КПК

Показати повну версію : Прдовження утопічної історії про світ Моно

Девор
21.08.2005, 19:26
------------------------------
Перед тим як читати це, читніть Частину 1, 2, 3 ;) .
Історія не закінчена і буду кидати потроху сюди продовження.Гарного читання! :)
--------------------------------
«Зорі! Впадіть біля ніг наших! Ми світові скорителі, Наша воля закон Всесвіту! Ми раса Великих, що здобула, нарешті, скарб влади, який не відкривався ще нікому!» --- лунало з «богами забутої планет».
Вже новий Сторож Хаосу спостерігав знайомі картини з рідної планети. Ось одна раса вперто рветься до Чорноти, знову і знову переграваючи власну загибель. З кожним разом вони рухаються все швидше і впевненіше, просуваючись до істинних верхівок правління.
Сторож усміхаючись не міг надивуватись власній правоті, коли знову і знову відновлював людське існування. Адже це був заповіт колишньої Сторожки, яка благала Чорноту вберігати її народ.
Можливо вона не була права, але обіцянка є обіцянкою. А собі ж Новий Сторож пообіцяв, що не дозволить існування цього люду, що гнобить самого себе.
Вся увага Сторожа була спрямована на цю планету. Він забув, Він ЗАБУВ!
А хаос пробуджувався в зовсім іншому кутку Всесвіту, потроху наповнюючи власну міць.

--- Йо! Браза! Ватс-ап!
--- Респет, мен! Тусня рулить, токшо закинувся! Ріл!
--- Респект! А є ше?

А я іду й гуляю по шосе… Третій день стоїть сушняк у моєму роті і, здається, тим заразив все навколо. Природа знущається над моїм тілом витягуючи всю вологу.

Андрію три роки. Його батько час від часу забирав його з Землі в нетривалі космічні прогулянки з галактики в галактику.
В один з таких днів, спекотного серпня, космічне судно «Скайранер» стартувало з платформи біля Брюховичів.
Андрій широко роззявляючи рот ступив на трап ідеально-овального корабля. Срібні «сонечка» танцювали на обличчі малюка. Тато вів його за руку.
А який ж це рік? Ну значно раніше думкопросторових подорожей, але…

Чорняве маля з надію дивилось на батька.
- Татку, а куди сьогодні?
- Думаю. Просто пролетимо по орбіті, просто, маю зустріч на супутнику..
-А-а-а, ясно.

Спогад далекого майбутнього:
Сторож не втрачав надію.
- Ну, що.. тобі так важко здатись?
Справа від Андрія розверзлась земля викидаючи токсичну пару.
- Навіть не уявляєш наскільки не збираюсь. – з цими словами він відкинув плащ на праве плече, так, щоб зручніше було викликати меч.
Страж розчаровано покивав головою, тепер він був з величиною найближчого вулкану, двома руками він тримав Меч Хаосу.
- А я так в тобі надіявся! Уяви, сила творіння і Хаосу разом, ти снив хоч колись таке?! Творіння нашої дружби жахаючи приваблювали б, світ божеволіючи ставав безсмертним!
Ось меч Творця осліпляючим сяйвом приріс до руки Андрія.
- Не вважай мене ідіотом, Сторож! – він поступово здійнявся на рівень хаотика – твоє безсмертя є прокляттям! Це не те до чого летів усе життя! В мене є кращий варіант!
Мечі схрестились громовим ударом, разом з трьома виверженнями на зорі Нова.
Небо над воїнами веселками вибухало, наповнюючись азотом.

samnasam
12.01.2012, 09:04
Навіть каву не буду пити - сміх, простий здоровий сміх від прочитання цього безглуздя так зарядив мене позитивом, що, навряд чи, хтось чи щось протягом дня зможе позбавити мене його. Щиро дякую автору за це, бо давно не читала чогось подібного...