Показати повну версію : Як почувається душа, коли білизна зверху???
КАТРУСЬКА
20.07.2007, 16:32
Так, так. Ну як ви сприймаєте те (звертаюся особливо до сильної, мужньої, гарної половини людства), коли такі симпатичні молоді дівчата навмисне, мабуть, з якимось не надто пристойними цілями, демонструють свою нижню білизну, яка так і хоче привернути на себе увагу, нахабно визираючи з-під джинсів, шортів і т. д.... Шановні, це справді викликає у вас неабияку пристрасть?? Чи душа, як і в мене, бунтує???
Чому звертаєтесь перш за все до сильної половини людства?
В чоловіків теж білизна з штанів чи шортів часто вилазить :)
Але як на мене, то це перш за все ознака неохайності. Якщо ж це навмисно - то дурного смаку... :)
Якщо ж літнє платтячко чи штани з тонкого матеріалу і білизна просто просвітлюється, це вже інша справа... Це навіть сексульно!... (Якщо білизна, звісно, красива :) )
КАТРУСЬКА
20.07.2007, 16:59
Якщо чесно, в чоловіків такого не бачила... Я кажу про те, що дівчата н а в м и с н е чимнижче опускають свої штанці, щоб якомога більша площа їхніх трусиків була викладена на загальний огляд. То може будемо нарешті як Адам і Єва??? Вже і так нічого прихованого не лишилося!
RockerША
20.07.2007, 17:13
Це ще добре коли труси є... дивилась фільм "Вавілон" з Брєдом Пітом? Так дівчинка з Токіо ходила взагалі без трусів і показувала... те що там в неї... хлопцям у кафешці, навмисно розтуляючи ноги. Ото вже не нормально))))
RockerША
20.07.2007, 17:13
Особисто в мене якщо стирчить, я завжди ховаю їх назад))))
КАТРУСЬКА
20.07.2007, 17:18
От і правильно!!! На те вона і н и ж н я білизна! ;)
untitled
20.07.2007, 17:25
а в мене весь час вилазить...в мене джинси такі всі шо на півдупи звисають...незнаю мені без різниці
Бідненький, то купи собі нормальні штанці! І дупу твою ніхто не буде споглядати! Нє,ну якщо в тебе там вилазить шось брендове, тоді вже ладно! :)
Нє,ну якщо в тебе там вилазить шось брендове, тоді вже ладно! :) А що звідти може вилазити брендове? :confused:
В ідеалі нічого! Ну а якщо вже вилазить, то щось гарне, наприклад, дорогі труси відомого виробника!
Яка змістовна дискусія! :D
Якщо чесно, в чоловіків такого не бачила...
А я бачила і часто. В західній Європі це вже з п"ять років як не більше модно. Особливо серед підлітків. В школі...
Хлопці носять щось типу сімейних трусів, джинси сповзають чуть не до колін, і половина нижньої білизни, з усіма орнаментамиб зайчиками і сердечками "всему свету по секрету"... :)
Господи, яка маячня! Де в кого шо вилазить... Хай ходять ті, кому так до вподоби і нехай обурюються ті, кому на це гидко дивитись!!! Свобода! То єдине позитивне у всьому цьому г... світі
Анекдот в тему:
Сидять подружки у міні-сукеньках на лаві у парку. Поруч шкандибає старенький дідусь, придивляється до дівчат і каже:
- Отакої?! Коли я був молодим, дівчата свої пуцьки мили, а тепер - провітрюють...
:8
А ще з нещодавнього КаВееНу:
/Уявляєте, що через 30 років, нас очікує покоління бабусь з татуюванням на поясниці/
Анекдот в тему:
Сидять подружки у міні-сукеньках на лаві у парку. Поруч шкандибає старенький дідусь, придивляється до дівчат і каже:
- Отакої?! Коли я був молодим, дівчата свої пуцьки мили, а тепер - провітрюють...
