КПК

Показати повну версію : Давайте побалакаємо!

IRENKA
10.06.2006, 16:56
ВИСЛОВІТЬ СВОЇ ДУМКИ НА РАХУНОК ТОГО, ЩО ВИ ДУМАЄТЕ ПРО ТЕПЕРІШНІЙ СВІТ, ЯК ВІН ЗМІНИВСЯ ЧИ НІ ЗА ОСТАННІ РОКИ НАШОГО ЖИТТЯ

RockerША
10.06.2006, 22:11
Поговорити, так поговорити, але є питаннячко: чого великими літерами пишеш?

Liet
10.06.2006, 22:26
Певно крик душі :)
А навіщо говорити про життя? Воно є. Воно у кожного своє. Кожен чимось живе, кожен чимось захоплюється.

acid drinker
11.06.2006, 00:03
щодо великих літер... можете заглянути сюди, якшо цікаво, чого так зазвичай буває;) => http://bash.org.ru/quote.php?num=4524
а світ.. та нормальний світ, і життя нормальне, головне самому не перетворити його на повну задницю. ото й усьо.

IRENKA
11.06.2006, 00:53
щодо великих літер... можете заглянути сюди, якшо цікаво, чого так зазвичай буває;) => http://bash.org.ru/quote.php?num=4524
а світ.. та нормальний світ, і життя нормальне, головне самому не перетворити його на повну задницю. ото й усьо.
;)

acid drinker
11.06.2006, 00:55
невже вгадала?))
тоді життя таки справді робиться дещо нецікавим... час від часу

IRENKA
11.06.2006, 01:08
невже вгадала?))
тоді життя таки справді робиться дещо нецікавим... час від часунє я про великі букви, а про життя можна говорити і говорити, все таки ми робимо його чи то хорошим, чи то поганим, чи то повним ... . От моя думка, хоча часом є люди які лише своєю присутністю піднімають нам настрій, і всерівно все зводиться до одного... :scared:

acid drinker
11.06.2006, 01:11
про літери я зрозуміла. здається, не помилилася.
про життя треба не говорити - його жити треба.

IRENKA
11.06.2006, 01:16
знаєш така фраза є !життя коротке, а встигають зіпсувати!

oberon
11.06.2006, 13:12
впевнений, що життя змінилось на краще. якщо намагатись закрити очі на то, шо своїм існуванням ми знищуємо природу, на то, шо люди гинуть у світі від голоду, а ми викидаємо у смітник до біса їжі тільки через то, шо не вистачило мізків розрахувати кількість, або просто був шведський стіл...
тоді в цілому можна сказати, що жити стало краще. новий рівень знання світу, НТП, розширення ринку праці, покращення якості комунікацій... колись ми не вірили, що таке може бути, і ось тепер, коли воно збулося, ми шукаємо недоліки, щоб скаржитись на життя - у-у-у! яке погане життя-а-а!! і в принципі правильно, хтось повинен покращувати життя іншим, для цього і потрібні песимісти.

Prim
11.06.2006, 14:07
Життя - хороша штука.
І все тут.

Gray
11.06.2006, 14:17
Аааааа!!! Ти мене випередила. Я прочитавши перший пост хотів у авторки треду запитати про колір волосся :)

acid drinker
11.06.2006, 14:29
от я й кажу - світ стає передбачуваним, нема того міфічно-несподіваного і незнаного...
а говорити про життя все одно не варто)) цитуючи рідкісну падлюку: це як у літературі - хто вміє писати, той пише, а хто не вміє - досліджує...

