Показати повну версію : RockerШа: ...життєпис...
RockerША
02.03.2008, 14:38
весна-весна... якось почалась вона невдало - з дощу, з похмурого сірого неба. а хочеться сонця, світла і тепла хоча б у погоді.
я розмірковую над тим, що мені робити. я маю або пробачити зраду своїй коханій людині, або жити далі.
ще два дні назад я була певна, що не зможу вибачити. ні, я не впадаю за красивими словами типу "пробач, це моя найбільша помилка у житті...".
я просто зважую все те, що відчуває моє серце. я подивилася вчора йому в очі, і зрозуміла, що в них справжня туга за тим, що було раніше. що не потрібно ніяких слів.
мені скажуть, що я дурна, якщо пробачу.
я сама собі так кажу.
але я нічого не можу з собою вдіяти.
acid drinker
02.03.2008, 15:11
ми всі дурні... тому шо чудово знаємо, як треба зробити - і робимо навпаки.
але ж весна...
RockerША
02.03.2008, 18:36
весна з мого вікна...
http://img502.imageshack.us/img502/597/1002ra3.jpg
RockerША
02.03.2008, 20:01
http://img257.imageshack.us/img257/2280/lovexd2.jpg
смішно...
Anatoliy
02.03.2008, 20:02
може, коли ти дивилася йому в очі, то не те побачила, що там було?.... а побачила те, що сама собі вигадала?... сумніваюся, що "свята" людина, яка когось "кохає" може зрадити... хоча... кожному своє.
RockerША
02.03.2008, 20:12
я ж не кажу, що він святий. ні. грішний. а очі. вони не вміють брехати.
їх можна сховати, як він робив, їх можна просто закрити.
а можна дивитися в них, коли вони не бігають туди-сюди. коли ти певен, що ти дивишся у саму душу людини.
Anatoliy
02.03.2008, 22:38
до речі, ще один важливий момент: зазвичай люди знову роблять те, за що їх не було покарано, і що їм легко зійшло з рук. така в людей природа.
RockerША
02.03.2008, 22:45
ох, Anatoliy,ну на кажіть мені такого. усі люди різні-різні. і мені так кайфово зараз. мені добре, що він поряд зі мною. добре, що ми разом. а інше... принаймні, якщо щось подібне станеться, я буду до цього готова))
Anatoliy
03.03.2008, 00:19
ох, Anatoliy,ну на кажіть мені такого. усі люди різні-різні. і мені так кайфово зараз. мені добре, що він поряд зі мною. добре, що ми разом. а інше... принаймні, якщо щось подібне станеться, я буду до цього готова))
??????????? останнє речення мене майже шокувало.....
А чого... Я от розумію. Кохання, блін...
RockerША
03.03.2008, 16:39
Prophet такі да, кохання..
4esterfielter
03.03.2008, 18:29
від кохання бувають:
а) рани душевні;
б) хвороби тілесні;
в) діти;
г) щастя.
оберіть власний варіант;)
RockerША
03.03.2008, 18:50
обираю а) та г)
4esterfielter
03.03.2008, 18:54
а як же варіант (в)?!. я без цього варіанту з цього світу йти не збираюсь ;) всі варіанти крім цього вже перепробував... не все приємно, але на вус мотаєш, слава богу...
Anatoliy
03.03.2008, 19:16
в мене поки було лише а), яке було відразу після г)
кохання, блін...
г) хотiлося б, а в)... пiзнiше, пiзнiше
RockerША
03.03.2008, 20:25
4esterfielter, так я ж мала на увазі те, що зараз)) а дітки будуть, рано ще))
RockerША
03.03.2008, 20:36
завтра мене будуть знімати. на камєру. в школу приїздить телебачення, будуть питати про нашу думку щодо незалежного оцінювання. і доведеться казати тільки про плюси.
вже приготувала собі спіч по темі, але думаю мене уріжуть у часі)))
сьогодні наче все добре було, тільки на погоду дуже болить голова...
ще й додалися проблеми якісь із серцем - щовечора стискає... сподіваюся, що це лише через те, що я росту.
буду мадєльного зросту)) хоча і так ніби не маленька...
Андрон Кобила
03.03.2008, 23:31
пост№3
впізнаю рідний район))
RockerША
03.03.2008, 23:33
Андрон, не поняв... ти ж наче в Солом'янському живеш? а це - Шевченківський))
acid drinker
04.03.2008, 00:00
фє, тільки про плюси?
а де демократія???
Anatoliy
04.03.2008, 00:48
а що десь була демократія? хм...
Загублена дитина
04.03.2008, 06:16
З приводу демократії: я пишу статтю про міжніродний економічний симпозіум, проведений на базі мого ліцею та економфаку універу Шевченка. Як ви думаєте, хіба я можу розповісти про жесть на репетиції чи про накладки на закритті, чи про нестанцьований моєю найкращою подругою вальс, чи про пошлості, яні гнала зі сцени Ніна Матвієнко, чи про то, шо Петру Петровичу Кононенку не можна заткнути рота і всі сплять під час його виступів, чи про то, шо Базилевич взагалі без папірця не може двох слів зв"язати, а гостям найбільше сподобалися рибки у вестибюлі ліцею? Чи можу я все це написати? Звичайно. Але тоді статтю ніхто не буде віддавати в газету. А мені для вступу треба публікації. Збірник "Печерськом славиться столиця" не рахується.
