КПК

Показати повну версію : Як знайти спонсора, щоб видати свої вірші?

Калина
09.08.2007, 17:59
Ну підкажіть хто небудь, як знайти спонсора?

Prim
10.08.2007, 00:17
Треба поставити себе на місце т.зв. "Спонсора" і подумати, кому би можна було дати грошей.

Калина
10.08.2007, 13:27
Треба поставити себе на місце т.зв. "Спонсора" і подумати, кому би можна було дати грошей.

Я ж не на горілку прошу... 19 років пишу, а результат? Тут один чувак говорив, для чого все це мені? так, вгадав, для особистого задоволення... Дякую, мене звинуватили у егоїзмі...Кожна людина прагне чогось у своєму житті, я не хочу грошей для збагачення, я не хочу чужих грошей для задоволення, я прагну дещо іншого...

acid drinker
10.08.2007, 13:35
щодо егоїзму та іже з ним... проблема в тому, шо виключно для себе ніхто не пише, тим більше - якшо прагне видатися. треба було звинувачувати не в егоїзмі, а в нещирості.
по-друге, можна писати й сорок років, але так і не навчитися. термін не має значення, він є хіба виміром графоманського терпіння (особисто моє графоманське терпіння час від часу вмирає, тому похвалитися довгими термінами не можу).
спонсори... хм... зазвичай на різних літературних студіях своїх видають - чи окремими книжками, чи в альманахах. ви пробували до якоїсь студії прибитися?

Калина
10.08.2007, 18:37
щодо егоїзму та іже з ним... проблема в тому, шо виключно для себе ніхто не пише, тим більше - якшо прагне видатися. треба було звинувачувати не в егоїзмі, а в нещирості.
по-друге, можна писати й сорок років, але так і не навчитися. термін не має значення, він є хіба виміром графоманського терпіння (особисто моє графоманське терпіння час від часу вмирає, тому похвалитися довгими термінами не можу).
спонсори... хм... зазвичай на різних літературних студіях своїх видають - чи окремими книжками, чи в альманахах. ви пробували до якоїсь студії прибитися?

Порадьте! Хоч одну, яка видає книжки!

Prophet
10.08.2007, 20:42
Пані Калино, Ваш вірш я видалила, бо для публікації власної творчості в нас є розділ "Майстерня креативу". І у Вас там є своя тема - туди й пишіть, зацікавлені прочитають.

Щодо спонсора. Здається мені, що у Вашому випадку спосіб знайти його лиш один - завести багатого чоловіка/коханця, який не шкодуватиме грошей на Ваші забаганки.
Якщо ж ідеться про меценатство, то такі люди зазвичай усе ж витрачаються на те, що дійсно має об'єктивну (наскільки це взагалі можливо) мистецьку цінність. Та й, зрештою, те, що має шанси на успіх у читачів, видавництва і так видають, без спонсорів.
Отже, якщо Ви хочете книжку особисто для себе, видайте своїм коштом. Для невеликого накладу це не так і дорого вийде.

А може, розкажете нам історію питання, так би мовити? Ви на підставі чого здійняли такий гвалт щодо всесвітньої несправедливості до поетів? Куди Ви вже зверталися, чому Вам відмовили? І чому не хочете для початку, наприклад, у якомусь часописі опублікуватись? Чи надсилали свої твори на конкурси типу "Гранослова" і "Смолоскипа"? Ну й так далі... А то складається враження, що Ви нічого й не пробували, просто пообурюватись любите.

Дим
19.08.2007, 16:55
Опа-а мо пару ссилочок на круті українськи конкурси.
Шоб тама не тіки у пику давали .а ще й грошенятами .хоч мало-мальски ділились.
Скільки там у смолоскипах і гранословах-500 гр перша премія)))ну хіба це не смішно)))

Пухнаста хмаринка
19.08.2007, 20:12
Але ж людина не хотіла грошей, людина хоче видатись.
Але, пані Калино, Вам варто гарно попошукати в Інтернеті. Відомості про невеликі видавництва та конкурси, це не так уже й важко - адже цей форум Ви знайшли.
Тільки, я Вас дуже прошу, не йдіть на будь-яку справу з таким настроєм. Де я Вас не зустріну на цьому форумі, Ви плачете через весь світ. Він же може образитись, та й народу на форумі не дуже приємно таке читати. Усе не так погано, посміхніться. Тоді, може, й спонсор знайдеться. А шукають їх, наскільки мені відомо, серед керівництва областей та депутатів. От моїй вчительці видали нещодавно книжку саме за такого сприяння, тож це можливо.

Дим
19.08.2007, 20:32
А я хо грошей.Кожна праця повинна відповіно і пошановуватись і оплачуватись.інакше це не праця.а лайно.
І ще ...а як я ЛАМЕР...І ПАНІ КАЛИНА.то шо робити)))кинь даай пару ссил...розрадь))

Мала Мі
19.08.2007, 21:04
От зараз, крім вас, існує ше ціла купа людей, які шукають спонсора на подібні штуки-дрюки.Чому ви вирішили, шо спонсор "клюне" саме на вас? Спонсор, він ж, як офіціант в недоброму ресторані, його ж якось привабити треба. В очі впасти....

