Показати повну версію : НАША КРИТИКА!
Mercenary
12.10.2005, 13:12
Пан Tim-Lit справедливо стверджує, що від української критики не дочекатися рецензій.
Пропоную робити це самим тут і вже.
Це ж треба того тимура для початку почитати, так що вряд.
Взагалі, проблема в тому, що на усіх літературних сайтах, подібних цьому, авторів вдесятеро (це я ще оптиміст) більше, ніж читачів. Читачі здебільшого шукають вже відоме їм ім'я на електронних бібліотеках. Щодо критиків мабуть ще гірше.
Якби Діоген блукав зі своєю лямпою сьогодні, він волав би не "шукаю людину", а "шукаю читача".
Прочитати щось - то найбільша послуга, яку можна надати авторові. Якщо ще й рецензії писати, то тільки схвальні, і тільки тим авторам, що справді сподобались. Бо жаба - давить. Шкода часу.
Mercenary
13.10.2005, 13:53
Бо жаба - давить. Шкода часу.
Перепрошую, шановний , нащо ж Ви його марнуєте дописами у нецікавих Вам темах? І місце займаєте тими дописами?
Ну, чому ж нецікавих? Мене цікавлять літературні сайти. Але я ніколи не примушу себе читати щось через силу, лише, щоб написати негативну рецензію. Я думаю - я не унікальний в цьому сенсі. Тому на негативні рецензії вам чекати доведеться довго.
Мені дуже цікаво, як розвиватиметься укр.літ.мережа, бо я мав змогу спостерігати за тим, як розвивався аналогічний російський сегмент, і що з того вийшло. Більш того, я вважаю інтернет непоганим інструментом, але зовсім не в плані розповсюдження творів авторів для читача. Літ. мережа може бути вельми корисною перш за все для видавця та для "емуляції" роботи редакції.
Оскільки я розумію, що зараз розмовляю з одним з видавців, то хотілося б спитати, чи відомий вам нік МАССА або прізвище Житинський?
Mercenary
13.10.2005, 16:29
Оскільки я розумію, що зараз розмовляю з одним з видавців, то хотілося б спитати, чи відомий вам нік МАССА або прізвище Житинський?
Хвалити Господа, Ви помиляєтесь! :) "Благодарю тебя, Создатель,
Что я в житейской кутерьме
Не депутуат и не издатель..."[/I] :D
Видавці на тому світі жорстоко караються: вчать напам"ять і декламують з ранку до ночі усі видатні твори, які до них приносили, а вони їх не надрукували! :D
У павутинні я недавно, і ці імена мені нічого не говорять.
Ну то вибачте. Можу видалити свій пост, якщо хочете.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008