З приводу кохання: так, воно таке. Раджу всім добре подумати з приводу варіанту в), бо навіщо плодити по світі нещастя? А хіба ви всі можете бути впевненими, що душа вашої дитини залежатиме лише від вас? Ви будете виховувати її, любити, розуміти і підтримувати, але якщо прийде якийсь покидьок і образить її, ви нічого не зможете змінити.
Якщо тобі насправді зараз добре, то хай буде як є. За тебе можна тільки порадіти.
Я на такій фігні надто боляче обпіклася. Вже два рази. ну його на....
RockerША
04.03.2008, 08:33
Загублена дитина, дякую за думку з приводу моєї ситуації. а куди ти збираєшся поступати?
Загублена дитина
04.03.2008, 14:37
на журналістику в могилянку
Андрон Кобила
04.03.2008, 17:54
Андрон, не поняв... ти ж наче в Солом'янському живеш? а це - Шевченківський))
сорі, обізнався)
2 у могилянці журналістика є лише на маґістеріумі
RockerША
06.03.2008, 08:36
І знову кава. ранок. дні проминають, наче уві сні. все кудись біжить, весь час щось змінюється.
щойно визирнула у вікно - на землі кришталем лежить град...
вчора мені подарували квіти. гарні такі, білі нарциси. і пахнуть вони так по-весняному, і були вони такими доречними й водночас несподіваними...
а позавчора на вулиці мене клеїв якийсь дядечко років 28.))
діалог виглядав так:
- Ой, дівчино, яка ви красива.
- Дякую.
- Куди йдете?
- До дому.
- Ви така красива...
- Дякую-дякую.
- А звідки йдете?
- Зі школи.
чоловік разів зо три змінився в обличчі.
- Ой, в мене можуть бути проблеми.
- Можуть.
- Ну то до побачення, удачі в навчанні!
- До побачення!))всі мої реплки вимовлялися з усмішкою.
мені цікаво, на скільки років я виглядаю)))
acid drinker
06.03.2008, 11:18
чоловік разів зо три змінився в обличчі.
"я ніколи не думав, шо робота мозку може так яскраво відбиватися на обличчі..." (с)
:)
Андрон Кобила
06.03.2008, 16:27
мені цікаво, на скільки років я виглядаю)))
на повні 18 )
З приводу демократії: я пишу статтю про міжніродний економічний симпозіум, проведений на базі мого ліцею та економфаку універу Шевченка.
То ти в УГЛі вчишся, так? Знаеш, ця тема вже реально заїжджена, але, блін, не знаю, на якому ти зараз курсі; але ти мала б давно зрозуміти, до якого чудового місця потрапила.
Питання: а навіщо тобі публікації, якщо хочеш вступати до Могилянки (в, якій, як сказав вже Андрон, журналістика тільки у магістеріумі)? Публікації треба, якщо збираешся у радімий КНУ імені Шевченка.
І про кохання)). Люди, не хочу нікого ображати, але у вашому-то віці говорити про "розбиту душу і серце" -це якось, ну... Озирніться, життя- не така вже і фігова штука (іноді). Підлітковий максималізм -річ плинна, то пройде. Як казала одна розумна людина: перевернеться і на вашій вулиці візок з пряниками))
Anatoliy
06.03.2008, 17:57
І про кохання)). Люди, не хочу нікого ображати, але у вашому-то віці говорити про "розбиту душу і серце" -це якось, ну... Озирніться, життя- не така вже і фігова штука (іноді). Підлітковий максималізм -річ плинна, то пройде. Як казала одна розумна людина: перевернеться і на вашій вулиці візок з пряниками))
та ні. раніше я теж так думав. але не те вже суспільство і люди не ті. про мораль взагалі мовчу. вік для розбитого серця вже цілком нормальний. просто коли вже постаршають, то будуть говорити про психічні травми на все життя.
Ні, ну звичайно, це залежить від характеру людини. Хтось більш прагматичний по життю, хтось менше. Просто я часто помічала, що деякі люди цього віку культивують у собі душевні травми, що здебільшого є вигаданими або перебільшеними (конкретний випадок RockerШі, зрозуміло, що на увазі не маю. )
Anatoliy
07.03.2008, 01:14
Ні, ну звичайно, це залежить від характеру людини. Хтось більш прагматичний по життю, хтось менше. Просто я часто помічала, що деякі люди цього віку культивують у собі душевні травми, що здебільшого є вигаданими або перебільшеними (конкретний випадок RockerШі, зрозуміло, що на увазі не маю. )
а хто визначає що таке перебільшеність та вигаданість?