:8
:D +1
AnastasiUA
21.07.2007, 10:50
Згоджуюсь, що це ознака дурного смаку...
Проте, це справа кожного... Ну подобається їм так, ну вважають. що це "модно і сексуально"... Ну і грець із ними. Все одно їх не виправиш (та чи й треба?)...
Особливо гидко виглядає, коли так роблять більш огрядні дівчата... Виходить тугенька перетягнути ковбаска)
acid drinker
23.07.2007, 11:33
Згоджуюсь, що це ознака дурного смаку...
а інтелектуальній еліті більше нічим зайнятися, крім як цей поганий смак обговорювати )))
AnastasiUA
23.07.2007, 11:54
а інтелектуальній еліті більше нічим зайнятися, крім як цей поганий смак обговорювати )))
звичайно) А що ще робити)))
Треба ж когось покритикувати)))
Cleric_Preston
23.07.2007, 12:49
Вважаю, що все має бути у міру й зі смаком. Навмисне нижню білизну виставляти, вважаю, вульгарно. Проте коли її не показують усім, то це ще не означає, що вона має бути страшною і схожою на "чохли для танків". Пам"ятаю, як з однієї дівчини вирішили посміятися і непомітно прив"язали до її спідниці повітряну кульку, наповнену гелієм. Коротше, слава богу, що на ній були гарні мереживні трусики, бо сміху було б...
acid drinker
23.07.2007, 13:17
звичайно) А що ще робити)))
Треба ж когось покритикувати)))
а майстерні креативу вам мало? там ой як не вистачає критики... виснути на зовнішній вигляд - то не найліпше заняття. тим більше, шо ті, про кого ви говорите, навряд чи це читатимуть...
AnastasiUA
23.07.2007, 15:15
а майстерні креативу вам мало? там ой як не вистачає критики... виснути на зовнішній вигляд - то не найліпше заняття. тим більше, шо ті, про кого ви говорите, навряд чи це читатимуть...
По-перше, ніхто не "висне"...
Взагалі-то, я одне лиш повідомлення залишила;)
До того ж, досить ліберальне)))
Проте, це справа кожного... Ну подобається їм так, ну вважають. що це "модно і сексуально"... Ну і грець із ними. Все одно їх не виправиш (та чи й треба?)...
acid drinker
23.07.2007, 15:41
моє "ви" не слід у цьому випадку сприймати як звернення до конкретно себе. поки конкретно ви не відповіли на мій пост, конкретно до вас нічого на увазі не малося - мене взагалі здивував цей сплеск інтелектуальної цікавості до трусиків (і просто оголених сідничок), які визирають з-понад джинсів (до речі, а про реперські прикиди не задумувалися? насправді у цієї моди значно глибше коріння, мабуть...).
сподіваюся, цього разу ми одна одну зрозуміємо...
а щодо естетики... у мене була подруга, яка на побачення вдягала не красиву, а кумедну білизну. на тих, кому все-таки випадала нагода це оцінити, такий підхід справляв немале враження.. ;)
AnastasiUA
23.07.2007, 15:48
моє "ви" не слід у цьому випадку сприймати як звернення до конкретно себе. поки конкретно ви не відповіли на мій пост, конкретно до вас нічого на увазі не малося
Справді? Дивно... Просто зовсім випадково, напевно, ви зацитували саме мій допис...:cool:
Щось ми й справді одна одну не розуміємо)
Сподіваюся, це востаннє)
Nike_Велес
02.08.2007, 11:36
2 Тім-Літ
а чого це Ваш дід, Тім-Літе, дівчатам на пуцьки зазирає? ;)
Нам же, молодим пацанам, не тільки позазирати хочеться, але й позапихати, г-г... от звабниці нас і спокушають, нехай помага їм і нам Динамос!..
