КПК

Показати повну версію : ФОРУМ ВИДАВЦІВ у Львові

ALee
19.09.2005, 14:20
Щойно звідти повернулася до Києва.
Хтось ще там був?
І які у вас враження? Порівняно з попередніми роками? Та й взагалі?

Девор
19.09.2005, 17:19
Ну я був, мед-пиво пив, автограф Меркенері отримав;)
Тол був, мед-пиво пив, теж отримав автограф:)
Краще в порівняні з минулим роком, тому що зустрів масу друзів і цікавих людей, а от шкода що кафешки не було біля Палацу..
та про все інше згодом, а зараз враження..

Оксі
20.09.2005, 10:01
Вибачайте, що повторюсь, а фотки?
А Сонічку зустріли?

Mercenary
20.09.2005, 13:16
А я зустрів Тола, Девора, Імейджін. З останніми двома - сфотався. :p
Бачив купу письменників.
Подробиці - трохи пізніше, ОК?

Девор
20.09.2005, 14:53
Фото тут http://frpg.xumepa.com/index.php?showtopic=53&st=0&p=674&
Милуйтесь моєю милою рожою:).

Mercenary
20.09.2005, 15:16
Почалося з того, що приїхав я на Форум із 2-ма приятелями. Пішов реєструватись, а вони спробували пройти (був четвер, відвідувачів до Палацу ще не пускали). Телефонують у розпачі: "Нас не пропускають!". За хвилину вилітаю - у них перепустки ВІП в руках і культурний нокаут на ошелешених лицях.
Питаю: "Що сталося?". Розповідають: підійшла якась жінка і співчутливо запрпонувавла зареєструватись. "Та ми не запрошені" - засмучено відповідають. Пані робить легкий рух пальцем, її референт простягує їм запрошення, обоє зникають, вибігаю я.
"Яка жінка?". "Та Вашого віку", - кажуть. Починаю розпитувати, потім тицяю на рекламу Марініної: "Вона?"
Кумпелі в ейфорії: "Вона!" :)
Характеризує Марініу?
Сергій Дяченко, виявляється, середнього зросту.
"Кальварія" презентувала укр. рок-оперу "Платний пляж на Стіксі", купив диска.
"У "Ляльці" "Коронація слова" презентувала лауреатів, після презентації був виступ "Мертвого півня" ( я так зрозумів, що це "Корона" спеціально позбирала їх по усіх усюдах, Ярка приїхала з Америки).
Шкляр проводив у Палацові Мистецтв провокативну пресуху. Бомба!
У "Ляльці" Дереш та Іздрик проводили парне читання. Іздрик безсоромно перебрав свій час, Дерешеві не залишивши майже нічого... А автографи у Дереша все одно молодь та підлітки брали більше! :D
Бачив Матіос, Мєднікову, Шкляра, Очкур, Хому, Римарука, Кононенко, Волкова, Кокотюху... З кимось з них розмовляв, з деякими фотографувався, а з кимось і цілувався (це вже моя особиста справа :p ).
Форум - це свято!
Сервіс у Львові неприємно вразив: три роки тому у "Касабланці" та ін. по 40-55 хв. чекати відбивної не доводилось! Хіба на це треба витрачати час на Форумі? Цих хвилин, що стали в результаті годинами, шкода неймовірно!
А сам Форум - супер! Значно цікавіший, ніж той, що був 3 роки тому!

Оксі
20.09.2005, 15:22
Девор,Mercenary, заздрю вам хорошою білою заздрістю і дякую, що
виклали на форумі враження/фотки. Я дуже хотіла отримати хоч якусь звісточку про Форум. Цього року не вдалося, може наступного поїду.

Mercenary
20.09.2005, 22:19
Девор,Mercenary, заздрю вам хорошою білою заздрістю і ...може наступного поїду.
ОК, зустрінемось. І жодних припущень! Париж і Форум варті меси!
І от що: я, старий дід, обрав Алушту у той час, коли була формовка.
Може, повторити десь за місяць? :o

Девор
20.09.2005, 22:35
Да пажалуйста. Піва ва Львовє многа:)
Я буду чекати:)

Mercenary
20.09.2005, 22:45
Піва ва Львовє многа:)

Та не Форум у Львові, а формовку у Києві! :) Це трішечки легше....

silverfish
20.09.2005, 23:34
Почалося з того, що приїхав я на Форум із 2-ма приятелями. Пішов реєструватись, а вони спробували пройти (був четвер, відвідувачів до Палацу ще не пускали). Телефонують у розпачі: "Нас не пропускають!". За хвилину вилітаю - у них перепустки ВІП в руках і культурний нокаут на ошелешених лицях.
Питаю: "Що сталося?". Розповідають: підійшла якась жінка і співчутливо запропонувавла зареєструватись. "Та ми не запрошені" - засмучено відповідають. Пані робить легкий рух пальцем, її референт простягує їм запрошення, обоє зникають, вибігаю я.
"Яка жінка?". "Та Вашого віку", - кажуть. Починаю розпитувати, потім тицяю на рекламу Марініної: "Вона?"
Кумпелі в ейфорії: "Вона!" :)
Характеризує Марініу?

Я один з тих "кумпелів". :o
І поки ще в культурному нокауті...Тому детальні вдгуки будуть пізніше.
Ейфорія не минає, клята!
...А ще Mercenary познайомив мене з однією львівською письменницею.
Може тому й не минає? :rolleyes:

Mercenary - гіп-гіп УРА!!!
Дякую за все!!!!!!!!!!!!!!!!

Mercenary
21.09.2005, 10:32
ФОРУМ - портрети.
Я побачив Imagine у ятці "Коронації слова".
Вишукана шатенка у бузковому костюмі. Бездоганний макіяж. Добірний парфум. Неземні, незбагненні, чарівницькі очі...
"Чаклунка", - подумав я.
Не вірите - почитайте, її твори я вже радив.

Mercenary
21.09.2005, 11:52
ФОРУМ - портрети.
Марія Матіос.
Тільки захват. Про неї - її ж словами:
"Неповергнута примадонна,
Явна квітка, таємна зірка.
О Маріє! Маріє! Донно!
Донно, домно, фемеє, жінко!
Золотіє твоя корона..."
"... Я погіднна, як осінь срібна,
Я солодка, як майський мед,
Я нечутна, як в жилах рідна
Кров, як пізній в саду ранет..."

Карооке сонце української літератури.

Mercenary
21.09.2005, 15:16
Форум - портрети.
Хтось ще там був?

Василь Шкляр - реальний козарлюга української прози.
Він давав пресуху з "Кальварією".
Спочатку усім налили горілочки, потім - почалося!
Василь заявив, що деякі дураки (саме так сказав!) вважають Гоголя українським письменником. Проте, Микола Гоголь - перший у світі справжній грантоїд, який за гранти царату переробив "Тараса Бульбу", ввівши до другої редакції роману "общєрусскую ідєю".
Потім Шкляр прочитав текст, що є гибридом його "Елементала" і "Тараса Бульби".
Усі бажаючі можуть ознайомитись з ним на сайті calvaria.org.
Журналюг він валив у психологічний нокдаун пачками, бо відповідав швидко і дотепно!
Вже у готелі ми згадали ще одних "дураків": в Адіс-Абебі, кажуть, поставили пам"ятник видатному ефіопському поетові Сашкові Пушкіну...
Не перевелися ще козаки у матінки - України!

Девор
21.09.2005, 19:59
Мене ще забули описати з Толом:)

Mercenary
22.09.2005, 11:13
Мене ще забули описати з Толом:)
ОК, я так і хотів, але - після Мєднікової, Хоми та Є.Кононенко!
Бо треба системно: спочатку - гості Форуму, а потім львів"яни.

Девор
22.09.2005, 19:13
Ну тоді зі свого боку хотів би поділитись враженнями від самого форуму, в якості львів*янина і в якості ж львів*янина пожалітись на гостей;).

Дійство яке відбувається вже 12 років, мусить же ш вдосконалюватись, правда?:)
Так от і зараз я був не менш вражений. Особливо стендами, а саме стендом Ексмо і Махаону.
Ну в ексмо не дуже я й побув, але.. зробити своєрідний магазинчик в середині буйного суермаркету - це круто, врешті здогадались. А то та колишня тиснява біля малесенького прилавку, просто напросто надоїла..
А чому ще Махаон-Україна? А хто його зна.. мабуть через кольорові гамми і відсутність моєї улюбленої серії "Зелений місяць":).

Форум є форум. Він форум не лише за межами Палацу Мистецтв, а й поширюється на все місто, за що йому і велике спасибі.