то визначає сама ж людина, якої то стосується. вона перебільшує та довигадує все спираючись на свій досвід та світогляд. і на принципи.
якщо ви бачите, що хтось собі щось більше довигадува, ніж вам здається, то це означає лише те, що у вас сприйняття таких речей зовсім інше (або не таке серйозне). тут ділити речі на об'єктивні та суб'єктивні в принципі не можна, бо все одно в кожного буде своя істина.
Це цілком зрозуміло. Кожен живе за своїми правилами і сам визначає для себе, що для нього важливо, а що ні. Я давала лише власне суб"єктивне бачення, яке нікого до нічого не змушує і не затавровує.
RockerША
11.03.2008, 21:07
Ваша РокерША повернулася після кількох днів без інтернету.
сьогодні писала пробне тестування з української мови та літератури. з одного боку все не так погано, а з іншого все не так добре...
в четвер писатиму пробне з історії України.
настрій мрійливий якийсь, розслаблений. чомусь так хороше-хороше. і всіх люблю.
а ще...
а ще в мене проблеми з лівим оком - воно періодично тріпається четвертий день поспіль. неприємно відчувати, що якась частина твого тіла ворушиться сама по собі.
Anatoliy
11.03.2008, 22:17
тіпається через нерви :) так що не все так хорошо-хороше та спокійно :) в мене теж таке буває (коли все дуже паскудно). от зараз мені болить одне місце від уколу :) (дибазол + папаверін) а зранку все було так добре. от що значить сходити в університет...
RockerША
12.03.2008, 08:32
хм... нерви, кажеш? підходить-підходить...
ранок починається з кави, хоча, виявляється, на пустий шлунок її пити не можна - вона вимиває весь кальцій з організма. а й пофіг. головне, що кава гаряча, що я відчуваю тепло, яке розливається від неї, а роті лишається її гіркий присмак...
Anatoliy
12.03.2008, 21:47
може, кава якась погана? якщо так любиш каву, то тиск у тебе не може бути такий низький, щоб від нього непритомніти... просто не дуже бажано пити розчинну каву (от вона шкідлива), а нерозчинна - в самий раз.
Prophet/Acid
13.03.2008, 02:27
ми прийшло просто поцілувати Рокершу, доки вона спить =)
майже як янголи роблять.
RockerША
13.03.2008, 10:13
дякую янголу, я добре спала=)
щоправда, прокинулася з хворим горлом. хриплю, сиплю - неприємно...
тренуюся проходити тест з історії. якось мозок гальмує...
щоб тільки добре написати))
RockerША
13.03.2008, 21:51
нум-с, вийшло 36 правильних з 57. трохи більше половини. думаю, що це мало, треба більше, краще.
штудіювати підручники, дивитися Намедні і всьо буде пучком. і скоро я буду студентка. *всі плескають в долоні*
горло болить, і навіть теплий зелений чай з медом не зміг його привести до тями.
хочеться лежати і лежати.
просто лежати.
а ще хочу почитати, але якщо почну читати, то захочеться спати...
я знаю. я дурне та нелогічне створіння.
в мене все плутається в голові, думки перестрибують від одного до іншого, а потім знову по колу...
здається, я занадто багато думаю. про все на світі. про те, що в мене в особистому житті, про школу, про конкурс, на який я ніяк не розпочну робити відео, про інститут, в який я поступатиму, і про тестування, і про те, що страйкують водії маршруток, і що через них я не можу зранку зайти за Святославом перед школою, тому що зупинка тролейбуса далеко від його дому, і я по часу не встигаю...
політика...
брудна, брутальна, безвідповідальна.
щойно чихнула і в горлі це відлунало. досить боляче. не хоу хворіти. зовсім не хочу.
Anatoliy
13.03.2008, 22:09
думати постійно про все на світі.... страшенно знайома штука..... ))))))))))))))))
RockerША
14.03.2008, 16:46
най все буде добре.
щоб Він не їхав у Москву на вихідні (тинятися містом, по музеях, замість того, щоб займатися підготовкою до тестування).
щоб на вихідних на прийшла до нього додому, він зробив мені теплий чай (моє бідне, хворе горло), ми розклали книжки і поринули у вивчення орфограм, правил синтаксису та пунктуації, а потім, плідно попрацювавши, ми б дивилися якесь чудове кіно.
а наступного дня ми повторювали б творчість Шевченка, Котляревського, Франка та інших метрів... і знову був би теплий чай...
RockerША
14.03.2008, 20:18
він не поїхав))
натомість, в мене поганий настрій. якось гидко себе почуваю. окрім того, мене мучить кашель, і голос дуже сипить. шкода, шкода...
о 20:00 по тонісу мене показуватимуть у предачі спецпроект. сьогодні.
як я жартувала, це буде спецпроект "їх розшукує міліція"))
насправді, це те про що я казала - тестування. його плюси та мінуси.
от так..
Anatoliy
14.03.2008, 20:32
а в мене тоніс не показує.... шкода..
