Показати повну версію : Дещо про кислотні напої.або......
з циклу ,,Любові"
На одній нозі носка не було....
--Привіт....Прокинувсь нарешті....
Шото я мало шо впізнавав...-
вірніше я не впізнавав нічого...-
ні цю кімнату...ні цей голос...
-Умивайся ...я каву поставила...
виглядало.шо це не був сон....-
сушило...
P.S. -Хотілося б почути конструктивну критику...чи поради які..
наприклад--чому нема назви?....а не назвати б цей вірш-А УЧОРА Ж ЛИШЕ БОЛІВ ЗУБ
чи наприклад хотілося б дізнатись.-який рядок сильніший 5 чи 1..чи навпаки -останній за перед останній...
чи потрібно замінить якісь літери?які?..чи треба для більшого розуміння сенсу помінять рядки місцями?....чи можна вважати так й не знайдений носок символом вічного кохання...а можливо він просто є символом глобального потепління?...ну у такому дусі..
P.P.S. Если вы не отзоветесь
мы напишем в спортлото.........
4esterfielter
08.11.2007, 14:24
щось, шкарпетки, точніше, правильніше. тепера я вкурив шо ти за писака))) давай-но ще!
плюс, ліпше. як на мене "цієї кімнати". а стосовно вірша - мені ніяк... ну ніяк... не пре... тобі, по-моєму, краще писати прозу. в тебе буде власний, неповторний стиль... суржик, колоритніший за дерешівський)))...
Nike_Велес
08.11.2007, 14:46
і довго, друже, ти над цим впрівав???
)))))))))))))уті-путі-путі.мої ви інтелігентіки))))))))))
acid drinker
08.11.2007, 18:11
а у мене виникає інше питання - шо ви таке пили???
Нє...ну а де конструктив))ну не вважати ж конструктивом пораду замінити носки на шкарпетки))
Де всесторонньо-безжальна.але надихаюча на подальші звершення критика.
Ну шо ж ви такі залякані...аффтар не злий.насправді він білий й пухнастий))
Нє ну давайте.-душіть гада. Ну тіки без питань-шо пив.Фірмові рецепти не видаю)
4esterfielter
09.11.2007, 16:23
конструктивна критика: працюй над мовою, пунктуацією (хоча твоя пунктуація незле підходить цьому стилеві))) поезія це - метафора, образність. а символ "неконструктивних" шкарпеток зрозумілий лише тобі. працюй над змістом,ідеєю, посилом до читачата й над почуттями працюй, над їх передачею.Не цікаво мені про ранок з бодуна з дівахою і шкарпеткою - бо немало людей прокидаються в такому стані. це пішло би в прозу, але не в поезію!!! вчися, читай більше. класиків і не-класиків)))
ееееех дядя дядя-а якже поезія без обмежень)))
1-критика твоя недолуго-дитяча.
2-поезії класиків.я вже забув стільки.скільки ти ніколи й не знав...і не чув)
3-з дівахами ти б поакуратніше...ну не інтелігенська це річ.хвойдами когось звать.Як у нас на хуторі кажуть-на ся б спершу поглянув)
Стукав дощ усю ніч в моє серце.
Й лише тільки під ранок.
Вколисав мене сніг.
Тихо-томной імлою
ісповивши...
Й я пестив у нім твої перса.
й вуста...-
й ніжно-ніжна чар-квітка іспраглого лона.
Мені відкривала назустріч пелюстки...
Назустріч пелюстки...
Мені відкривала...
Мені відкривала...Нехай й у вісні...
4esterfielter
12.11.2007, 11:58
:D хахаха
4esterfielter
12.11.2007, 12:02
"тихо-томной" це як? може я не відаю твого діялекту?
а це вже ліпше ніж "дещо про кислотні напої..."
щось схоже на східне, нагадує вже колись творене
"твої перса - білосніжний храм,
а цицьки - мов лампадки в нім,
дозволь молитися там
і дзвонарем стати твоїм..."
не знаю хто справжній автор, але в Павла Загребельного в "Брухті" є така цитата...
Nike_Велес
12.11.2007, 12:43
і я чув десь щось подібне:
"я сплю - мені сниться:
коло мене молодиця...
мац-мац... вона є,
аж у мене [член] встає..."
дууууже оригінальна, небанальна тема, Диме ;)... welcome до загону графоманіяків нашої Майстерні...
крім того - збіг двох "йот" вказує на авторську сліпоту і глухоту (можливо, тимчасову)... "нехай й (уві сні)", мабуть? - ... і що таке "у вісні" - не доберу?.. шо то воно таке "вісна" (у Вашій авторській інтерпретації)???...
приємно шо я вас порадував)))лю бути серед компрачукосів))
2-АСЯ-А на кой тему нищити.Вона окрема.
УЧОРА...
Учора...Учора я так би мовити був під хмельком...
