КПК

Показати повну версію : Друзі... любі друзі...

RockerША
23.03.2007, 17:57
Справжні, надійні, веселі, потрібні... друзі... А чи в вас їх багато? Чи тільки один(одна), але найкращий (найкраща)? Так, я зараз буду жалітися, можливо, вам не цікаво, можливо, ви мені скажете, що це не “живий журнал” та не особистий щоденник. Але я хочу, хочу пожалітися, що не маю друзів – у мене є лише коханий. В мене немає найкращої подруги, найкращого друга. Якщо мій хлопець йде гуляти зі своїми друзями-скейтерами, я залишаюсь абсолютно одна.
А ви, мої кохані літфорумівці? Ви мене також не підтримуєте, бо, можливо, ми тут усі конкуренти, або ж просто люди з різними думками. Коли я створила тему “вірші про весну” ви написали щось підбадьорююче? Ні, сама лише критика. Так, конструктивна, але, жодного хорошого слова. Й, коли вже на те пішло, Korkuna створила тему, майже ідентичну до моєї, навіть почавши її моєю переробленою фразою: “Пропоную нам трохи побавитись.” Так, у неї темка гарна, так, усіх зачепило, але чому ніхто нічого не сказав на невеличкий, так, невеличкий, плагіат. Можете дискримінувати, можете видаляти тему, якщо вона вам не подобається. Вибачте, що зайшла надто далеко, Korkuna, вибач!
Я з’їхала з теми – знову ж таки, вибачте. Просто розкажіть про ваших кращих друзів, як ви їх зустріли, чому ви разом, як ви підтримуєте відносини. Й, якщо можна, підкажіть, як мені шукати друзів.
Мені дуже, дуже сумно...

acid drinker
23.03.2007, 18:13
дитино, та забий ти на то все, знаєш, скількох людей мені хочеться застрелити? а я їх навіть не баню... http://www.msn101.com/content/Emoticons/3d_45_XNEWXZ.png
мій найкращий друг - то я. себе я зустріла досить таки давно, і знайомство з нею мені принесло страшне задоволення. з того часу ми завжди разом =) до речі, тобі теж раджу перш за все подружитися з собою - знімає купу проблем... то ж найліпша людина все-таки...

(про інших друзів - іншим разом http://www.msn101.com/content/Emoticons/3d_21_RBH561.png).

маленьке янголятко
23.03.2007, 18:58
сонечко, ну чого ти так побиваешься за всіма цими "друзями"? ти ж читала мої записи... я така ж сама.. просто я все дуже давно у такому стані і, напевно, все трохи акліматизувалася) я тебе дуже люблю)) ти один з найдорожчих мені чоловічків у цьому світі) я для тебе шо хоч зроблю... тільки давай без суїцидних думок, ок? а так все. а Свят.. я ж тебе запрошувала у неділю піти куди-небудь.. сама не захотіла... все. сподіваюся ти здогадалася, хто це)

Перекоти-поле
23.03.2007, 19:10
Не сказав би, що маю багато друзів... Більшість з ким доводиться стикатися, вважаю просто знайомими. Проте, є 2-3 людини з якими мені просто приємно проводити час (мабуть нас щось єднає)... Тож я їх вважаю своїми друзями, хоч і не знаю - а ким вони мене щодо себе вважають (та мені це й не цікаво знати). Але з цих 2-3-ьох людей останнім часом спілкуюся лише з одною. Просто, при від'їзді з рідного міста до Києва змінилися умови... Зате потім, в універі (КПІ), я знайшов ще одного друга, хоч і не шукав друзів :aga:

"дитино, та забий ти на то все, знаєш, скількох людей мені хочеться застрелити? а я їх навіть не баню... "

Жах.. Важка в тебе робота. :) Хоч не до усіх літфорумців таке бажання виникає?

acid drinker
23.03.2007, 20:12
Хоч не до усіх літфорумців таке бажання виникає?
на щастя, далеко не до всіх =) інакше я давно пішла б у відпустку...