Iryska
11.06.2006, 15:19
ПИШУ ВЕЛИКИМИ, АБИ ЗНАЛИ КОЛІР ВОЛОССЯ ВІДРАЗУ... :o
НУ ЧОМУ Ж СВІТ НЕ МІФІЧНИЙ? ЗДАЄТЬСЯ МЕНІ, СПРИЙНЯТТЯ СВІТУ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАС САМИХ... ОТ ЗАРАЗ В МЕНЕ ДЕПРЕСНЯК, АЛЕ Ж Я ЗНАЮ, ЩО ТО НЕ СВІТ ТАКИЙ НЕГАТИВНИЙ, А В МЕНЕ ДИКЕ БАЖАННЯ ПОСТРАЖДАТИ І ПОПЛАКАТИСЯ... :(
А ВЗАГАЛІ ЖИТТЯ ТАКА КЛАСНА ШТУКА. НАВІТЬ В ДЕПРЕСІЇ Я ТІШУСЯ З ТОГО, ЩО ЖИВУ. ДЛЯ ЦЬОГО ПОТРІБНІ ОПТИМІСТИ - ВСЕЛЯТИ РАДІСТЬ, НАВІТЬ ЯКЩО ВСЕ НЕ ТАК ДОБРЕ, ЯК БИ ХОТІЛОСЯ. ;)
ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ...

acid drinker
11.06.2006, 22:46
о, у тебе теж дике бажання постраждати і поплакатися? коллєга... я сьогодні силою свого аж дощ трошки накликала... чи то просто з прогнозом погоди збіглося? правда, поки є музика і кава, і поки можна сидіти на андріївському і плутати фєнічки, довго страждати не виходить, шо є позитивно, а плакатися я буду хіба на грудях у якогось напівзнайомого патлатого красеня, якого наступного дня можна буде не побачити, якшо захочеться - просто якось безглуздо плакати, коли ніхто тому допомогти не може, а знайомих, які тебе люблять, негарно діставати своїми настроями ;)
а ше я знаю, шо мені погано тільки тоді, коли я сама дозволяю тому бути, і нема понту нарікати на будь-шо, крім мене самої, будь то життя, бозя, карма, доля чи ше яка фігня. я - бог, і я творю життя таким, як воно має бути. а чи я дурна, шоб творити його поганим?)))
з.і. іриско, ну ти ж не назавше на капс лок перейшла?

Iryska
11.06.2006, 23:58
а ше я знаю, шо мені погано тільки тоді, коли я сама дозволяю тому бути, і нема понту нарікати на будь-шо, крім мене самої, будь то життя, бозя, карма, доля чи ше яка фігня. я - бог, і я творю життя таким, як воно має бути. а чи я дурна, шоб творити його поганим?)))
з.і. іриско, ну ти ж не назавше на капс лок перейшла?
та ні... не назавше... то в мене депресія була... ніби пройшло все... я згідна, що як сама собі дозволяєш депресувати, то і депресуєш вволю. що я робила. ніби легше. бо життя така штука, що депресувати можна тільки деколи, а потім пора настає жити.
і напівзнайомі бородаті красені тому доказом. і добре знайомі неголені мужчинки теж. мій оно лежить... насолоджується життям... в нашому районі відключили гарачу воду, так що ми в гості приїхали з підступною метою ще й ванну окупувати... чим зараз і займемся. :friends: і відроджуся я з мильної піни для чудового житття. бо воно варте, щоб я вилізла з депресії і жила ним далі.
всіх з зеленими святами.
а в росії ще завтра святкують день незалежності. ото я вже всіх дістала невинним поглядом синіх очей і питаннями, від кого ж вони незалежні стали... так що понеділок як вихідний - теж привід насолодитися життям.

acid drinker
12.06.2006, 00:26
ги, таки гарне питання))) таке воно, життя - авторитарні режими повинні триматися на гарних легендах про визволення тощо... зазирніть сюди, якшо кому цікаво - я прочитала з неймовірною цікавістю, http://tema.ru/travel/choson-1 і далі 5 частин...
а я напилася кави, поїла смачних бутербродів зроблених з чого в хаті було і почуваюся таки гарно. вдалого вам купання, я спершу в хаті приберу, а потім теж в душ... вода - то супер, останнім часом я писати можу тільки тоді, коли шось на голову капає...

Iryska
12.06.2006, 00:57
ага, вода змила залишки депресухи.
життя - класна штука.

Девор
12.06.2006, 11:26
Та й взагалі митись треба частіше, і не буде жодних проблем. - сказав Деві заглянувши до обох у ванну.
*Після цих слів в Деві полетіли кавалки мила, мочалки і рушники*:)

acid drinker
12.06.2006, 11:28
маленька ремарочка - у душ, а не ванну... і ше одна - а фіг, не допомагає іноді. ну, точно не від УСІХ...

