Показати повну версію : Хана вам молоді письменник!!ААА!!
Хана вам молоді письменники!!ААА!!
Лубківський голова комітету Шевченківської Премії!!
Вік нагороди не бачити!!! :D
tysovska
01.09.2005, 12:03
А невже молоді розраховують аж зразу на Шевченківську? Може, спершу й "Гранослову" досить? Чи дійсно є аж такі непересічні твори молодих, які б заслуговували на Шевченківську? Порадьте, з задоволенням прочитаю.
В принципі згодна з Тисовською.
Для молодих існують спеціальні конкурси і премії. А для Шевчеківської треба остаточно ствердитись як зрілий і майстерний письменник, треба, щоб творчість дійсно була внеском в укр. літ., а не незначним епізодом в її історії.
Мелькіадес
01.09.2005, 16:20
Не пишіть, розраховуючи на премію, і вам не буде прикро, якщо її не отримаєте. Пишіть те, що хочете і як хочете, не озираючись на потенційного читача і не підлаштовуючись під нього. Кому відкриються очі - той зрозуміє та оцінить, і це буде важити для вас дуже багато.
Мелькіадесе, ти як завжди правий.
Не пишіть, розраховуючи на премію, і вам не буде прикро, якщо її не отримаєте. Пишіть те, що хочете і як хочете, не озираючись на потенційного читача і не підлаштовуючись під нього. Кому відкриються очі - той зрозуміє та оцінить, і це буде важити для вас дуже багато.
Respect!
:aga: :aga: :aga:
Nice Gothic Girl
11.09.2007, 22:22
досить влучна думка.мну згодний
Strekoza
12.09.2007, 12:59
А для чого ви пишете??? Для премії?
Nice Gothic Girl
12.09.2007, 23:26
особисто я вже давно не пишу.взагалі.бо не можу нічого вкласти в слова....
"то рисуйте рисунки" ))))))))))))))))))))))))))))))))))) (с) Героїня Баба Клава з моїх снів))
Strekoza
19.09.2007, 14:38
Нє. Не так!
"То не забивайте людям голови!!!"
Nice Gothic Girl
20.09.2007, 08:24
я нічим,окрім своєї музики,голови забити не можу....хіба шо молотком....
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008