RockerША
23.03.2007, 21:36
сонечко, ну чого ти так побиваешься за всіма цими "друзями"? ти ж читала мої записи... я така ж сама.. просто я все дуже давно у такому стані і, напевно, все трохи акліматизувалася) я тебе дуже люблю)) ти один з найдорожчих мені чоловічків у цьому світі) я для тебе шо хоч зроблю... тільки давай без суїцидних думок, ок? а так все. а Свят.. я ж тебе запрошувала у неділю піти куди-небудь.. сама не захотіла... все. сподіваюся ти здогадалася, хто це)

янголятко, я тебе обожнюю!!!!!! Дякую що завітала сюди - мені дузе-дузе приємно:8 )))) а взагалі, я за тобою сумую, сумую, що ти живеш трошки далеко від мене і ми не можемо частенько зустрічатись((((

Sun_4ever
23.03.2007, 21:39
Друзі... Шукати їх не треба - вони самі прийдуть, коли ти будеш готова сприйняти їх і впустити до свого серця. Коли ти вже наїсишся самотності і почнеш цінувати життя, яким би воно не було- от тоді воно посміхається і дає те, чого так давно прагнеш.Особисто в мене так.
Коло друзів в мене періодично змінюється - може, раз на пару років, напевне через зміни в мені, бо я сама то всьо провокую. Але завжди залишаються теплі спогади про них. То класно - пов'язувати певні періоди свого життя з тодішніми друзями.
І починаєш згадувати їх звички, і манеру спілкування, і характери, і всьо хороше і не дуже, що пов'язувало нас. Таким чином згадую і себе, тодішню. Для мене друзі - то ніби машина часу.

Nice Gothic Girl
23.03.2007, 22:28
Я дивлюся шо не тільки я люблю піддатися готичному настрою...:( Лапа,друзів не треба шукати і ні в якому разі не купувати.Справжні друзі можуть раптово з"явитись, і так само зникнути.Розумієш,"справжній друг" - це не робота і не посада.Ти можеш навіть не знати про його/їх існування.Пізніше зрозумієш істину.А поки просто кохай,дружи,захоплюйся і живи.Друзі завжди будуть поруч(це одна з ознак,за якими визначаються друзі у суспільстві).Не сумуй,все буде як треба.
P.S. В біблії написано:стався до інших так, як ти хотів би щоб ставились до тебе.Пам"ятай про це...

маленьке янголятко
24.03.2007, 14:03
ну живу я далеко, и шо????? від мене до тебе йде пряма маршрутка, яка коштує усього ггривня 25 копійок!!!! так шо можу приїхати коли-завгодно) крім 2 годин ночі, дол тоді маршрутки не ходять) ось)) а ще я дуже за тебе хвилююся. мені здається (чи воно так насправді?) що тобі дуже-дуже погано, а я нічим не можу допомогти...

Nice Gothic Girl
24.03.2007, 22:35
Кльово вам,живете в зоні досяжності однієї маршрутки.А я бачусь з acid drinker тільки в універі раз на тиждень.:( недавно прийшов з відпочинку на природі.Трохи ще пахну димом після душу,але посиділи класно.Не хочете на наступні вихідні разом з нами в Бабин Яр,на уху???Запрошую.Буде дуже гарно,тепла атмосфера і смачна їжа.

acid drinker
25.03.2007, 00:49
обіцяю з'являтися в могилі частіше =)
ну, принаймні спробую.
а до наступного тижня точно видужаю і буду в стані поїхати на природу - тоді вже витягну своє сонце і всьо буде гут :)

Nice Gothic Girl
25.03.2007, 12:59
Знаєш,люба RockerША,сумувати не треба ніколи.Зрештою,тут часто буває купа людей,яким теж потрібні друзі.Скооперувались би якось...

