КПК

Показати повну версію : Українсько-японський словник онлайн (http://www.yaku.su/)

sonyachiko
22.07.2007, 12:48
Читав тему про Російсько-український словник сталих виразів. Гарний словник. Завжди приємно, коли розвивають українську мову в інтернеті.
Я теж наразі працюю над словником. Щоправда він дещо екзотичний. Українсько-японський, японсько-український словник онлайн
http://www.yaku.su/defaultUA.aspx

Сподіваюсь, що цей словник допоможе покращити україно-японські мовні стосунки.

На цьому ж сайті планується Студія українсько-японського, японсько-українського літературного перекладу. Так що в майбутньму заходьте почитати свіжі переклади японської літератури.

AnastasiUA
22.07.2007, 15:01
Корисну справу робите) Якщо її постійно розширювати і долучати більше й більше людей, все буде просто чудово)
На жаль, я не настільки добре знаю японську, щоб долучитися, але як користувач - із задоволенням і вдячністю.

Iryska
25.07.2007, 01:00
ой, цікаво як... піду гляну.
колись читала номер всесвіту, присвячений японській літературі та культурі - вразила різниця світлоглядів. :)

Anatoliy
24.08.2007, 02:00
тю! шось не те! я подивився - гарний словник - навіть більше, але от сам СЛОВНИК чомусь не працює. пише таке:

Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.
Requested URL: /dic.aspx

шось воно... теє... не дуже подобається. та й цікаво, як часто доведеться редагувати словник, коли якісь юрези-маньяки вирішать познущатися з нього (я так зрозумів, що зареєстровані користувачі можуть змінювати статті та додавати нові). не дуже гарна ідея, але таки має право на існування - не заперечую :)
до речі, японська - цікава мова. у мене навіть десь граматика японської мови є, але з тими правилами... скільки там тих ієрогліфів... а їх читати... ой-ой-ой... страх. кіко то часу тре на те діло...