Розкажу особисту історію. Я відпочивав у Коктебелі і одного разу, коли був похмурий день, вирішив покататись на кораблику навкруги Карадагу. Навпроти мене на палубі сіла дівчина, вдягнута в сукню з розрізом збоку, і якось так обернулась, а сукню задерло вітром, що мені стало видно її мереживні трусики... І я вже не знав, куди мене більше тягне дивитись - на гори чи на трусики :) До речі, гори Карадаг справили на мене надзвичайно сильне враження , до того я вже побував там у пішій прогулянці... А відпочивав я в Коктебелі в основному на нудистському пляжі... І там було дуже багато оголених прекрасних дівчат... А тут - мереживні трусики :)... Але ще цікавіше продовження цієї історії... На наступний день випогодилося і я знову пішов загоряти та купатися в Лисячу бухту (той самий нудистський пляж)... В якийсь момент я помітив дуже добре загорілу оголену дівчину з чудовою фігурою, яка, відпочиваючи з хлопцем, весь час дивилась та усміхалась мені... Потім побігла купатись поряд зі мною... Я чудувався, адже ж вона була з хлопцем... І вже йдучи надвечір з пляжу, я зрозумів, що то була та сама дівчина, яка навмисно чи ненавмисно думонструвала мені свої мереживні трусики на кораблику... Я її просто не впізнав без одягу :)...
Нам же, молодим пацанам, не тільки позазирати хочеться, але й позапихати, г-г... от звабниці нас і спокушають, нехай помага їм і нам Динамос!..
Цікаво, а як би шановний Динамос та пророк його Nike_Велес поставилися до того, що зазирають і запихають його власній дівчині?
Nike_Велес
02.08.2007, 14:11
я би поблагословив їх у такій благородній справі!
Nike_Велес
02.08.2007, 14:26
Як почувається душа, коли білизна зверху???
НМД, - душа співає (якщо білизна чиста і гарна!)
я би поблагословив їх у такій благородній справі!
Ясно, дякую. А більшість чоловіків морди б'є. Міщани, що з нас узяти. ;)
Nike_Велес
02.08.2007, 17:05
Радусу
якби дівчина не дала - чоловік би не запхав... ;) а Ви, пане Радусе, все про якісь збочення мелете... білизну не показувати, в куфайках ходити, потім у морду бити - фу, як дико...
Ну я ж кажу - міщани!
Щоправда, по куфайки не говорив.
Nike_Велес
02.08.2007, 19:28
шановний Динамос та пророк його Nike_Велес
а таки й пророк... колись я написав:
"... через рік, через сто, а то й завтра
може статись, що я помру, –
лиш одне – невмируще –
Кохання
сподіваюсь, Життю поверну..."
31.05.1998
так сі й стало ;)... донечці уже рочок і два місяці!...то пророк я чи ні? :)
Aureliano
02.08.2007, 21:26
а таки й пророк... колись я написав:
"... через рік, через сто, а то й завтра
може статись, що я помру, –
лиш одне – невмируще –
Кохання
сподіваюсь, Життю поверну..."
31.05.1998
так сі й стало ;)... донечці уже рочок і два місяці!...то пророк я чи ні? :)
колесо сансары вращается, знаменуя собою великий и нескончаемый круговорот бытия... вас уже предвосхитили авторы Бхагаватгиты...
Nike_Велес
03.08.2007, 10:24
Що, померли? :)
ще того, на моє щастя, не сталося! як бачите ;)
Nike_Велес
03.08.2007, 10:27
колесо сансары вращается, знаменуя собою великий и нескончаемый круговорот бытия... вас уже предвосхитили авторы Бхагаватгиты...
в іншому творі я пророкую, що колись якщо не я, то мої нащадки досягнуть божественної досконалості...
а круговерть у чому? - у тому, що дівчата незабаром ходитимуть в "костюмах Єви"? ;)
acid drinker
03.08.2007, 11:03
люди, по-моєму, ви трошки оффтопите... мені ліньки терти зараз, але припиняйте це діло. найку, ше раз прошу - відкрийте тему про себе, пророка (стоп... таке вже десь було, нібито...), і там усім розповідайте, який ви мегатруйовий автор і медіум.