Andrij.7
25.03.2007, 15:24
Й, якщо можна, підкажіть, як мені шукати друзів. Мені дуже, дуже сумно...
гуглем, сонечко, гуглем... можна звичайно, яндексом чи йахуу))) можна спробувати і серцем...
знаєш, іноді буває так, що ти знаєш людину багато років, ви прожили на двоє купу радісних і сумних ситуацій, ви скурили не одну сигарету на двох, спільно вирішували якісь проблеми, що час від часу виникали у когось із вас. а потім життя вносить корективи і якоїсь однієї пятниці ти запланував одну зустріч, він - іншу, в середу на роботі почався справжнісінький завал, і ти опинився поза межами досяжності для всіх, а суботу, курва, пішов дощ і тобі було просто впадло виходити на вулицю взагалі... так минає місяць, потім ще три, рік... і от ви зустрічаєтесь, зовсім випадково, на якихось пересадочних станціях метро, чи у супермаркеті, чи може ще десь там іще, ви поспішаєте... і вся ваша розмова зводится до: привітяксправиуменетежнічого... ммммм... блянуйпогодасьодні ....мммм.... слухайяпоспішаю... нузізвонимсятамколисьпотім... бувай. ти продовжуєш кудись бігти, з якимось незрозумілим паскудним почуттям, наче ти зустрів не друга, а якусь дєвочку з якою ти переспав по п"яні, і з якою ти якщо і хотів би зустрітися, то не в цьому житті це точно... і чого воно так трапляєся....
певно тому, що люди часто дружать по інтересам, так саме по інтересам, і ці інтереси час від часу змінюються...
проте буває і по-ішому, дзвонить мобільний, ти роздивляєшся якийсь невідомий номер, кажеш ало... бля, невже це юджін, він же в лондоні?...звідки ти взяв мій номер? там, одне інше, домовляєшся про зустріч... і ось ти вже сидиш, п"єш пиво, дивися футбол, все як завжди... жартуєш, слухаєш, розказуєш, розпитуєш... і знову слухаєш, розпитуєш...і враження таке що не було ніяких 8 років... ви бачились, ну, максимум позавчора, які 8 років? який лондон? ...ну, а те що він став трохи товстіший, власне як і я, списуємо на калорійність пива)... але це той самий юджін якого я знаю. 100%.
пам"ятаю ще коли мені було років 7-8 певно,я проводив свої чергові сільські канікули у бабці. якось в один момент всім моїм друзям купили вєлікі, а мої родичі щось провтикали... так от, сонячного літнього ранку я приходжу на місце нашої зустрічі, вони ясна справа всі на вєліках...салюти, аїсти, україни... клас - кажу я, прикольно чи ще щось, даси покататися ну, і всяке таке... вирішуємо чим будемо займатися.... і тут вони кажуть, а поїхали сьогодні кататися на камінну.... я відчуваю себе марсіанином, кимось з іншої планети... і розумію все... день пропав разом із друзями ...думаю, от "гади на вєліках") забили на мене... десь із місяць ми майже не спілкувалися, не тому що я там образився чи щось таке, просто важко спілкуватися з людьми, яких поєднує щось, до чого ти не маєш жодного відношення або не розбираєшся в тому... потім і мені врешті, купили "салюта", певно дістав усіх).... і наша дружба, так наче нічого не було, продовжувалася далі...
чомусь цей епізод мені дуже добре запам"ятався... зараз сприймаю подібні речі без зайвого трагізму... дружба в будь-якому випадку передбачає щось спільне.... і класно, коли вас поєднують не лише речі, робота чи спільне навчання, а щось більше....

RockerША
25.03.2007, 18:22
важко спілкуватися з людьми, яких поєднує щось, до чого ти не маєш жодного відношення або не розбираєшся в тому...

Ось я це й маю на увазі - мене оточує безліч знайомих, з якими мені важко поєднатись. всі поєднанні: скейтингом, тим, що живуть в одному дворі, тим, що знають один одного 5 років... а мені-от не виходить. я не можу долучатись до чиєї-небудь компанії.