Дим
20.08.2007, 10:17
думаю це до Калини.але я теж хочу дізнатися-як йому в очі впасти..Шо це за звір такий і де він мешкає.

Пухнаста хмаринка
20.08.2007, 11:16
А я хо грошей.Кожна праця повинна відповіно і пошановуватись і оплачуватись.інакше це не праця.а лайно.
І ще ...а як я ЛАМЕР...І ПАНІ КАЛИНА.то шо робити)))кинь даай пару ссил...розрадь))

Вибачай,я просто ніколи не шукала спонсора. Моя поки що єдина книжка видавалась без моїх чи спонсорських грошей.
Але я точно знаю, що, наприклад, у невеличких містах іноді можна розкрутити сільраду - так уже робили знайомі.
А ссилок у мене нема. Просто йдеш до рамблера, мети чи гугля и починаєш усе прочісувати в пошуках літоб'єднань, конкурсів та видавництв.
Доречі, Дим, пробач, я десь, мабуть, пропустила, а що ти пишеш? Ти до видавництв просто стукатись пробував?

Пухнаста хмаринка
20.08.2007, 11:18
Порадьте! Хоч одну, яка видає книжки!

Ну, наприклад у Харківській СП щороку виходить "Левада" - альманах за результатами семінарів. Там друкують поетів, я сама там не раз друкувалася. Тут десь на форумі журнал "Оксія" запрошував авторів. Надішліть творчість туди. Поспитайтеся, чи є у Вашому місті щось подібне.

Дим
20.08.2007, 11:34
Ти до видавництв просто стукатись пробував?
Ні-а шо тому хто стукає відчинять)))ну от куди мі у видавництві ФАКТ наприклад постукать.бо так виходить .шо киди не стукаєш -як об стіну горохом---ніхто навіть слухати не хо.ще нічого не бачивши з творів.А по гуглам і рамблерам шукать -так там шо тока не висвітлює.тіки не те шо треба.От тут і пита.таж пані Калина-підкажіть хто розумни куди звернутись.

Пухнаста хмаринка
20.08.2007, 11:38
Ні-а шо тому хто стукає відчинять)))ну от куди мі у видавництві ФАКТ наприклад постукать.бо так виходить .шо киди не стукаєш -як об стіну горохом---ніхто навіть слухати не хо.ще нічого не бачивши з творів.А по гуглам і рамблерам шукать -так там шо тока не висвітлює.тіки не те шо треба.От тут і пита.таж пані Калина-підкажіть хто розумни куди звернутись.

Тим, хто стукає, завжди рано чи пізно відчиняють. Я не казала, що ти знайдеш швидко і саме те, що треба. Ні. Але рано чи пізно у тебе вийде. Майже у всіх видавництв є контакти для майбутніх авторів (як ти гадаєш, для чого?). Про видавництво ФАКТ, куди саме там стукать, не знаю. Зайди на їхній сайт и подивись, які контакти для стукання там вказані. Здається, чи у ФАКТІ, чи в ФАКТОРІ (весь час забуваю) у мене видається знайома. Коротше кажучи, тільки той, хто почав іти, може кудись дістатися врешті.
І якщо ти не пробував, то звідкіля ти знаєш, що тебе ніхто не послухає? Перший раз не почують, то почують в сто десятий. Отаке. А боячись і нікуди не йдучи, ти точно нічого не досягнеш. Почни зараз - клацни хоча б по тій ссилці, що висить в тебе під носом.

Дим
20.08.2007, 12:03
ОТ я тупий-по якій ссилі))
а шо до видавництв- то їх назва для мя не принципова.Аби на контакт пішли.

Giza
20.08.2007, 12:17

Сучасні книжки сучасного видавництва. Факт. ;)

Дим
20.08.2007, 12:34
ха-ха-ха----дякую.

Мала Мі
20.08.2007, 12:34
думаю це до Калини.але я теж хочу дізнатися-як йому в очі впасти..Шо це за звір такий і де він мешкає.
Йому треба показати, шо Ваші шрайбання вигідно відрізняються від інших, шо їх можна показати на люди і люди то позитивно зацінять. І ше одне(так, загалом до всіх): спонсор - то ж не меценат. Він гроші свої хоче й назад повернути. Тому деколи диктує умови, потрібні його споживачу. Ті умови не завжди збігаються з авторськими поглядами. Якшо вас влаштовує такий стан речей...

Дим
20.08.2007, 12:55
Я НЕ хо благодійності-у мя не шрабайння а справжні вірші-я хо отримати заслужену винагороду.А умови...ну якшо вони не творчі-то мі на них начхать.Ти мі тільки зведи...адреску підкинь.а я вже розберусь сам...спонсору .ну чи кому там чим мої вірші відрізняються.

Дим
20.08.2007, 15:28
йооо -ну захожу я по ссилі-і шо.іКУДИ ДАЛІ--в контакти...поясніть по простому.Реально адресу киньте.

