КПК

Показати повну версію : Пів на шосту...

Кохана
24.04.2007, 18:09
Скоро кінець робочого дня
та чомусь нема бажання кудись іти
своя домівка та чоловік
здаються сірими
до них не тягне..
будь-який зустрічний чоловік здається цікавим
заворожує посмішкою
смішить дурницями
на які ти тільки дратівливо перекошуєшся
коли це твій чоловік..
Коханий!
То щож сталося???!!!
чому мене тягне де-інде?
чому мені так сумно
повертатися додому..
чому навмисно йду повільніше та кругами..
на якомусь етапі зупиняєшся
розумієш, що требя жити для себе
але косметика огидна..
А я так люблю ранню осінь..
кружляти в осінньому листі...
сидіти під гітару біля вогнища..
розпустити своє довге волосся..
вдягти сорочку..
танцювати
аж поки завмирає душа та тіло...
ну, чому
чому
чому?
чому ти не можеш зрозуміти, що все
все
все!!!
не так..
вмикаю плеєр, тихенько наспівую
розпускаю волосся, підмальовую губи
дістаю зі схованки туалетну водичку
ну ось уже й настрій з"явився!
пів на шосту
твій дзвінок..
ти знов будеш пізно, якщо будеш
...
блукаю вітринами магазинів
шукаю тебе очима...
...
що я шукаю..
що я втратила?
чому не поспішаю з продуктами до кухні
не готую натхненно вечерю?
...
чому в кімнаті темно
горять свічки
пахне горілою травою
...
що з тобою?

Korkuna
25.04.2007, 19:03
такий довгенький вірш, стільки писали, а.......
а закінчення таке розмите, ото біда.
і всі ці
все
все
все
тай усі
чому
чому
чому
так розхитали струкруру вірша, та щей питання на завершення, це вже повний капець :(

acid drinker
25.04.2007, 21:19
не вірш.
вибачте, але то навіть не верлібр.
запишіть одним рядком - і буде прозовий твір, щоправда, дуже посередній прозовий твір.
імхо.

Korkuna
26.04.2007, 16:48
не вірш.
вибачте, але то навіть не верлібр.
запишіть одним рядком - і буде прозовий твір, щоправда, дуже посередній прозовий твір.
імхо.

Ейсід, та ж не хороше так правду одразу в очі)))))

Кохана
09.05.2007, 18:12
я є поет
а не літературознавець
я не пишу по формулі слова
в основу душу я кладу
не сталу форму
бо я поет,
що відчува!
:)

acid drinker
09.05.2007, 19:05
і ви туди само? люди.... у мене просто слова закінчуються.
мій пост, викладений на іншому форумі, але приблизно з такого ж приводу. на фразу про те, що мені в таких випадках стає страшно за літературу, мене попросили пояснити, чому саме.
не редагую - в принципі, це стосується не тільки вас і не цілковито вас.

канву історії про мій страх за літературу і, з дозволу сказати, літераторів?
будь ласка.
на жаль, ліцензій на відстріл графоманів поки шо не видають - і то дуже сумно, бо поезія справді не заслужила на те, шоб з неї так знущалися. якшо ви вже пишете відверту фігню, то тримайте цю фігню при собі. я не переживаю за ваші моральні травми (навпаки, моральні травми трапляються у людей, які не можуть достукатися до графоманської свідомості крізь товсту стіну самозамилування). мені лячно за людей, які ше не визначилися. ото начитаються ваших віршів - і подумають, шо можна й так писати, ну чого ж, якшо їм можна, то нам - тим більше, бо ми ше геніальніші. а фігня - вона фігнею й лишається...
найбільша проблема графоманів у тому, шо вони навіть не збираються над собою працювати. вони знають про існування справді гарних поетів - але їм начхати, бо найкращі поети - то вони самі. і мене б це не турбувало, я інтелектуальним розвитком графоманів не дуже переймаюся, примітивізм - то ідеальне мистецтво для сірої маси... але воно мені на очі надто часто потрапляє - і це дратує. бачити графоманську поезію - то як чути таню буланову по радіо в маршрутці. нудить.
до речі, от ви, закладаюся, не любите дар'ю донцову. ви надто труйові. ви надто... емм... інтелектуальні, з дозволу сказати. а чи знаєте ви, шо ця ваша, з дозволу сказати, поезія - то трошки гірше, ніж донцова? але ж ви захищаєте її право на існування, ви говорите, шо ваша поезія - то ваше світосприйняття... будь ласка, тримайте таке своє світосприйняття при собі. бо інші його мали десь.
і - як висновок. чого я боюся за літературу? тому шо графоманії стає все більше, того шо графоманія витісняє нормальних авторів і у великому книговидавництві, не тільки у блогах. а кількість такого штибу ніколи не перейде в якість.