була в мене подружка,Саша. товаришували з нею минулого року дуже тісно. але, вона пішла навчатися в естрадно-циркове, а я лишилась у школі. мені важко тепер знайти з нею спільні теми, хоча з моїм хлопцем вона завжди мала про що поговорити (незважаючи про те, що я ніколи не мала приводу, але я й досі ревную свого хлопця до Саші)....

Giza
25.03.2007, 19:24
Ревнощі -- то огидно. Руйнують будь-які стосунки. А друзі Є у кожного, просто кожен по-своєму розуміє ступінь зближення: можна бачитися раз на рік -- і то відчувається як найбільше щастя (така при тому близькість, що аж в очах щемить!), можна кохатися і бути ліпшими друзями, а можна зустрічатися щодня і не набридати. Шукай своє. Варіюй або суміщай -- не важливо. Аби на душі гарно!

Nice Gothic Girl
25.03.2007, 21:57
Зая,Рокерша,скажи мені особисто:а чи надто важливо для тебе моральний стантвоїх друзів?Бо їм теж буває аж надто погано і сумно,бувають завали на роботі,трабли з навчанням і ще купа бісових проблем...Якщо хочеш зустрітись,приїжджай на Контрактову у вівторок,десь о шостій п"ятнадцять.Будемо разом сумувати...

Baltis
25.03.2007, 22:41
Имею достаточно много друзей, и приятелей, мы вместе тусим, и это клёво)

Nike_Велес
26.03.2007, 10:34
у мене взагалі нема друзів - мабуть, через те, що я принципова людина...
і навіть сам собі я не друг...

в принципі, я готуюсь стати кілером - і тут друзі мені не потрібні... мені більше до вподоби моя чорна клавіатура чи блискучий чорний холодний пістолет...
якщо хтось хотів би ловити дітей, щоб не упали у прірву чи перевертав би пінгвінів, то я радше відстрілював би скажених псів... щоб не спричинили епідемію... а ще краще - "бузбашенних х'юменів, які нівечать мій світ..."

я абсолютно комфортно себе почуваю, коли зневажаю слабкість ближнього... мені абсолютно не потрібно ніяких друзів, коли є сильна і вірна рука, заряджений пістоль...

а ще у мене є дитина... я люблю її, але навіть її мені, батькові, не жаль...

Korkuna
26.03.2007, 17:11
Справжні, надійні, веселі, потрібні... друзі... А чи в вас їх багато? Чи тільки один(одна), але найкращий (найкраща)? Так, я зараз буду жалітися, можливо, вам не цікаво, можливо, ви мені скажете, що це не “живий журнал” та не особистий щоденник. Але я хочу, хочу пожалітися, що не маю друзів – у мене є лише коханий. В мене немає найкращої подруги, найкращого друга. Якщо мій хлопець йде гуляти зі своїми друзями-скейтерами, я залишаюсь абсолютно одна.
А ви, мої кохані літфорумівці? Ви мене також не підтримуєте, бо, можливо, ми тут усі конкуренти, або ж просто люди з різними думками. Коли я створила тему “вірші про весну” ви написали щось підбадьорююче? Ні, сама лише критика. Так, конструктивна, але, жодного хорошого слова. Й, коли вже на те пішло, Korkuna створила тему, майже ідентичну до моєї, навіть почавши її моєю переробленою фразою: “Пропоную нам трохи побавитись.” Так, у неї темка гарна, так, усіх зачепило, але чому ніхто нічого не сказав на невеличкий, так, невеличкий, плагіат. Можете дискримінувати, можете видаляти тему, якщо вона вам не подобається. Вибачте, що зайшла надто далеко, Korkuna, вибач!
Я з’їхала з теми – знову ж таки, вибачте. Просто розкажіть про ваших кращих друзів, як ви їх зустріли, чому ви разом, як ви підтримуєте відносини. Й, якщо можна, підкажіть, як мені шукати друзів.
Мені дуже, дуже сумно...

