КПК

Показати повну версію : System of a Down

ovr
10.10.2005, 00:28
здається, була вже колись така тема

тож піднімемо

хороші хлопці =)
одне з небагатьох моїх виключень - я взагалі важке не дуже. але тут.. тут трохи етно, трохи джазу навіть! БГ їх взагалі назвав "гитарное безумие".

дуже самобутні чуваки

тепер про новий альбом. в мене він був і раніше, але, як виявилось, то фейк. трекліст там був такий:
01-Cigaro
02-Shame on a Nigga
03-Metro
04-Marmalade
05-Snowblind
06-Outer Space
07-Johnny
08-Virginity
09-(hed)
10-Starlit Eyes
11-Storaged
12-Defy You

майже все це я чув і раніше, тож я трохи здивувався. подумав, вони випустили такий собі збірник бі-сайдів.
а ні. сьогодні нарешті потрапив до мене справжній альбом, Mezmerize. кльово. вони стали якимись.. дорослішими.

Prim
10.10.2005, 18:39
Так, група дійсно хороша. Тобто музика у них хороша, з приводу них самих нічого сказати не можу...
З їхнього подобається все, окрім альбому Мезмерайз... Хеві метал не можна зливати з спід металом...

Девор
10.10.2005, 18:49
Люблю їхнє лише - Aerials, Toxicity, Sugar.
А решта все не красиво і не смакує..
Попсували свій стиль.

Prophet
13.10.2005, 15:19
Здивована, братику, що ти їх слухаєш...

Gray
13.10.2005, 18:56
Не люблю як Ню-метал вцілому, так і цю групу в особливості.

Хоча... Aerials подобається, Spiders - нічого так, Toxicity - просто не виникає бажання перемкнути (чого не скажу про інші пісні).

Baltis
18.11.2005, 20:43
2 Prim:
Хеві метал не можна зливати з спід металом...?????????
якшо їх злити то порсто вийде поганий спід.
Це все одно що ти сказав би Металіка зіграла з Хелоуіном :D :D :D

Baltis
18.11.2005, 20:53
А група галіма бо дуже вже комерційна.
Поясню щоб не було нарікань.
От є люди котрі грають справді гарно(Apocalyptica, Night wish, Conquest, MUSE,), або привнесли щось нове (NIRVANA, Sex pistols, Elvis, Judas Priest) до музики,
а є ті котрі унаслідують все зроблене до них тай ще іноді паплюжать ізза своїх якихось роздумів про вище, а усе заради грошей.
Бо на першому місці повино бути що завгодно але не гроші,
Треба зрозуміти що те задоволеня яке приносять грощі, воно як наркотик після якого обов"язково буде ломка.

Nevermore
23.11.2005, 01:36
Не люблю цю групу, по-перше, музика не подобається, по-друге, погані спогади з ними пов"язані... :(
Отут Baltis про комерційні групи писав і зауважив, що Nightwish справді грають гарно. Так, згодна, сама їх обожнюю. Але останній альбом, скажете, не чистої води комерція?!

стронґовський
09.12.2005, 14:49
Система, по-перше, ніякий не ню-метал, їх туди критики запхнули, бо треба ж якось класифікувати те, що класифікації не піддається. Це поєднання шаленого, по праву найліпшого з сучасних рокового вокалу Танкяна з глибокою, багатошаровою і вдумливою поезією. Плюс музика в стилі, десь читав, вінегрет-кор. Плюс активна громадянська позиція і відсутність зірковости.

А Найтвіш непогані, тілько різниці між альбомами не спостерігаю жодної.

Gray
10.12.2005, 01:02
У Найтвіш свій власний і неповторний стиль. І те що хтось не помічає різниці між альбомами (особливо Once [феее] порівняно з іншими) - то не проблема групи.

З.І. Принесли до нас у гуртожиток новий альбом сабжу (назви не пам'ятаю). Пісня Soldier Side сподобалася. А інше... Щоб не наговорити зайвого, просто скажу, що не сподобалося.

