Показати повну версію : Книжковий форум у Львові!
хочете стати гостем Львова? Наголошую Львова , а не моїм:).
Отже приїжджайте, поспілкуємся, на каву сходимо, а? :rolleyes:
Кидайте заявки сюди:)
а до чого тут книжковий Форум??? я до Львова їду власне на нього...
- Привід зустрітись з однофорумчанами;)
Ще з кінця серпня планувала поїхати, але мабуть нічого не вийде.(А так хотілося взяти автограф від, наприклад, Любка Дереша та й узагалі поблукати по Львову).
Девор,сонічка, якщо буде нагода, зробіть фотки.А ми якось десь їх подивимось.
А я рівно рік збиралася... :( Але моя подруга (якого біса?!) вирішила святкувати день народження саме на цих вихідних, а вона мені дорожча.
Фотки зроблю, обов*язково.
Так що, сонічка, стикуємся?
2 Девор
Може побачимось...маю твій телехвончик...якшо шо напишу....
ось мій +38-050-308-94-36....сонічка ;)
я тобі задзвоню перед початком кфоруму, ще Тола випхаємо на вулицю;)
Ая вам з форуму пишу!!!! Халявний Нет , повна свобода думки, Уффі!!!:)
Привіт від Тола і від мене. Надіюсь все таки знайти Сонічку, зустрівся з Mercenary, так що не переживай за мене форум, все о.к:).
Питаннячко до всіх знаючих.. які експонати можуть перебувати з нашого форуму у Львові.. я всіх знайду, ги-ги:)
Щось таку класну тему занапастили... Треба відновити!!! Ось моя та братів Капранових фотка з Львівського форуму...
http://otherside.com.ua/users/photos/1221475624_1195.jpg
А ось Олександр Левченко роздає автографи на стенді видавництва "Дуліби":
http://otherside.com.ua/users/photos/1221475641_1195.jpg
Хай живуть українські фантасти!!!
(І хай живуть добре...)
:victory: :victory:
Black3012
15.09.2008, 19:43
Повністю солідарний із Соул - не доля мені з кимось здибатись.
Якби не море - торчав би у Львові! 1000%!
acid drinker
16.09.2008, 16:22
шаховий форум вийшов =)
принаймні для окремих прекрасних модераторок... ;)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/db/a2/d0d8691c8d851f9a6af52eb66277.jpeg
acid drinker
16.09.2008, 19:08
вау! =)
якби я трошки більше шарила в шахах, то спостерігала б за дошкою. а так ти маєш рацію =/
Nike_Велес
19.09.2008, 18:22
"А Гран-прі отримала новинка від столичного видавництва “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА” “Вільям Шекспір. Гамлет, принц датський” – у перекладі Юрія Андруховича та з ілюстраціями Владислава Єрка. І тут все би нічого: і автор - класик, і перекладач незлецький, і художник талановитий, і видавництво гарне. Але у це нагородження вкралася ложка дьогтю, – у списках найкращих книг Форуму названого видання не було, і члени Журі за нього не голосували. Тому я не знаю, для чого збирали Журі, для чого визначали 15 найкращих книг Форуму, аби потім все зробити по-своєму. І Андрухович із Малковичем тут виявилися не в найкращій ролі. Не знаю, для чого їм це було потрібно. Хоча, напевне що для журналу “Комерсант”, який оприлюднює лики найвпливовіших людей України, де зі всіх письменників є два названих Герої Форуму ... "бренди" ...
Євген Баран, критик. http://ankontr.if.ua/news.aspx?id=4944
оце я розумію! - самі себе призначили кращими... попри якесь там Журі... розвели публіку, як у кращі часи їхнього становлення... і хто там ще заїкається про згуртованість інтелектуалів на сторінках "часописів демократії", напр. "Франкфуртер Рундшау"... (- Чи хотілося б Вам більшої підтримки та солідарності з боку європейських інтелектуалів, художників, письменників?
-Так, звісно. Більше розуміння, більше солідарності. І я сподіваюся, що у світлі недавніх подій наші позиції багато в чому співпадуть. )
Ага, інтелектуали були б у шоці від таких маніпуляцій довірою читачів. Малкович і Андрухович всьо порішали - Кучма атдихаєт... ;)
acid drinker
19.09.2008, 18:59
гамлета нє абіжать - не знаю, наскільки пан баран у дискурсі, але ця книжка справді була найкращим з усього, шо представляли на форумі. цікаво, чи зачепило б вас це, якби імені андруховича (який, до речі, з перекладом постарався - з кожною сторінкою мене все більше радує) там не фігурувало? :)
Nike_Велес
19.09.2008, 19:12
...не знаю, наскільки пан баран у дискурсі, але ця книжка цікаво, чи зачепило б вас це, якби імені андруховича ... там не фігурувало? :)
а Ви наскільки в "дискурсі"? спочатку варто поцікавитися у компетентних людей...
те, що такий волюнтаризм догодив Вашому смаку, не інваріант для всіх... до того ж, шановне Журі виставили на сміх...
от проведіть своє читацьке розслідування, поцікавтеся у членів журі... пан Євген, мабуть, з кимось із тих "суддів" спілкувався-таки, можливо й за кухлем пива... не міг же він це з пальця виссати?.. ну нє?..
acid drinker
19.09.2008, 20:06
я чула, шо претендентів було вісім списків - так званих "малих журі". у двох із них гамлета не фігурувало, в решті ж - був. може, пан євген якраз на один із тих двох списків натрапив?
не думаю, шо малкович з андруховичем аж так катастрофічно впливають на світ. параноя - страшна річ...
як би там не було, найкращості гамлета претензії не применшують.
Nike_Велес
19.09.2008, 20:11
то було вісім журі????????????? (може і собі якесь журі зібрати???)
оце круто...
(і в сучукрліті - інфляція...) О_о
до речі, там був Островершенський( може, я переврала прізвище) з Одеси. ви його знаєте- чули? був сьогодні його поетичний вечір у нас.
вибачаюсь перед автором. я уточнила- Юрій Островершенко. кажуть, чи не єдиний україномовний поет в Одесі. з тих, хто друкується.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008