Показати повну версію : Хех,парни сюда!
Ну че? Будем деффочек абсуждать?
Вопрос первій : ідельна жінка, як воно це виглядає? :)
Не важайте це стьобом, а розвагою:)
Для кожного така дівчина буде унікальною і неповторною. В кожного свої смаки.
Ідеалів не існує. І нема сенсу їх створювати. От вигадаєш собі дівчинку мрії, а потім і не отямишся, як закохаєшся у повну проттилежність цього образу.
Ну найцікавішим є те, коли закохуєшся у дівчину, вона стає для тебе ідеалом життя. А потім розходиться і ідеал розбивається на тисячу осколків, а ти як ідіот бігаєш і збираєш їх по різним дівчатам.
Ні, найцікавіше - це коли трохи дорослішаєш, згадуєш свої соплі про ідеали та кохання і розумієш - ідіот ідіотом. :p
Давно казав, що хочу назавжди залишитись дитиною... :p Правда то було в іншому контексті.
Ну якщо я правилньо себе розумію.. а це сумнівно.. то ідеалізація - це "кристалізація" якогось об*єкту, а потім вже конкретна, мошня, філігранність?
Сюзерен Усталий
18.08.2005, 13:56
Якщо би була ідеальна жінка, то можна сміло вішатись. В тому вся і суть, щоб з жінкою було цікаво, в неї повинно бути декілька вад. Але не забагато, бо тоді ще гірше!
В тому вся і суть, щоб з жінкою було цікаво, в неї повинно бути декілька вад. Але не забагато, бо тоді ще гірше!
Так вади мають бути, але для кожного це будуть вади з якими він ладен буде змиритися. Бо тоді не буде вважати свою другу половину майже ідеальною.
Як це наполовину? Вона або вже гарна або потвора несказанна:).
Хоча некрасивих жінок не буває, але тупих, море....
Якщо тобі так не подобається слово "половина", то можу замінити його на слово "дівчина". :D
Красно дякую тобі за такі слова :) :cool: .
Наступне питання:
Чи зустрычали ту\того, за кого б віддали б власне життя?
О, от і розпускання сопель почалося .... :D
Деворе, це ж начебто тема для хлопців. До чого тоді "той, за кого б віддали б власне життя"? Чи ти перевіряєш усі варіанти? :D :cool:
Ну дівчатм не запрітіш влізати куда нє надо:)
Мелькіадес
25.08.2005, 17:48
Люди, я знав одну дівчину - надзвичайно талановиту, між іншим, з якою було класно у всьому, але перспектива поєднати з нею свою подальшу долю могла стати примітивним самогубством. Це розуміння прийшло не відразу, але вчасно. Який з цього висновок? Може, такий: ідеальна дівчина - це та, яка розуміє різницю між чоловіком і жінкою плюс знаходиться з чоловіком (конкретним, а не абстрактним) у стосунках комплементарності. Тобто, наче ключ і замок.
СССтаніслав
26.08.2005, 01:21
яка різниця між чоловіком і жінкою? крім тієї, шо між ногами
яка різниця між чоловіком і жінкою? крім тієї, шо між ногами
Почитай вступ до книжки "Язык телодвижений" Алана Піза - там все вельми цікаво написано.
Люди, я знав одну дівчину - надзвичайно талановиту, між іншим, з якою було класно у всьому, але перспектива поєднати з нею свою подальшу долю могла стати примітивним самогубством. Це розуміння прийшло не відразу, але вчасно. Який з цього висновок? Може, такий: ідеальна дівчина - це та, яка розуміє різницю між чоловіком і жінкою плюс знаходиться з чоловіком (конкретним, а не абстрактним) у стосунках комплементарності. Тобто, наче ключ і замок.
В мене також був такий випадок, тільки я в кінці надоїв їй до такої степені своїми турботами, що почався ігнор.. :(
Але найцікавішим є те, що я вже про цим не переймаюсь.. все я правильно робив..... Кохання, мол, відійшло, відлетіло.
принаймні мені так казали.
Ось такий прикольний віршик написав Никита Живой:
Под трогательными обнимочками
Сидит звирьок клыкастый похоти
Тихо тылы прощупывая
Пытается изголиться-прыгнуть
Дорогие девочки!
Не ведитесь на мальчиков!
Дорогие мальчики!
Отвернитесь от девочек!
Оставьте все на самотек
ХЫШШНОМУ ЗВИРЬКУ
Геть вільне
кохання!
Статевий інстинкт
на смітник
Еволюції!
Нас и так
забагато
Девор, який ти ще пацан. Ідеальна жінка - це чужа жінка! :)
А чим більше ти думатимеш про ідеалізацію як кристалізацію, а потім конкретизацію абстрагованих категорізацій, особливо у світлі естетичних принципів як імманентно властивих об"єкту з погляду історичної ретроспективи морального алгоритму поведінки і т.д. і т.п., то тебе навіть чужі жінки кинуть :) Менше думай, більше кохай!
Власне!!!! Але я не кохаю!! Я користуюсь:(
Деффочек обсуждать???.