Урочисто вибачаю :D і ти мені уже вибач
Зрештою я написали, що ідея трохи сплагіачена з тебе, а ще трохи з газети Крейда
І ще якщо звісно можна, то в якійсь мірі на скільки дозволяє форум, пропоную свою дружбу :)

Andrij.7
26.03.2007, 19:03
...і навіть сам собі я не друг...
:confused:
в принципі, я готуюсь стати кілером - і тут друзі мені не потрібні... мені більше до вподоби моя чорна клавіатура чи блискучий чорний холодний пістолет...
якщо хтось хотів би ловити дітей, щоб не упали у прірву чи перевертав би пінгвінів, то я радше відстрілював би скажених псів... щоб не спричинили епідемію... а ще краще - "бузбашенних х'юменів, які нівечать мій світ..."

плакав)))))

acid drinker
26.03.2007, 19:08
2 Andrij.7 - а я проперлася з іншого...
а ще у мене є дитина... я люблю її, але навіть її мені, батькові, не жаль...
а мені чогось шкода...
(до речі, найку, все-таки не жаль, а шкода - коли ви нарешті мову вивчите?)

Nice Gothic Girl
26.03.2007, 19:22
Жостко проперся..Ледь не впав зі стільця.Готика,йопта...:) ...друзі мені не потрібні... мені більше до вподоби моя чорна клавіатура чи блискучий чорний холодний пістолет...

А дитину дійсно шкода......:(

Joan72
26.03.2007, 19:24
Оце Найк утнув. :aga:

До речі, слова "жаль" ще ніхто зі словників і з літератури не викидав.

маленьке янголятко
26.03.2007, 19:36
головне, шоб до мене Свята не ревнувала.. бо я того не переживу))

Cleric_Preston
26.03.2007, 20:10
Найку, коли з головою не дружиш, то у тебе кепські справи :D :D

Joan72
26.03.2007, 20:14
Найку, коли з головою не дружиш, то у тебе кепські справи :D :D

Та дружить він з головою... О, я знайшла, з чим він дружить. :aga: А каже, немає в нього друзів...

Cleric_Preston
26.03.2007, 20:35
Ех, єдиний друг - і то голова... Але кажуть: одна голова добре, а дві - мутант.

А чи можуть дружити чоловік та жінка - оце питання, через яке будуть довго сперечатися.

Joan72
26.03.2007, 20:45
А чого тут сперечатися? Можуть.

RockerША
26.03.2007, 21:42
Зая,Рокерша,скажи мені особисто:а чи надто важливо для тебе моральний стантвоїх друзів?Бо їм теж буває аж надто погано і сумно,бувають завали на роботі,трабли з навчанням і ще купа бісових проблем...Якщо хочеш зустрітись,приїжджай на Контрактову у вівторок,десь о шостій п"ятнадцять.Будемо разом сумувати...

Нє... я ще спатки буду))))) та й в школу треба - контрольна з алгебри....

RockerША
26.03.2007, 21:43
Урочисто вибачаю :D і ти мені уже вибач
Зрештою я написали, що ідея трохи сплагіачена з тебе, а ще трохи з газети Крейда
І ще якщо звісно можна, то в якійсь мірі на скільки дозволяє форум, пропоную свою дружбу :)

Дружба-жвачка))))):friends:

RockerША
26.03.2007, 21:45
головне, шоб до мене Свята не ревнувала.. бо я того не переживу))

Нє... ти хороше янголятко, тебе я люблю!!! А Свята я ревную лишень до Саші - якось вже так повелося....
До речі!!!
Похваліть її - вона мене у неділю врятувала від жорстокого депресняка та спроби самогубства (янголятко, це жарт - а то ще сама мене вб'єш)))

маленьке янголятко
28.03.2007, 18:29
СПРОБИ САМОГУБСТВА????? точно вб'ю.....

Nice Gothic Girl
28.03.2007, 19:00
А можна я подивлюся як ти будеш її вбивати?Так цікаво,друг вбиває друга.Таке не часто побачиш.
Блін,в суботу йду на природу,а грошей навіть на пиво нема.:( Усьо,люди,виносьте з хати........

Cleric_Preston
29.03.2007, 18:21
Ги, цікава штука - жіноча дружба, коли ви ладні убити одне одного через хлопця, який обом до вподоби.

