КПК

Показати повну версію : Трактат про поезію

sergiy_KO
26.07.2007, 18:23
Ваше враження оманливе,
Мов я пишу прозу рядочками.
Це справжній верлібр,
Вишукано написаний,
Так, що слина ваша піде кумочками
Від емоцій.

Розумієте,
У когось душа плаче,
У когось душа блює.
Моя ж зовсім інакша
Бо вона в мене просто живе.

Отак і повинні сприймати всю творчість, а не порпатися, так би мовити, в нижній білизні – техніці вірша. То не головне. Яка різниця як оформитися? Особливо, коли немає кому читати. Ви знаєте звідкіля у невідомих авторів беруться зіркові амбіції? А у літературних критиків синці під очима та страшні головні болі? Це є наслідком одне одного. Добре заліпив(бажано валютою) і зірочка готова. Принаймні, для тих, хто читає рецензії замість творів. Бо і так ясно, всіх не перечитати… Але хочеться прийти в культурне товариство і за чаркою розвести полеміку насичену словами «семантика», «романтика», «декаданс», «експресіонізм», «просвітництво»… Щоб всі охали і казали, наприклад, «Блін, Вася, какой ти умний».
Ось, японським віршем, який вийшов з мене, звільнивши думки на деякий час.

Я поет
Фарба матеріалізує слова
Хоку готове

Я б давно поставив на конвеєр таке мистецтво, щоб і Басьо за вічність не догнав, але боюсь запідозрять неладне. Люди люблять споглядати муки письменника, або просто цицьки, якщо це письменниця. Яка різниця чим наповнювати книжку, коли на обкладинці так гарно видні всі фігурні вигини авторки?

Квітів цвіт,
давно обрид
Хочеться сексу
в
ПОЕЗІЇ.

Не втямили? Увага, приготуйте свої хвостики, шановне панство, бо зараз вони задубнуть…

Мої вмілі пальці ляскали соски.
Ооо так. Я зняв штани
І вона зняла штани. ммм
… і він зняв штани.
Шкода, що я їх зняв по ту сторону екрану…
А він… ні
А режисер Пес, Да

Відверто? Поки ви зайняті, я продовжу мочити(ся) рими(ами).

Жити, все-таки, класно
Якщо кінчати вчасно…

(Не сподобалось? Це переживання автора, які розуміють не всі! Геть, нечуйні дикоОБРАЗИ)

До речі, класики
були Голубими
чи Алкоголіками
чи Наркоманами
чи Збоченцями.

Я ще не класик, але відчуваю вільну думку свою…

Ще про особисте:
Мій ніж вирізає на тілі «люблю»
А ти, суко, фарбуєш губи.
Хахоль новий. Давай, ну-ну
Сьогодні покажеш малі губи!
(А те, що тут рими «губи-губи» -
Бо то ж від душі
В ній нічого не минається.
І як лягають слова
Так і вмирають звуками поезії).

Примітка редакції. Редакція (себто здоровий глузд) не завжди/майже ніколи не поділяє думки, викладені в творах автора (себто оцього, що бацає по клавішам і грубить редакції)

untitled
26.07.2007, 18:40
хиги....читав два рази...прикольно:)

RockerША
27.07.2007, 14:14
Мої вмілі пальці ляскали соски.
Ооо так. Я зняв штани
І вона зняла штани. ммм
… і він зняв штани.
Шкода, що я їх зняв по ту сторону екрану…
А він… ні
А режисер Пес, Да

Секс із гуд енд секс із фані, бат іт кост е лот оф мані. Іф ю вонт ту фак самбаді - фак йоселф енд сейв йо мані))))))

А взагалі, молодець!!! Так нас усіх, поганцев))))) серйозно, супер)

acid drinker
27.07.2007, 14:59
ггг, я знаю, проти кого варто буде влаштувати наступний геноцид... )

sergiy_KO
27.07.2007, 15:27
ггг, я знаю, проти кого варто буде влаштувати наступний геноцид... )

проти зелених?) чи червоних?

acid drinker
27.07.2007, 17:31
нє, проти агресивних графоманів...

sergiy_KO
27.07.2007, 17:43
більшість графоманів агресивна)

sergiy_KO
27.07.2007, 17:46
ще, любі друзі, із старих запасів
Графоманство (антицензура)

Велика зала театру була ледь заповнена. На такі вистави не ходять випадкові глядачі. А як і прийде хтось сторонній, то його непримінно обурить дійство на сцені та щире пошанування у залі.
У світлі ліхтарів на брудній сцені вовтузився чоловік в сірому світері, поверх якого, був накинутий старий чорний плащ.
-- Звуки, символи, які їх позначають на письмі. Абракадабра... Ой, не вийшло... Секундочку...
В залі сиділи два глядача Вяся та Вася. В обох відвисла щелепа, але не від магії фокусів, а від даунства, причому набутого після прослуховування творчості гурту Роткаф 2 (ніколи не чули? Будьте уважні, це ж твір і про букви)
Маг, витерши рукавом вспотіле чоло, швиденько взмахнув плащем, яким і накрив словник української мови. Він довго, хвилин з п"ять, щось робив з ним. Прийнявши чорну пом"яту тканину зі столу, маг мовив своє "Абракадабра!" і дістав, перемотану скотчем, чарівну паличку(а здавалося, що звичайну, з-під морозива).
-- Ось чудо! Дивіться... СЛОВО!!! Незвичайне!!! - по-сектантській заговарював актор
Але тут почалось щось незвичайне.
Чоловік почав робити рухи, схожі на копулятивні.
Вася та Вася абсолютно спокійно спостерігали за цим, немов так і треба. Але ж сидів і випадковий глядач. То жінка, дівчина чи дівчисько? А, може, і хлопчина з довгим волоссям. Так, він чи вона сидить в темному кутку і обурюється тому, що робить зі словом той абраконіст.
-- Як ви, невігласи, торкаєтесь брудними руками до слова! - тепер зрозуміло, це зріла жінка з сильним голосом, підскочивши на ноги вона продовжувала - та як ви можете займатись сексом зі словом, яким Святе Письмо створене!
Але, на жаль, каже це нещиро. Вона - акторка із конкуруючого театру, а обурення - лише її гра. Для неї демагогія - це оргія, якій не буде кінця, бо немає піку в ній. Демагогія - річ постійна та розмірна.
-- Треба бути збоченцем, щоб бути графофілом! - продовжує прикрикувати жіночка.
Актор конкуруючої фірми, повернувшись до неї, та не зупиняючи свою забаву, відповів:
- Збоченка. Я був на твоєму виступі. То я кричав: "не тра*** алфавіт"
2007-02-13

Mictuk
08.08.2008, 15:06
Ха-ха-ха, давненько я щось твоїх творів не читав, зараз супер пішло. Бомба.