Показати повну версію : Опитування: пропозиції щодо вдосконалення
Маю пропозиції щодо вдосконалення опитуваннь
1) кольорові — то звісно гарно
але чому перший — червоний, а зелений — шостий
має бути хоча би навпаки (кращий варіант люлина ставит на початку; подумайте, шо ставлять на 6-те місце :( )
2) к-ть питаннь
чому одне? найкраще як людина зможе задавати їх к-ть
3) к-ть відповідей
чому 10?
11 краще, а 111 ще краще :yahoo:
жарт, але небезпідставний
StefanSS
08.10.2007, 17:15
кульний форомчік... а мадиратори у вас строгі?
Дуже.
тобто я так розумію не згодяться надати авторам теми можливість додавати нові пункти до опитування вже після створення теми? (часто виникає потреба при розвитку теми)
тобто я так розумію не згодяться надати авторам теми можливість додавати нові пункти до опитування вже після створення теми? (часто виникає потреба при розвитку теми)
але ж тоді опитування втрачає будь-який сенс і стає нерепрезентативним! треба нормально продумувати варіанти відповідей під час створення.
Nice Gothic Girl
03.11.2007, 12:13
прапану...кхм...пропоную,збільшити к-ть і якість смайликів.+можливість пересічного користувача змінювати свій ранг під ніком на довільний....або переписати ранги....
щодо смайликів - так, давно вже час. але це до Пріма :)
можливіть змінювати "ранг" (це статус, здається, називається) не вважаю доцільною, бо він для того й існує, щоб виставлятись автоматично. а змінювати - навіщо?
Phoenix_Ukraine
03.11.2007, 17:26
До Пріма: карму ввімкнути не хочеш? ;)
карму ввімкнути не хочеш?
а воно вам дуже тра? )
Phoenix_Ukraine
03.11.2007, 23:08
Іноді простіше поставити - в карму, ніж сказати, із чим саме ти не згоден у дописі. Або навпаки. :)
нє, ну це ж форум, тут треба розмовляти й дискутувати, а не виставляти оцінки чиїмось думкам.
тобто, я так розумію, не згодяться надати авторам теми можливість додавати нові пункти до опитування вже після створення теми? (часто виникає потреба при розвитку теми)
але ж тоді опитування втрачає будь-який сенс і стає нерепрезентативним! треба нормально продумувати варіанти відповідей під час створення.
не втратить якщо нові варіанти відповідей матимуть також і дату їх створення (додану автоматично)
> треба нормально продумувати варіанти відповідей
а буває у Вашому форумі таке, що людина понапродумувала варіанти відповідей , а потім прийшов якийсь кермач (чужосл. «модератор») і або видалив тему або об’єднав з якоюсь/якимись іншою, знищивши при цьому опитування?
а буває у Вашому форумі таке, що людина понапродумувала варіанти відповідей , а потім прийшов якийсь кермач (чужосл. «модератор») і або видалив тему або об’єднав з якоюсь/якимись іншою, знищивши при цьому опитування?
я такого не пам'ятаю. якщо таке й буде, то це проблеми користувача, який порушив правила форуму.
коротше, Ви вигадуєте проблеми на рівному місці.
не втратить якщо нові варіанти відповідей матимуть також і дату їх створення (додану автоматично)
як це не втратить, якщо переголосовувати тим, хто вже взяв участь у опитуванні, все одно не можна?
!!!не до теми!!!: інші пропозиції
прапану...кхм...пропоную,збільшити к-ть і якість смайликів.+можливість пересічного користувача змінювати свій ранг під ніком на довільний....або переписати ранги....
щодо смайликів - так, давно вже час. але це до Пріма
можливіть змінювати "ранг" (це статус, здається, називається) не вважаю доцільною, бо він для того й існує, щоб виставлятись автоматично. а змінювати - навіщо?
До Пріма: карму ввімкнути не хочеш?
а воно вам дуже тра? )
Іноді простіше поставити - в карму, ніж сказати, із чим саме ти не згоден у дописі. Або навпаки.
нє, ну це ж форум, тут треба розмовляти й дискутувати, а не виставляти оцінки чиїмось думкам.
не до теми
інколи люди пишуть не зовсім те, чи й зовсім не те :( , що має бути в поточній темі, див., напр., купку витягів вище :)
цікаво було би мати крім кнопки мульти-цитування ше й кнопку мульти-антифлуду :yahoo:
як це не втратить, якщо переголосовувати тим, хто вже взяв участь у опитуванні, все одно не можна?
самі винні: не треба було голосувати якщо їм не подобалось опитування
пропозиція: автододати до всіх опитуваннь авто-пункт (незнищенний): не можу відповісти: тут не наведено всі життєво потрібні варіанти відповідей!
і тим хто відповідатиме так не закривати доступу до опитування на майбутнє :victory:
По-перше. Чищення флуду - не Ваша справа. Є опція поскаржитись модератору, є ПП модератора, і в особистому листі можна попросити прибрати "флуд" (хоча це аніскільки не флуд, а офтоп) зі створеної Вами теми. Тут же це недоцільно і не входить до Вашої компетенції.
самі винні: не треба було голосувати якщо їм не подобалось опитування
Ви взагалі подумали перед тим, як це сказати? До чого тут це? А якщо подобалось? Це ж зовсім не означає, що, коли варіанти видозміняться, їм інший варіант чи комбінація відповідей не видасться правильнішою.
пропозиція: автододати до всіх опитуваннь авто-пункт (незнищенний): не можу відповісти: тут не наведено всі життєво потрібні варіанти відповідей!