Semelena
15.06.2006, 20:53
ВИСЛОВІТЬ СВОЇ ДУМКИ НА РАХУНОК ТОГО, ЩО ВИ ДУМАЄТЕ ПРО ТЕПЕРІШНІЙ СВІТ, ЯК ВІН ЗМІНИВСЯ ЧИ НІ ЗА ОСТАННІ РОКИ НАШОГО ЖИТТЯ
Не можу визначити динаміку як позитивну чи негативну, але досить прикро виглядає ситуація, коли все прогресивне людство пішло кудись вперед, а страждущі лишилися на узбіччі життя. Наприклад:
1. Бабушки продають картоплю за 60 коп.
2. Всі купують шмотки, а Катя Пушкарьова ніяк не роздуплиться.
3. Продавці в магазині швиряються тухлими кільками і вчать клієнтів жити(наприклад).

RockerША
17.06.2006, 19:08
Раніше і в мене був депресняк. Але зараз зрозуміла що життя в мене одне, і я не повинна нагромаджувати його усілякою дурньою. І тепер я радію: сонечку з-за хмарки, своєму коту, який уві сні другає вусами та лапами, своєму хлопцю, який цьомає мене у вухо, своєму братику, який будить мене у вихідні в половину восьмої, вчитальці алгебри, яка з екзамену поставила мені жаданну вісімку... Є багато приводів радіти життю, головне не знаходити на приводи йому не радіти:)

Iryska
17.06.2006, 19:17
вітаю... ти теж вибралася з депресії... а може депресія спеціально й існує для того, щоб потім почуватися набагато краще і любити весь світ? типу, як би ми розпізнавали хороше в житті, якщо не було б поганого.
а сонечко - супер.

Дзвінка-Рутенка
17.06.2006, 20:04
Знаєш, а депресія інколи стається від безсилля і втоми...
Про це ви не думали???
В такому випадку всі твої енергосистеми вщухають і ти вже не можеш радіти. І знову безсилля перед втомою...

Ні, ні, я зараз в чудовому настрої!!! Просто колись думала над тим дуже скурпульозно, потім навіть щось написала. А зараз все ок. Навіть у Всесвітню Мережу залізла!!!

Iryska
17.06.2006, 22:34
я б ще хотіла уточнити, що ми часто називаємо депресією стан, коли справді втомилась.. чи все набридло... чи стресу забагато. а депресія ж то серйозне захворювання, яке так легко не проходить... я сама цим грішу - щось тільки не так, і я всім оголошую, що впадаю у депресію. але то частіше буває щось набагато легше.
бажаю всім гарного настрою. і хай деперсія у вас буде насправді всього лиш скороминучим поганим настроєм.

Дзвінка-Рутенка
17.06.2006, 23:12
і хай деперсія у вас буде насправді всього лиш скороминучим поганим настроєм.

Так воно найчастіше і буває :)

IRENKA
18.06.2006, 22:46
Дипресія то є, то її немає, але коли поруч хороша людина яка розуміє тебе без слів, ніколи не дасть впасти тобі в депресію :friends:

Iryska
18.06.2006, 23:42
а коли в тої людини, що поряд, теж поганий настрій? неприємності на роботі? банальний грип? чи справжня ДЕПРЕСІЯ? що тоді?

X_EMO_I'mOFucknK
18.06.2006, 23:55
У сильних людей не бувае депресій, або дуже рідко.
2 Рокерша, так тримати :victory:
Життя одне, і сьодьні саме час їому радіти, і нікому в мене їого не відняти, навіть грьобаним політикам чи лікарям, чи полісменам, чи криміналу!!! :yahoo:

IRENKA
19.06.2006, 00:52
Життя одне, і сьодьні саме час їому радіти, і нікому в мене їого не відняти, навіть грьобаним політикам чи лікарям, чи полісменам, чи криміналу!!! :yahoo:
респект, тобі від мене :aga:

LanceloT
19.06.2006, 10:15

Сильні рецеркуляцію організовують, не словами, виплескуючи на інших, а ділом.

X_EMO_I'mOFucknK
19.06.2006, 10:42
От сказанув, нечо не поняв=)
мож трошки зрозуміліше сказати, будласка.

