КПК

Показати повну версію : TV-Shit

untitled
10.12.2007, 13:34
Останнім часом часто дивлюсь телевізор, тому що біля себе дома нема улюбленого пк...чую, що зі мною щось нетак...в мене в голові грають кожного дня мелодії з реклами і пісні, які грають на початку дибільних серіалів.
Новий рік ялинка і сніг діджус нам припас сюрпиз до святааа діждались ми що за сюрприз серед змимии скажи скажи нуль копійок з другої хвилини це казка о діджус о діджус спасибі за дарунок о діджус....ну добре хоч сама реклама гарна і посміхає деколи, а сраний містер пропер з вибіленими бровами, любить, не любить, любить, не любить...любить!!!! корона фу поганий шоколад...і йогуртів всяких корисних багато так...аж нервує
А серіали російські гімняні якими забивають майже весь ефір, чому не можна показувати хороші типу друзів і джої та подібні...ні тре дивитись як там круті уроди викрутки в печінку штрикають, а дукаліс і ще хтось там з ментів і розбитих ліхтарів вже 10 років розслідують ту фігню...
це саме стосується токшоу...хай здохнуть вже, чому попри все моє не бажання я знаю що таке дом 2 і що ця купа моральних уродів будує там любов, вони там деградують, а канал тет показує ту херню три рази в день
що ви скажете на рахунок телебачення)?

4esterfielter
10.12.2007, 14:35
стосовно ТБ - то нічого не скажу... воно в нас ніби на "підлітковому етапі", як і сама держава... нічого... поживемо - змінимо! зробимо ТК "Культура", такий, який він має бути, музику на-будь-який смак окремими каналами, забанимо російське мило... отоді може й буде сенс поставити телек у себе в кімнаті...

Prophet
10.12.2007, 17:04
untitled, а без телевізора ніяк? є ж книжки і музика... це ж кайф просто!

Giza
10.12.2007, 17:12
Untitled, пропоную викинути той бісів ящик. Новини можна дізнаватися з газет, коли інету нема.

RockerША
10.12.2007, 17:52
згодна з усіма - телвебачення перетворилась на суцільне лайно, в який кожного дня доливають новий "Гумісол" (добриво таке, коров*яче), а нам пропонують на це дивитись. я телевізор принципіально не дивлюся, а оли дивлюся - то лише новини. останнім часом перестала дивитися і новини - ту ж саму політику краще читати в газетах, аніж дивитися на новий мордобій.
щодо музики.... слухати можна на чому завгодно! а щодо дивитися - тут вже тре комп - дивися саме те, що подобається тобі, а не на мега-гламурного Сергєя Звєрєва))

untitled
10.12.2007, 18:01
untitled, а без телевізора ніяк? є ж книжки і музика... це ж кайф просто!

згідний...книги і музика це круто) але потрібно розбавляти чимось...особливо коли весь день дома хворієш) тому приходиться клацати канали...і не сам живу, то інші клацають їм подобається)

Prophet
10.12.2007, 18:05
ааа, ну в мене теж клацають, і з цим боротися неможливо... по-перше, одужуй. по-друге, з'являйся вже на форумівці нарешті. і не дивися каку всяку, бо тільки дратуєшся з того)

Tim-Lit
10.12.2007, 19:16
Тому я й заробив собі горбом на власний домашній комп'ютер, щоб мати завжди під рукою цей "підсилювач для мозку" - а два роки тому вже й до лаптопа допрацювався... У неділю от черговий роман завершив, невдовзі вичитаю набіло - на черговий конкурс надішлю.

Отже, коли з 26 по 30 листопада усі вечори просидів у відрядженні в полтавському готелі, мені навіть цікаво було на те лайно подивитися. А шо?! А знаєте - нічого собі: після річної (се точно - як мамі телевізора віддали) перерви "екскурс на ТБ" здійснити... Навіть канал "К1" (чи "Кіно", як там його, у біса?!) дивився із певним задоволенням, бо у нас вдома він ніколи не ловився. Під пляшку червоного вина з крабовими паличками, плавленими сирками, ковбасою і яблуками - дуже-таки нормально проходить!

