Показати повну версію : Пітер Джексон
Цікаво було б дізнатись ваше сталення до цього кінорежисера. Чи сподобався вам Володар Перснів в екранізації під керівництвом цього режисера? Чого ви чекаєте від Хронік Нарнії?
Особисто мене екранізація Володаря Перснів дуже образила. На мою думку Джексон занадто переробив сюжет фільму. І фільм для мене став зовсім іншою історією.
Думаю з Хроніками Нарнії він зробить майже теж саме.
А як ви вважаєте?
Правда. Хоча зрозуміти моментами режисера можна. ошти не ті, не вписання в тижневий план і т.д і т.п..
Ага. Не вписання в тиждневий план. Я йому дав би за таке невписання в план. А нащо він з першої частини викинув Тома Бомбадила та могильники. :p
точно, і ще бійку хоббітів в Хоботоландії:)
Там іще дуже багато неточностей. Якщо їх перераховувати, то ця тема займатиме найбільше місця. :)
А що чекаєте від Хронік Нарнії? Може Джексон хоч це зробить нормально (без обрізання книги :D )?
Каринка пристойна, краще ніж у Володаря.
Поживемо, побачимо.
Мені подобається те, як зробили Володаря Перснів. Крім Тома Бомбаділа він нічого такого помпезного не переробив. Думаю (і наскільки я бачив уривки у програмі "Про кіно"), що Хроніки Нарнії будуть не гірші, може навіть ліпші...
Помиляєшся. :D Було абсолютно перероблено те, як Арагорн отримав меч Еленділа. Якщо розібратись багато чого іще можна знайти. Я розумію, що все неможливо зробити все ідеально, але такі маленькі деталі теж кидаються в очі.
А Хроніки Нарнії спочатку прочитаю. Потім вже буду порівнювати.
Так справді - "Хроніки Нарнії" дуже цікава книга!
А хто вам сказав, що Голівуді будуть робити психічно-напружений, з великим ідейним підгруннтям кіно!
Народ хотів добрий ЕКШН у вигляді Володаря Перстнів, доброго ЕКШЕНА він і отримав! В америці ніхто не піди дивитися, психологічний фільм з хвильою переживань, емоцій...
ЗІ. І хто вам розповів, що Хроніки Нарнії знімає П.Джексон???? Джексон знімає Кінг-Конга!
ЗІ. І хто вам розповів, що Хроніки Нарнії знімає П.Джексон???? Джексон знімає Кінг-Конга!
Я можу помилятися. Але я чув, що саме він знімає цей фільм. Про Кінг-Конга теж чув.
Я можу помилятися. Але я чув, що саме він знімає цей фільм. Про Кінг-Конга теж чув.
Ні ні не він - я у трейлері "Хронік Нарнії" дивився ( закачав 15 метрів - модем трохи не помер), так то не він..
Пітер джексон - окрема тема для розмов про кіно. Особисто я до нього маю певну неприязнь. пам'ятаю як дивилася минулорічну церемонію нагородження "Оскар". таке враження, що увесь Голлівуд тільки того й чекав, щоб він дозняв усі три частини свого фільму і дати йому "Оскарів" за всю трилогію гамузом, а не розпилювати нагороди на інші кінострічки. Роману Поланськи, який зняв "Піаніста" велике "спасибі" за хороше і людяне кіно - ось ще один "Оскар", але швидше цей жест кіноакадемії можна сприймати як ввічливе розшаркування перед Метром за те, що його й досі не пускають до США, ну ви всі знаєте цюісторію... А от Мартіну Скорсезе не пощастило - він і "Банди Нью Йорка" зняв (найняв красунчика-оскароносця Лео ді Капріо) і "Авіатора" (знову із ді Капріо) і обломався. Стільки грошей вгатив чолов'яга, мабуть не менше, ніж Пітер Джексон у свої проекти.
Я не люблю режисерів, що вкладають гроші в кіно заради ще більших грошей і поділяю думку одного радянського режисера (перепрошую шановне товариство, в голові ім'я крутиться, а згадати не можу, пардон): "Кіно особисто для мене поділяється на дві категорії: геніально і г....о". Можна скільки завгодно грошей вгатити у кінострічку, але забути вкласти душу, от і вийде кіно бездушне, зате з прибутком. Дивіться кіно. Зуструнемось.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008