Giza
29.03.2007, 18:32
Нашо вбивати? Друзі мають ділитися!

маленьке янголятко
29.03.2007, 19:21
ви дещо не так зрозуміли.... мені здається шо, по перше, ми ЩЄ не друзі))) а по друге, я її не за хлопця вб'ю. а за спробу самогубства) а подивитися.. приходьте)) кому треба скажу точний час та місце)

RockerША
30.03.2007, 17:06
Ага, Палац Школярів...

маленьке янголятко
30.03.2007, 17:16
неділя, 12:00. усіх бажаючих чекаємо у холі палацу.

Cleric_Preston
18.04.2007, 15:51
була б непогана тема, а з неї зробили казна-що...

RockerША
18.04.2007, 18:14
була б непогана тема, а з неї зробили казна-що...

Вибачай))) друзі спілкуються))))

RockerША
18.04.2007, 18:17
А в загалі-то, чому ніхто не хоче написати про своїх істиних друзів? Чому ніхто не пише про друзів, які зрадили? (мене разів зо три зрадили подруги)... Розповідайте, не вагайтесь! Звичайно, нащо, в принципі, виставляти своє приватне життя на розсуд, але чому б ні?

маленьке янголятко
18.04.2007, 19:10
ой, я не хочу взагалі про цих "подруг" розмовляти.. якщо вже дуже хочешь зхнати - як небудь наодинці розповім... це надто неприємні спогади...

Cleric_Preston
19.04.2007, 23:22
А в загалі-то, чому ніхто не хоче написати про своїх істиних друзів? Чому ніхто не пише про друзів, які зрадили? (мене разів зо три зрадили подруги)...

А нікого не здивуєш тим, що його зраджують. По-перше, це все відносно. А по-друге, отакі люди на світі живуть.:(

radus
20.04.2007, 10:23
До речі, дівчата, а що вкладаєте в термін "подруга зрадила"?

Giza
20.04.2007, 13:11
2 Radus
Те, що й ви, хлопці, у "друг зрадив".

Aureliano
20.04.2007, 13:15
Беседуют две подруги:
-Знаешь, я вчера в троллейбусе твоего мужа встретила, он мне такой смешной анекдот рассказал - я так смеялась, так смеялась, что чуть с кровати не упала! :)

radus
20.04.2007, 14:00
2 Radus
Те, що й ви, хлопці, у "друг зрадив".

У хлопців це понятті вар'юється від доносу вчительці, що "він на перерві цигарки випалив" до зради батьківщини. Тому й питаю. :)

Giza
20.04.2007, 14:16
За доноси про паління я теж била в школі мордочки дівчаткам-подружкам. За батьківщину якось не довелося. І добре! А якщо йдеться про те, на що Ауреліано натякає, то мені на такі "зради", чесно кажучи... Ленін заповідав ділитися. Вас, хлопців, чорта лисого втримаєш на аркані! Ненавиджу ревнощі. Фе, несмак!

RockerША
20.04.2007, 22:07
2 Radus: знаєш, що я вкладаю в слово "зрадила"? Я приведу тобі приклади, можливо, ти зрозумієш, що саме я маю на увазі.

