Показати повну версію : мистецький клуб
Сашко Горський
22.04.2007, 10:33
Мені б хотілося організувати мистецьку організацію, яка б поєднувала літераторів, акторів, музикантів і художників. Напишіть, будь ласка, свої думки з цього приводу. Чи варто? Які виникатимуть труднощі? Що треба робити? Дякую!
acid drinker
22.04.2007, 12:06
варто.
труднощі можуть виникнути:
з підбором людей - скоріше всього, ті, кого б хотілося бачити в мистецькій організації, і так вже мають більшість часу забиту;
з місцем - якшо ви хочете організувати її в онлайні;
з тим, чим займатимуться ці люди на зустрічах організації - вони надто різонпланові, шоб просто сидіти і вигадувати спільні проекти, мабуть, треба буде дуже багато бухла ("життя богеми" дивилися? :));
з організацією проектів - все-таки митцям не захочеться просто писати в стіл, треба буде знайти спонсорів на виставки, виступи тощо;
з тим, чи вас надовго вистачить.. :)
Варто!
Потрібні люди з фантазією та купа коштів, щоб ті фантазії якось утілювати.
Nike_Велес
23.04.2007, 14:17
я готовий до діяльности в організації при умові, що членів організації я більш-менш знаю, до того ж у "реалі" і бажано всіх... ;)
так що, Сашок, розкажіть про себе у відповідній темі, дайте фрагменти власних мистецьких творів чи йкісь лінки на них ;)
Сашко Горський
23.04.2007, 20:55
Це класно, але хочу створити таку організацію в рельному житті! А може й дійсно почати з нету? Тільки чим можна займатися в такій організації у віртуальній формі? Чи так вона буде дієвою? Як ви бачите таку співпрацю?
Джерельце
23.04.2007, 21:29
Сашко, а як цю організацію бачиш ти???
Думаю проблема глобальна буде одна - ГРОШІ!!! В мистецтво, а особливо початківці, вкладають кошти неохоче... А інші проблеми можна вирішити, доклавши неймовірні зусилля...
До речі, готова співпрацювати і підтримати морально ;)
Сашко Горський
25.04.2007, 12:20
Після організації літературно-мистецького вечора я дуже приземлено дивлюся на створення такої організації у своєму місті. Особисто я готовий багато працювати і реалізовувати якісь спільні проекти, але має ж бути ще хочаб двоє-троє активних людей! Це і є основна проблема! Гроші, приміщення, реєстрація - це все звичайно важливо!.. Проте що може бути важливішим за взаєморозуміння і обрання певного курсу розвитку? Як цього можна досягти зі споживачами, які тільки те й можуть, що критикувати готові плоди, пожираючи їх і нічого альтернативного цьому натомість не створюють!..
Пухнаста хмаринка
02.05.2007, 00:02
А мене візьмете? А що треба робити?
Сашко Горський
04.05.2007, 09:43
Авжеж візьмемо! :-) Я тут подумав і вирішив, що не все так погано і якщо не зробимо щось хороше ми, то марно сподіватися цього від когось іншого! Так що, хто зацікавлений, - придумуйте концепцію і що б ви хотіли робити!!?
Сашко Горський
15.05.2007, 00:17
Я зараз просто революційно налаштований змінювати цю грьобану систему, допоки вона іще не підлаштувала і не позмінювала під свої кшталти усіх нормальних людей! Бо у місцях, де люди мають хоч якусь владу сидять або дауни або боягузи!!! Хто зі мною! Вперед! НА АВАНГАРД!!!
Пухнаста хмаринка
19.05.2007, 02:15
Гм... я не дуже авангардна. Я вірші пишу. І фентезі. Згожуся? Можемо журнальчик відкрити, тільки на які кошти?
Сашко Горський
19.05.2007, 16:25
За період моєї громадської роботи я вже не один раз розчарувався у всьому! справді, гроші - величезна проблема! Якби мати таке приміщення, де можна було б збиратися й вирішувати хороші справи, попиваючи каву, і де різні гурти могли б проводити свої репетиції й де можна було б влаштовувати сейшини - це було б найкраще! такий собі мистецький центр для всіх! ми могли б видавати журнал і відкрили б сайт!.. Ох, але це лише рожеві мрії!.. :-(
Якщо реально оцінювати ситуацію, то ми немаємо (поки що ;-)) нічого, окрім головного - пари-трійки людей, які разом зроблять країну кращою!!! :-) Нам треба лише зібратися разом, тому що поодинці ніхто нічого не зможе зробити!!!
Але тепер слід конкретизувати! А хто з якого міста? Наприклад, ви, Пухнаста хмаринка?
Пухнаста хмаринка
19.05.2007, 19:18
Я харківська.
Сашко Горський
20.05.2007, 13:38
Я харківська.
:( На жаль, це дуже далеко від мене...
Проте з другого боку це прсто прекрасно! Будемо працювати на всю Україну!!!
До речі, там у вас в Харкові є громадська організація "Молодіжний Союз Наша Україна" (напевно ви чули про таку :victory:), а там прес-секретар така прекрасна дівчинка Маринка! От до неї можна підійти і поговорити про співпрацю. Вона дуже класна! Можливо разом придумаєте якісь творчі проекти! :aga: Разом з нею можна зробити багато цікавих заходів! Так що, рекомендую! :friends:
Я не вважаю, щоб гріші були основною проблемою - зазвичай, якщо прикласти трохи зусиль вони знаходяться. Туй клуб такий, як неприбуткова організація, не мутись бути одразу формалізлваний.
головне це люди, які бажали б діяти і співпрацювати - тому якщо маєте друзів, то починайте з них
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008