Так і опупіти можна... хоч би за місяць!..
;)

untitled
11.12.2007, 14:22
ааа, ну в мене теж клацають, і з цим боротися неможливо... по-перше, одужуй. по-друге, з'являйся вже на форумівці нарешті. і не дивися каку всяку, бо тільки дратуєшся з того)

дякую)на наступну форумівку постараюсь точно бути вже)

Kwaidan
12.12.2007, 12:05
Саме велике достоїнство телевізора - можливість вимикати та перемикати. А то склалося враження, що тут когось насильно змушують дивитися так звані чоловічі серіали або кліпи гурту есемес. Як в тому жарті Задорнова де всі дружно дивилися /Окна/ - а потім в розмовах плювалися і стверджували, що /..це ж неможливо дивитися.../.

Я ж бо вважаю, що телебачення то дуже гарний і корисний винахід людства, просто з ним, як і з вогнем, треба вміти поводитися.

А те, що деяким з керівників вітчизняних каналів варто було б руки повикручувати - то чиста правда. Одна з основних функцій ТБ піднімати культурний рівень глядача - а вони про це забули. Хоча скоріше не забули - а в погоні за аудиторією показують - те що дивляться. І це вже проблема вихованості глядача, що з документального фільма про Григорія Сковороду глядач переключає на ХУДОжній фільм /Весілля Фігаро/.

Cured
12.12.2007, 13:21
Я ж бо вважаю, що телебачення то дуже гарний і корисний винахід людства, просто з ним, як і з вогнем, треба вміти поводитися.

А те, що деяким з керівників вітчизняних каналів варто було б руки повикручувати - то чиста правда. Одна з основних функцій ТБ піднімати культурний рівень глядача - а вони про це забули. Хоча скоріше не забули - а в погоні за аудиторією показують - те що дивляться. І це вже проблема вихованості глядача, що з документального фільма про Григорія Сковороду глядач переключає на ХУДОжній фільм /Весілля Фігаро/.

Згоден! Просто не усі вміють знайти те, що потрібно, у "потворному" тільки й бачать "потворне"... а самі...

Tim-Lit
12.12.2007, 14:07
Згоден! Просто не усі вміють знайти те, що потрібно, у "потворному" тільки й бачать "потворне"... а самі...

Саме велике достоїнство телевізора - можливість вимикати та перемикати. А то склалося враження, що тут когось насильно змушують дивитися так звані чоловічі серіали або кліпи гурту есемес. Як в тому жарті Задорнова де всі дружно дивилися /Окна/ - а потім в розмовах плювалися і стверджували, що /..це ж неможливо дивитися.../.

ТБ давно вже стало засобом впливу на масову свідомість. І хто з ним дуже гарно "поводиться", то це піарщики та рекламісти. А піпл - лише хаває... Всім раджу вдатися до простого експерименту, запропонованого в одній роботі щодо піару: не дивіться телевізор протягом одного місяця, а потім увімкніть його - одразу побачите, чиї "ріжки" ростуть з того чи іншого каналу! Причому найгірше, що це стосується буквально всього, аж до самої логіки компонування телепрограми включно!

Cured
12.12.2007, 14:28
ТБ давно вже стало засобом впливу на масову свідомість. І хто з ним дуже гарно "поводиться", то це піарщики та рекламісти. А піпл - лише хаває...
Але не дивитися - те ж не вихід!!!

Tim-Lit
12.12.2007, 14:53
Ну, іноді можна... от як у Полтаві зі мною було: не потягнеш же з собою лаптоп, який треба залишати на цілий день у готелі!..

Мої дружина та дочка полюбляють бушідо дивитися у неділю з ранку.

Мама - старі радянські кіно (бо доки не вийшля на пенсію та не ослабла на очі, вона в основному або по дому порпалася, або книжки читала) або якісь гарні сучасні комедії.

Ну, а мені цікаві фантастика, фільми про тварин і частково - новини. Бо все ж таки Інтернет не завжди під рукою є...

Щоправда, вже рік, як ми телевізора мамі віддали, а собі не купили. І нічого - на лаптопі можна відео крутити, в кіно чи театр сходити... і книжки писати, зрештою. А новини я в основному або з Інтернета, або "вживу" бачу - як журналіст. Ну, а новинні випуски - то лише у неділю підсумкові.

Prophet
12.12.2007, 16:11
Чому?

4CSy
12.12.2007, 17:42
По телевізору є багато цікавих каналів (тут я перебільшую, не так уж і багато). Якщо ж і дивлюся ТБ, то віддаю перевагу Discovery Channel або Animal Planet, або ж National Geographic.
Тому інколи можна і в ящик подивитися, особливо, коли погана погода і нікуди виходити не хочеться, а для читання дуже болить голова, бо тиск змінюється)