Показати повну версію : Ванільне небо...
Hategirls
24.05.2007, 00:38
...ах як би ж можно було жити як у фільмах....на приклад в цьому.Так просто спати і в одночас жити...а саме життя йде виключно по твоїм бажанням...спираючись на фільм,можна зробити висновок:у житті повторюються лише кошмари власних снів...
Cleric_Preston
24.05.2007, 11:34
Ага, а потім у вигляді ненависної вчительки, яка тобі у шостому класі поставила двійку, задушити свою кохану людину :D
untitled
25.05.2007, 09:20
там музика sigur ros є...:)
І не тільки: U2, R.E.M., Radiohead, Paul McCartney, Peter Gabriel, Julianna Gianni, The Monkees, Looper, Red House Painters, Josh Rouse, Leftfield/Afrika Bambaataa, Sigur Ros, Jeff Buckley, Todd Rundgren, Bob Dylan, Nancy Wilson, The Chemical Brothers та багато інших... Та й не дивно, що такий хороший саундтрек, режисер Кемерон Кроу... До речі, фільм (як переважна більшість теперішніх галівудських мувіз) рімейк іспанського фільму 1997 року Алєхандро Аменабара "Відкрий свої очі" ;)
Cleric_Preston
25.05.2007, 15:42
ага, а ще там знімаються Круз, Крус та Діас...
Угу, плюс Курт Рассел, Джейсон Лі, Тільда Суїнтон (здається, вона рісепшеніст у тій компанії (LucidDream), куди звернувся персонаж Круза за допомогою, після аварії)... :)
Cleric_Preston
26.05.2007, 00:21
Еге, а тобі подобаються жінки такого типу, як Тільда?
Еге, а тобі подобаються жінки такого типу, як Тільда? Щось ніколи не задумувався, але у ресторан з нею пішов би, хоча б раз... :)
Еге, а тобі подобаються жінки такого типу, як Тільда?
А мені так!
Cleric_Preston
26.05.2007, 19:54
Як на мене у зовнішньому аспекті вона дуже нагадує чоловіка, а тому не сприймаю її за жінку.
Погоджуюсь, жінка незвичайна, муза Дерека Джармена, і, між іншим, стосовно її "андрогонізму", 14 місяців годувала, даруйте, грудьми своїх близнюків Ксав'є і Онора... :)
Hategirls
27.05.2007, 21:59
...хочаб хвилинна свобода,варта всього нещасного життя....
Cleric_Preston
28.05.2007, 11:02
Погоджуюсь, жінка незвичайна, муза Дерека Джармена, і, між іншим, стосовно її "андрогонізму", 14 місяців годувала, даруйте, грудьми своїх близнюків Ксав'є і Онора... :)
Ну ні фіга ж собі... Цікаво, у якому зараз стані її груди. Кажуть, що поки годуєш грудьми, вони не деформуються.
Як на мене у зовнішньому аспекті вона дуже нагадує чоловіка, а тому не сприймаю її за жінку. "Ко мне очень часто обращаются "сер". Наверное, из-за роста (1.80 :)) и потому, что я не пользуюсь помадой. По-моему, люди просто не способны поверить, что женщина может так выглядеть" Т. Суинтон
Hategirls
29.05.2007, 23:11
мда......кто про кино,а кто про сиськи)))
Cleric_Preston
30.05.2007, 10:53
мда......кто про кино,а кто про сиськи)))
Та нє, просто хотілося б знати, чи правда, що груди залишаються у нормальному стані протягом років поки ти годуєш дитину. Бо деякі мами і до чотирьох років своїх дітей молочком частують.
і непогане ж кіно до останньої третини, аж ні - спороли все своїй голівудським геппі-ендом. блін. а треба ж було так небагато - залишити відкритим кінцівку.
Та нє, просто хотілося б знати, чи правда, що груди залишаються у нормальному стані протягом років поки ти годуєш дитину. Бо деякі мами і до чотирьох років своїх дітей молочком частують.
можна і до 9, щоб дитину точно інвалідом залишити, і синочок потім в 32 іноді відрізав груди жінкам, попередньо гвалутючи їх і засовуючи ті самі груди в рота.
Hategirls
13.06.2007, 21:50
тю,особисто я і досі не втямлюсь шо з хлопчиною.....але більше спираюсь на те шо там БЕД енд.
Мене якось не вразило, хоча те, що на голівудщині почали знімати фільми на таку тематику як Ванільне небо чи Матриця вже радує.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008