З.З.І. [ІМХО] Ню-метал дуже різноманітний, оскільки туди включають практично всю важку музику (від Лінкін Парку до Корну та Сліпкноту), яка не попадає до класичних маталюжних стилів. Тож і Системі там знайдеться місце :D А виконання... Аби не гавкав, менше кричав як псих і музика була помелодійніша, то враховуючи непогані тексти (принамні з тих, що я дивився) і дійсно була б вельми непогана группа. А так... Просто оригінальна і не більш того.[/ІМНО]

Baltis
10.12.2005, 18:21
Лінкін парк - альтернатива,
Корн - хардкор,
сліпкнот - хардкор.

нуметал - той самий метал тільки легкий. ну там деякі пісні рамштайн,
взагалі то вони індастрыал)))

Gray
10.12.2005, 21:38
Ггггг. Рамштайн ню-метал? Ніколи не був. Гггг. Індастріал? Індастріал - то Nine Inch Nails. А Рамштайн лише по музиці віддалено його нагадує, а по текстам... Вони себе називають Dance-metal і, йолки-палки, їм це підходить... :)

З.І. Інформація з наразі, ІМХО, найбільш авторитетного джерела в інеті:
http://en.wikipedia.org/wiki/Slipknot_(band)
http://en.wikipedia.org/wiki/Korn
http://en.wikipedia.org/wiki/Linkin_Park
http://en.wikipedia.org/wiki/System_of_a_down

Щодо останніх, то самі музиканти вважають, що вони не грають ню-метал. Можливо й так. Але... Курт Кобейн не вважав, що Нірвана грає гранж. Я не чув жодного разу, щоб Туомас Холопаєн сказав, що Найтвіш грає пауер. Але зі сторони, як то кажуть, видніше ;) Можна якісь відходи від канонів жанру назвати новим стилем, а можно просто вважати розширенням цього стилю. Кожний обирає свою думку сам. Врешті-решт, я свою думку нікоми не нав'язую, що було підкреслено виділенням ІМХО і сперечатись стосовно власного світогляду не має ніякого сенсу.

Baltis
11.12.2005, 12:43
згоден,
ну як кажуть, скільки людей стільки думок))
та денс метал, то із серії лав метал))

isabell
12.02.2006, 19:12
Раніше терпіти не могла цей гурт. А нещодавно мені сподобалось "Question!" і я купила останній альбом. Не чекала, але мені дуже сподобалось (за винятком декількох пісень). Згодна зі Стронґовським щодо глибини, багатошаровості і вдумливості їхніх текстів. Найбільше, мабуть, подобається "Dreaming", "Hypnotize", "Lonely day" і "Soldier Side".

Baltis
25.02.2006, 16:15
Как говорят скинхеды, да вообщем как большенство субкультур которым плевать на цивил:
"Зачем обьяснять им чтото, когда они не хотят верить в это!" (перевод с англ, дословный короче говря, немнго не так, ну смысл улавливается)

СССтаніслав
02.05.2006, 15:44
останнім часом доводиться спілкуватися з людьми, які від системи в захваті, тож прослухав все включно з mezmerize. не скажу, шо від усього прьот, але цю музику я можу інколи слухати. ню-метал, ше всіляка хрєнотєнь - зовсім не те. чуваки компонують все, шо тільки можна. і це у них виходить досить добре. бодай з поправкою на час, в якому їм довелося грати. тож вип"ємо за вірменську діаспору в Лос-Анджелесі

Neofita
19.10.2007, 16:09
Десь пів року назад одна добра душа вирішила підсадити мене на важкий рок. Перше моє знайомство почалося саме з Сістем. Не скажу, що в захваті, але кілька пісень насправді сподобались.Наприклад Spiders,Lonely day і таке інше

Wendetka
19.10.2007, 20:13
в мене той СістемофЗЕдаун асоціюється з якимись підлітками-покемонами, які тільки й Корн, Сліпнот й цю групу чули.
Щодо мене - переросла, зараз інше подобається, але Lonely Day пре як і раніше))

Nice Gothic Girl
20.10.2007, 10:54
в мене той СістемофЗЕдаун асоціюється з якимись підлітками-покемонами, які тільки й Корн, Сліпнот й цю групу чули.
Щодо мене - переросла, зараз інше подобається, але Lonely Day пре як і раніше))

кльовий з мене підліток-покемон...:thank_you
я ще не переріс,інколи можу послухати....