Дозвольте ж мені описати Mercenary, так щоб конспірація не спала;).
Стоячи біля стенду "Кальварії" з Толом ми сподівались, хвилювались, з нетерпінням очікували...
І ось він - виринувши з хвилі людей, з обличчям, що випромінює завхват і літературне блаженство, з*явився Mercenary.
Розмова ж наша окрім знайомства не була довгою, але змістовною. За що вам і велике спасибі!
Спрямувавши мої погляди у вірному напрямку щодо купівлі книг, і поділившись першими враженнями він так само вплив у хвилю, у вену, що пульсувала з поверху на поверх. То вибухаючи то знов стихаючи.

silverfish
22.09.2005, 22:57
І виступ "Мертвого Півня", як завжди порадував. Вони презентували дві нові пісні на верлібри Андруховича. З тих, на які "неможливо написати пісню".
Славетні "Сто баксів на місяць" повернули мою віру в їх невичерпний талант!
Браво. Дохлий Рустер!
От тільки Чайка абстрагувався...

Prophet
26.09.2005, 13:30
Аааа, ви дражнитесь усі... І чом мене там не було? :(

ALee
26.09.2005, 14:38
Враження деяких людей від Форуму можна почитати у Толі Ульянова на ПРОЗІhttp://www.proza.com.ua/opinions/orum_zdatelej_2005_osleslovie_cb41.shtml

tysovska
26.09.2005, 16:16
Є ще кілька статей у Дзеркалі тижня (http://www.zn.kiev.ua/ie/razdel/565/3740/)

Девор
26.09.2005, 20:53
І так завжди. У всіх сатттях: навіть не знаю з чого почати.. лін, починайте з початку:). журналісти...
Доречі класна стаття Олександра Вільчинського у одній з тернопільських газет.
Там він дуже влучно описав всю Марініну, її творчість, її характер;) і не зацікавленість нею публікою...:) Та зрештою вона не одна була на форумі:). Хоча щоб не робити передчасних висновків, все таки прочитаю її роман.

silverfish
27.09.2005, 23:02
Я Марініну не читав, бачив кілька серій "Камєнской", але за VIP-пропуск буду довго вдячний :)

А от гру в "Крокодила" (він же "Асоціації") з одним з переможців "Коронаціїї слова" та працівниками одного з видавництв запам'ятав назавжди. :D

Mercenary
28.09.2005, 12:36
Форум-портрети.
Мєднікова.
Весела, дотепна і розумна пані. Очі, як у 17-річної юнки, з вогнем.
Влучні жарти.
Поводиться без закидонів.
Справила на мене вельми позитивне враження.

Девор
28.09.2005, 12:41
Ще-ще-ще:)

Mercenary
29.09.2005, 14:59
Форум-портрети.Калейдоскоп облич.
Родик ходив, як Гемінгвай: по-метрівському (від слова - метр, тобто, майстер), пив зелений чай, а не каву, як усі.
Проте, манускрипти тібетських монахів застерігають: зелений чай шкідливий для людей з білою шкірою!
Видавець Бакайчук метушився, невмотивовано крутив головою і виглядав так, наче наївся гороху і не знає, куди подітись – всюди ж людно!
На третій день натовп виніс на мене стомленого виступами Покальчука. «Привіт», - тільки і зміг сказати письменник. Поки я збирався спитати, як справи, людська течія знесла мене до ятки, де стояли глобуси України. Оглянувсь – а Юрка погинув вир начитаного люду.
«Бачив Вашу нову книгу!» - сказав мені Андрій Кокотюха і зник у подіях. Я ж його більше на Форумі не бачив.

Mercenary
29.09.2005, 15:05
Форум-портрети.

Анна Хома.
Знаю Аню не перший рік – вона завжди різна.
Проте, завжди коректна, витончена, розумна.
З новою (принаймні, для мене) зачіскою, струнка і приваблива, світла і приязна, Анна спілкується так просто, цікаво і коректно, що весь час забуваєш, що перед тобою – блискучий майстер.
Проте, це –саме так.

Девор
01.10.2005, 18:51
мда.. Покальчук тоді був на хвилі, носило, як корабель:)

Mercenary
03.10.2005, 23:35
Форум-портрети.

Девор і Тол.

Я уявляв цих хлопців дещо старшими, а вони мене (мені так здалося) - дещо молодшим. :p
Один чорний і смаглявий, другий - світловолосий і світлошкірий.
А очі розумні.
Точнісінько, як головні герої у одному моєму романі. :8
Нормальні хлопці. Наступного року поспілкуємось більше...
До речі, Деворе, біля вірменської церкви то була не дочка одного відомого поета?

Девор
04.10.2005, 10:32
Була і є:)
Вольвача Павла

Mercenary
05.10.2005, 13:11
Аааа, ви дражнитесь усі... І чом мене там не було? :(
То не трагедія; наступного року можемо усі поїхати!
До речі, і подруга може святкувати день народження у Львові! Буде що і їй згадати...

Prophet
05.10.2005, 14:53
Я щоразу впевнююсь, що нема сенсу щось дуже заздалегідь планувати. Найкраще виходять спогтанні речі.

Девор
05.10.2005, 22:20
Ага, щось типу першого форуму видавців у Львові:)

Mercenary
06.10.2005, 00:33
Я щоразу впевнююсь, що нема сенсу щось дуже заздалегідь планувати. Найкраще виходять спогтанні речі.
А я з приятелями запланував поїздку ще у січні. Ми заздалегідь придбали квитки на потяг та забронювали готель.
І вийшло - супер. У тому готелі номер на трьох коштує 135 грн. на добу, а сніданок (закуска, омлет, сік, кава та булочка) - 10 грн. Ми, здорові дядьки, не були голодними!
І у сусідніх номерах жили відомі письменники.
Шановна Профет, якщо чогось аж надто хочеш, те збувається!
От тільки плацкартою :scared: я більше не поїду - мені це вже не в кайф!

Tim-Lit
06.10.2005, 12:59
Всім - щирі вітання!
Побував на Львовському форумі видавців уперше і дуже всім задоволений! :D Всім - починаючи від Львова (я не бачив цього міста 26 років) й закінчуючи тим, як там видали мою нову книгу.

До того ж, у рамках форуму нам вдалося провести свою одноденну тусівку "ЛьвівКурКОН-2005". Якщо хтось схоче подивитись фотозвіт:
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/LvivKurKON-2005-photo.htm
"Нотатки подорожнього" досі не закінчив - після повернення зі зміною уряду навалилось багацько роботи. Але це буде завершено згодом. Обов’язково...

Mercenary
10.10.2005, 23:47
А у нас була ще й "всенощная" акція: ми з кумпелями а також працівниками одного дуже відомого видавництва ( там був і автор з того видавництва) пили коньяк і грали у "крокодила". За часів моєї юності цієї гри не було!

tysovska
14.10.2005, 14:28
Не зовсім по темі, але отут цікава стаття про майбутню участь України у Франкфуртському книжковому ярмарку:

ВО ФРАНКФУРТ СО СВОИМ ШЕВЧЕНКО (http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=2854&page=4#pid50348)

Mercenary
17.10.2005, 15:55
Не зовсім по темі, але отут цікава стаття про майбутню участь України у Франкфуртському книжковому ярмарку:

ВО ФРАНКФУРТ СО СВОИМ ШЕВЧЕНКО (http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=2854&page=4#pid50348)
Не превеликий жаль, колего, це більше , ніж у тему. :(
А знаєте, де у Франкфурті минулого разу був державний стенд України?
А кажуть злостивці, що біля туалету! :scared:
І тому ці наклепники віднесли свої стенди якомога далі від державного!
Отака тема... От дали б доручення підготувати заходи Франкфурту-2008 від України пані Олександрі Коваль, а не Чижу, і профінансували б відповідно - було б державі не соромно!

tysovska
17.10.2005, 16:39
Та ще не відомо, чи Олександра Коваль погодилась би. Бо ж, як завжди, треба зробити максимум у межах куцого бюджетику, та ще й звітувати за кожну копійку - а у нас же суворий регламент на державному рівні, що можна за державні гроші, а що - ні. Воду можна, а шампанське - зась! (Я на повному серйозі - сама стикалася). Але, гадаю, якби вони хоча б запросили радників з правом вплинути на остаточне рішення! Треба такий самий резонанс, як був напередодні "Євробачення": НТКУ була настільки залякана провалом, що зробила можливе й неможливе. І - пристойно вийшло!

Mercenary
23.10.2005, 01:07
Та ще не відомо, чи Олександра Коваль погодилась би.
А давайте у неї спитаємо!

tysovska
24.10.2005, 11:21
На жаль, я з нею не знайома.