якшо нічого сказати про білизну - нашо зачіпати тему про білизну?
Я думаю, в цій темі було б варто поговоорити про душу тієї оголеної людини, а не того, хто це спостерігає! Як почувається душа того гомо сапієнса? Може вона теж роздіта?
Aureliano
03.08.2007, 12:15
цитатата по теме, Мишель Уэльбек "Расширение пространства борьбы":
<<Девушки тут же принялись обсуждать свежую новость: одна из сотрудниц отдела явилась на работу в мини-юбке, ну совсем уж мини, только что ягодицы прикрывает.
И как же они к этому отнеслись? Решили, что это замечательно. Их причудливо растянутые тени четко вырисовывались на стене надо мной. Казалось, что их голоса нисходят с огромной высоты точно Святой Дух.
Потом еще минут пятнадцать они изрекали одну пошлость за другой. Что она имеет право одеваться как хочет, что она вовсе не стремится соблазнять мужчин, просто ей так удобно, она желает нравиться самой себе и так далее, и тому подобное. Последние, удручающие остатки рухнувшего феминизма. В какую-то минуту я даже произнес это вслух: «Последние, удручающие остатки рухнувшего феминизма», но они меня не услышали.
Я тоже обратил внимание на эту девушку. Еще бы: ее трудно было не заметить. Даже начальник отдела обслуживания возбудился.
Я заснул и не услышал окончания беседы, но мне приснился кошмар. Две дамы в летах прогуливались по коридору мимо отдела обслуживания, задирая ноги кверху и распевая во все горло:
Я гуляю с голым задом
Не для ваших жадных взглядов!
Мохнаты ноги выставляю,
Потому что так желаю!
Девушка в мини-юбке стояла в дверном проеме, но на сей раз на ней было длинное черное платье, строгое и таинственное. Она с улыбкой смотрела на них. На плече у нее сидел огромный попугай: это был начальник отдела. Время от времени она как бы небрежно, но умело поглаживала ему перья на животе.
Проснувшись, я понял, что меня вырвало на ковер.
>>
Я думаю, в цій темі було б варто поговоорити про душу тієї оголеної людини, а не того, хто це спостерігає! Як почувається душа того гомо сапієнса? Може вона теж роздіта?
Госс... яка маячня! :rolleyes: Перепрошую.
Госс... яка маячня! :rolleyes: Перепрошую.
Та невже така страшенна, жахлива, безглузда маячня? Та може й маячня!?.. Для Вас!
Та все одно дякую! Це наука! Треба писати не те, що думаєш, а те, що всім підходить!
Треба писати не те, що думаєш, а те, що всім підходить!
Ох уже ці панни з тонкою душевною організацією (смайл, що скрушно зітхає)! Таки, мабуть, чоловіки мають рацію, коли не можуть дати ради цьому незбагненному жіночому вмінню робити з мухи слона! Ех!
О так, моя душевна організація тонка. Просто я вже стикалась зі словом "маячня" (відчуття дежавю), колись людині (здоровій) отак сказала, що вона маячню городить!Образ було!..
Хм, та я не сумніваюся у вашій адекватності, панно. Погортайте якісь словники, крім академічних. До етимологічного також не зле зазирнути. Втім, бог з ними всіма. Просто дана тема про білизну, як на мене, не варта такої... як би то... живої дискусії. Ото й усе.
Nike_Велес
03.08.2007, 17:00
хто чим бере, солодкі мої паннуньці!... ;) в пору обідню ідучи містом, я побачив невисоку пишногруду дівчину-"пампушку"... вона була в спідничці, білизни наверху не було, ліфчика взагалі не було, зате кофта мала глибооооке декольте! Люба Наталко, а де ж у той час ховалась її душа? питання глибоко філософське ;)
КАТРУСЬКА
03.08.2007, 17:13
Просто дана тема про білизну, як на мене, не варта такої... як би то... живої дискусії. Ото й усе.
