Показати повну версію : прибирання
acid drinker
15.04.2007, 15:06
а може, влаштуймо весняне прибирання?
полягатиме воно у видаленні аккаунтів юзерів, у яких менше, аніж одне повідомлення. (еммм... ну, і які зареєстровані вже досить давно - якийсь місяць тому).
тому шо менюшкою "учасники" користуватися незручно (тільки не питайте, шо я там шукаю =))), та й для статистики якось об'єктивніше буде..
то як?
давно про це думаю.
тут є свої нюанси.
зараз полізу в адмінку...
_
АПД. Зробив розсилання. Треба дати людям можливість виправитись.
А і справді, багато ботів у нас набралося у користувачах...
acid drinker
15.04.2007, 21:28
розсилання працює =)
none_smilodon
15.04.2007, 21:42
а зміст?
ЗІ
Ось мене і не видалиш :) Ґґґґ....
acid drinker
15.04.2007, 21:49
ну... ви, принаймні, згадали, шо існує така штука, як літфорум - хто зна, може, ше якось в гості зайдете... ;)
а зміст?
ЗІ
Ось мене і не видалиш :) Ґґґґ....
Дивись мені!
Бо твій нік так тихесенько би там сидів серед купи ботів, а я би то все так і жахнув би )
none_smilodon
15.04.2007, 22:09
Дивись мені!
Бо твій нік так тихесенько би там сидів серед купи ботів, а я би то все так і жахнув би )
спробую виправитись :)
Лєна ДАД
15.04.2007, 22:09
Як то так мене ВИДАЛИТИ???
:mad: Я тут нарід літературний окультурюю музикою , а мене ВИДАЛЯТИ !!!:nono:
Мстя моя буде довга і страшна - я нікого не запрошу на літературно-музичний вечір АРТ-ренесанс 15 травня . От так вам... :yahoo:
Так теюе я і не мав наміру видаляти )
---
З.І. Подивість як народ активізувався
Питання на засипку: а видалений "живий" користувач (ну там може хтось на півроку в геологічну експедицію поїхав і доступу до павутини не має) зможе знову зареєструватися під старим псевдо?
Писи. От весело буде, якщо під колишнім псевдо зареєструється хтось інший і виникне плутанина!
А вам, шановний адмін і шановна модераторко, не спадало на думку спочатку в межах адміністрації такі речі обговорювати?
Отак-от не будеш у неті пару днів, а потім такі сюрпрайзи на скринці виявляєш :( Так колись прийду і виявлю, що я забанена...
Пріме, ти дав ДУЖЕ маленький термін "для роздумів". Багато людей у вихідні не бувають в неті, або бувають раз на кілька днів...
Пропоную або цю всю затію скасувати, або видаляти "вручну". Тобто, тих, по кому видно, що точно не бот, не чіпати.
Якщо йдеться про видалення лише тих, хто жодного повідомлення не писав, то чому в розсилці таке дивне формулювання?
-----
Люди, ви шо, хочете мене втратити?
Профет, у нас тут реанімація є, ми тебе не втратимо )
Як я вже написав, видалятимуться користувачі, які за значний термін не залишили жодного повідомлення.
Звичайно, я буду дивитися у списки та трохи вибирати людей...
Лєна ДАД
16.04.2007, 10:32
:friends:
Василь Триндюк
16.04.2007, 10:40
Пріме, ти дав ДУЖЕ маленький термін "для роздумів". Багато людей у вихідні не бувають в неті, або бувають раз на кілька днів...
Слушно викладаєте. Бо я, наприклад, був дуже зайнятий і просто не мав часу для Літфоруму, а ботні пляни щодо вас й зовсім не на думку не спадали. А тут таке до скрині пристрибало...
Пропоную або цю всю затію скасувати, або видаляти "вручну". Тобто, тих, по кому видно, що точно не бот, не чіпати.
Золоті слова. Сім раз відмір...
acid drinker
16.04.2007, 14:17
вррр...
нє, ну шо це таке?
здається, лист був складений цілком зрозуміло - люди, у яких менше, ніж одне повідомлення на форумі (тобто нуль, правда?), будуть видалятися. усім іншим переживати не треба, їх ніхто не чіпатиме і навіть не збирався. шо за паніка???
Лєна ДАД
16.04.2007, 14:31
вррр...
нє, ну шо це таке?
здається, лист був складений цілком зрозуміло - люди, у яких менше, ніж одне повідомлення на форумі (тобто нуль, правда?), будуть видалятися. усім іншим переживати не треба, їх ніхто не чіпатиме і навіть не збирався. шо за паніка???
Можливо і так, але ж лист був ЧОМУСЬ розісланий всім... От це ЧОМУСЬ і видалось всім підозрілим.
acid drinker
16.04.2007, 15:38
спитайте пріма, чи легко зробити вибіркову розсилку... =)
Василь Триндюк
16.04.2007, 16:58
спитайте пріма, чи легко зробити вибіркову розсилку... =)
Умгу... Ліс рубають - тріски опадають...
лист був складений цілком зрозуміло - люди, у яких менше, ніж одне повідомлення на форумі (тобто нуль, правда?), будуть видалятися
ТА НУ??? "ми повидаляємо неактивних користувачів та тих, котрі не залишили жодного повідомлення за час своєї реєстрації"
Моя паніка, люба Ейсід, викликана тим, що ви дозволяєте собі робити подібні речі, не порадившись зі мною і не попередивши.
Такі питання взагалі не варто обговорювати з усіма форумчанами, вони й так тут занадто вільно почуваються і дозволяють собі вказувати адміністрації, що й як робити.
Моя паніка, люба Ейсід, викликана тим, що ви дозволяєте собі робити подібні речі, не порадившись зі мною і не попередивши.
Більше не будемо...
acid drinker
16.04.2007, 23:25
профет, ну давай не сваритися... я запропонувала цю штуку абсолютно від ліхтаря - ну, з'явилася така ідея після того, як я заблукала у списку юзерів. прім підтримав. по-перше, якшо вже на то пішло - треба робити зачинену адмінку, тому шо з прімом ми приватно не спілкуємося. по-друге, з усіма форумчанами ми того не обговорюємо - всіх просто поставили до відома. хіба то шкідливо? по-третє, активність на форумі різко підскочила, шо є таки позитивним явищем, чи ні?
не сердися. ми ж нічого не зробили, між іншим. а крику вже стільки, наче настав вселенський потоп від незакрученого крана.
мир і дружба? чи будемо ображатися далі?
Ейсід, до речі, дай мені свого імейла.
Ейсід, а ти у відповідь крик піднімаєш! (нахабно показує язика)
Пріме, не видаляй тих, у кого профіль заповнений.
Пріме, не видаляй тих, у кого профіль заповнений.
Я буду дивитись кого видаляю.
Також, часу даю до 20 квітня
Князь R.
17.04.2007, 08:50
Мене не прибирайте.
Я є, просто зараз маю недостатньо часу для спілкування на цьому форумі
Повторюю:
Видалятимуться лише користувачі, котрі залишили 0 дописів за значний термін реєстрації.
Якщо у вас є хоча би одне повідомлення, вам немає чого турбуватися.
Лєна ДАД
17.04.2007, 10:19
Все, вмовили! Мир, дружба, жвачка :friends:
а ідея кльова - літфорум знову ожив))))всі учасники стали активнішими...і то радує...
Все -- процес потихеньку пішов.
Видаляю в ручному режимі.
Результати:
106 ботів та рекламщиків видалено.
Користувачів, що виглядають справжніми мені просто шкода видаляти...
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008