Показати повну версію : Семюель Беккет "В очікуванні Годо"
Де знайти Семюеля Беккета "В очікуванні Годо"???? Хочу почитати бо подобається мені гурт Годо от і шукаю тепер книжку...
http://www.godo.co.nr/ а це сайт гурту....
Спробуйте бібліотеку. ;)
Читала, змусили(програма зар. л-ри у вузі). Специфічна річ.
ТЕАТР АБСУРДУ- не моє.
Але спробуйте, спробуйте! Без вражень не залишитесь.
Тепер я зацікавилась групою. Дякую!
oddysseus
29.11.2005, 14:43
Почитати варто, класна штука! Якщо вдуматись, то це одне з найкращих і художньо найбільш витончених зображень людської природи як такої (хоча й прикро визнавати).
Бекет взагалі нівроку ;-) От тількі романи його читати майже неможливо,
а так все класно :-)
я прочитала в очікуванні годо - і в голові було темно і ніц не зрозуміло. але на семінарі цю книгу так класно розклала по полицям наша викладачка. я коли читала вдруге - насолоджувалася. тепер розцмію, що певні книги потребують певної бази... або пояснень хоча б.
єдине, що я самотужки змекитила - це те що Годо - це God... ну а потім вже вервечка асоціацій сама собою пішла. але після пояснень все рівно більше осягнула.
Olha Klipkova
05.06.2006, 19:12
http://www.lib.ru/PXESY/BEKETT/godo.txt
російський переклад, звідти читала
страшенно цікаво, було б гарно глянути постановку
__I FeeL__
03.08.2006, 22:34
Не кожен зрозуміе про що він пише ...Але він найкращий з представнків абсурдного театру.!!Краще розпочинати з його розповиди *Перше кохання*А потім спробувати шось важче!!
хм, Перше кохання від Бекета... треба почитати... зараз електронний варіант пошукаю...
__I FeeL__
05.08.2006, 20:39
Ну що знайшла щось??
не, не знайшла...
чекаючи на годо є, а першого кохання не знайшла. а в тебе є?
__I FeeL__
07.08.2006, 21:05
Не в мене нема... но я нашла цілу його книжку в бібліотеці ..Дуже класні розповіді і театральні сценки....Но я скажу що не дуже аж так і легко його зрозуміти...Але після того як я прочитала книжку він став моїм най олюбленішим письмеником... :)
Вчора прочитала Чекаючи Годо незважаючи на перестороги якихось поців, які запаскудили книжку написами на зразок "не читайте цього" або "хто це прочитав-той дебіл". Мені сподобалось. Дуже б хотіла почитати якийсь критичний матеріал, бо дійсно деякі книги потребують певної бази. Хтось знає, де?
Дуже сподобалась звідти думка про те, що винні ноги, а ми лаємо черевики. і це сутність людини.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008