Показати повну версію : 9-та рота
:eek: Фільм виходить на екрани - окрім того, що він був знят за кошти Федора Бондарчука і телеканалу 1+1 я нічого про нього не знаю! ( А та - він був знят в Ураїні)....
Ось вся інформація - може хтось уже купив DVD, варто гроші витрачати???
1. 1+1 до цього фільму відношення не має. Просто Роднянський - співпродюсер російського каналу СТС, який справді займався продюсуванням фільму.
2. В Україні його не знімали.
А піти варто. Це перший аполітичний фільм такого рівня знятий в Росії за останні роки.
1. 1+1 до цього фільму відношення не має. Просто Роднянський - співпродюсер російського каналу СТС, який справді займався продюсуванням фільму.
2. В Україні його не знімали.
Вчора новини на 1+1 дивився???
Ні???? а я так, так от, вони казали, що в криму знімали а канал 1+1 виділив гроші
І брала участь у зйомках українська армія, показували репортаж, там українськи прапори на БТРах, вони їх замальовували Спреєм...
Так хтось дасть детальну інфу про фільм...??
Гугл тобі дасть... :p
Думки моїх знайомих розділились, але перевага в сторону того, що подивитись варто.
Вчора новини на 1+1 дивився???
Ні???? а я так, так от, вони казали, що в криму знімали а канал 1+1 виділив гроші
І брала участь у зйомках українська армія, показували репортаж, там українськи прапори на БТРах, вони їх замальовували Спреєм...
- Подумай сам. Гроші давав Роднянський. Але то грощі не 1+1, а СТС. 1+1 туди втулили "щоб було".
- Зйомки епізоду, це ще не зйомки всього фільму. Якби 70% фільму знімалось в Україні, тоді можна було б так казати.
може хтось уже купив DVD, варто гроші витрачати???
Друже, а ти не знаєш випадково як ставлються в Росії до піратських ДВД і коли їх офіційно випускають??? От подумай спершу, а потім кажи про ДВД. Ще півмісяця-місяць про ДВД диск з фільмом (ліцензійний звичайно) годі і думати. Чув який був скандал з піратськими ДВД Турецького Гамбіту???
Чув який був скандал з піратськими ДВД Турецького Гамбіту???
Ні якщо чесно не чув.... тим паче в Росії я не живу..
Я в своєму житті вибачте напевно жодного ліцензійного DVD ще не купував, у нас в Одессі - вони коштують рази у три дорожче аніж де інде по Україні...
- Подумай сам. Гроші давав Роднянський. Але то грощі не 1+1, а СТС. 1+1 туди втулили "щоб було".
- Зйомки епізоду, це ще не зйомки всього фільму. Якби 70% фільму знімалось в Україні, тоді можна було б так казати.
Вибачаюсь за подвійне повідомлення
Ну незнаю над Роднянським хтось стоїть "зверху", бо не його це канал..
То може так по 1+1 сказали.... що майже весь фільм в Україні зняли! :scared:
Не вір всьому, що чуєш з екранів.
Я би сьогодні пішов на фільм, але захворів я...
Я би сьогодні пішов на фільм, але захворів я...
Не хворійте - одужуйте.....
:)
а фільм чудовий сьогодні дивився!
А піти варто. Це перший аполітичний фільм такого рівня знятий в Росії за останні роки.
Я так не вважаю. Фільм - про традиційне ВЕЛИКОРОССІЙСЬКЕ РОЗГІЛЬДЯЙСЬКЕ ставлення до життів "маленьких людиськів". Це сумно - спостерігати, з якою зневагою ВЕЛИКА ДЕРЖАВА ставиться до сворїх громадян. Як і в "Сибірському цирульнику"...
Така правда - це не сумно.
Це - жорстоко
Висновок - фільм чудовий! Обов'язковий для перегляду!
Сьогодні подивився.
Так, "дебют" ФСБ вийшов на ура.
Хоча є якась доля "незаверешності" і до Голівуду явно не дотягує.
Але мені сподобалось. Атмосферисто.
Фільм яскравий! Цікавий! Чоловічий!
Жінкам можна дивитись задля розширення знань про чоловічий світ в арміїї та на війні, але в жодному разі не для пошуку "близькості". :D Ну, і звісно - на кльових пацанів повитріщатись! Засмаглих, у пилюці... і весь час один за одним, а то й гуртом, застрелюваних.
А якщо серйозно - то дуже сумний фільм. Про вбивства. Смерті. Безглузді. Безварті.
Під час фільму подумалося "ех, ну чому чоловіки не народжують дітей. Якби вони б проходили через усі ці муки, вони б не стали так легко вбивати"...
~Pick@chu!!!
09.11.2005, 19:08
тупо. раз подививс9 - більше не хочу.
але як режисер - Бондар4ук - вз9в старт.!
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008