RockerША
17.03.2008, 18:52
ми не вільні, бо ми винні,
ми слабкі та злі нині.
ми не вільні, бо ми винні,
але є ще час, бо ще
ти живий.
Димна Суміш - Ти живий
RockerША
17.03.2008, 20:53
так-так... щоб вам такого цікавенького розповісти?...
знайшла умови вступу до інституту:
ІНСТИТУТ ЖУРНАЛІСТИКИ
Денна форма навчання:
• напрям підготовки: напрям підготовки: журналістика.
• напрям підготовки: видавнича справа та реда*гування.
• напрям підготовки: реклама та зв’язки з громадськістю ( у медіагалузі ).
Конкурс окремий.
Сертифікати: українська мова та література – профільна дисципліна, історія України.
Anatoliy
18.03.2008, 00:38
класно тобі, почитаєш собі гарну літературу... ех... мені б так... а то знову завтра семінар... буду читати прикладну лінгвістику (дурнувата книженція, ще й англійською, ще й з куперою друкарських помилок, і не лише друкарських...). сумно. а ще конспект писати. ех. надобраніч тобі. і гарно почитати перед сном.
пи.си. а шо то за зірочка в цій хразі "напрям підготовки: видавнича справа та реда*гування." шо то воно таке означає?
RockerША
18.03.2008, 08:46
не знаю, звідкись вискочила та зірочка))
ранок. кава. в мені ніби щось творче з*являється, якийсь сюжет, якісь герої та слова...
я давно вже нічого не писала.
я вже давно не їздила на прес-конференції, не брала інтерв*ю. шкода. я просто не маю на те часу. шкода.
можливо, я сьогодні щось собі вималюю подумки можливо, ось почну писати. мені б хотілося, щоб це йшло від душі, не примусово.
чекаю.
всім доброго ранку.
RockerША
18.03.2008, 21:53
блін, мені кайфово)))
я знайшла в комп*ютері папку, яку я колись заховала і довго-довго не могла знайти.
і знайшла))))
і всьо кльово)))
Anatoliy
18.03.2008, 22:01
а в папці шо? :) шось погане? :)
RockerША
18.03.2008, 22:03
нє, спогади в папці. ціла купа спогадів)))
ах..
блін, я просто кайфую))
Desert_Eagle
19.03.2008, 17:21
Романтичний у вас, Рокершо, життєпис...
Загублена дитина
19.03.2008, 17:31
це класно, коли людина має життя, за яким можна написати такий життєпис))
RockerША
19.03.2008, 17:38
дякі-дякую вам, шановні))
дійсно, все сповненне романтикою. кожен спогад, кожна хвилина життя. про що б я не думала думки все одно повертають до теми кохання.
і це справді класно.
і я навіть не вірю, що кілька років назад я не вірила в те, що кохання коли-небудь обійме мене своїми теплими руками, що я дихатиму його квітковим запахом. ні, я не вірила.
і дарма.
кожного з нас чекає велике щире кохання. і неважливо, чи тобі 15, чи 26, а чи 50 - кохати ніколи не пізно ніколи не рано.
кохайте. щиро-щиро)))
Загублена дитина
19.03.2008, 17:46
то просто весна надворі))) навіть у моїх равликів в акваріумі думки постійно повертають до теми кохання)))
RockerША
19.03.2008, 18:03
та ні, в мене то не тільки від пори року. я весь час про це думаю. так приємно... і одразу всі негаразди відходять на другий/четвертий/сотий план.
RockerША
19.03.2008, 23:06
ваша маленька жалюгідна рокерША плаче, бруднить свої руки чорними патьоками сліз. чорні, тому що очі були пофарбовані чорним олівцем. чорні, тому що на душі чорно.
я почуваюся просто жахливо.
мені так гірко.
усе просто розбивається.
все ламається.
рокерША плаче. я хочу, аби на вулиці йшов дощ. він заховав би мої сльози.
знаєш, мене сльози звільняють від тягарів думок- це очищення! тож навіть заздрю... після них полегшає! точно! от у Пастернака "слагаются стихи навзрыд". мені б так! це тільки легке засмучення( навіть, коли здається, що назавжди)))
Рокершо, а ти прийдеш на форумівку, правда ж?
втішати не знаю як і не вмію... просто віртуально обіймаю.
Загублена дитина
20.03.2008, 15:44
приєднуюся до Профіт.
/тим часом думаю, що скоріше приєдналася б до рокерШИ... плачу/
RockerША
20.03.2008, 16:37
Профет, я ще подумаю з приводу форумівки - можливо зможу, можливо ні. це буде залежати від купи обставин
дякую за віртуальні обійми. зранку мені було значно краще.
і день проходить начебто непогано...
холодно на вулиці.
а я вже встигла звикнути до весняного тепла і бруньок на деревах.
а щойно йшов сніг. біло-біло було на вулиці.
