Показати повну версію : типу програми, чи шо
нагадаю, шо в тівілізірі крім отого всього, про шо ви зараз подумали, можна побачити хороші кіна
показують їх зазвичай або пізно вночі, або вдень
наприклад:
середа - 11.10, ICTV "Пропала грамота", культовий український фільм
четвер - 13.05, ICTV "The Adventures of Baron Munchausen", directed by Terry Gilliam. не найкращий його фільм, але ж такий режисерище!
п'ятниця - 11.20 і 13.30, ТРК "Україна" "Little Buddha", directed by Bernardo Bertolucci. теж, мабуть, не кращий його фільм. але, знову ж таки, - ім'я цього метра кінематографу в титрах гарантує якшо не шедевр, то хоча б просто хороше кіно
ці фільми - маст сі, імхо
якшо треба, в майбутньому писатиму ще такого
вчора, в ніч на середу, бачив в телевізорі Тіні забутих предків Параджанова
вражений
oddysseus
13.11.2005, 17:01
нагадаю, шо в тівілізірі крім отого всього, про шо ви зараз подумали, можна побачити хороші кіна
показують їх зазвичай або пізно вночі, або вдень
п'ятниця - 11.20 і 13.30, ТРК "Україна" "Little Buddha", directed by Bernardo Bertolucci. теж, мабуть, не кращий його фільм. але, знову ж таки, - ім'я цього метра кінематографу в титрах гарантує якшо не шедевр, то хоча б просто хороше кіно
ці фільми - маст сі, імхо
якшо треба, в майбутньому писатиму ще такого
А-а-а! "Маленького Будду" я б подивився... Але, як то кажуть, пізно пити "Боржомі"... Звичайно пиши, якщо матимеш "ще таке"! :o
і писатиму!
якшо не буду забувати
субота
СТБ, 00.20. Chungking Express, directed by Wong Kar Wai. МАСТ СІ!!! вдала стрічка для знайомства з сучасним азіадським кіном. можливо тому, що є "найзахіднішою" стрічкою Кар Вай Вонга. свого часу мій улюблений фільм (це я просто інших його фільмів не бачив). дивитисьдивитисьдивитись всім!
неділя
1+1, 00.00. Irréversible (Необратимость), directed by Gaspar Noé. дуже важкий фільм. зовсім не дитячий. зовсім. Reqiem for a Dream мирно покурює в сусідній кімнаті (якщо ви розумієте, про що мова).
і писатиму!
якшо не буду забувати
субота
СТБ, 00.20. Chungking Express, directed by Wong Kar Wai. МАСТ СІ!!! вдала стрічка для знайомства з сучасним азіадським кіном. можливо тому, що є "найзахіднішою" стрічкою Кар Вай Вонга. свого часу мій улюблений фільм (це я просто інших його фільмів не бачив). дивитисьдивитисьдивитись всім!
неділя
1+1, 00.00. Irréversible (Необратимость), directed by Gaspar Noé. дуже важкий фільм. зовсім не дитячий. зовсім. Reqiem for a Dream мирно покурює в сусідній кімнаті (якщо ви розумієте, про що мова).
Якби ти не сказав, я б і не знала про те, що ті фільми йтимуть по тілівізіру Я починала дивитись "Необратимость", але заглючило диск. Я мало не плакала. А тут по тілівізіру!!!! Це божа воля на знак того, що мені його варто подивитись. Буду вважати тебе посланце Божим. Роби свою Роботу, янголе.
Кому цікаво, то протягом цього місяця щосуботи по каналу СТБ об 11 вечора показуватимуть фільми Джармуша. Бажаю приємного перегляду.
Дивіться кіно.
В суботу на Новому 0 23.30 будуть показувати фільм Ларса фон Трієра "Та що танцює у темряві". Приємного перегляду.
Агоооооов!
А давайте продовжувати цю тему
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008