КПК

Показати повну версію : типу програми, чи шо

ovr
23.08.2005, 23:44
нагадаю, шо в тівілізірі крім отого всього, про шо ви зараз подумали, можна побачити хороші кіна

показують їх зазвичай або пізно вночі, або вдень

наприклад:
середа - 11.10, ICTV "Пропала грамота", культовий український фільм
четвер - 13.05, ICTV "The Adventures of Baron Munchausen", directed by Terry Gilliam. не найкращий його фільм, але ж такий режисерище!
п'ятниця - 11.20 і 13.30, ТРК "Україна" "Little Buddha", directed by Bernardo Bertolucci. теж, мабуть, не кращий його фільм. але, знову ж таки, - ім'я цього метра кінематографу в титрах гарантує якшо не шедевр, то хоча б просто хороше кіно

ці фільми - маст сі, імхо

якшо треба, в майбутньому писатиму ще такого

ovr
24.08.2005, 11:59
вчора, в ніч на середу, бачив в телевізорі Тіні забутих предків Параджанова

вражений

oddysseus
13.11.2005, 17:01
нагадаю, шо в тівілізірі крім отого всього, про шо ви зараз подумали, можна побачити хороші кіна

показують їх зазвичай або пізно вночі, або вдень
п'ятниця - 11.20 і 13.30, ТРК "Україна" "Little Buddha", directed by Bernardo Bertolucci. теж, мабуть, не кращий його фільм. але, знову ж таки, - ім'я цього метра кінематографу в титрах гарантує якшо не шедевр, то хоча б просто хороше кіно

ці фільми - маст сі, імхо

якшо треба, в майбутньому писатиму ще такого

А-а-а! "Маленького Будду" я б подивився... Але, як то кажуть, пізно пити "Боржомі"... Звичайно пиши, якщо матимеш "ще таке"! :o

ovr
14.11.2005, 22:52
і писатиму!
якшо не буду забувати

субота

СТБ, 00.20. Chungking Express, directed by Wong Kar Wai. МАСТ СІ!!! вдала стрічка для знайомства з сучасним азіадським кіном. можливо тому, що є "найзахіднішою" стрічкою Кар Вай Вонга. свого часу мій улюблений фільм (це я просто інших його фільмів не бачив). дивитисьдивитисьдивитись всім!

неділя

1+1, 00.00. Irréversible (Необратимость), directed by Gaspar Noé. дуже важкий фільм. зовсім не дитячий. зовсім. Reqiem for a Dream мирно покурює в сусідній кімнаті (якщо ви розумієте, про що мова).

майк
17.11.2005, 21:41
і писатиму!
якшо не буду забувати

субота

СТБ, 00.20. Chungking Express, directed by Wong Kar Wai. МАСТ СІ!!! вдала стрічка для знайомства з сучасним азіадським кіном. можливо тому, що є "найзахіднішою" стрічкою Кар Вай Вонга. свого часу мій улюблений фільм (це я просто інших його фільмів не бачив). дивитисьдивитисьдивитись всім!

неділя

1+1, 00.00. Irréversible (Необратимость), directed by Gaspar Noé. дуже важкий фільм. зовсім не дитячий. зовсім. Reqiem for a Dream мирно покурює в сусідній кімнаті (якщо ви розумієте, про що мова).
Якби ти не сказав, я б і не знала про те, що ті фільми йтимуть по тілівізіру Я починала дивитись "Необратимость", але заглючило диск. Я мало не плакала. А тут по тілівізіру!!!! Це божа воля на знак того, що мені його варто подивитись. Буду вважати тебе посланце Божим. Роби свою Роботу, янголе.

майк
04.04.2006, 19:51
Кому цікаво, то протягом цього місяця щосуботи по каналу СТБ об 11 вечора показуватимуть фільми Джармуша. Бажаю приємного перегляду.
Дивіться кіно.

Viking
12.04.2006, 09:36
В суботу на Новому 0 23.30 будуть показувати фільм Ларса фон Трієра "Та що танцює у темряві". Приємного перегляду.

JAA
04.05.2006, 15:23
Агоооооов!
А давайте продовжувати цю тему