Mercenary
08.11.2005, 12:43
Оце Вам про Україну у Франкфурті!
http://www.proza.com.ua/news/08-11-2005_1_a508.shtml

ЗІ Я з"ясував: біля туалету стенд України був у Варшаві!

стронґовський
14.11.2005, 15:20
Ти не поривай контактів зі мною, я багато куди зможу тебе витягти :)))

Prophet
14.11.2005, 15:29
Ти не поривай контактів зі мною, я багато куди зможу тебе витягти :)))
Це ти кому? :8

стронґовський
15.11.2005, 09:20
Це ти кому? :8

А здогадайся :)))

Tim-Lit
28.11.2005, 12:06
На додачу до фотозвіту, нарешті закінчив коротеньку текстову сагу про "ЛьвівКурКОН-2005", що відбувався у вересні. :D :D :D
Кому охота, клікайте посилання:
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/LvivKurKON-2005-text.htm

Prophet
24.07.2006, 23:31
Наступний Форум видавців проходитиме 14-17 вересня, тобто дуже скоро!

Відроджуємо тему і відмічаємось - хто з форумчан збирається у Львів на книжкове свято і з якою метою?

Nevermore
25.07.2006, 00:45
Сьогодні якраз обговорювали це з подругою.
Збираємось поїхати.
Ось знайшла корисну інформацію, кому цікаво...Орієнтовна програма Міжнародного літературного фестивалю у Львові (http://www.telekritika.kiev.ua/news/146/0/19866/do_forumu_vidavciv_u_lvovi_zalishilosja_54_dni/)

Оса
25.07.2006, 01:59
Живу у Львові, а тому планую побувати на Форумі. Єдине що: хотілося б попасти туди з першого ж дня, з п"ятниці, але знаю по минулих форумах, що на перший день пртрібна перепустка, чи бейджик, чи ще щось. коротше, якесь посвідчення... А де його можна взяти? Як зробити, щоб мене дяді-сек"юріті на вході не завернули? Я ж не просто покупець, я молодий аффтор, мені не погуляти треба, а знайти "братів по розуму", навести контакти...
Може, хтось мене підхопить на крилята :8 ?

Tim-Lit
25.07.2006, 09:42
Очевидно, в рамках Львівського книжкового форуму в суботу - тобто, 16 вересня, - пройде одноденний "ЛьвівКурКОН-2006". Туди з’їдуться українські письменники-фантасти - переважно ті, що тусуються на цьому "Літфорумі"... Переважно - відсотків десь на 100... :D

Mercenary
25.07.2006, 09:59

Відроджуємо тему і відмічаємось - хто з форумчан збирається у Львів на книжкове свято і з якою метою?
Головна мета - свято!

MEOW
25.07.2006, 11:25

Я буду!!!
вирішила таки не розпаковувати шешорського наплечника, і одразу з ним до Львова... ще не бачила Львів восени, романтика...

Tim-Lit
28.07.2006, 10:46
Я буду!!!То можете зазирнути на "ЛьвівКурКОН-2006"... :D

MEOW
28.07.2006, 11:19
То можете зазирнути на "ЛьвівКурКОН-2006"... :D

Ок, подивимось ;)
ще ж програма як така не дуже визначена, спробую отримати всього по максимуму :yahoo:

jull
18.08.2006, 17:38
поъхали на нас вже чекають!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Vivisektor
18.08.2006, 17:53
Живу у Львові
Ах, так!!! І не признавалися! От щоб я вас негайно прямо на наших засіданнях бачив! ;) (Жартую-жартую. Але й запрошую теж)
Єдине що: хотілося б попасти туди з першого ж дня, з п"ятниці, але знаю по минулих форумах, що на перший день пртрібна перепустка, чи бейджик, чи ще щось. коротше, якесь посвідчення... А де його можна взяти? Як зробити, щоб мене дяді-сек"юріті на вході не завернули? Я ж не просто покупець, я молодий аффтор, мені не погуляти треба, а знайти "братів по розуму", навести контакти...
Може, хтось мене підхопить на крилята :8 ?
Обіцяти наперед не можу, але... Традиційно спонсором (одним з) цього дійства є наш банк. Якщо і цього року він ним буде... Якщо я до Форому ще тут пропрацюю... Одним словом, минулі роки зі своєю ксівою безпеки спонсора ходив я там вільно і декого з собою водив. :)
Але для цього тре з вами познайомитись. А засідання у нас кожну останню п"ятницю місяця в Ляльці відбуваються. Як вам натяк? ;)
Знову жартую, тим паче, що 25-го в п"ятницю мене не буде... Але якось колись здибаємося та й спробуємо вас провести як так треба.

Оксі
22.08.2006, 13:18
Отже, хочу вияснити деякі питання:
- скільки приблизно коштував минулого року вхід для відвідувачів Форуму видавців?
- чи треба платити йдучи на зустрічі з письменниками чи літературні вечори?

radus
22.08.2006, 13:44
2. Треба, треба, причому можна безпосередньо письменникові. Й за віртуальну зустрія на сторінках літфоруму, до речі, теж.
А що, он, Чернівецький продає квитки на сніданок з ним, а ми що, гірші? :)

angel
28.08.2006, 14:37
На форум приїду обов'язково. Правда ще не знаю, на скільки днів. Треба буде зробити кілька інтерв'ю, тобто програма обіцяє бути насиченою. Як би ще вдалося вирішити проблему з житлом на цей час.

Masoret
28.08.2006, 14:52
А в якому залі будуть роздавати автографи і в який день?

MEOW
28.08.2006, 17:06
Як би ще вдалося вирішити проблему з житлом на цей час

пропоную розбити тимчасове творче наметове містечко у приміщенні файного та гостинного львівського вокзалу ;) інтерв"ю брати, так би мовити, у природніх обставинах :D

і сама боюся, що не буде житла... хоча б квитки встигнути придбати, бо чую, стільки народу збирається :yahoo:

Tim-Lit
28.08.2006, 17:22
Як би ще вдалося вирішити проблему з житлом на цей час Приїхати на 1 добу!!! :p

Vivisektor
28.08.2006, 17:51
Та ладно вам, готелів повно-повнісінько у Львові... Гуртожитки є. І т.д. На крайняк - мій мобільний є у "Кахве\Телефонний довідник". Якщо вже зовсім туго буде - дзвоніть, мо' щось придумаю.

Tim-Lit
28.08.2006, 18:16
Є ще варіант:
1) приїхати в суботу, 16 вересня;
2) понад вечір почати жорстоко "бухати", розтягнувши процес на всю ніч аж до ранку;
3) попросити ВІДПОВІДАЛЬНИХ львів’ян наступного дня завантажити "бєсчувствєнноє тєло" у відповідний автобус-поїзд-літак;
4) понад вечір у неділю прокинутися десь вдома.
:D :p :D :p

Vivisektor
29.08.2006, 10:23
"Заспамлю" це повідомлення і сюди. ;) Бо, здається, до форуму видавців воно деяке опосередковане відношення має...

Свого часу десь на форумі фігурувало повідомлення від Tim-Lit'а щодо літературного фестивалю "наЛІТ":
2006-07-18 18:10:35
E-mail: tryagaine@ukr.net
Albina Чи не могли б ви розмістити на сайті інформацію про фестиваль...
Літературний фестиваль

"наЛІТ"

у Львові

Коли: вересень 2006

Де: Музей ідей

Хто: літератори зі Львова, Івано-Франківська, Києва, Луганська, Черкаси, Вінниця, Миколаїв, Запоріжжя, Дніпропетровська, Росії, Білорусії та Польщі.

Гості: художники, фотографи, танці, музиканти.

Основна ідея - поєднати інші види мистецтва з літературою, зокрема поезією. Назва "наЛІТ", не як бруд, а як культурні нашарування. Місце проведення - Музей ідей (Дзиндра), в якій протягом вересня святкуватиметься день міста Лева (покази нового укр кіно, виставки скульптур і світлин, літній майданчик з живою музикою).

Наразі просто запрошую прийняти участь і погукати знайомі самвидави або цікавих митців різних калібрів і спрямувань.