RockerША
23.03.2008, 10:40
Planet Funk - Paraffin
You were vanishing like paraffin
So you had to go back under
Flight B208 had been delayed
Our plane took off in pounding rain
I looked at you and we exchanged
I love my sister's touch
a loudspeaker's up above
Oh lady suck in deep from our paper
come somehow , oh no oh no oh no
You were vanishing like paraffin
Flight B2O8 had been delayed
Our plane took off in pounding rain
I looked at you and we exchanged
we exchanged ...
I love my sister's touch
a loudspeaker's up above
Oh lady suck in deep from our paper
come somehow , oh no oh no
look how far is there our plane
it's still through rain and window panes
and you oh ohoooooo....
look how far is there our plane
it's still through rain and window panes
and you oh ohoooooo....
RockerША
23.03.2008, 23:17
щойно скінчила написання статей у шкільну газету. нарешті. всі. до одної. і все....
в мене страшенно болить голова. просто розривається. таке відчуття, що в голову стромили голку від насоса і закачуть повітря мені в голову і вона скоро просто вибухне...
погано, що я ні з ким не можу поділитися часточкою своєї болі, щоб мене втішили, нашепотіли приємних слів. але це так, тимчасово. скоро я дочекаюся телефонного дзвінка і все буде добре. добре.
я хочу читати. але мені потрібно лягати спати, адже завтра зранку в мене історія. а книжка така цікава і що ті хвилини? вони так швидко спливають!
усім надобраніч. приємних снів і приємних слів на вушко.
ех... слова на вушко будуть хіба що вві сні... але то тимчасово. скоро я теж дочекаюся) чогось хорошого-хорошого. ми з тобою, Рокершо, дочекаємось. бо ми варті того)
шкода, що тебе на іорумівці не було.
а "біль" - чоловічого роду...
RockerША
24.03.2008, 09:41
так, це наслідок прочитання книги російською мовою, адже там біль жіночого.
дзвінка дочекалася, але замість приємних слів - лише невдоволення.
збираюся на історію. голова не болить.
на вулиці дощ. це класно. бо саме підходить до того внутрішнього стану, який зараз в мені. ні, мені не сумно. просто якось... дощить.
RockerША
24.03.2008, 19:19
OMG...
чому люди такі?
егоїстичні, впевнені в своїй правоті. що аж занадто.
чому людина, замість того щоб бути на заняттях з малюнку, їде на СТО ремонтувати братову машину?
чому люди не вміють розставляти пріорітети?
нажаль, іноді я також буваю такою. замість того щоб корпіти за книжками для навчання, я розважаю себе художньою літературою.
я маленька зла істота.
навіть не знаю чому я зла.
можливо, тому що жахливо болить голова. другий день поспіль.
і ще...
мені чогось не вистачає....
RockerША
24.03.2008, 20:59
я ненавиджу коли про мене забувають. коли дозволяють собі нехтувати моїми почуттями.
я не іграшка.
я хочу розуміння, а натомість я не отримую нічого. анічогісінько.
я плачу. шкода. хочеться лягти на ліжко та довго-довго плакати в подушку.
але не можна.
ні.
в мене немає подруги, якій би я змогла подзвонити та забути про все те, що мене так сполохало. в мене є тільки Він. але що робити, коли саме Він завдає мені болю? з ким радитись, кому казати про свій біль?
якби я вміла писати, я б написала гарного вірша. якби вміла малювати, я би намалювала щось більш-менш схоже на мою душу.
я могла б зіграти на фортепіано і втопити свій біль у музиці. але я не можу грати - чомусь соромлюся батьків.
я знаю, що скоро минеться. я не нервую - ні, мені просто дуже болить на душі, а це ще гірше аніж нервувати.
хтось, хто слідкує за ходом моїх думок, які я тут викладаю, подумає, що я звичайний депресивний підліток, який потрапив у полон власного максималізму, і тепер через це страждає.
можливо, цей хтось буде правий. я лише підліток, і, можливо, занадто емоційно все сприймаю.
але в першу чергу я людина, яка не може лишатися байдужою до того, що відбувається довкола неї.
чекайте нових депресивно-філософських дописів.
Anatoliy
24.03.2008, 21:00
може, приємних емоцій не вистачає? - для контрасту :)
бути злою (злим) - страшеннно монотонно. і взагалі - то невдячна штука :)
Невдячна, але яка ж зручна)) ЇЇ вистачає на такий довгий час (Ну, у кого як), і вона допомагає концентруватися на певних "завданнях". Головне, щоб тільки ніхто безневинний не став жертвою)))
А то різне буває)
в мене немає подруги
а ну пригадаю... в твоєму віці, здається, я теж не мала подруги, хоча- були по листуванню- як тут у тебе ми))
я могла б зіграти на фортепіано і втопити свій біль у музиці. але я не можу грати - чомусь соромлюся батьків.
а гра таки поможе! чого тут соромитися?- не розумію)) пограй. або поспівай на всю горлянку( але це точно батьків має не бути вдома:)), або потанцюй... але таки жива розмова- краще, згодна
Anatoliy
24.03.2008, 22:51
а чим нежива розмова погана? от по асі можна поговорити :)
RockerША
24.03.2008, 22:55
дякую за підтримку.
