Показати повну версію : кого цікавлять краэзнавчі, історичні та етногрфічні книжки?
olympus mons
11.12.2007, 12:54
Якщо когось цікавлять книжки з краєзнавчої тематики про Крим, а також книжки про козацікі полки України (Білоцерківський, Канівський), про образ козацтва в образотворчому мистецтві, про українську народну ляльку - запитуйте мене, можу порекомендувати такі книжки.
Мене цікавлять. Буду радий отримати інфу. Особливо цікавлить зображення (якщо такі є) Захарія Чепіги, Антона Головатого та Григорія Лободи.
Навзаєм - готую поки що єдине й унікальне видання про Північне Причорномор"я (науково-популярне історико-археологічне видання). Проте, там не так про козацькі часи, як про історію причорноморського краю - від заснування Одеси й углиб - на 100 тисяч років. А це - і козаки, й росіяни, й поляки, й литовці, й римляни, й греки, і скіфи, і трипільська культура і т.д. і т.п...
А про українську ляльку багато інфи має, мабуть, Олекса Доля (є такий етнограф).
olympus mons
19.03.2008, 15:53
Буде дуже ціквао поспілкуватися з вами. Приходьте до нас у офіс. Поговоримо про вашу роботу й про наші книжки.
Ви вже якось знайомі з нашим видавництвом?
http://www.stylos.com.ua/ - це наш сайт. Дивитесь, читайте...
Овва, та у нас багато спільних захоплень:) З видавництвом (деякими книгами) знайомий, але було приємно побачити весь чудовий тематичний спектр!
А ще приємніше, що тематично ми доповнюємо один одного:) Ми теж видавництво.
Зараз - в археологічному аспекті - готуємо монументальну Історію української археології, в історичному - Волинь (часи першого з"їзду монархів у Луцьку), кілька інших потужних проектів культурологічного й мистецького спрямування. Звичайно, часто все впирається у фінансування. Але це не проблеми вседержавного масштабу:)
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008