То чого ж ви так бурхливо сперечаєтеся??? Для вас тема не варта уваги - не пишіть. Іншим цікаво, інакше б не лишали дописи. Гізо, чому ви такі незадоволені???? Маячня, не маячня... Для вас маячня - плюньте і не заглядайте сюди. Нема чого інших критикувати.
І до чого тут словники? Ви хочете показати, що ви один філолог на цілий всесвіт??? І що з того?? Мені наприклад байдуже.
Ой, Господи! Ну шо я можу сказати. Бурхливо -- це не про мене взагалі. Я на священному обломі другий тиждень. "В древнерусской тоске", якшо ви знаєте, про що я. Іронічна втома хіба що -- так. Та й чи я критикую кого? Постріл в небо -- не більше. А щодо словників -- так панна Наталка натякнула на те, що я некоректно послугуюся словом "маячня". Усьо. Кланяюся.
Ви хочете показати, що ви один філолог на цілий всесвіт??? І що з того?? Мені наприклад байдуже.
:cool: :eek: :rolleyes: :8
Хто сказав? На такий широкий профіль не підписуюся. Я швидше лінгвіст. Але то не важливо зовсім.
Я швидше лінгвіст. Але то не важливо зовсім.
Від себе додам наступним тропом - непоганий лінгвіст ;) По темі, декольте - то клас, як є що показати - то треба показувати, інше питання вміти це робити. Гадаю, мета створення цієї теми полягала не тільки у доцільності показу "стрінгів" і "боксерських шортів", але й розібратися у "квінтесенції" цих показів... :rolleyes:
Поглянте на ось це, і тоді, гадаю, скажете собі: "Нехай вже собі стирчить зверху, тідьки не так": http://zabei.net/load/27-1-0-1245
Cleric_Preston
04.08.2007, 10:45
А ось саме до нашої теми. Позавчора довелося споглядати дівчину, спідниця якої вже не прикривала заднього місця. Знаєте, який це має вигляд зі стрінгами? Наче зад узагалі голий. То, вибачте, на таку лише маніяка не вистачає, бо коли бачиш перед собою майже зовсім голу дупу, то думаєш не про душу і не про те, як вона там почувається.
А ось саме до нашої теми. Позавчора довелося споглядати дівчину, спідниця якої вже не прикривала заднього місця. Знаєте, який це має вигляд зі стрінгами? Наче зад узагалі голий. То, вибачте, на таку лише маніяка не вистачає, бо коли бачиш перед собою майже зовсім голу дупу, то думаєш не про душу і не про те, як вона там почувається.
Так вона, напевне, і з тією ж метою ту дупу всім показувала... ;)
Nike_Велес
06.08.2007, 11:30
вона виглядала, як Latina Teen ;)
/десь там... блін, люди, ви серйозно думаєте, шо робити модерам нічого, тільки за вами прибирати?/
2Nike, що тут скажеш - гарні сідниці, але то, мабуть, "стаття 117"... :D
Cleric_Preston
06.08.2007, 14:10
Та вигляд у дівчат далеко не підлітковий насправді.
Nike_Велес
06.08.2007, 14:44
2Nike, що тут скажеш - гарні сідниці, але то, мабуть, "стаття 117"... :D
а що, за перегляд можуть притягнути? сайт тягне на "жорстко еротичний" ;)
Veronika Pyatnitskaya
06.08.2007, 14:48
Думаю, що це некультурно, коли ніжня білизна виглядає... Але може зараз мода така у дівчат? Може їм більше нема чого показати?
2Nike, мене - гадаю, що ні, а от Вас модераторки "з'їдять" ;)
По сабжу: краще уже розглядати *аки тих дівуль на сайтах, чим побачити наживо їхні прищі на "персиках"...
Nike_Велес
06.08.2007, 15:02
2Nike, мене - гадаю, що ні, а от Вас модераторки "з'їдять" ;)
ага, можна
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008