Знаєте, це як із салом - чого, мовляв його пробувати, сало і є сало. Так із дівчатами, що їх обговорювати, дівчата і є дівчата.
silverfish
28.10.2005, 10:26
Деффочек обсуждать???.
Знаєте, це як із салом - чого, мовляв його пробувати, сало і є сало. Так із дівчатами, що їх обговорювати, дівчата і є дівчата.
Ой, Майку(о, а), ну що ТИ знаєш про дівчат???
:rolleyes:
Рибу вивчають іхтіологи, дівчат - хлопці! :p
"Що знаєш ТИ про дівчат?
Вони із інших планет.
Ти їх напевно вичав -
Та не відкрив їх секрет!....
"Таліта кум"
Взагаліто мені і не потрібно вивчати дівчат, віддаю перевагу дослідженням протилежної статі. :p
silverfish
28.10.2005, 11:15
Може ти мені той секрет відкриєш? А він є взагалі?
Що значить "чи є той секрет взагалі"? Чоловічий розум ще досі не зміг осягнути речі, що зветься ЖІНОЧА ЛОГІКА. Приклад ЖІНОЧОЇ ЛОГІКИ: жінки люблять преможців, але зраджують їх з преможеними. Жінка істота така витончена і чутлива, що починає жаліти себе ще ДО того, як зрадить. Всі ці висновки наукових досліджень ЖІНОЧОЇ ЛОГІКИ сформульовані чоловіками, що скурпульозно вивчали жіночу психологію і природу жіноцтва вцілому. Я думаю, що єдиний висновок, який ми, як серйозні дослідники можемо зробити, це те. що жінки - істоти таємничі і непоясненні. Вони потребують якнайретельнішого вивчення і невідступної уваги.
А до чого логіка до зради?
Секрет, секрет... Ну щось подібне є. Але не природній, і не встановлений жінками, а зумовлений всілякими суспільними заморочками. І у чоловіків так само. Оце, блін, таємниця! Здається, чим довше я намагаюсь осягнути чоловіків, тим більше віддаляюсь від правдоподібної відповіді...
silverfish
28.10.2005, 13:12
Бліннн.
Пойду выпьйу йаду... :mad:
silverfish
28.10.2005, 13:50
Зарікався не філософствувати на такі теми. Не стримався. Prophet, а як так зробити, щоб цю тему дівчата не бачили? Ну, крім тебе, звичайно. :8
А краще - щоб і ти теж :D
Ти.. знущаєшся?
Всі наші дослідження починаються і закінчуються на "ПікАпі".
Найцікавішим є те, що згідно з моїми польовими дослідами і дослідами з нет-ресурсу, вказують, що з дівчатами можна гратись, як на скрипці, зрештою це важко ( я на скрипці грав, повірте), невдалий рух, перехилений смичок, пальці занато вузько складені - все ніякого звуку. А при знайомстві ще крутіше - кожен твій рух, подих, звук закарбовуться в її пам*яті і в "обшем порядке" створює загальну картину про тебе. Так що перших тридцять секунд мають бути найвпливовішими. Та хоча б підійдть на вулиці, познайомтесь отак просто з дічиною! Даю 10 до 2, що вас не пошлють, (зрештою це все залежить від її настрою - критичні дні, за прогул викричали, степендію вкоротили, зрада хлопця).
Так що ніякі ви, дівчата, не загадкові створіння. І чим більше, ми, тварюки це розуміємо, тим глибше залазите у наші тенета, мов рибки:)
Пример.
«Пытаюсь ее поцеловать, она отвоpачивает головy. Вызываю на откpовенность. Ссылается на пpедыдyщий отpицательный опыт. Пpедлагаю поделиться пpоблемой с целью pешения. Hе хочет (ей пpосто стыдно). Я снова начинаю ее домогаться, но yже более активно (да, y тебя пpоблема. Hо сама ты ее не pешишь, а со мной делиться не хочешь. Поэтомy я оставляю за собой пpаво добиваться того, чего хочy я). Она, смиpившись, подставляет гyбы.»
Вывод.
Она чyвствyет, что тебя не останавливают ее отказы, особенно если она не хочет подpобнее пpо них pассказывать, и поэтомy ей ничего не остается, как согласиться, если она не хочет тебя потеpять.
кожен твій рух, подих, звук закарбовуться в її пам*яті і в "обшем порядке" створює загальну картину про тебе. Так що перших тридцять секунд
Це до обох статей відноситься - елементарна психологія.
А ти, Деворе, (не ображайся тільки) ще надто юний і наївний.
silverfish , ну видавай уже свою філософію, ми потерпимо ;)
LanceloT
28.10.2005, 16:27
Ну че? Будем деффочек абсуждать?
Вопрос первій : ідельна жінка, як воно це виглядає? :)
Не важайте це стьобом, а розвагою:)
Не вік і не досвід визначає (як вважається...) все набагато простіше
Порада від Мерфі:
КОжна жінка і кожен чоловік в своєму житті в цьому плані вирішує два питання-
1 -Де знайти собі ідеальну пару
2 -Що з цим непотребом робити?!
Жарт дуже правдивий , бо як керуватись параметрами які оце ви тут ПРОПИСУЄТЕ, то на таке і натрапите!