чого соромлюся батьків?
ну, одразу таке відчуття, що я на екзаменаційному концерті, і всі вуха напрямлені в бік звуків, які я витягую з інструменту...
я, навіть по закінченню музичної школи, так і не навчилася грати на публіку (в буквальному сенсі цього виразу).
а ну пригадаю... в твоєму віці, здається, я теж не мала подруги, хоча- були по листуванню- як тут у тебе ми))
Це, звичайно, класно, коли є подруги у класичному розумінні цього слова. Але, знаеш, справді, мало в кого вони є. У мене особисто (з твого дозволу трохи пофлуджу) все якось "періодично". Тобто з"являється певна людина, яку ти вжажаеш другом, а потім розумієш, що то все з часом перетворюється на звичку спілкуватися, не більше. І це ще нормальний варіант. Так що не сумуй. Щоб розвіяти поганий настрій взагалі не обов"язково мати дуже близьку тобі людину. Допоможи собі сам))))
Так патетично вийшло))))
а чим нежива розмова погана? от по асі можна поговорити :)
так, але, АЛЕ! я от сижу сама тут, і хоч можна по асі( що ми з тобою і робимо)), але хочеться чути голос- краще взагалі БАЧИТИ співрозмовника... ех, з ким тут так поговорити?! усі зайняті роботою, та й не маю я тут друзів... але стоп. гріх мені скаржитись- так що все ок.
RockerША
27.03.2008, 21:03
йду завтра в ІЖ на день відкритих дверей.
сууууумно....
сьогодні слухала пісню с.к.а.й. - бест друг. кілька русизмів, які ріжуть вухо:
помічав останнім часом
перемін сталось багато
і великих, і малих, і так.
рідних лиць бувало досить
вірних тем лунало вдосталь...
ех... коротше, хто чим займається, а я шукаю помилки в інших...
тому що в тебе має бути тільки best друг(c)
розкажіть мені щось цікаве... таке, чого б я ще не чула.
хочу писати. щось відверте і гостре. хочу малювати, маю ідеї, але боюсь занести руку з олівцем над папером - тому що виходить зовсім не так, як я хочу. наче й красиво, художньо правильно, але не так, як я відчувала цей малюнок...
завтра, якщо матиму можливість, відсканю кілька своїх малюнків і кину сюди.
все буде добре, правда?
щось я надто меланхолічна знову...
можливо, до мене завітає здоровий глузд разом із музою, і я щось-таки зроблю хорошого...
РокерШо, усе буде ок! а малюнки виклади- подивимось! я от малюю погано- змальовую ще куди не йшло, але й то кепсько.
знаю, що далеко не завжди виходить передати те, що на душі- на папері. я в такому випадку просто записую усе, що думаю- легше стає!
а щодо помилок- на жаль вони є, тому краще читати хороші книжки. і слухати якісну музику, де співаки собі такого не дозволяють))
Anatoliy
27.03.2008, 22:26
точно, рокершо, слухай музику (взагалі пісні) на мові, яку не розумієш :) точно помилок не знайдеш. та й те, що ти знайшла, то не зовсім помилки, там можна добряче посперечатися (є ж таке слово в українській мові, як "міняти" та "лице"), але не в тому суть :) якщо хочеш почути щось цікаве, то глянь в мій нотатник (там загублена дитина цікавий допис залишила), хоча найцікавіше (те, що писав я) ти чула, як то кажуть, "із перших ...." ну... чогось там... забув, як там кажуть :) але я точно знаю, що "всьо буде чотка", як співали брати гадюкіни (тут помилки вже є точно) :)
RockerША
28.03.2008, 21:44
нутє-с, відвідала я ІЖ, послухала, засмутилася... на бюджет беруть тільки 70 персон, і більшість з них - ті, хто користуються пільгами.
замутки з творчим конкурсом, треба збирати свою творчу папку (доведеться в період здачі тесту бігати по всяким конференціям)...
RockerША
28.03.2008, 21:57
обіцяла малюнки.
http://img137.imageshack.us/img137/4458/dirtyharryzv6.jpg
оригінал:
http://images.contactmusic.com/images/webpages/dirtyx26x10x05xmc.jpg
RockerША
28.03.2008, 22:05
ше одна змальовка-перемальовка. обкладинка альбому.
http://img137.imageshack.us/img137/3167/gorillazso3.jpg
оригинал:
http://i80.photobucket.com/albums/j198/flytrashtrampoline7/gorillaz_demon_days.jpg
RockerША
28.03.2008, 22:08
так... далі в нас буде косячна-перекосячна рука (моя), яка намагалася показати "зайчика", а інша рука намагалася це намалювати:
http://img137.imageshack.us/img137/4917/60665083jd7.jpg
RockerША
28.03.2008, 22:10
а ше ваша рокерша хотіла скинути сюди запис того, як вона гарно грає на піанінці. але, на жаль, сервіс літфоруму такої штуки як завантаження аудіофайлів не підтримує, то ж... хоча, йолки, в мене накрився диктофон, але то так - можна і на телефон записати. от...
