Показати повну версію : Музика на сайті
Лєна ДАД
01.06.2007, 14:39
Викинула на свій сайт 2 композиції. Слухайте на здоров"я! :friends:
www.lviv-menestreli.lviv.ua
Nice Gothic Girl
24.06.2007, 11:06
музика просто божественна.я хочу собі цей диск.де його можна дістати або звідки скачати?????
Лєна ДАД
05.07.2007, 10:11
Nice Gothic Girl
Якщо Ви живете у Львові- дзвоніть мені на мобільний 80501308539. Ну а якщо в іншому місті- щось придумаєм...
Nice Gothic Girl
05.07.2007, 10:21
нажаль я живу не у Львові.хоча не відмовився б...може ви повний альбом на якийсь файлообмінник викладете??? :hope:
Лєна ДАД
05.07.2007, 20:41
якщо розкажете що таке файлообмінники :thank_you
http://torrents.net.ua/forum/index.php --файлообмінник
Я знаю власника, а тому можу стверджувати--сайт без лажію
Лише зареєструйся--й обмінюйся Info-ю з усым світом.
Заодно й мені дасте...
Лєна ДАД
14.07.2007, 16:34
Форумчата зараз у Львові. Можу передати свій диск кого цікавить... Як ідея?:friends:
Форумчата зараз у Львові. Можу передати свій диск кого цікавить... Як ідея?:friends:
привіт.дуже сподобалася музика.сподіваюся,що приїду цього літа до Львова.де можна послухати цю групу?можливо,вони виступають у якихось кав"ярнях?
Лєна ДАД
15.07.2007, 11:04
Ми виступаємо в Олеському замку, в Італійському дворику, на щорічному фестивалі Давньої Музики, який раз в рік, кожного жовтня, проходить у Львові (інформація про цей фестиваль на наступний місяць буде на нашому сайті). Граємо по приватних запрошеннях.
Заодно запрошую- 14 жовтня цього року ми виступаємо на заключному концерті цього фестивалю разом з Варшавським ансамблем старовинної музики "Декамерон", виконуємо "Карміну Бурану".
Приходьте, завжди раді бачити...:friends:
Я знаю власника, а тому можу стверджувати--сайт без лажію
Лише зареєструйся--й обмінюйся Info-ю з усым світом.
Заодно й мені дасте...
какого из них...
Торентов в мире огого-и-огага. если не ошибаюсь с Америки фигня пошла.
какого из них...
Торентов в мире огого-и-огага. если не ошибаюсь с Америки фигня пошла.
http://torrents.net.ua/forum/index.php --Цього!
Лєна ДАД
18.08.2007, 23:12
Зареєструвалась на Торренті, а потім застановилась... , а хто і для яких цілей це може скачати? Щось мені така перспектива не подобається. Краще буду я з людьми напряму спілкуватись. Так якось навіть цікавіше...:friends:
Лєна ДАД
18.08.2007, 23:15
привіт.дуже сподобалася музика.сподіваюся,що приїду цього літа до Львова.де можна послухати цю групу?можливо,вони виступають у якихось кав"ярнях?
Будеш у Львові - позвони. Зустрінемось :friends:
Лєна ДАД
01.11.2007, 13:55
На сайті ансамблю старовинної музики "Львівські Менестрелі" www.lviv-menestreli.lviv.ua
розміщено 5 video CD avi "Карміни Бурани" ( найдавніша із знайдених на сьогоднішній день збірка пісень 4-13 ст) з фестивального концерту у Львові (між іншим всеукраїнська прем"єра :-)))
Слухайте на здоров"я!!!
Лєна ДАД
02.12.2007, 15:50
І що, ніхто так і не слухав середньовічні пісні?:8
І даремно... У збірці пісні починаючи з 4-ого століття!!! То ж так цікаво, що в такі далекі часи люди співали!
Про збірку...
Карміна Бурана — збірка рукописів, знана також як Кодекс Бурана, датована 1230 р., одна з найбільш яскравих літературних пам"ятників раннього середньовіччя. Один з перекладів - «Пісні Баварії». Знайдена у 1803 році у невеликому бенедиктинському аббатстві Бауерн (Benediktbeuern), основаному в 733 році у підніжжя Баварських Альп близько 30 миль на південь від Мюнхена. Пізніші дослідження виявили, що манускрипт скоріш за все ще раніше знаходився в аббатстві Секкау (Seckau). До збірки входять близько 250 віршів та пісень, відомих з IV-XIII ст..