1)Що ж, почнемо... У першому класі в мене була така добра подружка Саша (не та, до якої я ревную - інша!). У другому класі ми з нею також товаришували. А от в третьому... Знею щось сталось - вона затоваришувала з іншою дівчинкою (Настею), мене ігнорувала та називала відьмою. Одного разу вони вдвох поцупили мою кофтинку з класу та десь її поділи. Я шукала, шукала, знайшла на дит.майданчику у багнюці, з відірваними гудзиками, й усю порізану. Я дізналась, що це зробила Саша. Я хотіла розповісти батькам цих дівчат про інцедент, але не стала. Я вирішила, що дурних має бути шкода.
2) Сьомий клас - 12-13 років. Складний вік, важко підліткам порузумітись. Я товаришувала з Настею (та сама, що подерла кофтинку), бо ми обидві зрозуміли, що то дитинство грало в дупі, то всьо була дурня, а далі буде добре. Ну от, про що це я..... У нас в класі інші дівчата були типу круті - за хлопцями бігали, манікюр, мода, краса, розмови про секс... Ви знаєте, про що я - у кожного в школі були такі! Так от. Ми з Настею товаришували у 7 класі до зими, до кінця першого періода, а потім вона мене кинула. Вона пішла до тих "крутих" дівчат.
Її мати часто питала, чому я більше не приїзжаю до них в гості, Настя ховала погляд, а я відповідала, що, поки у батьків купа справ і, можливо, іншим разом. Вочевидь, Настя мамі нічого не сказала. Я вдруге "врятувала" її від мами(тьотя сувора!). І вдруге я пробачила. Більше я не спілкуюся з Настею, з Сашою також.

Саме з того часу я зрозуміла, що, можливо, це я така дурна та наївна, чи це люди такі злі й примхливі.

Ну що, Радусе, зрозумів про що я?

RockerША
22.04.2007, 10:05
А знаєте що? Я хочу написати дещо маленькому янголяткові. Написати при всіх, бо якось я ненаважуюсь сказати це прямо їй у вічі.
Янголятко! Ти чудова людина (я знаю, хоча ти почнеш переліковувати свої недоліки), але, на жаль, я про тебе нічого не знаю. Ти написала що ми ПОКИ ЩЕ НЕ ПОДРУГИ. Так, це дійсно так... скажи, чому ти про себе так мало розповідаєш мені, чи ти хочеш залишити наше знайомство на тій стадії, на якій воно знаходить зараз? Ти скажи, будь ласка. А краще, напиши. Можливо і не тут - просто напиши.

radus
23.04.2007, 09:54
Дякую, приблизно ясно.

Cleric_Preston
26.04.2007, 19:47
Зрада, на мою думку, річ дуже суперечлива, адже коли доводиться обирати... Треба розставити приорітети. Бо, скажімо, якщо смертельна небезпека загрожує твоїй матері і твоєму другові, а ти можеш врятувати лише одну людину, то, напевне, врятуєш матір. Отже, друга зрадиш? Тут справа приорітету.

Giza
01.05.2007, 15:58
То не зрада, Престоне. Швидше необхідність. Вибір тут -- річ умовна.

Baltis
01.05.2007, 20:43
А вот выбор между бутылкой пива+друзья, и твоей девушкой *результат выбора только один, допустим что девушка боится твоих друзей, а еще больше само пиво*, это предательством считается????

Cleric_Preston
01.05.2007, 21:26
2 Giza:
Хе-хе, скажете це тому другові, який згорів живцем через таку необхідність.
2 Baltis:
Нє, це просто нестача розуму.

Baltis
01.05.2007, 21:37
2 Baltis:
Нє, це просто нестача розуму.

у кого?

Cleric_Preston
01.05.2007, 21:51
У того, хто здійснює вибір між "пивом+друзьями" і "девушкой" або хоч задумується про можливість такого вибору.

Baltis
01.05.2007, 22:01
У того, хто здійснює вибір між "пивом+друзьями" і "девушкой" або хоч задумується про можливість такого вибору.

Что бы ты выбрал?

Mercenary
01.05.2007, 23:31
2 Прім. Приїдеш - дзвони.

Giza
02.05.2007, 13:03
2 Giza:
Хе-хе, скажете це тому другові, який згорів живцем через таку необхідність.
Якщо то справді МІЙ ДРУГ, він має знати, що воно значить, коли "свобода волі бере за жабри". І навряд чи матиме щось проти. Я би точно не мала. На його місці. Всі, певно, рятували би спершу матір.

Cleric_Preston
02.05.2007, 16:51
До Гізи: цілком погоджуюсь.
До Балтіса: якщо ця дівчина потрібна, то питання вибору не стоїть; якщо ж не потрібна, то навіщо взагалі якісь стосунки з нею?