Кохана
09.05.2007, 19:35
цей віршик був написаний десь в шостому класі! :)

acid drinker
09.05.2007, 21:39
це останнє "віршиком" дозвольте взагалі не вважати.
хоча... сумно.
якшо ви викладаєте те, шо написали у класі шостому (та ше й як аргумент на свій захист) - значить, з того часу у вашій голові небагато змінилося... а хочеться вірити у протилежне.

Кохана
10.05.2007, 14:17
- кожен бачить те що хоче,- лагідно та якось зі співчуттям дивлюся тобі в очі,- кохання не захищається, нема нічого сильнішого..

Nike_Велес
10.05.2007, 14:32
є критики (заодно - й поетки), які "топлять" конкурентів, щоб самим посісти Олімп... історія ся не нова... Кохана, пиши, потім прийде розуміння! :)
Ейсід намагається висловити щось таке фундаментальне, такий собі основоположний критерій, за яким можна визначити - графоманія це чи ні... але поки що їй це не вдається, звідси - слішком многа букафф...
але, поміж тим, межа між графоманією і не-графоманією дуже умовна, її проводять суб'єктивно... основне тут, НМД - оригінальність та актуальність ідей, цікава форма подачі... а Ви своїм твором явно "Америки не відкриваєте"... звідси, мабуть, її натяки на посередність Вашого твору... хоча як тренування кожен досвід цінний... можете, до речі, "повчитися" і на її творах :)

Кохана
11.05.2007, 11:57
Дякую! :)

пс.
Вірші потрібно читати під тиху музику.. їх чує серце...

Nike_Велес
11.05.2007, 12:32
але особисто мені Ваш текст (не берусь судити, наскільки це поезія) сподобався і то дуже... навіть не знаю чому... мабуть, через такі чудові рядки "блукаю вітринами магазинів...
шукаю тебе очима..."
Respect!

Giza
11.05.2007, 16:35
Вірші потрібно читати під тиху музику.. їх чує серце...
Навряд ви можете знати достеменно, як саме ПОТРІБНО читати вірші.
А серце -- смок. :( Не розвиватиму.

valkiria
19.05.2007, 15:38
Да, Любимая, я очень Вас понимаю... Тяжело иногда понять, что случилось с человеком, с чувствами... Мне ваши - назовем так - строки - тоже очень понравились.
Я не поэт и графоманом меня, надеюсь, не назовешь, но писать, думаю, не запрещено никому! Ведь снимают плохие фильмы, поют плохую музыку... А кому-то нравится...

обязательно пишите все, что хочется, все, что думается!

Korkuna
19.05.2007, 19:51
цей віршик був написаний десь в шостому класі! :)

хм, а може щось свіжіше викладіть
один розумний дятько казав, що ватро тай треба показувати завжди свої найсвіжіші роботи, а те, що лежить роками у шухляді нехай вже так і живе своїм шухлядним життям

Veronika Pyatnitskaya
21.05.2007, 18:13
Кохана! Я вас теж підтримую... На кожний товар знаходиться свій покупець. Чи може так: ваш твір мене привабив своєю внутрішнім сумом і філософським пошуком. Пишіть і далі, для себе, для душі!

RYUKOLE
27.05.2007, 14:23
Ведь снимают плохие фильмы, поют плохую музыку...
ги..ото підбадьорили :p