хочу поєднати все з текстами, тобто люди щось малюватимуть, фотографуватимуть, співатимуть, гратимуть, танцюватимуть під вірші
кліпи до віршів, відеоряди
бойові мистецтва
так, можна під якісь агресивні вірші або навпаки + показ мод, одяг спроектований згідно з текстом

презентації літ угрупувань і самвидавів (Форум літературного самвидаву на противагу форуму видавців із короткими презентаціями видань)
вистави
конкурс дрбаматичних творів (надркукуємо переможців)

інсталяції, виставки, екскурсії

їжа до творів – дегустації
боді-арт

Продовжуючи цю тему:
Усім привіт.
Мені потрібно до 1 вересня зібрати усю інформацію про учасників фестивалю. Потім ваші анкету уже в жодній формі не прийматимуться. Тому, будь-ласка, надсилаєйте їх мені якомога швидше.
Наголошую Вашу увагу на тому, що мені потрібно знати точну кількість учасників (вкажіть, чи всі вони потребуть забезпечення житлом. Житло коштуватиме приблизно 20-30 грн.)
Додатково прошу надіслати:
Коротку біографію або опис організації, електронного чи паперового видання, яке Ви презентуєте, До осіб, причетних до випуску самвидаву та електронних видань – велике прохання мати з собою їх паперові чи електронні примірники,
Твори, які будуть читатися,
Твори, картини та інші відематеріли, які будуть використані у Вашій програмі,
Сценарій програми.
За поданою інформацією будуть вибрані учасники фестивалю, бо час обмежений, а бажаючих досить багато. Результати будуть вам повідомлені протягом 1 тижня вересня.
Альбіна

Анкета виглядає наступним чином:
Умови участі

Гасло: «Література + … музика, живопис, скульптура, танець, театр, кіно, фото + …»
Ідея: поєднання літератури з іншими видами мистецтва
Тривалість: до 40 хв.
NO LIMITS… в мові, інтерпретаціях, ідеях, візіях, постановці, баченні...

Анкета

Як вас називати:
Місто:
Конкретна акція фестивалю в якій плануєте взяти участь (потрібне підкреслити):
1. Навколопоетична імпреза.
2. Літ”проект Довге читання (мистецьке читання творів українських класиків).
3. Форум-презентація українського ЛітСамвидаву.
4. Виставка ексклюзивних Самвидав-видань.
5. Презентації (автора, авторів, книг тощо).

Назва проекту:
Ідея:
Кількість та склад учасників:
Тривалість:
Мова:
Короткий опис проекту (до 10 речень):
Для реалізації проекту вам необхідно:
Відповідальна особа:
Контакти:
Пропозиції, побажання, питання:

+ тексти

Подавати анкети слід на адресу: apozdnyakova(пес)lohika.lviv.ua
Приношу вибачення за не надто своєчасне інформування, втім, до першого вересня ще можна встигнути.

angel
29.08.2006, 12:23
Приїхати на 1 добу!!! :p
Це було б найпростіше, якби їхалося просто погуляти і купити книжки. А треба ще й працювати...

Mercenary
29.08.2006, 14:39
А треба ще й працювати...
Переважна більшість там працюватиме печінкою! :)

Vivisektor
29.08.2006, 15:54
Зімітую хорошого хлопчика. :)
Готельний довідник:
"Гранд-Готель" (просп. Свободи, 13) (дорогий, в самому центрі)
(0322)724072
------------------
"Дністер" (Матейка, 6) (недалечко від центру, є й дорогі номери, напевно, є й не дуже)
(0322)720783
------------------
"Жорж" (пл. Міцкевича, 1) (центр, середня вартість, середня якість, але з претензією)
(0322)725952
-----------------
"Львів" (пр. Чорновола, 7) (центр, майже відразу за Оперним, здається, вельми недорогий. Якість відповідна)
(0322)792270
-----------------
"Сихів" (вул. Морозна,14) (в дідька лисого на рогах - спальний мікрорайон Сихів. Напевно, мав би бути недорогий, але не знаю)
(0322)223358
-----------------
"Супутник" (вул. Княгині Ольги, 116) (в іншого дідька, але на тому ж місці. Трохи ближче, аніж Сихів. Але, наскільки мені відомо, з цінами почав кааанкрєтна буріти)
(0322)645822
-----------------

Чесно кажучи, за актуальність телефонних номерів не поручуся... Але якщо комусь дуже треба - пробуйте, дзвоніть, бронюйте...

belle6
05.09.2006, 12:34
Питаннячко до мешканців Львова та тих, хто в курсі.
Може я неправильно шукаю...За якою адресою буде проходити форум?
Я у Львові була кілька разів, але в вулицях і палацах геть не орієнтуюсь...
Підкажіть, пліз!
Дякую!

Tantro
05.09.2006, 14:46
Палац мистецтв. Вул. Коперніка 17.
Більш подробно тут: http://bookforum.com.ua/

Tim-Lit
05.09.2006, 16:25
Може я неправильно шукаю...За якою адресою буде проходити форум?
Палац мистецтв. Вул. Коперніка 17.Начть, так...
Як приїжджаєте на залізничний вокзал (навряд чи Ви летітимете до Львова літаком або вертольотом-гелікоптером...), сідаєте на трамвай і їдете до Оперного театру.
Потім треба обійти Оперу і прямувати бульварчиком до пам’ятника Тарасу Шевченку й далі за нього.
За пару кварталів після пам’ятника треба звернути праворуч і йти ще пару-трійку кварталів.
Потім знов повернути і впертися майже в сам палац Потоцьких.
Потім пройти повз палац Потоцьких - от там буде великий-великий натовп книголюбів.
А потім вже прориватися на Форум.
:)
А найпростіше - придивитися просто на вокзалі до людей, обрати перехожих з найінтелектуальнішою зовнішністю та йти за ними слідом. Вони прослідують на львівський Форум видавців з ймовірністю 99,9%!!!
:D
Якщо ж навіть ні - заприятелюєте з порядною людиною!..
:D :aga:

belle6
06.09.2006, 11:23
дякую всім!
у мене топографічний кретинізм.
візьму з собою чоловіка, хай шукає :))

radus
06.09.2006, 11:53
до речі, промайнула новина, ніби з 9 вересня буде швидкісний потяг з к. до львова, 5 годин дороги. розкладу ще не бачив.

Tim-Lit
06.09.2006, 12:12
до речі, промайнула новина, ніби з 9 вересня буде швидкісний потяг з к. до львова, 5 годин дороги. розкладу ще не бачив.
Це дуже добре!!!
:aga:
Я вже домовився з ВД "Панорама" про свою автограф-сесію на суботу, 16 вересня. Хотів вже бігти за квитками - тепер уточню плани!

Tim-Lit
06.09.2006, 17:30
Щоб не було потім зайвих перепитувань, частково цитую свіжий допис від Сашка Левченка щодо програми майбутнього "ЛьвівКурКОНу-2006" (субота, 16 вересня, Львів):
Хоча що тут писати, адже й так усе зрозуміло!
Приблизний розпорядок такий:
1. Прибуваємо на Форум, знайомимося з експозицією.
2. Зустрічаємося.
3-4. Забезпечуємо масовість автограф-сесії Тимура Литовченка біля стенду "Панорами".
3-4. Відвідуємо фант-акцію братів Капранових (мусить щось бути).
5. За наявності надміру енергії відвідуємо Високий замок.
6. Йдемо куди-небудь на курей.
7. Братаємось.
8. Роз'їжджаємось.

Конкретніші пропозиції прошу висловлювати у письмовій формі.
Так що зазирайте на гілку "Українська Фантастика" у пошуках подробиць - якщо хочете!..
:aga:

radus
06.09.2006, 19:22
так, так, на курей! війною! еч які - тишком-нишком винайшли механізм захисту від людей (я про грип)! Винищити 9/10, а на звільнених територіях виростити нове, покірне покоління! Хай нас чекають на цьому шляху неминучі труднощі, нестатки й важка праця - ми все подолаємо. Хай ми один раз не намастимо хліб маслом, натомість побудуєм антикурячу гармату. Гармати замість масла - ось наша мета!..
гм... далі запахло плагіатом.
Але Тимур перший почав. :)

Tim-Lit
06.09.2006, 19:28
так, так, на курей! війною!
Але Тимур перший почав. :)
Це не до мене, а до Сашка Левченка! :p

Олександр Левченко
07.09.2006, 14:14
Ну, тріпатися ми вміємо... :p А хто буде реєструватися і давати пропозиції?!! :mad: Я тут, панимаш, ледве сюди дістаюсь, так ще й виловлюй їх у чужих темах! :( Неподібство...

:friends:

стронґовський
07.09.2006, 15:51
У Львові зараз надзвичайний попит на житло. Не певен, що щось окрім наметів на вокзалі взагалі ще вільне :)))

MEOW
07.09.2006, 16:18
У Львові зараз надзвичайний попит на житло. Не певен, що щось окрім наметів на вокзалі взагалі ще вільне :)))

Тоді як до спеціаліста питання: чи можливо бути взяти зворотній квиток у напрямку до Кийова зі Львова? :confused:

Tim-Lit
07.09.2006, 16:29
Ну, тріпатися ми вміємо... :p А хто буде реєструватися і давати пропозиції?!! :mad: Я тут, панимаш, ледве сюди дістаюсь, так ще й виловлюй їх у чужих темах! :( Неподібство...