Anatoliy
28.03.2008, 22:55
:) ну, замальовки в тебе вийшли дуже навіть таки непогані. перші прикольні, і з обкладинки альбому теж так нічого, от тільки щось мені той-во... рука твоя трохи дивна.... здається, що всі пальці в тебе однакової довжини (особливо величезний мізинець :) ). а так - дуже навіть непогано :)
RockerША
28.03.2008, 23:30
дякую за критику.
ох, щось на мене знов нападає хандра. це просто неможливо. хочеться вибити всі думки, які є в голові з неї, щоб не мучити себе. бо те, про що я думаю - це просто нестерпно.
я знову боюсь, що Він мені зрадить (до речі, це не просто так...то сумна історія), а боюсь, що я ніфіга нікуди не вступлю, бо таких тупезних як я нікуди не беруть. я боюсь... я просто боюсь.
мені подих перехоплює від жаху, до того ж, я навіть не знаю, що більшість моїх страхів означає.
це так банально - боятися таких банальних речей.
я банальна.
я боюсь бути банальною.
Anatoliy
29.03.2008, 00:47
а я саме хотів когось заспокоїти і щось цікаве розповісти :) ех, шкода, що в асі тебе немає зараз... до речі, яка в дідька хандра??? це я тут найдепресняковіший шизік на форумі!!! та й годі вже говорити про банальність, бо в світі кіко мільярдів людей, а речі, про які б хто щось говорив, трапляються мінімум кілька десятків мільйонів разів за покоління, так що банальність - то не така вже й страшна штука. а взагалі, те, чого ти боїшся, то не можна взагалі характеризувати, як банальність... і якщо щось - сумна історія... тут цін не скажу. я говорив, що я думаю про такі речі десь ще на початку твого нотатника... ех.. а я хотів щось про котиху кумедне розповісти :) про махмуда розповідав? того, що постійно був із розбитим носом? але то вже в асі, а не тут :)
Загублена дитина
29.03.2008, 15:20
я все своє коротке життя боялася бути банальною. не повіриш, як тільки перестала цього боятися - стала виділятися з натовпу. бо ВСІ БОЯТЬСЯ БУТИ БАНАЛЬНИМИ!! все буде добре. смайл))
RockerША
31.03.2008, 16:46
так-с. друзяки, допомагайте. загалом не люблю я всякого просунення через друзів, але ж то не людина, а КІТ))
http://www.kp.ua/contest/cats/
отута є фотка мого кота. Семен Семеныч, Киев. білий такий))
проголосуйте, будь ласка)) бо мені хочеться щоб від цього котика, що їсть телятинку з руки, ходить у туалет не завжди туди куди потрібно, була якась користь)))
RockerША
31.03.2008, 17:44
а, і ше одне:
голосувати можна 1 раз за день. тобто, ви можете голосувати кожного дня.
http://www.kp.ua/contest/cats/profile/175/
ще раз кинула посилання, щоб нагадати вам.
а, і, звичайно, хто голосує, най відпишеться тут - буду казати спасибі!
Anatoliy
31.03.2008, 22:11
проголосував :)
RockerША
31.03.2008, 22:19
Anatoliy, дякую))
Anatoliy
01.04.2008, 01:24
немає за що :) якщо хоч, я й завтра проголосую - мені не важко :)
проголосувала)) розкажеш потiм результати!;)
Рокершо, ти ж хоч не в самий ІЖ вступатимеш?
Подумай гарно...
RockerША
04.04.2008, 22:36
Так, Профет, я вступаю в ІЖ. На факультет журналістики. Я вже встигла подумати, і я зрозуміла, що це найкраще. такий вибір.
настрій абсолютно песимістичний, не хочеться абсолютно нічого. температури не маю, але здається, що в мене жар...
шкода буде захворіти - так невчасно...
мені так сумно.
і хочеться спати.
RockerША
05.04.2008, 17:24
Дощ... якби він був трошки пізніше, то він був би доречним. але зараз він пригнічує мене.
вчора мене просто тіпало. я починаю сумніватися в тому, що я зробила правильно, коли вибачила. здається, що цього не потрібно було робити.
я не можу вірити Йому до кінця, так як раніше. я сумніваюся, я в чомусь підозрюю. тому що мені вже зрадили, а я не хочу щоб це трапилось знову. хтось порадив би забути про цю людину, і спокійно жити далі. але я так не можу.
я не можу пересилити саму себе. тому що я кохаю. так сильно, що готова жертвувати собою, страждати, але бути разом.
я плачу разом із дощем.
гримить грім, а здається, що це так нерівно б'ється моє серце.
що мені робити?!
мені важко, мені просто жахливо на душі!!!
прибийте, щоб я не мучилась.
