КПК

Показати повну версію : Найкращі кліпи (всіх часів і народів)

стронґовський
04.06.2007, 16:18
Як шанувальник доброго відео останнім часом зарився у пошук якісних відеокліпів. У деяких виконавців відеошедеври йдуть суцільно - Bjork, Massive Attack, Muse, Radiohead, а в когось осяяння трапляються час від часу - як от Placebo - Protege Moi. Давайте пригадаємо ті кліпи, котрі нас найбільше вражали. І поділимося одне з одним.
(Модераторам: якщо подібна тема підіймалася - прошу не ображатися, в архівах не знайшов.)

Cured
04.06.2007, 16:25
The Cure - Close To Me (original i remix) - группу закривають у шафу і скидають у воду (до речі, в оигінальній версії, здається, пагорб, з якого летить шафа, улюблене місце для самогубців того графства :)), вони вивільняються і попадають у царство "Водяного"...
John Lennon - Imagine - у кадрі Йоко і Джон направляються, до оселі у якій стоїть біле ф-но. Саме за ним і написав екс-бітл свою найвідомішу річ...

Baltis
05.06.2007, 09:35
У Линды яркие клипы, к примеру "Мир стал на колени"
У менсона яркие, но так чтоб выбрать это надо пересматривать, и собирать жюри.

untitled
08.06.2007, 16:41
U.N.K.L.E - I'm Rabbit in your headlight
Sigur Ros - Всі їхні кліпи просто шедеври...передивлявся по сто тисяч раз:)
Massive Attack - Теж всі....але особливо Live with me
Radiohead - Knives out, Street Spirit...
TOOL - Теж всі

стронґовський
08.06.2007, 17:35
Ось кладезь знайшов - 100 ліпших кліпів всіх часів:
http://www.stylusmagazine.com/articles/weekly_article/stylus-magazines-top-100-music-videos-of-all-time4.htm

Там гІМНО, звісно, проте могли щось проґавити....

untitled
08.06.2007, 18:11
там в списку був Aphex Twin--Come to Daddy...ото жесть:)
Чому ти так, там було дуже багато достойних

Cured
09.06.2007, 00:36
http://www.stylusmagazine.com/articles/weekly_article/stylus-magazines-top-100-music-videos-of-all-time4.htm

Щось не відкривається сторінка... :(
Metallica - One, Until It Sleeps, Whiskey In The Jar...
Placebo - Every You Every Me, Special Needs, Meds...
Nirvana - Heart-Shaped Box, In Bloom, Come As You Are...
Старі кліпи Скрябіна...

Cured
09.06.2007, 00:40
Пардон, все відкривається... Погоджуюся з "Безіменним", не усі заявлені кліпи там гівно... ;)

acid drinker
09.06.2007, 15:05
апекс твін - просто супер, музика мене не пре, але кліпи можна дивитися годинами...
мілен фармер - зокрема "каліфорнія" і "фак їх усіх". а ше вона просто страшенно гарна =)
металліка - погоджуюся з Cured'ом (от тільки замість one назвала б hero of the day)...

untitled
11.06.2007, 10:47
hero of the day-самий класний їхній кліп....для мене:)
Aphex Twin прикольну музику робить досить цікавий такий айдіем:)намішаний...ще подобається Boards of Canada i Autechre

acid drinker
11.06.2007, 12:25
знайшла.
кліпи кріса канінгема - то є шось. він робив кілька для того ж апекс твіна ("Come to Daddy", "Windowlicker"), "All Is Full Of Love" бйорк, "Frozen" мадонни і ше купу всього... коротше, можете саменькі подивитися і навіть накачати =)

ось тут воно є... (http://night-on-earth.nnm.ru/the_work_of_director_chris_cunningham_dvdrip)

untitled
11.06.2007, 12:30
ага...Ще М.Гондрі мій улюблений режисер(Наука Сну-рулить!) Дуже багато кліпів зробив для Бйорк просто супер:)

Prophet
11.06.2007, 14:29
А я кліпи взагалі не дивлюся. Взагалі-взагалі...

Хоча, якби хтось мені записав яку кльову підбірочку...

До речі, а The Wall може вважатися одним великим кліпом?

стронґовський
18.06.2007, 10:45
не усі заявлені кліпи там гівно... ;)

Я мав на увазі українську адаптацію ІМНО, In My Humble Opinion.., на мою скромну думку

Kwaidan
19.06.2007, 19:23

Моя вам повага, я теж роки вже з півтора не балую себе музичним відео...

а в свій час подобалися кліпи, як не дивно електронщиків, Мобі, Fatboy slim, Chemical Brothers...
чогось не пригадую у когось більш цікавіші роботи...

Nice Gothic Girl
24.06.2007, 10:57
Anathema - всі кліпи дуж гарні.Amorphis - аналогічно. ДТ - більшість,але вже не пам"ятаю які сподобались найбільше.In Flames - кліпи на пісні до 2003 року.Venetian Snares - Szamar Madar,Find Candace.Portishead - кліпів у них мало,але достойні.мушу визнати що кліпи гурту Кредл оф хфілс теж досить гарні..але не всі.;)

Joan72
28.06.2007, 17:34

До речі, а The Wall може вважатися одним великим кліпом?

Гм... Цікаве запитання.
Мабуть, може.

Aureliano
28.06.2007, 22:18
Mylen Farmer - хоть я и не большой поклонник ее творчества, но клипы у нее очень впечатляющие, в стиле "сюрр", еще пожалуй то же можно сказать о Мэрлине Мэнсоне - есть шедевры (с точки зрения художественной стилистики, а не музыки), Enigma, Era - 1-2 клипа удачных, Prodigy - "The Breathe" - маленький шедевр

Neofita
17.10.2007, 16:39
А серед українських кліпів хіба нема шось такого шоб вартувало уваги?Ну звичайно не багато, але є. Наприклад дуже якісна робота Алана Бадоєва на пісню Estetsic Education "Unbelieveblе"

acid drinker
17.10.2007, 19:59
енігма справді кльова...
нам викладач на компаративістиці ставив їхній кліп, який прямим контактним зв'язком пов'язаний із "землею" довженка. супер просто... так багато різних текстів у такому короткому відео. /от тільки б назву ше згадати... )/