:friends:
Сашко!!! Дик то ж добре, що в "інших темах" - бо ми таким чином розширимо коло спілкування!..

Tim-Lit
07.09.2006, 16:30
Тоді як до спеціаліста питання: чи можливо бути взяти зворотній квиток у напрямку до Кийова зі Львова? :confused:
Можна.
Теоретично.
Проте краще запасатися зворотнім квитком одразу в Києві!

MEOW
07.09.2006, 16:44
Можна.
Теоретично.
Проте краще запасатися зворотнім квитком одразу в Києві!

вагаюсь просто, чи доживе моя печінка до четвертого дня, чи її ліпше ше на 3тій погрузити до вагона до дому до хати... ;)
там всіляке... обмивання книжки... знайомства...... :yahoo:

Tim-Lit
07.09.2006, 17:34
вагаюсь просто, чи доживе моя печінка до четвертого дня, чи її ліпше ше на 3тій погрузити до вагона до дому до хати... ;)
там всіляке... обмивання книжки... знайомства...... :yahoo:
Очі бояться - руки роблять!
Тобто, печінка...

brutto
08.09.2006, 12:46
Ось тут:

http://folioua.livejournal.com/5594.html

Презентаційна програма видавництва „Фоліо”
на 13-му Форумі видавців у Львові (14-17 вересня 2006-го року)

pysaka
08.09.2006, 18:39
викладено план заходів
http://www.nora-print.com/06-09-14.htm
інтригує Дискусія «Мейнстрім в літературі – синтез жанрів»
у виконанні фантаста Яни Дубинянської, інтелектуалки Марина Соколян та дебютантки Ярослави Литвин.

Tim-Lit
08.09.2006, 19:14
...та дебютантки Ярослави Литвин.
:aga: !!!

m_bryl
08.09.2006, 20:01
:aga: !!!є ще й персональна презентація:
15 вересня
15.00
Презентація першої книжки молодої письменниці Ярослави Литвин «Ігри»
:victory:

Tim-Lit
08.09.2006, 20:07
є ще й персональна презентація:
15 вересня
15.00
На жаль, я приїду на Форум лише 16 вересня...
Але щиро зичу нашій форумчанці успіху!!!

Девор
08.09.2006, 23:44
Шукайте літераторів по Львову, а саме: Львівські курчата на Площі Ринок, Віденська кав*ярня(для VIP :victory: ) позаду Шевченка =), кав*ярны: Золотий лев(Площа Ринок), Цісарська(біля мкдональдса) і безпосередньо в кафе, що приєднане до галереї мистецтв, а також кафе Солодка плітка. Звісно то не повний перелік злачних місць =). За детальнішою інформацією дзвоніть мені =). Усіх люблю, усіх вітаю на форумі! =)
Маю надію,що відновить життя позаминулорічне літературне кафе на форумі, де по годинно влаштовували автограф-сесії автори, так для довідки. :D

Yana
09.09.2006, 10:26
інтригує Дискусія «Мейнстрім в літературі – синтез жанрів»
у виконанні фантаста Яни Дубинянської, інтелектуалки Марина Соколян та дебютантки Ярослави Литвин.[/QUOTE]

Ця важка чоловіча справа - фантаст... :aga: :aga: :aga:

m_bryl
09.09.2006, 12:25
Ця важка чоловіча справа - фантаст... :aga: Оце прочитав і думаю: а як правильно - фантасткиня :aga:, фантастка :aga:

Mercenary
10.09.2006, 18:10
Шукайте літераторів по Львову, а саме: Львівські курчата на Площі Ринок, Віденська кав*ярня(для VIP :victory: ) позаду Шевченка =), кав*ярны: Золотий лев(Площа Ринок), Цісарська(біля мкдональдса) і безпосередньо в кафе, що приєднане до галереї мистецтв, а також кафе Солодка плітка. Звісно то не повний перелік злачних місць =). За детальнішою інформацією дзвоніть мені =). Усіх люблю, усіх вітаю на форумі! =)
Маю надію,що відновить життя позаминулорічне літературне кафе на форумі, де по годинно влаштовували автограф-сесії автори, так для довідки. :D

Не пойняв: а що, "Золотий вепр" на Площі Ринок вже не існує?
Тоді - йой! :(

Девор
10.09.2006, 22:26
Упс :8 Я сплутав лева з вепром, той лев не на Площі, а обабіч Проспекту Шевченка :victory:

Mercenary
10.09.2006, 22:30
Упс :8 Я сплутав лева з вепром, той лев не на Площі, а обабіч Проспекту Шевченка :victory:
Та не "УПС", а :yahoo:

MEOW
11.09.2006, 11:03
є ще й персональна презентація:
15 вересня
15.00

Офігеть...
а я ще й не знала, що все аж прямо тааааак...

ги.

Nike_Велес
14.09.2006, 18:13
що там чути зі львова?

Tim-Lit
15.09.2006, 14:28
що там чути зі львова?
Сашко Левченко був, каже - все те саме, що й торік. Я поїду сьогодні увечері, в понеділок, сподіваюся, буде фотосесія на моєму "народному" сайті. Бай-бай!

belle6
15.09.2006, 15:16
що там чути зі львова?

тільки сьогодні їду, може в понеділок напишу

Олесь Бережний
15.09.2006, 20:42
Шановні, поки дочекаюся ваших непересічних і захопливих звітів, то вже напевне помру від нетерплячки. :scared:
Але наразі ось надибав таке:

Форум підбив підсумки,
Результати конкурсу на найкраще українське видання “Книга Форуму-2006”
http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2006/09/15/18345/

Девор
15.09.2006, 21:49
а можна десь вас усіх на форумі врешті-решт здибати?

Masoret
16.09.2006, 15:53
був сьогодні на форумі. справді, людей і книг багацько, і сама якість проведення покращується з року в рік. взяв декілька автографів... один з котрих у наталі варламової. молодої талановитої письменниці,... це мої враження від її книги "привид замку ричарда". а взагалі хтось чув про цю молоду київлянку.

бачив стенд тимура литовченко, проте з самим зустрітись не довелось... що ж ви так, тимуре... :)

завтра планую прийти на автограф сесію дяченків і левандовського... чув від останнього, що завтра може прийти оса, наша форумчанка... цікаво чи ще хтось буде з львівської братії.

Masoret
18.09.2006, 11:01
у неділю теж був на форумі. отримав автограф дяченків. познайомився з осою. зробили фото левандовського з осою, під час його автографсесії. попили пива, поспілкувались, пошвендялись по вуличкам львова... короче віддихнули :)

Олександр Левченко
18.09.2006, 11:25
Шановні колеги,
поки Тимур Литовченко ніяк не може вийти в Мережу зі своїм ілюстрованим репортажем, дублюю своє повідомлення з розділу Українська фантастика (http://www.litforum.net.ua/forumdisplay.php?f=19).

Шановне товариство!
Зустріч українських фантастів у Львові відбулася і пройшла успішно!!! :yahoo: Шкода лише, що ми не побачили усіх, хто висловив бажання... :( Зокрема, Кам.Ю (якого я ніяк не міг дістати по мобільному) і Коку Черкаського, а також шанувальників таланту живого класика УФ Тимура Литовченка і молодого класика УФ Радія Радутного, які не встигли відвідати автограф-сесії авторів біля стенду "Панорами". :(

Невеличкий звіт про проведені заходи читайте на моєму сайті. Сподіваємось, Тимур незабаром розмістить у себе і розширений репортаж, а також поділиться зі мною фотографіями. :friends:

Tim-Lit
18.09.2006, 13:27
Тимур Литовченко нарешті доповз до комп’ютера з мережею і видає на загальний огляд такі фотоматеріали:
- Львівський Форум видавців: обличчя
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/Lv-Persona-2006.htm
- ЛьвівКурКОН-2006
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/LvivKurKON-06.htm
- Автограф-сесія Тимура Литовченка і Радія Радутного
http://tim-lit.narod.ru/CLF-ChSL/Lv-Avtograf-2006.htm

Tim-Lit
18.09.2006, 13:30
бачив стенд тимура литовченко, проте з самим зустрітись не довелось... що ж ви так, тимуре... :)
Цікаво - як?! Я простояв на стенді, як і було заплановано - з 13:00 до 15:00. І ще був незаплановані півгодини (десь із 12:30) на сесії Радія Радутного, колезі допомагав, фотки робив! Так що не треба спізнюватися...
:(

Masoret
18.09.2006, 13:57
переглянувши фотосесію... здається я вас все таки бачив, але не одразу упізнав. тільки в неділю до мене дійшло, що то ви були.