Пухнаста хмаринка
20.08.2007, 18:45
а шо до видавництв- то їх назва для мя не принципова.Аби на контакт пішли.

Чого тупий? Ввімкни в себе картинки на хвильку, будеш розумний. І клацни по отому малюнку, де написано "Видавництво ФАКТ"... Як ще пояснити?
Тепер зайшов - подивись контакти, може, на сайті є звернення до авторів. І так - з цілим списком видавництв. Десь тут є темка "Улюблене українське видавництво". Береш ті назви, забиваєш по одній в мету і уважненько вивчаєш усі видавничі сайти на предмет наявності прийому рукописів. Потім береш усі мейли, береш свої творіння - и педантично розсилаєш усюди. Ніякої іншої реальної допомоги надати не можу, я сама так робила, але то був російськомовний текст, тож мої адреси тобі не допоможуть. Та і дала б я тобі лише посилання на сайти. Вчись працювати з інфою, шукати потрібне. У мене вийшло, тож і в тебе вийде.
Правда, ну тут нічого страшного немає. Це доволі нудна та нервова праця, але ж у тебе і мета є - варта того!

LanceloT
25.02.2008, 19:42
Чого тупий? Ввімкни в себе картинки на хвильку, будеш розумний. І клацни по отому малюнку, де написано "Видавництво ФАКТ"... Як ще пояснити?
Тепер зайшов - подивись контакти, може, на сайті є звернення до авторів. І так - з цілим списком видавництв. Десь тут є темка "Улюблене українське видавництво". Береш ті назви, забиваєш по одній в мету і уважненько вивчаєш усі видавничі сайти на предмет наявності прийому рукописів. Потім береш усі мейли, береш свої творіння - и педантично розсилаєш усюди. Ніякої іншої реальної допомоги надати не можу, я сама так робила, але то був російськомовний текст, тож мої адреси тобі не допоможуть. Та і дала б я тобі лише посилання на сайти. Вчись працювати з інфою, шукати потрібне. У мене вийшло, тож і в тебе вийде.
Правда, ну тут нічого страшного немає. Це доволі нудна та нервова праця, але ж у тебе і мета є - варта того!

ОЦЕ ГАРНА ПОРАДА!!!
Хотів про це написати сам, але мене випередили
Щось подібне було тут http://www.litforum.net.ua/showthread.php?t=1629
Я взагалі дивуюсь толерантності нашого Модератора, що "він" не звів ці теми разом !

Mihal
05.04.2008, 14:52
Хоч би як автор не переконував інших та особливо себе, що пише лише для себе, для "особистого задоволення" врешті у нього виникає питання: а де б його видатися?! Тут acid drinker права: винятково для себе ніхто не пише.
Але неправа Пухнаста Хмаринка: хотіння видатися - ще не є аргументом для видавця видавати цього поета.
І Дим неправий: справді, праця має пошановуватися. Але авторку ніхто з видавництв не просив писати, тобто працювати в цьому руслі.
Тобто на її працю від початку не було замовлення. То які претензії?

Вихід один - в Україні сотні видавництв. Є довідники з усіма реквізитами, тому ніхто на форумі не порадить краще, ніж авторка сама собі. Просто треба брати ноги в руки - і вперед! Якщо твори варті уваги - обов"язково знайдеться таке видавництво, що зацікавиться виданням.
Калино, а до кого ви зверталися досі? Боюся, поки що ні до кого, крім форуму...

Якщо ж для авторки головне, щоб її 19-літня праця не залишилася в шухляді - стократ права Профет: найкращий і найвірніший вихід із ситуації - завести більш-менш багатого шанувальника ваших поетичних і не тільки талантів:)

Калина
07.04.2008, 09:51
Хоч би як автор не переконував інших та особливо себе, що пише лише для себе, для "особистого задоволення" врешті у нього виникає питання: а де б його видатися?! Тут acid drinker права: винятково для себе ніхто не пише.
Але неправа Пухнаста Хмаринка: хотіння видатися - ще не є аргументом для видавця видавати цього поета.
І Дим неправий: справді, праця має пошановуватися. Але авторку ніхто з видавництв не просив писати, тобто працювати в цьому руслі.
Тобто на її працю від початку не було замовлення. То які претензії?

Вихід один - в Україні сотні видавництв. Є довідники з усіма реквізитами, тому ніхто на форумі не порадить краще, ніж авторка сама собі. Просто треба брати ноги в руки - і вперед! Якщо твори варті уваги - обов"язково знайдеться таке видавництво, що зацікавиться виданням.
Калино, а до кого ви зверталися досі? Боюся, поки що ні до кого, крім форуму...

Якщо ж для авторки головне, щоб її 19-літня праця не залишилася в шухляді - стократ права Профет: найкращий і найвірніший вихід із ситуації - завести більш-менш багатого шанувальника ваших поетичних і не тільки талантів:)

Та... Зверталася до спонсорів, до людей з грішми... Видавництв маса, ви праві, але їм потрібні кошти... А спонсорам наплювати хто ти і що, про що ти пишеш, на поезію взагалі.