Показати повну версію : ще одне лайно
Hategirls
27.05.2007, 23:06
Хочеться жить последней минутой
Видеть цвета,огни и салюты,
Перед горой за которой нет места
Буду в воде,высоко и невеста,
Шопотом в дымке клубиться полоской
Капать,твердеть,каплями воска.
Для детей,для грудных,быть конфетками,
Для людей для слепых-марионетками.
В самом неистовом,черном,глубоком
Быть светом во тьме,пусть не далеким.
В образы те,что вплывают в ресницы
Влиться огнем,на последней странице.
Хочеться жить,словно жизнь отбирают
Криками плыть,что уже не рыдают,
В будней,безсонной тревоге ночной
Хочеться жить обретая покой....
Hategirls
27.05.2007, 23:07
Подобных нам, не так уж много
Порой на пальцах сощетать
Мы верим в чудо,верим в Бога
и мы умеем понимать.
Таких как мы ведут на казни и пальцем тычут за спиной
в таких как мы кидают грязью
и оставляют с пустотой.
Сильны мы духом и слезами
Мы друг у друга за плечем,
Мы смотрим в мир счастливыми глазами
И верим в то,куда идем....
Пухнаста хмаринка
28.05.2007, 00:41
Ееее, пробачте, але чи можна задати дурнувате питання?
Чому тема з ліричними віршами так дивно зветься?
Hategirls
30.05.2007, 00:09
...самокритика как ни как))
Пухнаста хмаринка
30.05.2007, 02:51
Не ображайтеся, але так не можна. Коли інші критикують - то нормально, а коли сам приходиш, посипавши голову попелом зарані, то і критикувати якось незручно. Пожалійте критиків.
А це справді самокритика, чи критика суспільства, критичний погляд на власне життя?
Hategirls
06.06.2007, 00:25
тю...хіба це майстерня "ГРАМАТИКИ"?
Hategirls
06.06.2007, 00:26
ЩЕ І НЕ ТАКІ ПОМИЛКИ БУДУ РОБИТЬ
ЩЕ І НЕ ТАКІ ПОМИЛКИ БУДУ РОБИТЬ
ну то ваша, кхе, поезія так і залишиться тим, чим ви самі її назвали.хоча граматика-не єдиний її недолік..замість виступати взяли б та й прислухались.ви ж для того тут свої творіння виставили,щоб почути думку людей,чи не так?
Hategirls
13.06.2007, 22:56
назву я таку дала, бо на перед знала,що будуть хаяти.Кому подобаеться-щиро дякую,т.я.тим самим людям подобаеться мій внутрішній стан,навіть якщо в ньому помилки.А хто сам нездара і тільки вміе шо засирати інших то хай і далі робить то,на що здатен.З"повагою"....Я
на перед знала,що будуть хаяти.
то,видно,знаєте,чого варта ваша творчість
А хто сам нездара і тільки вміе шо засирати інших то хай і далі робить то,на що здатен.
ну,типово
Так, дуже дивна самокритика. Не можна те, що Ви написали, називати словом "лайно", адже однією цією назвою Ви вже налаштовуєте читача на не зовсім адекватне сприйняття написаного. Крім того лайно - продукт вторинний і не дуже приємний. Я розумію, що така дивна назва - це, можливо, емоційний крик душі, але не варто все одно голосно кричати такі неприємні слова. Не знаю чи є там помилки, не звернула увагу,а от зміст цікавий, головне, що і в першому і другому вірші є надія на краще!
Cleric_Preston
20.06.2007, 11:33
Другий вірш, на мою думку, значно виграє, порівняно з першим, оскільки в першому примітивна дієслівна рима, постійне випадання з ритму, порівняння занадто грубі. Граматика однозначно жахлива. Але якщо перший вірш просто безнадійний і його повністю треба переписувати (навіть не знаю, чи лишати ідею), то другий, як на мене, навіть дуже й дуже :)
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008