MEOW
18.09.2006, 14:47
ну не наю, я бачила, кого хтіла. хіба що стронговського пропустила через пізню годину... :(

от.

думаю, мене так само побачили всі бажаючі :)

тільки повернулась... море вражень!!!!

Tim-Lit
18.09.2006, 14:51
переглянувши фотосесію... здається я вас все таки бачив, але не одразу упізнав. тільки в неділю до мене дійшло, що то ви були.
Отакої!!!
:eek:
Виявляється, я таки добряче замаскувався - бо мені здавалося, що в мене надто промовиста аватарка!..
Що ж - наступного разу підійдете до мене... якщо я ще буду живий...
А так - шукайте мої книги у Видавничому домі "Панорама"!

Masoret
18.09.2006, 16:19
ну це нічого. головне, що форум відбувся, і усі присутні на ньому, отримали масу хороших вражень

angel
18.09.2006, 16:28
книжок нагребла цілу купу. ледве дотягла. море вражень, правда на різного роду заходи не потрапила.

Tantro
18.09.2006, 17:43
Свято закінчилось. І я там була, мед-пиво пила, по вустам текло - в рот не потрапило. Це я до того, що не побачила шановного Tim-Lita. Реклами було замало, хоча десь в тому часі я була на форумі, тільки напевне нa іншому поверсі. Зате побачила MEOW, взяла автограф, презентація була супер. Якби до книжки ще роздруковану версію цієї презентації, було б цікавіше.
Побувала на зустрічах:
- з Прохаськом і Івашкявічусом (Литва) модератор Назар Гончар.
- з Небораком і Хадановичем (Білорусія) модератор Ірванець.
- з Томасом Бруссігом (Німеччина) і Жаданом.
- з Мар"яною Савкою. Львівська поетеса читала свої вірші у супроводі "Майстерні пісні".
Всі були надзвичайні. Тільки Жадан на фоні німця виглядав слабувато. Я про тексти.
Бачила Андруховича. Він був всюди. Заходила епатажна Карпа з двома пажами. Діти ходили по інших зустрічах. Ввечері ділились враженнями. Цікаво. Витратила купу грошей. Намітила цілий список на наступний форум. Дай мені Боже дожити і заробити.

Tim-Lit
18.09.2006, 18:06
Свято закінчилось. І я там була, мед-пиво пила, по вустам текло - в рот не потрапило. Це я до того, що не побачила шановного Tim-Lita. Реклами було замало, хоча десь в тому часі я була на форумі, тільки напевне не іншому поверсі. Зате побачила MEOW...
1) Так то видавець мій - Роман Фернеза (ВД "Панорама") невчасно повідомив адміністрацію Форума про автограф-сесію! Я за місяць питання поставив, просто дуже обережно: "Не проти Ви, щоб влаштувати мені автограф-сесію? Я на Форум на суботу збираюся..." Він відповів: "Будь ласка!" - а далі чекав, доки я квитка візьму...
Ясна річ, коли я за тиждень конкретно квитка придбав, було вже запізно мене у програму ставити. Тому в суботу, 16 вересня просто по радіо давали оголошення про мою автограф-сесію. І ще: вони в афішці (що висіла на стенді ВД "Панорама") не тільки моє прізвище невірно написали ("Тимура ЛитовченкО" замість "ЛитовченкА" - на фото видно), але й час невірно поставили: "з 12:00 до 14:00" заіість "з 13:00 до 15:00" (теж на фото видно, як ручкою правили).
Ну, то деталі...

2) MEOW до нас у гості теж заходила, я її з Radus'ом клацнув - на фотосесії є!

MEOW
19.09.2006, 10:59
2 Tantro

ну, і, не хочеш сказати як ти виглядала, навіщо був мій автограф і т.п.? :)
тому що я така запарена була, що жах.
десь впустила Осу з поля зору...

Tim-Lit
19.09.2006, 11:16

ню-у-у... запареність справді трохи відчувалася.
нічого - з часом натренуєтеся і звикнете!

Tantro
19.09.2006, 11:45
ну, і, не хочеш сказати як ти виглядала, навіщо був мій автограф і т.п.? :)
Як може виглядати старша пані після забігу між прилавками повними класних книжок, на більшість з яких бракує коштів. На презентацію спізнилась, зайшла майже в кінці і зрозуміла, що багато втратила, обговорення було дуже змістовне.
Автограф брала із снобістських міркувань. Колись станеш визначною письменницею і я буду показувати його своїм правнукам.
Це було помітно, підписувала книжку Логушам і просила перевірити чи нема помилок, а я стояла поруч. Представляючись, я назвала ім"я і псевдо, яке ти сприйняла як прізвище, я розгубилась :8, подякувала за автограф і пішла далі шукати щось цікавеньке.
Твою книжку прочитала. На жаль, не можу сказати, що в захваті від неї. мені бракувало розмірковувань і екскурсів в минуле героїв поміж віртуальними діалогами. А тема зачепила і не шкодую, що купила.

MEOW
19.09.2006, 12:03
[QUOTE=Tantro] На презентацію спізнилась, зайшла майже в кінці і зрозуміла, що багато втратила, обговорення було дуже змістовне.

Точно! ти пропустила момент, коли мені дали слово, а я зовсім не уявляла, що мені сказати, навіть коли вже підвелась і відкрила рот

Автограф брала із снобістських міркувань. Колись станеш визначною письменницею і я буду показувати його своїм правнукам.

ой-ой, я думаю, це станеться скоріше га-га-га

Це було помітно, підписувала книжку Логушам і просила перевірити чи нема помилок, а я стояла поруч. Представляючись, я назвала ім"я і псевдо, яке ти сприйняла як прізвище, я розгубилась :8, подякувала за автограф і пішла далі шукати щось цікавеньке.

ню-ню, я ж відчула, що до тебе можна звертатись... підсвідомо.
бо ше Логушам не вистачало помилок наробити!
Я чесно була розсіяна, за це дуже перепрошую. але місяць попередніх нервувань і стресів таки дався взнаки :(

Твою книжку прочитала. На жаль, не можу сказати, що в захваті від неї. мені бракувало розмірковувань і екскурсів в минуле героїв поміж віртуальними діалогами. А тема зачепила і не шкодую, що купила

це ж таки молодіжний роман, а там не так вже багато має бути минулого чи майбутнього, правда?
там дійсно багато чого бракує. але зважаючи на строки написання, мені можна пробачити ці огріхи :)
ну, і мені навіть цікаво, як сприймуть діти, вони ж бо і є цільовою аудиторією :)

Tim-Lit
19.09.2006, 12:19
це ж таки молодіжний роман, а там не так вже багато має бути минулого чи майбутнього, правда?
там дійсно багато чого бракує. але зважаючи на строки написання, мені можна пробачити ці огріхи :)
ну, і мені навіть цікаво, як сприймуть діти, вони ж бо і є цільовою аудиторією :)
в принципі, "твір для дітей (молоді)" та "твір про дітей (молодь)" - це суттєво різні поняття, плутати які не потрібно. це я просто для ремарки, а не відносно конкретного роману - бо грунтовніше зможу сказати, лише коли прочитаю книгу.

MEOW
19.09.2006, 12:52
в принципі, "твір для дітей (молоді)" та "твір про дітей (молодь)" - це суттєво різні поняття, плутати які не потрібно. це я просто для ремарки, а не відносно конкретного роману - бо грунтовніше зможу сказати, лише коли прочитаю книгу.

Я говорила про дітей Тантро!
я ні в якому разі не берусь писати дитячі книжки.

Я моя - то є дійсно молодіжний роман. і про молодь і для молоді. ну-ну, читайте, послухаємо коментарі :)

Tantro
19.09.2006, 13:26
я говорила про дітей тантро!
Мда :d я звичайно спробую заставити їх прочитати, але нічого не обіцяю. То я всеядна, можу читати все, що має подобу літер, а вони в мене гурмани до читання, мають свої специфічні смаки, які з моїми можуть не співпадати.

стронґовський
19.09.2006, 13:33
а я спілкувався з мерсенарі (це окрім надзвичайної кількости инших), ми не побилися, і, власне, дякую за цікаве знайомство.

spark
19.09.2006, 14:13
ну слава тобі боже, що не билися :) а якби билися, я б, мабуть, швидше поставив на мерсенарі :)

Prophet
19.09.2006, 14:43
класно там було. і ще я вперше свої вірші зі сцени читала. за що подяка стронґовському.