Ідеальна жінка - не та, зякою хочеться спати, а та, з якою хочеться прокидатись.
Така замусолена фраза, але перевірена емпіричним шляхом не так давно, години три назад. Мало того, що не виспався, шию залежав і потом тхне (не від любові, сильно тепле рядно і закрите вікно), так ще й курити ніззя. Але ж який чудовий ранок. І день складається просто чудово.
Кохаймося, бо ми того варті!
LanceloT
31.10.2005, 15:15
Ідеальна жінка - не та, зякою хочеться спати, а та, з якою хочеться прокидатись.
...
Кохаймося, бо ми того варті!
Дуже гарно!!!- тільки , як на мене, слово "ідеальна", я б замінив на "справжня"
хоча це зовсім не принципово!!!
Mercenary
04.11.2005, 21:19
Бліннн.
Пойду выпьйу йаду... :mad:
Здурів?
Ми ще не весь зірковий "Ужгород" у "Козачках", "Купідоні", "Медузі" та "Зустрічі" випили!!!
Панове, а розкажіть-но ще щось про ідеальних жінок.
Mercenary
16.08.2006, 15:15
Нема кому: всі випили йаду :(
Anatoliy
17.08.2006, 01:30
єдине, що не люблю (навіть ненавиджу в жінках!!!) - це їхню зрадливість. стільки вже набачився, що й підходити до них не хочеться. а взагалі будь-яку зраду осуджую (був би я диктатором, то усі зрадники повмирали, але, мабуть, довелося майже усіх повбивати). а жіноча логіка - то взагалі щось хаотичне, тому навряд чи хтось зроже це зрозуміти.
жінки люблять преможців, але зраджують їх з преможеними. Жінка істота така витончена і чутлива, що починає жаліти себе ще ДО того, як зрадить.
а на рахунок цього, то переконався в одному: якщо тобі жінка байдужа, тоді вона тебе хоче, ні - тоді вона не хоче (така в них природа: хочуть перемог - своєрідне утвердження). а кидає переможця тому, що він і переміг заради неї. жінкам не потрібні послуги: вони хочуть чоловіка (це вже слова моєї знайомої :) ).
Ідеалів не існує. І нема сенсу їх створювати.
Ну от, а коли я майже тими словами відповів у анкеті чи то рай-, чи то міськ... чи то ще якогось -она, то мені вкатили здорову шайбу.
Шановна Профіт, сподіваюсь, ви не на педагога вчитесь. :)
Профет права, ідеальних ні чоловіків, ні жінок насправді не існує.
Хоча... кожному - своє. Тому чоловік (та й жінка так само, мабуть) створює ідеал жінки в собі, точніше - ідеалізує реальну жінку в собі. Ми любим не те, що поруч, а те, що вимріяли :)
А щодо зради... Розуміння цього поняття чоловіками і жінками ду-у-уже відрізняються :)
син миколи
08.10.2006, 14:50
Ні, найцікавіше - це коли трохи дорослішаєш, згадуєш свої соплі про ідеали та кохання і розумієш - ідіот ідіотом. :p
Ще я не дорослий значить, і ідіот-ідіотом :yahoo:
син миколи
08.10.2006, 14:55
з дівчатами можна гратись, як на скрипці, зрештою це важко ( я на скрипці грав, повірте).
файне порівняня, теж грав. :victory:
А то точно скрипка була? Може, по неопитності ти з бубном переплутав :D
син миколи
09.10.2006, 21:19
взага то була подібна ситуація, в 2 класі я був свято переконаний шо баян є скрипкою, і дуже хотів на ньому грати.
уявіть моє розчарування, коли вчителька мені вперше пояснювала як називається кожна частина скрипки,
я ніяк не міг зрозуміти, чому на скрипці мене вчать грати не на скрипці : :confused: :eek: :D :D
Нда-с, але вчитель потрібен не лише грі на інструменті, а й на життю:)
син миколи
09.10.2006, 21:42
ну вот і шукаю.
надіюсь шо не буде вже таких моментів, коли виявиться, що те, що я називаю життям насправді ним не виявиться..., але по всякому буває
Баян - це взагалі не музичний інструмент. Це новина, яку всі прочитали ще торік. :)
син миколи
10.10.2006, 15:04
ну вот, ше одна несподіванка.:)
Ідеальна жінка, це та, котру щиро любиш ти, і яка щиро любить тебе.
Хлопці, не потрібно по життю шукати ідеалів, істин, бо абсолютний тільки наш всесвіт, все інше лише його приближення.
Nike_Велес
30.11.2006, 09:35
ідеальна жінка - це та, яку ти хочеш, а не можеш... гиг
син миколи
30.11.2006, 11:27
цікавий погляд.....:)
acid drinker
30.11.2006, 11:45
я би написала вам свій погляд на ідеальну жінку, тільки шось дуже вона мені мене нагадує, коли я її словами описую... хм...http://chat.avanport.com/main/theme/img/i140.gif
Aureliano
30.11.2006, 12:19
Идельная женщина - это спящая красавица из одноименной сказки :rolleyes:
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008