КПК

Показати повну версію : Піккардійська Терція

Ket
22.05.2007, 19:29
Як на мене, одна з найкращих вокальних формацій нині в Україні. Професіонали, які, вибираючи або класичні, або популярні, або й народні пісні, переробляють їх на свій лад і співають так, що заслухаєшся...
Але, на жаль, хлопці не дуже популярні в Україні (тільки у певних колах), і більше концертів дають за кордоном. Прикро, хотілося б, щоб ми слухали якісну музику...

Хто що думає з приводу формації?

А оце їхній сайт. (http://tertsia.info/ukr/index.html)

@lex
22.05.2007, 23:35
С початку було слово.

Їх мало знають, тому не слухають;
І не слухають, бо не знають...
Ми рухаємось по замкненому колу, а вийти, чомусь не можемо (не хочемо)... А Треба було б!!!
Всім розповідаю рекомЕндую й даю на поРбу, але мало хто за межами "певних кіл" їх може оЦінити, як слІд! Сучасна "прогресивна" молодь більше слухає попсу і R&B.:confused: Я ж небачу в більшості такої музики ніякого змісту і що ще важливіше--ДУШІ!!!
Музика без душі--як ніч без Місяця та Зір. Присутні музика і слова ,але їх Абсолютно нічого не пов"язує...

RYUKOLE
23.05.2007, 12:37
ну чому ж не слухає? ще й як.
я перехворіла,так би мовити(в хорошому сенсі цього слова),піккардійцями ще в старших класах школи.була кілька(ґи,вже добрих п"ять) років тому на їхньому концерті - відчуття суперові.
зараз вони є для мене тими,хто робить професійну,якісну,змістовну музику.чистота виконання,розподіл на голоси - словом,соррі за тавтологію,але вони просто профі.і все

Tim-Lit
23.05.2007, 13:46
Їх мало знають, тому не слухають;
І не слухають, бо не знають...

"Пікардійську терцію" знають, люблять і слухають! Не кажу за себе, красивого... ;) Але спробуйте дістати нормальні квитки на їхні гастролі у Києві! Розбирають - отже, знають, на кого йдуть...

Ket
23.05.2007, 13:52
Але спробуйте дістати нормальні квитки на їхні гастролі у Києві!

Але ж якби ті гастролі були частішими! :(

Tim-Lit
23.05.2007, 18:36
Але ж якби ті гастролі були частішими! :(
Ню-у-у-у... Ні Ви, ані я не є їхніми продюсерами-промоутерами!..
:bu:

Cleric_Preston
24.05.2007, 12:14
Музика якісна, але далеко не всі таке люблять. Якби вона була розрахована на маси, то й гурт був би популярніший.

Tim-Lit
24.05.2007, 12:19
Якби вона була розрахована на маси, то й гурт був би популярніший.
Ставати дедалі попсовішими?!
Навіщо робити лайно з цукерочки?!
:eek:

Ket
24.05.2007, 16:27
Музика якісна, але далеко не всі таке люблять. Якби вона була розрахована на маси, то й гурт був би популярніший.

Так отож, я про те й кажу. Якби вони орієнтувалися на маси, вони були б попсовими і нецікавими. А вони цікаві і якісні. Прикро те, що маси якісне слухати не хочуть.
От

Tim-Lit
24.05.2007, 16:44
Так отож, я про те й кажу. Якби вони орієнтувалися на маси, вони були б попсовими і нецікавими. А вони цікаві і якісні. Прикро те, що маси якісне слухати не хочуть.
От
Але це проблема "мас", а не митців!..

LanceloT
25.05.2007, 17:05
Особисто мені вони подобаються! Просто необхідно сходити на їх концерт- це зовсім інше ніж слухати записи(з будь-чого)!
А це жарт таки "на них":
http://www.biblos.org.ua/dowonload/download.php?ncat=19&nFi=../datas/fans/pikardiyskaTercia.swf&nFiCF=006.dil
;)

Cleric_Preston
26.05.2007, 01:43
Але це проблема "мас", а не митців!..
Воно-то так. Проте не маси заробляють гроші з витворів митців, а саме митцям треба жити зі свого мистецтва (якщо це, звісно, не хобі).

Tim-Lit
30.05.2007, 16:26
Проте не маси заробляють гроші з витворів митців, а саме митцям треба жити зі свого мистецтва (якщо це, звісно, не хобі).
І це Ви мені розповідаєте?!
:confused:
Кгм-м-м!..
Все так - тільки не треба "падати" під маси.
Бо станеш багном...

AnastasiUA
24.06.2007, 23:25
О-Б-О-Ж-Н-Ю-Ю. Більше сказати ічого. Професіонали, чудові пісні на чудові слова, класна музика, особлива настроєвість, багатогранність...

D.U.
25.06.2007, 00:36
А це жарт таки "на них":
http://www.biblos.org.ua/dowonload/download.php?ncat=19&nFi=../datas/fans/pikardiyskaTercia.swf&nFiCF=006.dil
;)

Класно! Мені сподобалось :)