Показати повну версію : 2Pac
До того, як я послухав Шакура, я думав що реп - це повний мінус.
Ні. І ще раз ні. Це залежить від виконавця.
Тепер я розумію чому його вбили...
ЗІ. Не порівнюйте його з Емінемом...
ВСІХ!!! сучасних тіпа реперів можна порівнювати лише між собою, та вони лишаються в тіні Тупака. Бо він став легендою, яку до сих пір не забули, та й не скоро забудуть. (хочна жаль, ця память стимулюється не тільки його творчістю :-)).
Чувак, Тупака ніхто ніколи не забуде, бо ВІН-легенда, ВІН назавжди залишатиметься у наших серцях. Бо з НЬОГО і Біггі Смолза почалася війна між Westcoast і Eastcoast, а ця війна ніколди ніколи не закінчиться!
2Pac is a still alive!!!
Бен адар
23.12.2006, 01:37
думав шо тупак шо шняга...але ні почав слухати після снупа.
БЕн чи не часом ти почав слухати Tupac -а , після того як я тоді сказав що він ЗЕ БЕСТ !!! ;)
Тупак це легенда яка ніколи не зникне, ніколи не пропаде...
TUPAC SHAKUR AMARU ТИ завжди зі мною, ти завжди в моєму серці ...
RIP !!!
не знаю, як на рівні ідеї, а на рівні музики 2РАС небільше-неменше один з кращих проектів хіп-хоп напрямку, хоча із ветеранів жанра мені більше подобалися Beastie Boys
Beastie Boys - це одні із тих хто започатковував і творив історію Хіп-хопу, їм великий респект за це.. Але Beastie Boys - не одні з перший і не одні з найкращих ( це не моя думка, а думка багатьох фанів хіп-хопу) , звичайно в кожного всій смак судити про ту чи іншу групу просто буде не правильно... От візьмість групу = дуже стареньку - ERIC B AND RAKIM або ROB BASE AND DJ E-Z ROCK , - мені подобається, але от старенькі скретчі, легкі баси і високий голос - невже це може сподобатися??? ... комусь так комусь ні - але це як не як ІСТОРІЯ хіп-хопу.... Зараз йдеться мова про ТУпака - так чому його вважають найкращим і найсильніщим і найвпливовішим??? Томущо ця людина збирала такі великі масси народу, які немогли зібрати практично ні одні репери світу... Це був Ганста №1 , разом з Бігом тримали все західне побережжя америки, хоча Пак був родом як він сказав з Східного берега, чому відбулася війна? тому що ТУпак хотів повернутися на "батьківщину" в Ньюйорк, а там вирішили що його місце на західному березі.. тому і триває війна між East Coast $ West Coast . ( це все я прочитав з інтерв"ю Тупака, це не мої слова).
І 2РАС це не проект, як виразився Kwaidan, -а це його імя !!!
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008