Показати повну версію : Constantine
Чудовий фільм!
ІМХО, це найкраща роль Кіану Рівза.
Окрім цікавого сюжету, тут є далеко схований зміст:
"Паління - то фігня".
А насправді, уявлення про Бога та Диявола цей фільм змінює радикально. Особисто у мене це сталося... (Хоча дивився я його після прочитання МіМ)
Фільм зроблений з коміксу. Гарній фільм який мені не сподобався.
Хто сказав, що роль Джона Костантина найкраща його роль? Можливо ви просто не бачили інших фільмів за його участю? Подивіться "На гребені хвилі" і Ви зрозумієте про що я, погляньте як він грає в "Адвокаті Диявола" і вам стане ясно, що ви ще не відкрили для себе цього маленького Будду, його роль у фільмі "Солодкий листопад" ще не заслуговує оплесків, але уже заслуговує уваги. А роль Джона Костантина йому пасує точнісінько як роль невдахи-таточка Тому Крузу у фільмі "Війна свтів". Повна лажа. Режисеру варто було б вручити "Золоту малину" за найгірший кастинг акторів у тому кіно. Велике і відверте ФЕ. Шкода тільки перевели купу целулоїду, на якому можна було б зняти кіно нехай не таке касове і без спецефектів, але принаймні думаюче. У мене склалося таке враження від фільму "Костантин" ніби режисер придумав красиві картинки, а потім зварив з них не дуже смачний компот, бо чогось поживнішого у нього не виходило. Я й раніше знала, що Пекло знаходиться десь в районі Голлівуду, але те, що Бог дозволяє активно контактувати із пекельними вихідцями навіть не здогадувалась. Архангел Гавриїл-жінка - єдина оригінальна ідея цього фільму, але на цьому його оригінальність, на мою думку, вичерпується. Образ архангела абсурдний і непереконливо виглядає, що істота наближена до бога може мати таку дріб'язкову і мстиву душу. Ще одне ФЕ. "Догма" принаймні іронічний фільм і всі ляпи, які в ньому є, сприймаються відповідно, а це... Одне слово - нема слів, принаймні хороших.
До таких фільмів як Константин ставитись настільки критично не можна. Чому ж це фільм "не_думаючий"? Особисто я для себе кілька цікавих думок знайшов.
А Рівз зіграв пречудово. Краще нього цю роль не зіграв би жоден більш-менш відомий актор. Ну хіба що Бейл.
Звичайно. Рівз був як завжди на висоті. З цим навіть сперечатися не варто, тому й не буду сперечатись. Я тільки хочу сказати, що фільм мені якось... не дуже (суб'єктивна думка, тільки і всього), але скільки людей -стільки думок.
Кіану Рівз знявся в цій стрічці, щоб таким чином відкупитись від нечистої сили. Після зйомок в "Адвокаті Диявола" його почали переслідувати невдачі і неприємності: загинула вагітна наречена, потрапила в лікарню з ускладненнями його улюблена сестра, він сам потрапив в аварію на мотоциклі, мало не розбився, померла акторка, що грала Піфію в "Матриці"... От йому й порадили знятись в якомусь диявольському фільмі, щоб перервати чорну смугу. Знаєте, спрацювало....
Я абсолютно згодна з Prim'ом. Це просто чудовий фільм, зроблений, на мою думку, бездоганно!
Фільм вразив, налякав, застеріг, захопив, трішки допоміг (правда, не пам'ятаю у чому), зацікавив, не залишив байдужим... :)
Перекоти-поле
12.05.2007, 10:58
Як на мене, фільм більш видовишній ніж філософський... з хорошим актором...
Д
А Рівз зіграв пречудово. Краще нього цю роль не зіграв би жоден більш-менш відомий актор. Ну хіба що Бейл.
Рівз звичайно не найнеприємніший актор сучасності, проте вже дуже якийсь він в /костянтині/ матрицеподібний...
а взагалі фільм мені колись сподовся, не памятаю лишень ЧИМ.
і зовсім це вже не та стрічка яка б могла посягнути на мій світогляд, тим паче на увлення про бога чи диявола
Сашко Горський
13.05.2007, 12:44
Не знаю... Там все аж так занадто передбачувано і якось неяскраво!.. Якби не ця тема, я б ніколи не згадав, що бачив цей фільм! Але на колір і смак товариш не всяк! ;-)
Дуже якісний фільм, видовищний, з натяком на філософію, але без трактатів. У будь-якому разі змінювати своє світобачення після його перегляду не дуже раціонально.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008