чи хмелем...бо випив немало...Немало...утім...-
Утім не завадило це написать мі щось десь з три десятка рядків .
і їх показати на люди.
Про вічне.....мабуть...-
так подумалось з ранку...як завжди
Та щось в голові
зуділо..-
чи ба не загнув.-там десь-бо бувало ж не раз-
Прокинешся.все ізгадаєш...-
й хоч очі іди позичай у Сірка.
Читаю...і що..ну нічого -страшного...
утім як й нового
Хіба що на декілька слів
зковеркано більш.як за звичай.
Та горе ...та горе таке не біда.
4esterfielter
19.11.2007, 17:45
ля-ля-ля... про вічне, мабуть, а де воно тут??? фотокартка хороша, але це не круасан, який кусаєш і кожен шар смакує інакше... а потім, коли розумієш, що начинка все ж смачніша за тісто... ммм... тут я цього не відчуваю... різна поезія - для різних людей... попса для попсовиків, рок для рокерів, джазззз для джазовиків... тому хто розуміє Пушкіна може Пастернака не догнати, розумієш про що я? а Пушкін, як і Байрон, не поет, а прозаїк, як сказала Андієвська, і я з нею погоджуюсь... а тебе я розумію, ну кожнісіньке слово... тільки нічого там не бачу, не відчуваю... не сміюсь і не плачу, коли читаю тебе...
херня записана встопчик не стає віршем
херня записана встопчик не стає віршем
у мя мабуть шось із зором)))це не та культурно-освічена дівчинка пише.яка вільно кохається?)))))
ля-ля-ля... про вічне, мабуть, а де воно тут??? фотокартка хороша, але це не круасан, який кусаєш і кожен шар смакує інакше... а потім, коли розумієш, що начинка все ж смачніша за тісто... ммм... тут я цього не відчуваю... різна поезія - для різних людей... попса для попсовиків, рок для рокерів, джазззз для джазовиків... тому хто розуміє Пушкіна може Пастернака не догнати, розумієш про що я? а Пушкін, як і Байрон, не поет, а прозаїк, як сказала Андієвська, і я з нею погоджуюсь... а тебе я розумію, ну кожнісіньке слово... тільки нічого там не бачу, не відчуваю... не сміюсь і не плачу, коли читаю тебе...
Пастернак)))))))))))так от значить на кого ти орієнтуєшся)))))все більш питань нема))))
4esterfielter
20.11.2007, 12:11
я не орієнтуюся, Диме, на Пастернака, просто він поетичніший за Пушкіна. Авторитетами для мене є Рембо, Аполлінер, Костенко, Андієвська, Волт Уітмен та інші пироги... Пастернака поважаю і дещо з його т ворчості вважаю за надблизьке мені... а що, Пастернак - не поет, по-твоєму? Щоправда він запізно зрозумів, що краса поезії не в красивих нагромадженнях, а в сенсі самих слів, сам у цьому зізнався, але зрештою, все, що він написав є великим здобутком і несе суть, незалежно від того, як він сам думає про ці твори.
acid drinker
20.11.2007, 13:07
диме, а вас так турбує, хто як кохається? ви почуваєте дискомфорт із того приводу? чи просто інших аргументів не маєте? я знаю, з культурними й освіченими вам важко спілкуватися, але шо тут вже вдієш...
НУ про пастернека промовчу..а от херня.нафіг.пофіг.і тп.-це звісно свідчить про культурну освіченість.але спілкуватись приємно.тут ти не вгадала)
acid drinker
20.11.2007, 14:47
ясно, шо приємно - з культурними й освіченими людьми спілкуватися завжди приємно, можна багато нового дізнатися... але приємно і важко - поняття не взаємовиключні. тим більше для тих, хто не дуже вміє і навіть не знає, шо до незнайомих осіб варто звертатися на ви, інакше можна і в табло...
у табло))мала...а така лялька симпотна на аватарі.від такої і у табло приємно отримать)
4esterfielter
20.11.2007, 18:52
<<<<<<< а не хош цьою ракетою по зубах?))) це я жартую)))
жарти це добре,бо у вас тут з гумором вееееееелики проблеми)
я вже десь писала, що межу і тон спілкуванню задає дівчина. Здебільшого я називаю рчі своїми іменами, так от ваша писанина і є те дебільше, про яке іншим словом як "херня" не скажеш.
4esterfielter
21.11.2007, 18:05
ну... Даро, так грубо не тре, у Дима є хороші речі... тобто могли би бути... деякі образи мені подобаються))) якби він ще їх змістом наділяв...
:) о, мене вде вкоськують))))
гаразд, не буду. просто мені суб"єктивно не подобається його творчість))))))
4esterfielter
21.11.2007, 18:18
Даро, мені теж суб"єктивно не подобається, але він міг би. факт, що міг би писати гарно!
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008