КПК

Показати повну версію : Нотатники: правила розділу

acid drinker
01.03.2008, 23:19
нотатники - це своєрідні щоденники в рамках літфоруму. спілкуйтеся на здоров'я =)
і деякі нюанси, які варто пам'ятати...

1. нотатники можуть створювати користувачі, кількість дописів яких - понад 150. в особливих випадках адміністрація може надавати дозвіл на створення нотатника користувачам з меншою кількістю дописів. з іншого боку, адміністрація може відмовити користувачеві у створенні нотатника або зачинити його у зв'язку з порушенням правил.
cтворення нотатників премодероване.
2. назва нотатника має такий вигляд: "ім'я користувача - власне назва" (для зручнішого користування)
3. кількість нотатників одного користувача бажано обмежувати одним. якщо ви вважаєте, що потребуєте двох різнопланових нотатників (наприклад, один для лірики, інший - для побутового), адміністрація не заперечуватиме, проте слід стежити, аби вони справді були різноплановими. інакше ' можливість об'єднання їх в один силами адміністрації.
4. повідомлення користувача в його нотатнику не модеруватимуться. це ваш дім, і там ви можете робити все, що вам подобається. але водночас не забувайте, що нотатник - це ще й частина літфоруму.
5. повідомлення користувачів у чужих нотатниках теж, в принципі, не модеруватимуться, але майте на увазі - ви прийшли до когось в гості, і в разі вашої неадекватної поведінки цей хтось може попросити допомоги в адміністрації. надто грубу поведінку в чужих нотатниках буде покарано попередженням у профілі; вже після двох таких попереджень адміністрація може задуматися, чи не варто вам влаштувати невеликий відпочинок від форуму.

сподіваюся, умови не надто тоталітарні =)
якщо маєте якісь запитання чи побажання - будь ласка, відписуйтеся, будемо думати разом. приємного спілкування.

Soul
02.03.2008, 13:20
Супер! Ви це зробили!!! ото тепер зберуся з думками, пошукаю їх, вредних- розповзлися хто куди, i створю свiй нотатник.
все- таки "чуяло моё сердце", що цей форум саме той, що моїй дивнiй душi потрiбен

4esterfielter
03.03.2008, 18:35
от я створив нотатника. я його побачу коли-небудь? чи в мене виникла помилка при публікації? мені повторити чи ви мене запустите до завтра?

acid drinker
03.03.2008, 18:46
запустимо. зараз клацнемо на кнопочку - і всьо буде в ажурє :)

4esterfielter
03.03.2008, 18:57
лампочка в абажурє;) отак-о, дякс, тобто сенкс)))

LanceloT
04.03.2008, 19:57
Ідея прикольна! З генератором цієї ідеї можна познайомитись?

acid drinker
05.03.2008, 00:35
генераторів ідеї ви давно знаєте =)
адміністрація форуму власними персонами...

LanceloT
05.03.2008, 17:26
генераторів ідеї ви давно знаєте =)
адміністрація форуму власними персонами...

Це "той" про кого я думаю?

acid drinker
06.03.2008, 00:26
а основної адміністрації всього чотири персони, про кого тут думати? ))

Anatoliy
07.03.2008, 20:42
я створило нотатник. а коли його... цеє.... типу, завірять, чи як воно називається? а то я його створив, а він - не з'явився.. ех. чекатиму.

Soul
07.03.2008, 23:36
ну чому, Толiк, казати про себе в середньому родi?!
я теж оце створила, i думаю: навiщо?:) i так завжди, усе p.s.
вона з'явиться, як я розумiю, трохи пiзнiше)) тож я не скаржусь.

Anatoliy
08.03.2008, 02:10
ну чому, Толiк, казати про себе в середньому родi?!

копець, шо за дискримінація?.. а чим середній рід поганий? :)

Soul
08.03.2008, 11:58
копець, шо за дискримінація?.. а чим середній рід поганий? :)
ти менi настрiй пiдняв)) я навiть передумала вбивати свою капризну сестричку.. хай живе! все- таки дiти- квiти, стверджують знавцi...

acid drinker
08.03.2008, 13:17
флудити пішли в нотатники =)

Темна магія
24.03.2008, 18:39
створила свій нотатник, але його не бачу...може мені не вистачає 150 дописів?

4esterfielter
24.03.2008, 19:36
створила свій нотатник, але його не бачу...може мені не вистачає 150 дописів?

ну ясно, у Вас їх всього п"ять))

acid drinker
24.03.2008, 22:39
сподіваюся, правил змінювати не доведеться.
особливий випадок не настав.

Темна магія
25.03.2008, 17:24
Всім дякую за увагу...Будемо набирати дописи!)))