Показати повну версію : Дещо про злих критиків
Ні .ну я б не виставляв це на загальне обговорення.та якось хотса гігантів мислі на місце поставити.Ні ну звісно не зло.я з дівчатками не воюю.
От шо я получив у приват
ще один пост у темі щодо злих критиків - і попередження у профіль. вона - строго модерована, а це значить щонайменше, шо тексти з граматичними помилками звідти зникають одразу.
та й, перепрошую, не тягнете ви на інтелектуального критика, тим більше - злого.
і це після того .як я по памяті Маяковського запостив)))))))
ні.ну мо там і були помилки.тіпа крапка замість коми стояла.але ясна річ шо не тому пост покошений був.
Так от спитати хо -тут тіпа за це банять?це у правилах таке є?
Як є-то Ася не парся.а бань.я плакать не бу.а як ні .то троньки притухни зі своєю бездоганною грамотністю.
й знаєш.я й не тягнусь .шоб бути критиком.це я ті лишаю.Але банити Маяковського)))))))))ну це вже занадто.
acid drinker
20.11.2007, 16:25
ви прогресуєте, диме - назву топіка без помилок написали...
Nike_Велес
20.11.2007, 16:31
та й, перепрошую, не тягнете ви на інтелектуального критика, тим більше - злого... ви прогресуєте, диме - назву топіка без помилок написали...
а навіщо перепрошувати?.. критикуйте без перепрошень - ризик зростатиме ;)...
acid drinker
20.11.2007, 16:41
ввічливість, найку, страшна проблема, ніяк її не позбутися...
навіть у спілкуванні з людьми, які її, на жаль, не розуміють... :(
ви прогресуєте, диме - назву топіка без помилок написали...
нє мала.ну я то прогресую. от у тя помилок усе більш.Дим тре писать ГРАМТОТЄЯМ з великої літери.Як і ви.
2-зрозумій.я на тя не злий.ну але я не з тих кому можна на голову срать.
Ви тут створили своєрідний клан.і якшо хто не з вами. той проти вас))ну глянь на усе це зі сторони)Сміховина)))
я ж багато від вас не вимагаю-прошу.дайте аргументи.шо і де я кажу не так.бо граться ж не цікаво коли аргументами ідуть слова тіпа хєрня...де підключення елітарного інтелекту))я ж не проти-душіть мя гада...ну та тіки ж культурніше.
от і зара-я ті про Хому.а ти мі про Ярему.
Поверни Маяковського))це ж у мя твій дружбан попросив.показати кого я лю)
acid drinker
20.11.2007, 17:05
юначе, ви демонструєте собою шкоду будь-яких гуманістичних нахилів.
замість того, шоб одразу вас настукати за порушення правил (якшо ви не читали ще, то раджу, там багато цікавого є, зокрема пункт про читабельність дописів, якого ви зовсім не притримуєтеся; чи, наприклад, про підкреслену неповагу до користувачів, якої не варто виявляти), я подумала - нашо його ображати? а раптом у бідної дитини й справді літературний аутизм (є там якийсь такий діагноз, який заважає людям читати... у них буквочки плутаються - може, такий і для писання існує?), раптом вона (себто дитина) й справді не зовсім контролює свої руки, які ото пишуть різні дурниці?
як виявилося, нє... тему зачиняю, сваритися з вами не збираюся, у мене є значно важливіші справи.
кожен ваш пост, який не буде читабельним (без суржу, з розділовими знаками, з пробілами тощо) або порушуватиме правила форуму в інший спосіб (оффтоп, неповага до користувачів) відтепер видалятиметься. оскільки користувачам форуму варто займатися чимось іншим, аніж додаванням безглуздої роботи модераторам, з кожним видаленим постом ви наближатемеся до блокування. оскільки писати вам це у приват нема сенсу, публікую тут.
вдячна за розуміння.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008