Вперше манускрипт в його теперішньому вигляді, підготовлений до друку Йоганом Андреасом Шмеллером, котрий і дав цій великій антології її теперішню назву - Carmina Burana, побачив світ у 1847році. Манускрипт на сьогоднішній день знаходиться у Мюнхені у Баварській національній бібліотеці.
Практично всі пісні латинською мовою, деякі на середньо-верхньо-німецькому діалекті, зі вставками старофранцузького. В XI-XIII ст. латина була мовою спілкування подорожуючих студентів-школярів і теологів по всій Західній Європі. Більшість анонімних віршів, скоріш за все, належать голіярдам (goliards - клерки, котрі висміювали церкву) та вагантам ( vagantes - бродячі люди, серед яких є студенти-школярі, представники низшого духівництва, шкільні вчителі).
Їх ідеалом були безтурботні радощі, несумісні з пісною мораллю похмурих благочестивців. З таких латиньських застольних пісень згодом виникло чимало студентських гімнів, таких як "Gaudeamus igitur".
У збірці поряд з анонімами представлені поезії Петера з Блуа, Вальтера із Шатільона, Отлоха Ратісбоненсіса, Вальтера фон Фогельвайде, Найдгарда фон Рейенталя, Петруса Блезенсіса, Філіппа Кацеляріуса, Аусоніуса IV ст., Овідія, невідомого, котрий йменував себе Архипоетом.
Збірка умовно поділена на шість частин:
Карміна церковна (пісни на релігійні теми)
Карміна сатирично-моралізована (сатиричні пісні)
Карміна любовна (любовна лірика)
Карміна пьяна (застольні пісні, пісні азартних ігор та пародії)
Луди (релігійні пьєси)
Доповнення (вариації пісень з іншими текстами)
Карміна церковна на сьогоднішній день вважається втраченою.
http://turba-delirantium.skyrocket.de/bibliotheca/carmina-burana.htm
Отримала задоволення,слухаючи і дивл9чись на сніг:-)
Лєна ДАД
10.01.2008, 18:54
Добавила на сайт нову сторінку - приватна сторінка Лєни Дадукевич. Там можна скачати цікаві книги, музику, відео, лекції, фільми, буддійські і просто цікаві...:)
Лєна ДАД
03.02.2008, 19:14
Після низки запитань маю написати таку інформацію:
Це не ораторія "Карміна Бурана" Карла Орфа.
Чому Карл Орф назвав свою ораторію "Карміна Бурана":
Тільки віднайдена і напечатана Карміна Бурана (середньовічна) з текстами попалась в руки Орфу і йому страшенно сподобались красиві і прості вірші цього збірничка. Вони між іншим дуже підходять по стилю Орфу (якщо ви це зауважили). Тому він на ті самі тексти і написав свою Карміну, яскраву і водночас просту...
Пам"ятаєте таку пісеньку -
"На французской стороне,
На чужой планете
Предстоит учиться мне
В университете... " і т д ?
Це з цієї середньовічної збірочки "Карміна Бурана"
Пісенька вагантів...:thank_you
Anatoliy
03.02.2008, 22:35
зараз послухаю, що там грають за музику на сайті :)
Щиро дякую за iнфо i музику! сором, але ранiше не цiкавилася старовинною музикою: ми- люди ромaнтичнi...;)
Лєна ДАД
05.03.2008, 15:54
Усіх небайдужих до ансамблю старовинної музики "Львівські Менестрелі", до старовинної музики, та до мене (любимої :friends:) персонально!
ЗАПРОШУЮ!
Завтра, 6 березня цього року, о 8 30 ранку на львівський канал 12 на передачу "Вже ранок" на зустріч з нами у прямому ефірі!
Лєна ДАД
22.04.2008, 18:38
Додала на сайт 2 нові сторіночки.
Одну про Львівський Міжнародний Фестиваль Давньої Музики,
другу - про себе персонально. Це моя приватна сторінка. Про мене, мою сім"ю, мої записи, мій новий оркестр академічної музики Прем"єр-оркестр.
Запрошую до себе в гості! :paint:
Лєна ДАД
21.07.2008, 09:15
Ансамбль вітає Соломію Максимів зі вступом до
Universitat fur Musik und Darstellende Kunst im Graz!!!
:victory:
Лєна ДАД
31.08.2008, 20:21
Фестивалі поруч...
Концерти "Львівських Менестрелів":
Концерт на фестивалі ТУ СТАНЬ 2008, Урич, 6 вересня 2008р.
Виступ в Трапезному залі Італійського дворика з нагоди 150-ліття Історичного музею, Львів, 12 вересня 2008р.
Концерт на фестивалі "Львівські фестини", Звенигород, 13 вересня 2008р.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008