Tantro
19.09.2006, 14:50
класно там було. і ще я вперше свої вірші зі сцени читала. за що подяка стронґовському.
А де саме ? Перед оперним чи в Ляльці, чи ще десь?

MEOW
19.09.2006, 15:40
тю.... провтикала файні читання.

а я прийшла, спізнившись на годину, побачила, що вхід платний і повернула назад :( жлобко.

вітаю профет з дебютом!!!!
якщо ще є бажання почитати, то зайди до мене в приватні, поспілкуємось :)

2 тантро
ні в якому разі не варто дітей примушувати, від того тіки негатив піде. а я до критики, як виявляється, навіть занадто по філософськи ставлюсь :)

Mercenary
19.09.2006, 18:35
і ще я вперше свої вірші зі сцени читала.
І гідно.

Побачив майже усіх, кого хотів, познайомився з багатьма.
У зв"язку з цим негайно переглядаю свій список 2000 -ників.
2 спарк. стронґовському не було коли :) : на ньому було кількадесят молодих поетів. Розміщення, читання, таке різне... Чарку поету (!!!!!) спокійно випити нема коли...
І взагалі: ми - люди мистецтва, а не амікошони якісь, аби на форумі видавців битись. :aga:
Через форс-мажор зірвався куркон з Тім-Літом. Оце головна невдача. І ще Девора не побачив - шкода.

Tim-Lit
19.09.2006, 18:44
через форс-мажор зірвався куркон з тім-літом. оце головна невдача.і не тільки з тім-літ’ом, але з іншими фантастами також! відчуваю, треба повторити "фантастичну осінь"... :)

Tantro
20.09.2006, 12:59
дуже гарний список куплених не мною (хоча декілька з них я теж придбала) книг. Рекомендую до читання:
http://strongowski.livejournal.com/243959.html#cutid1

А тут http://obozrevatel.com.ua/news/2006/9/19/136056.htm правдиво, на відміну від брехливого пасквіля на Українській правді, описано сам форум.

Tantro
21.09.2006, 12:37
Якщо ще когось цікавить форум видавців http://artvertep.dp.ua/news/949.html, змістовно і з фотографіями.

Tim-Lit
21.09.2006, 13:42
Якщо ще когось цікавить форум видавців http://artvertep.dp.ua/news/949.html, змістовно і з фотографіями.
Красно дякую! Принаймні за те, що побачив анфасну фотку Іди Геркуланівни Ворс. Бо ми перетнулися буквально на декілька секунд в підземному переході київського залізничного вокзалу, коли їй з Юрієм Макаровим треба було завертати в один бік, а мені з дружиною та Радієм Радутним - в інший.

Е-е-е-ех-х-х-х, де ті часи, коли виходив незабутній журнал "ПіК"!..

Оксі
25.09.2006, 19:49
в п'ятницю ввечері коли був форум, я йшла з сітками по вокзалу і біля виходу зустріла...девора. але я не була точно впевнена і не привіталась :-)

Mercenary
25.09.2006, 22:54
і не тільки з тім-літ’ом, але з іншими фантастами також
Саме так.
Фотки з форуму:http://www.sumno.com/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=66&catid=29

Prophet
01.08.2007, 20:41
а ось хто поїде на Літературний фестиваль у рамках наступного Форуму видавців виступати на "Молодій республіці поетів" (назва, звісно, - бяка):

1.Артем Антонюк (Суми)
2.Катерина Бабкіна (Київ)
3.Генадій Бєлий (Рівне)
4.Світлана Богдан (Київ)
5.Валерій Богуненко (Часів Яр, Донецька область)
6.Григорій Вагапов (Київ)
7.Таня Винник (Київ)
8.Олексій Гвоздик (Київ)
9.Галина Гевків (Львів)
10. Галина Глодзь (Київ)
11. Богдан Горобчук (Київ)
12. Отар Довженко (Київ)
13. Гриця Ерде (Львів)
14. Артем Захарченко (Київ)
15. Олена Захарченко (Київ)
16. Катерина Калитко (Вінниця)
17. Ольга Ковалевська (Київ)
18. Олесь Корж (Київ)
19. Павло Коробчук (Київ)
20. Олег Коцарєв (Харків)
21. Богдан Кутєпов (Київ)
22. Дмитро Лазуткін (Київ)
23. Олег Левченко (Житомир)
24. Оксана Луцишина (США-Київ)
25. Олена Максименко (Київ)
26. Аня Малігон (Ніжин)
27. Олеся Мамчич (Київ)
28. Олена Михайленко (Київ)
29. Леся Мудрак (Київ)
30. Андрій Нечитайло (Кам’янець-Подільський)
31. Павло Нечитайло (Київ)
32. Альбіна Позднякова (Львів)
33. Леся Прокопенко (Київ)
34. Анна Процук (Київ)
35. Олег Романенко (Київ)
36. Тетяна Савченко (Запоріжжя)
37. Оксана Самара (Київ)
38. Софія Сітало (Суми)
39. Юлія Стахівська (Житомир)
40. Галя Ткачук (Київ)
41. Ксенія Харченко (Київ)
42. Олена Черниш (Харків)
43. Вікторія Черняхівська (Київ)
44. Микола Шпаковський (Київ)
45. Ірина Шувалова (Київ)
46. Любов Якимчук (Луганськ)

Список від Артема Захарченка (http://akvaton.livejournal.com/11928.html), який узяв на себе організацію замість Стронговського, який має наразі зовсім інші турботи ;)

Prophet
01.08.2007, 20:42
а хто ще їде?

(ггг, і хто житиме в центрі і люб'язно поділиться душем?)

Mercenary
03.08.2007, 01:22
Гідний реєстр (це я про тих, кого знаю).
№ 10 - нарешті!!!:yahoo:
Хотів би усіх послухати.
Шкода, що мене не буде...

jull
03.08.2007, 12:33
щось якось Дніпро обійшло, невже думаєте у нас нема кому поїхати????

Prophet
03.08.2007, 13:18
Хотів би усіх послухати.
Шкода, що мене не буде...
Як це? Як? Чомууу? :(
(і взагалі, скучила, приходь на форумівки)

щось якось Дніпро обійшло, невже думаєте у нас нема кому поїхати????
чудова логіка...
а міста там зазначені не ті, з яких поети родом, а з яких вони їхатимуть, тобто радше організаційна штука, ніж підстава для географічного розподілу учасників.
є кому поїхати ледь не з кожного населеного пункту України, але ж усіх не візьмеш!

Mercenary
05.08.2007, 20:58
Як це? Як? Чомууу? :(
(і взагалі, скучила, приходь на форумівки)

Нічого мого не презентується. "Вальпургія" (:) ) не видала. :(
А просто подзвонити - слабо? :)))

ЗІ (ОФТОП, звісно) Логвиненко виклав на "Сумно" "Поважну причину" - повну. З картинками. Присвячену нашому спільному приятелеві. Читала?

Prophet
06.08.2007, 02:58
Нічого мого не презентується.
Ну, а заради самого форуму приїхати, а не своєї презентації? Я думала, ти традиційно завжди їздиш, незалежно від факту видання твоїх книжок...

А просто подзвонити - слабо?
угу... мабуть, так само, як просто прийти на форумівку.

Логвиненко виклав на "Сумно" "Поважну причину" - повну. З картинками. Присвячену нашому спільному приятелеві. Читала?
Я принципово не зайду на "сумно" за жодних обставин. І спільних приятелів у нас, здається, не лишилося :( Може, на пошту скинеш?

Tim-Lit
05.09.2007, 15:28
Уклінно прошу шановних модераторів не видаляти це повідомлення і не вважати його флудом... Адже не всі відвідують гілку "Українська Фантастика"!

Увага!
Увага!!
Увага!!!

Субота, 15 вересня 2007 року, Львів

У рамках Львівського ярмарку видавців відбудеться презентація журналу "Український Фантастичний Оглядач - УФО"!

Час презентації: 15:45-16:30

Місце презентації: Музей етнографії.

До участі у дійстві запрошуються всі любителі української фантастики! Перемовники, члени редколегії та автори (нинішні й майбутні) "УФО": до вас окреме прохання - приїжджайте у Львів обов'язково!.. (Звісно, якщо немає якихось форс-мажорних обставин...)

По завершенні презентації львів'яни організовують:
1. перформанс "Фантастичні читання" (презентація молодих письменників-фантастів);
2. традиційний ЛьвівКурКОН-2007.

Проїзд до Львова, як і виїзд зі Львова - своїм коштом!.. Але про квитки краще подбати заздалегідь...

