КПК

Показати повну версію : Париж я люблю тебе

untitled
10.05.2007, 09:48
Нарешті вчора подивився! Враження до сьогодні тримають....і завтра теж мабуть будуть:) Позитиву і красоти море.....акторів хороших багато і режисерів різних, навіть Тиквер:) Просто супер!

Prophet
12.05.2007, 02:03
Та, шикарнюча річ.

Перекоти-поле
12.05.2007, 10:00
Ага. Особливо сюжетик з вампірами :)

Kwaidan
12.05.2007, 12:07
Нарешті вчора подивився! Враження до сьогодні тримають....і завтра теж мабуть будуть:) Позитиву і красоти море.....акторів хороших багато і режисерів різних, навіть Тиквер:) Просто супер!
Та, шикарнюча річ.

ну і що там такого, друзі мої???
класик казав:
"ніколи
не дозволяй звичці керувати своїми рухами"

до чого це?
чи залишився б класик класиком, якби сказав просто "ніколи" - так; проте самообманом було б захоплюватися цією його фразою.

більшість відеоновел про Париж зводилися до того, хтось із метрів режисури вмикав камеру і безбожно перетворював Париж на фон своєї позбавленої мети, а то й ідеї роботи...Чи достатньо комусь просто ввімкнути камери, щоб народився шедевр? Принаймі серед авторів /Парижа.../ на перевірку таких виявилося мало...

нормально що комусь це подобається. Проте перегляд откриток з Парижем у мене , чомусь, викликає не менше емоцій при меньших часових витратах...

maris
12.05.2007, 16:10
дивилася фільм ще восени, особливо нічим він мене не вразив. строкате і нецілісне кіно. я сумніваюся, що всі автори фільму люблять Париж.

проте вампіри були чудовими. :aga:

Prophet
12.05.2007, 21:28
Мені просто неймовірно сподобалось, і не вважаю за потрібне розбирати, є там чи ні мета й ідея, хто там метр, а хто сантиметр, і наскільки вони люблять Париж.

Про вампірів якраз, як на мене, - одне з найпосередніших.

untitled
14.05.2007, 10:16
Яка там має бути цілісність...? Навпаки там гарно об'єднали сюжети, як почалось так і закінчили...якось так радісно було:), а можливо просто кожен там знайшов шось, а хтось ні...:) Мені найбільше сподобалось про Міма і негра який пісню співав:)

Авітенцій
14.05.2007, 15:37
Згадуючи знайомство/кохання і життя Мімів = це неймовірно весела і романтична сім*я.

untitled
14.05.2007, 17:17
І син з рюкзаком крутий...:)

Авітенцій
17.05.2007, 11:01
То фірмовий стиль та особливість.

В кінострічці показані випадки, коли всі зустрічі трапляються не в вечірньо-нічному закладі. А мені дивно, чому молодь надає перевагу знаймоствам саме в барах, а потім лунають фрази в множині:
"мені не везе на хлопців/дівчат"
"мені не щастить в коханні"

(метод саперів найлегший і найжалюгідніший)

Hategirls
22.05.2007, 22:36
сегодня 4ый раз за 2 дня посмотрела.ОБОЖАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Авітенцій
29.05.2007, 13:07
Що занадто, то не здраво.
Це стосується і до ...

Мені більше подобається передивлятись кінокартину лише з різними компаніями, котрим приніс кінострічку.

Hategirls
29.05.2007, 23:11
история про вампирчиков очень рульная....

cvitnu
13.06.2007, 15:21
мені подобається, але скажемо пару новел я б краще сприйняв документально відзнятих. вийшла б чудова соціальна-документалістика. а взагалі добре, що пропагують якісне кіно серед людей, треба ж людям показувати, що не голівудщиною єдиною.

Nevermore
13.07.2007, 08:15
Двічі у кінотеатрі, а тепер передивляюся двд неодноразово.

Лише не розумію, чого всі так пруться від сюжету з вампірами. В цій короткометражці взагалі нічого, ні гри акторів, ні сюжету, навіть сенсу в ньому нема. Найпопсовіший уривок, отак!

untitled
13.07.2007, 13:22
мені найбільше про негра, якого підрізали, сподобалось...жалко:)
і про мімі, це просто жир...весь час переглядаю, що настрій піднімати