і тим хто відповідатиме так не закривати доступу до опитування на майбутнє
цілковита маячня. пропозиція відхилено. для такого є варіант "інше", є коментарі, в яких можна написати свій "життєво потрібний варіант". ну, і це, певно, технічно складно.
коротше, щодо можливості змінювати варіанти відповідей пропозицію відхилено остаточно. можна хіба що трохи змінити формулювання на коректніші, доки небагато людей проголосувало, попросивши про це модератора.
Nice Gothic Girl
05.11.2007, 19:44
є пропозиція зробити шкалу попереджень,щоб мати уявлення "скільки тобі залишилось" до бану...
2 Бобуа
ваші цитати повна маячня.там все в тему.
є пропозиція зробити шкалу попереджень,щоб мати уявлення "скільки тобі залишилось" до бану...
Слушна пропозиція, завжди цікавило мірило чаші "модерів"...
acid drinker
05.11.2007, 23:08
чаша?
чаша безмежна... проте іноді й вона переповнюється ;)
Nice Gothic Girl
06.11.2007, 00:04
і все ж,думаю Найку було б цікаво скільки літрів нечистот йому треба долити.....та й мені інколи не завадить зхаменутись...
так, було б незле таке зробити.
а ви пропонуєте, щоб тільки користувач бачив свої попередження, чи щоб усі могли бачити?
Пріме, що скажеш?
Я не Прім, але скажу, ІМХО, нехай "шкала" для перегляду буде доступна усім, так можна буде помітити скільки ще залишилося комусь (чи собі) до блоку і перестати реагувати на "образи" :D
не до теми:
!!!не до теми!!!: інші пропозиції
не до теми
інколи люди пишуть не зовсім те, чи й зовсім не те, що має бути в поточній темі, див., напр., купку витягів вище
цікаво було би мати крім кнопки мульти-цитування ше й кнопку мульти-антифлуду
По-перше. Чищення флуду - не Ваша справа. Є опція поскаржитись модератору, є ПП модератора, і в особистому листі можна попросити прибрати "флуд" (хоча це аніскільки не флуд, а офтоп) зі створеної Вами теми. Тут же це недоцільно і не входить до Вашої компетенції.
не моя справа, дійсно... :)
але вкажіть, будь ласка, де я писав, що моя справа?
кнопка може різні речі робити... :8 навіть допомагати кермачам якимось лічильником (напр., прикріпленим до дописів)...
до теми Опитування: пропозиції щодо вдосконалення (тобто, іншими словами: пропозиції щодо вдосконалення Опитуваннь !)
і тим хто відповідатиме так не закривати доступу до опитування на майбутнє
цілковита маячня. пропозиція відхилено. для такого є варіант "інше", є коментарі, в яких можна написати свій "життєво потрібний варіант". ну, і це, певно, технічно складно.
...
гарно завершено; не вистачає лише смайлика: :8
P.S. вар. інше (навіть якщо він є) то не цікаво...
2 Бобуа
ваші цитати повна маячня.там все в тему.
шкала попереджень, я переконаний, зовсім не стосується Опитуваннь
тобто саме зараз страхітливо офтопиться ця тема ... :(
Nice Gothic Girl
06.11.2007, 20:06
так, було б незле таке зробити.
а ви пропонуєте, щоб тільки користувач бачив свої попередження, чи щоб усі могли бачити?
усі.країна має знати своїх смертників в обличчя
вар. інше (навіть якщо він є) то не цікаво...
Вам нецікаво, а решті цікаво. Невже Ви досі не зрозуміли, що можливість додавати нові варіанти відповідей у процесі опитування нікого, окрім Вас, не цікавить? Ми не можемо, не хочемо і не будемо переробляти форум під нераціональні забаганки кожного користувача.
тобто саме зараз страхітливо офтопиться ця тема ...
Яка трагедія! От тепер принципово не переміщуватиму офтоп. За нахабність.
:confused: ги а що таке карма?
усі.країна має знати своїх смертників в обличчя
отакої!!! АААААААА то i я в їх рядах... iду збирати сухарi.
стоп, це ж... iду обмiркую останнє прохання
про опитування [голосування]
маю ще малеееесеньку пропозицію:
одне питання = один відповідач = один голос (якщо вибирає багато варіантів — ділити голос на частки)
інакше опитування можуть «згладжуватись» (не буде явно видимих піків й провалів)
...Невже Ви досі не зрозуміли, що можливість додавати нові варіанти відповідей у процесі опитування нікого, окрім Вас, не цікавить? Ми не можемо, не хочемо і не будемо переробляти форум під нераціональні забаганки кожного користувача.
Ну а як Ви знаєте, що вона будь-кого не цікавить? А раптом всі дуже сором’язливі :8 або просто бояться кермачів (не кажіть, що підстав нема...)
До речі, маю нову ідею
на неї мене надихнуло те, що я неправильно відповів на своє ж опитування Опитування: Україномовна Книжка: Чи існує? Якщо ні або вкрай мало, то чому? (Тема на декілька сторінок 1 2 3) (http://litforum.net.ua/showthread.php?t=1625)
бо просто не знав на початку всієї правди :(
тобто людина повинна мати право переголосовувати в опитуваннях; або ж повинні автоматично з’являтись нові опитування в темах (через заданий інтервал часу: для оновлення результату)
Anatoliy
04.03.2008, 00:59
хм... а було би цікаво переголосовувати. це ж як-не-як форум. тут люди спілкуються, діляться думками. і думки з часом можна змінити. коли почуєш якісь важливі аргументи, які зможуть змусити поміняти свої погляди. але то вже по можливості (якщо є кому міняти, якщо є час і так далі). :)
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008