Mercenary
19.06.2006, 10:48
Депресія - плата за натхнення і творчі підйоми.

IRENKA
15.07.2006, 14:40
ось найшла віршик, і думаю з вами поділитися

"Життя" Олег Орач.
У цьому світі все минає,
мина і молодість, мина,
І тільки в пам"яті лишає
свої прекрасні імені.
Минає молодість, мина...
Тримаймося, нам стане сили
Затвмувати в горлі крик.
і ми ж, і нас колись людили!
О, цвіте папороті милий,
Покликав, поманив і - зник...
Але ж - і ми, і нас - любили!

мишеня
16.10.2007, 18:06
Любі друзі, а давайте побалакаємо про буденність. Мене завжди цікавило, як сприймають навколишній світ інші. Впевнена, що вони відрізняються. Давайте тут будемо розказувати про речі, які просто є в нашому житті і на які ми ніколи не звертаємо увагу.

мишеня
16.10.2007, 18:21
Я завжди дивуюсь, як багато часу ми проводимо в пробках на дорогах. Особливо останні кілька тижнів. Купа часу просто гайнується в маршрутках чи трамваях-тролейбусах. Це те явище, яке вже звичне і цілком нами прийняте.
А що, власне, ми робимо, коли застрягаємо на дорозі? Я, коли є хтось поряд із друзів, нарешті розпитую про справи, проблеми, втіхи, печалі... Де ж бо іще ми могли б так зустрітись і коли б іще ми знайшли б для простих теревень час?
Якщо ж я сама, то починаю планувати час, який залишиться після запізнення на парі ірешту всього дня. Це коли є можливість дістати щоденничок і пописати. Якщо ні, то просто думаю. І отут вже думається про все, що хочеться. Можна вимріяти принца на білому коні, можна вирішити кілька проблем, які завжди залишались на потім, можна в думках понарікати на всіх і все, тому що пойшло вже 40 хвилин, а ти ще в пробці, можна...
Пробка насправді стає вже чимось більшим, ніж просто зупинились-постояли. Тут можна прожити нове житя, познайомитись із майбутнім коханням, зустріти старого друга...
А подивишся-проста собі буденність...

Prophet
16.10.2007, 20:03
Подібні теми вже були. Кристуйтеся пошуком. Знайдете - пишіть, я з'єднаю. Як ні - то видалю. Самій шукати набридло.

Nike_Велес
16.10.2007, 20:09
і мишеняті набридло :)

мишеня
17.10.2007, 16:57
і мишеняті набридло :)

Ні, не набридло. Просто я не зрозуміла Профет.

2 Профет. А яких тем ще не було?

мишеня
17.10.2007, 17:03
Люба Профет! Я знайшла тему, яка трохи віддалено нагадує мою:"Поговоримо про життя?"
Вона трохи інша, але все ж. Дякую.

Nike_Велес
17.10.2007, 18:30
а "видалю" - це не калька з російської? може, замість "видалити" краще підходить "вилучити"?

а розмови про буденність - це безумовно інше! у Житті ще й свята бувають!

Prophet
17.10.2007, 18:58
Ні, не калька. Див. тлумачний словник щодо різниці значень цих слів.
Для мовних питань у нас є окрема тема.

Мишеня, сорі, але у "Кахве" й так забагато одноманітних тем, і хоч наявна між ними певна різниця, але я вважаю доцільнішим їх об'єднувати.

Cleric_Preston
28.10.2007, 02:40
Звісно, що світ змінився. А на краще чи гірше, самі дивіться - яка у нас екологія, які люди, якими темпами знищується природа etc.

acid drinker
28.10.2007, 18:54
а якшо взяти великого кулемета, а потім позносити всі трупи в одну яму і закидати вапном, буде зовсім навіть краще... тому шо - як сьогодні додумалася припустити одна моя знайома - в каналізацію їх не варто, бо вонятимуть страшно...
ну, це такий ліричний відступ щодо змін світу...

Cleric_Preston
29.10.2007, 23:22
Яка ти кровожерлива, Ейсід )))) ууууу... а можна зробити краще - законсервувати щойновбитих ... щоб продукт не пропадав :D