Показати повну версію : Wim Wenders
так
якшо я не помиляюсь, мінімум троє користувачів дивилися "Небо над Берліном". вже можна поговорити =)
сестричко, в 10 Minutes Older: the Trumpet одна з новел - за авторством Вендерса. дуже цікаве рішення (не буду спойлерити, подивишся, тоді).
може, ще хтось щось?
От подивлюсь "Небо над Берліном" по-людськи - тоді напишу. Хоч одразу скажу, що ідея класна, і зйомки мені сподобались. От тільки кінцівки наче іншої трохи хотілось...
Хоча, треба подивитись.
Вім Вендерс рулить у "Готель Мільйон доларів" - один з моїх найулюбленіших фільмів. Ще я дивився його "Париж, Техас", але не дуже. "Небо над Берліном" це про ангела який став смертним заради дівки? Дивився тільки американську переробку "Місто ангелів", от там Мег Райян рулить!
"Небо над Берліном" це про ангела який став смертним заради дівки?
ага
Дивився тільки американську переробку "Місто ангелів"
занадто галівуцька, як на мене
Мені так Мег Райян подобається, що і галівуцька рулить :D
Та й Вендерс доволі галівуцько знімає, у всякому разі "Париж, Техас" і "Готель Мільйон доларів". Але все одно класно.
Бачу, що джентельмену до вподоби блондинки =) . Але на колір і смак -товариш не всяк.
Ролі Мег Раян мені здаються трохи однотиповими: вона то у янгола закохається, то уже закохана у космонавта-невдаху, зменшеного для подорожі в людському тілі... Мені більше сподобався фільм "Небо над Берліном". У ньому принаймні ідея не крадена.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008