Показати повну версію : Допомога гуманітаріям! Новий софт!
Sandra723
22.12.2007, 01:10
Дорогі колеги-гуманітарії. Я сама пишу дисертацію з перекладу, тому знаю, як це нелегко обробляти матеріали, коли їх багато й вони у традиційному вигляді - паперовому. Тому з гордістю рада представити Вам программку, яка мені стала в пригоді - LCard. Вона зручна, легка у використанні, а головне - завдяки цьому редактору, зберігачеві та презентору даних, як правило, це списки літератури й інших джерел, Ваші дані матимуть солідний вигляд. Користуйтеся, програма безкоштовна! http://www.lingresource.com/web/guest/7
Чи могли б Ви пояснити трохи детальніше, що в цій програмі такого корисного? Як вона працює?
Мене вона зацікавила, але стягувати десятки мегабайтів необхідного для неї софта лише заради того, щоб подивитися, не маю жодного бажання.
Чи могли б Ви пояснити трохи детальніше, що в цій програмі такого корисного? Як вона працює?
Мене вона зацікавила, але стягувати десятки мегабайтів необхідного для неї софта лише заради того, щоб подивитися, не маю жодного бажання.
Угу..:aga:
Sandra723
22.12.2007, 20:30
Це редактор, завдяки якому можна представляти однорідну (списки літератури, джерел, авторів) інформацію у зручному для вас вигляді, обробляти, швидко та доступно редагувати її та зберігати у прийнятному для вас вигляді. Там міститься опція “Пошук”, “Джерела”, “Картка” -якщо у вас є картотека, яку треба представити та зберігати. Набирання легке та не потребує зусиль. А софт потрібен для підтримки цього редактора. Якщо ви ще зв'язані з перекладом літератури (або пишете дисертацію по нmому), то тоді вам взагалі конче потрібен тfкий редактор. Поки він безкоштовний, тому проблеми скачки додаткового софта (що і так має бути на серйозній машині :) просто не має бути :D
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008