Prophet
05.09.2007, 15:56
Дарма зробили форум видавців до суботи, а не до неділі :( Бо на суботу стільки подій заплановано - де там усе встигнути!

Prophet
05.09.2007, 16:21
Ось, наприклад:
http://i76.photobucket.com/albums/j6/prophet_in_blue/Forum_afisha.jpg

Vikki
15.09.2007, 15:09
Була на Форумі. Порівняно з минулим роком - супер! Накупила купу книжок, заледве до поїзда дотягла. В купе їхали якісь незачесані малолітки, косували на мої пакети, аж мала покласти під полицю, аби не приробили книжечкам ноги. Обожнюю Львів, та Форум - це щось! Отримала автограф у Роздобудько, така мила пані, а вже Матіос - справжня королева, і Шкляр нічого собі, розумнющий дядько, люблю його читати, і говорить як слід, не мукає, як дехто, і симпатичний, до того ж. А "Коронація" була бліденька, у "Кальварії" повчитись їм не завадить.

Кам.Ю
17.09.2007, 09:56
Організація була жахливою. Чи то якісь прорахунки організаторів, чи дурноверхість президентського секурітате, але вони влаштували страшенну тисняву на вході, а потім взагалі перестали пускати. Власне, зіпсували найнасиченіший подіями день - суботу. Збав нас Господи від їхніх хождєній в народ.

Prophet
17.09.2007, 13:31
Та ну, загалом організація на четвірку з плюсом, оці прорахунки зі входом - єдиний недолік.
У нас із Ейсід форум вийшов якийсь не дуже форумський - на літературні акції майже не ходили, та й мало було цікавих - тих усіх поляків, австрійіцв і балканців я просто, на жаль, не знаю... Минулого року Літфест був суттєво насиченішим.
А загалом усе чудово пройшло, книжок накупили, Львовом нагулялися, у кав'ярнях насиділися, віршів наслухалися й начиталися.

Кам.Ю
17.09.2007, 13:53
Неподалік від мене у натовпі стояла дівчика років 8-9. За її життя було реально страшно. Тож за книжками краще йти в неділю зранку.
А з іншим згодний, Львів - фантастичне місто і кава чудова.

Tantro
17.09.2007, 17:58
Ні президент, ні його половина особисто мені , слава Богу, не завадили.
Минулого року потрапила на 4 презентаціі - цього на 11. Заходів було набагато більше, одночасно в декількох місцях. Шкода, що не можна було себе розділити на частинки, щоб побачити все і всіх. Але я задоволена, море емоцій і гарних вражень. Письменники - цікаві люди, спілкування з ними розширює твої горизонти. Серби, хорвати і поляки були мені також невідомі, тепер маю про них уявлення.
Забужко, Андрухович, Прохасько, Іздрик, Винничук, Курков, Бриних, Жадан, Звонко Каранович, Зоран Форич, Стасюк, Даніель Одія, Горан Петрович.
Найбільше сподобались презентації Бриниха: документальний фільм "Сало для українців" і перформенс з літературно-музичним хуліганством в Ляльці.
Все що хотіла, на жаль не купила, гроші скінчилися. Надіюсь на львівські книгарні і наступні зарплати.

Prophet
17.09.2007, 18:20
Заходів було набагато більше, одночасно в декількох місцях.
Нєа. То Ви кудись не туди дивилися минулого року. Порівняйте програмки - минулого року було або більше, або так само.

Tim-Lit
17.09.2007, 19:14
Організація була жахливою. Чи то якісь прорахунки організаторів, чи дурноверхість президентського секурітате, але вони влаштували страшенну тисняву на вході, а потім взагалі перестали пускати. Власне, зіпсували найнасиченіший подіями день - суботу. Збав нас Господи від їхніх хождєній в народ.
Це тому, що Президент на форум приїхав! З-за цього Віктор Васильчук з Коростеня на презентацію "УФО" не потрапив... хоча натомість Ющенка сфоткав!

acid drinker
18.09.2007, 00:37
файно. хочу ше =)
а книжок таки виявилося мало куплених - вони мені навіть в шафу залізли...

Aureliano
18.09.2007, 13:05
Acid, Prophet как прошли чтения стихов?

acid drinker
18.09.2007, 14:25
намана =)
правда, було холодно до жуті. тому тремтіли руки і доводилося час від часу на них хукати...
а взагалі аудиторія була шалено кльова - читати для таких людей просто задоволення. ше якби вони не розмовляли так голосно... ;)

Prophet
18.09.2007, 15:05
Acid, Prophet как прошли чтения стихов?
Ейсід гарно виступила, звісно ж, хоч і не надто цинічно) І ще вона виступала на презентації літературно-мистецького журналу "Золота доба" - там теж добре було, хоч і дещо сумбурно сам захід пройшов через плутанину організаторів із часом та місцем проведення. Але ж задумка яка! Глядачі писали на аркушиках питання, а поети їм ворожили на віршіх - витягали з колоди карт, на яких було вірші написано, одну, і з неї зачитували, таким чином відповідаючи на питання.

Кажуть, що і я читала непогано. Та й сама я майже задоволена. Взагалі, вся "Молода республіка поетів" була чудово організована, як на мене, за що велика подяка Артему Захарченку.

Prophet
18.09.2007, 19:11
Хоча є й такі відгуки: http://community.livejournal.com/ua_books/210852.html?nc=5&style=mine

Даю лінк для Ейсід, бо вона строгій критичній тьоті сподобалась, бо дівчинка, в якій живе кіт - це Ейсід.
А взагалі, звісно, афігітельно компетентні думки російськомовних 23-річних журналісток, які полюбляють язвити щодо того, в чому не тямлять, мене не цікавлять.

Aureliano
18.09.2007, 23:45
Хоча є й такі відгуки: http://community.livejournal.com/ua_books/210852.html?nc=5&style=mine

удачный перфоманс! главное чтобы вам нравилось то что вы делаете, а критики они всегда ворчат...

мальчик-пидарас выходил читать стихи или просто представиться? Это случайно был не знаменитый Сашко Тма?

Prophet
18.09.2007, 23:51
Нє, це був дуже п'яний (чи обкурений) Макс Лижов. Вірші читати він намагався, але трохи не вдалося :) І ніякий він не підарас, це був типу жарт у відповідь на якусь репліку із зали. А загалом-то акція пройшла чудово, без ексцесів.
Тільки я б цю дєвочку-дилетантку не називала "критиком", навіть у дуже переносному сенсі.

Лєна ДАД
28.09.2007, 22:24
ФОРУМ - портрети.
Марія Матіос.

"... Я погіднна, як осінь срібна,
Я солодка, як майський мед,
Я нечутна, як в жилах рідна
Кров, як пізній в саду ранет..."

ООО! О то супер! Аж за душу тягне...

Mercenary
29.09.2007, 03:17
А взагалі, звісно, афігітельно компетентні думки російськомовних 23-річних журналісток, які полюбляють язвити щодо того, в чому не тямлять, мене не цікавлять.
Бля (даруйте), Анно, ти її - знаєш?
Спали, прошу, у приватному повідомленні, аби було кого копати за тупість і відсутність смаку протягом усіх наступних дописів!!!!!!!!
Ненавиджу, коли заради красного слівця бездоказово вийожуються!!!!!

Prophet
30.09.2007, 01:01
Ні, не знаю. Про те, що вона 23-річна журналістка, свідчить її жж-профіль :)
Та там іще такі "компетентні" (що показово - винятково російськомовні) в жж траплялися, аж бризкали слиною, яка жахлива акція й жахлива поезія. Ну, копронаїзди на "Дві тонни" ти, певно, сам уже бачив... Їх цілий фронт так назбирається) Може, нарешті бодай якесь протистояння ідеологічне буде, а то шось скушно... Хоча сумнівно, звісно.

StefanSS
02.11.2007, 10:25
Бля (даруйте), Анно, ти її - знаєш?
Спали, прошу, у приватному повідомленні, аби було кого копати за тупість і відсутність смаку протягом усіх наступних дописів!!!!!!!!
Ненавиджу, коли заради красного слівця бездоказово вийожуються!!!!!

Профет нема чого ображатися. Ну й обізвали її графоманом. Проте нехай почитає свої же дописи в "Майстерні Креативу". Аналогічно не сподобалась журналісткам її творчість, вважають її графоманією та й усе. Що ж тут доказувати? ;) І так все ясно.

Prophet
02.11.2007, 14:09
А справа в тому, що я не ображаюся. Я взагалі читала в іншій частині, коли тої "експертки" там напевне не було.
ЇЇ допис виставила винятково для того, щоб посміятися.