КПК

Показати повну версію : Макс Фрай

Anyon
07.10.2005, 10:50
Добрий день.
Мені дуже цікаво, тут е люди, які знають автора Макса Фрая. Або знайомились з його творчістью. Особисто мені він дуже подобается :).

Девор
07.10.2005, 17:06
По-перше - це ВОНА.
Творчість цікава, але не прогресивна - Кафка кручє всєх:).
Читала на форумі видавців лекцію про бестселлери, мала б бути і Марініна з нею, але як то кажуть..................
Читала вона.... блін, а вона, що, бестселлери пише, чи що?
Зрештою не читав, а кажу зовнішній аналіз з відгуків моїх друзів.

Anyon
10.10.2005, 11:11
Ну бестселлери (він/вона) пише.
Просто в Україні (його/її) книги не мають досить сильного розповсюдження.

Шкода що ти не читав. По тоді, мабудь, тобі сподобалось. :)

Девор
10.10.2005, 18:51
Псіба, будемо мати ввіду:)

Iryska
23.06.2006, 17:35
знайшла купу електронних книг авторки... от тільки не знаю, чи починати читати... бо мій список книг для прочитання і так перевищує мої фізичні можливості... докладніше можна дізнатися про що і як пише?

Девор
23.06.2006, 17:47
От що я надибав про "Лабіринт" :

Аннотация

Фантастика и мистика, детективный сюжет и сказочные подробности, ироническая пародия и философская притча тщательно перемешаны в творческом котле Макса Фрая и щедро сдобрены юмором, который с самого начала стал своеобразной "визитной карточкой" писателя.

"Лабиринт" – самая первая, трогательная и сказочная из его книг. Обыкновенный трамвай может оказаться средством для путешествий между мирами; город, привидившийся во сне, – сногсшибательной реальностью; смертельная опасность – поводом для шутки,а маньяк – убийца – вашим двойником. Возможно все – и не только на страницах книги, но и в нашей собственной жизни; чудеса случаются не с избранными, а с кем попало – так утвреждает лукавый волшебник, Макс Фрай.

Iryska
23.06.2006, 17:50
гм, ти на альдебарані дивися? бо десь я таке читала...
а сам ти книгу читав? бо я анотаціям не вельми вірю, там деколи краще написано, ніж сама книга...

Tantro
26.06.2006, 12:21
Щось читала, назву вже не пам'ятаю, але було класно. Аннотація Девора цілком відповідає прочитаному. Всього намішано і прикольно.

Iryska
26.06.2006, 12:24
прикольно.... от поїду я додому, там є старенький струменевий принтер... роздрукую з електронного варіаниту і почну читати.
люблю, коли багато всього намішано... і щоб докупки зі смислом, а не просто так, аби було.

Verba2006
09.07.2006, 02:43
Я читала колись з нету - чудова річ, з такими приємними детальками, як напій "амбра", якимись тістечками... Класне фентезі. А потім ще читала в книжковому варіанті, щось інше, - зовсім не те... Не розумію, чому. А ще, колись ходила плітка, що в неті - то була колективна творчість. Хоча, по стилю... :confused:

Iryska
09.07.2006, 13:00
в інтернеті є купа всього цієї авторки... з чого починати? підкажіть!!!!

Verba2006
09.07.2006, 14:25
Рекомендую той найперший, з трамвайчиком, назви не пам'ятаю...
Маса втіхи! :aga:

Iryska
14.07.2006, 12:41
:) а трамвайчик то на обкладинці чи де? може назву, хоч приблизно згадаєш?

Xa,Oc
26.10.2006, 13:38
Перша книга "Лабіринтів Єхо"-"Чужак".Хоча ні, це перший том, а перша оповідь(якщо качати з тирнету)-"Дебют в Єхо".
Є ще серія "Хроніки Єхо", але її я не читав, і як вона пов'язана з "Лабіринтами" для мене таємниця.
Ці серії легко розпізнати за обкладинками-"Лабіринти" отруйно-помаранчевого кольору, а "Хроніки"- огидно-зеленого.
Але не лякайтесь- зміст приємніший за обкладинку.

Snowman
26.10.2006, 14:24
Колись пробував читати. ІМХО звичайне літературне лайно. Я не естет, але така література просто відвертає від себе.

Benefaktor
10.12.2006, 17:21
ДА Фрай це сила, Кафку леж читав, не погано, але К.К. краше, хоча йому до Андрюховича далеко)))
Але щось мені здаеться, фантазії вже маловато у письменниці, і в її книгах добре видно, що це творчість жінки, особливо в першій, а от в інших зникае, дуже сильний контраст, останні книги , як мені здаеться, вже надумані.

Светлотемный
26.01.2007, 14:55
Здравствуйте, извините, что по русски, но так уж получилось. Хотел сказать, что нельзя так не серьезно относиться к тому, что пишешь или говоришь (кстати эту мысль можно проследить во всех книгах Фрая). Если точно не знаешь названия предметов, книг, лучше не писать то, что пришло в голову а попробовать описать их, может кто-то поймет? Во вторых хотелось бы сказать что если она называет себя "он" то и говорить надо он, а не рассуждать. Макс Фрай это он (их на самом деле двое не только она но еще один мужчина). А в третьих я забыл....))))

Ящірка
15.04.2007, 18:06
Я читала. В принципі досить прикольно, підкупає своєрідністю атмосфери, різними мілкими детальками та заїздами головного героя.
Я якщо чесно зламалася на книзі "Мой Рагнарек", це взагалі така книга серії, яка або дуже подобається, або здається маячнею але якось після неї все інше читати не хочеться (особисто мені дуже сподобалась)