна. А от що має цей максималізм з літературую, навіть у дуже широкому розумінні? Правильно - нічого. Посилання на шизофренію тут я поріняла б із рятунковим колом кинутим цій потопаючій писанині, тільки от його забули надмухати повітрям.

Катеринка
26.02.2007, 19:49
Ось із тим, що це підлітковий максималізм цілком згодна. А от що має цей максималізм з літературую, навіть у дуже широкому розумінні? Правильно - нічого. Посилання на шизофренію тут я поріняла б із рятунковим колом кинутим цій потопаючій писанині, тільки от його забули надмухати повітрям.

У, як цікаво... Які порівняння.. Дякую, я в захваті!:yahoo: Що ж, можливо це річ на "любителя"..

Катеринка
26.02.2007, 19:50
Шизоафективний тип шизофренії - чітко окреслені афективні приступи (маніакальні та депресивні) із включенням галюцінаторно-мареннєвих і кататонічних ознак. При відповідному лікуванні прогноз відносно позитивний.:cool:

Це втішає:thank_you

acid drinker
27.02.2007, 13:30
moderatorial: про лікування можете домовитися по телефону; тут ми говоримо про окремий твір.

ShepherD
05.03.2007, 18:16
Висловити погляд щодо критики майже теж саме, що й домовитися про лікування

Андрон Кобила
05.03.2007, 18:19
Висловити погляд щодо критики майже теж саме, що й домовитися про лікування

саме це я й хотов сказати:)