RockerША
08.04.2008, 23:41
таке відчуття, що мене зараз просто роздере на шматки. мене колотить, тіпає, трясе - називайте це як схочете.
я її наневиджу. за те, що вона з'явилась колись на шляху. за те, що вона не зникає для мене - я завжди думаю про цю зраду і марно сподіваюся, що мені це наснилося. я ненавиджу її за те, що вона дає Йому про себе знати.
я ненавиджу себе за те, що вибачила Йому. я ненавиджу його, тому що я його кохаю.
я не можу так більше, я просто н можу.
я щодня живу з думкою, що вона десь поруч: що він телефонує їй після того, як поговорить зі мною, що він їде не на курси, а до неї.
це параноя. можливо, це щось інше.
я ненавиджу її.
чому?! чому, чому, чому?!!!
чому все складається саме так? чому я не така досконала, якою мала б бути: красива, розумна, цікава у спілкуванні? я не така. я нудна. я товста. я дурна (кажуть, що мені варто перефарбуватися на білявку).
якби мені зараз дали до рук залізну палицю, я б зігнула її, навіть не напруживши м'язи.
я так не можу більше.
можливо, все це моя фантазія, параноя, чи щось подібне. але я боюсь. я боюсь, що це трапиться знову. я боюсь. боюсь.боюсь.
здається, моя жалюгідна температура 37,0 стала набагато вищою.
нехай буде висока.
мені буде погано.
знову через це.
і він жалкуватиме. знову і знов, жалкуватиме, що колись зрадив.
я занадто слабка.
я кажу якісь дурні речі.
я занадто сильно кохаю.
я себе ненавиджу.
мене трясе.
я її ненавиджу.
нехай це все обернеться на сон.
нехай.
ненавиджу.
ненавиджу.
ненавиджу!!!!!!!!!!!!
так, ти кажеш якісь дурні речі.
хоча, зрештою, у таких ситуаціях інакше заскладно.
тримайся. минеться.
RockerША
13.04.2008, 23:14
ох-ох..
мені не варто було б скаржитися: зараз всі через це проходять.
але це мене просто вбиває. ці повторення, ці тести, тести, тести...
омг...
і, здається, що чим більше я повторюю, тим тупішою я стаю. чи може все так і було?...
я мрію зараз про те, що здати усі тести, всі екзамени, все-все, дочекатися у серпні результатів і спокійно відпочити пару тижнів. а потім знову за роботу, в нове життя...
мені знову страшно. ну як завжди: боюся, що погано напишу, що не поступлю і все таке. хоча, кажуть, я вумнічка і все буде ок....
хотілося б, щоб це було саме так.
а зараз я вас полишаю, бо мозок після невтомної праці хоче відпочинку.
усім надобраніч.
RockerША
14.04.2008, 19:03
які країни входять у ГУАМ? - Грузія, Азербайджан, Україна, Молдова.
які країни інтегровані в НАФТА? - США, Канада, Мексика.
розташуйте в хронологічній послідовності перших секретарів ЦК КПУ:
1. Підгорний
2. Шелест
3. Щербицький
4. Івашко
розташуйте в хронологічній послідовності будівництво:
1. Десятинна церква
2. Софійський собор
3. Києво-Печерська лавра
4. Михайлівський Золотоверхий собор
.................................................. ..................
все тільки починається.
наступна серія найцікавіших питань у наступному пості десь за годину - півтори.
не перемикайте.
Anatoliy
14.04.2008, 20:04
мабуть, я тупіший, ніж я то собі думав.... жах...
RockerША
14.04.2008, 20:15
з кожною хвилиною я впевнююсь, що знаю занадто мало.
Anatoliy
14.04.2008, 20:54
але поки більше за мене :) так що по-злому радій :)
Загублена дитина
15.04.2008, 06:28
були у мене друзі з одинадцятих класів різних шкіл... тепер - нема в мене друзів. друзі вчаться....
співчуваю.
RockerША
15.04.2008, 16:52
ну то я починаю. історія України.
а потім Пантелеймон Куліш та його "Чорна рада"...
най щастить мені...
RockerША
15.04.2008, 21:19
все, на що я спромоглась сьогодні ввечері:
Яновський - Вершники
Куліш - Мина Мазайло
а потім я прилягла на м'якусіньке ліжечко і задрімала.
соромно перед собою.
потрібно вивчити англійські ідіоми. the wrong side of the tracks - непрестижна частина міста.
а ще повторити матеріал про білки і запам'ятати формулу їх пептидного зв'язку.
до тесту з української мови залишився тиждень. а мені пропонують забивати голову вивченням амінокислот та того, як англійською мовою розказати маршрут по місту.
можливо, я ледащо, але я ніфіга не хочу робити зараз. просто нічого.
завтра зранку буду у надвисоких темпах повторювати хімію, але зараз я цього робити не буду.
і ще:
не пийте великий кухоль чаю з шоколадкою "мілка" перед тим як заснути - потім вас буде сильно нудити.
RockerША
15.04.2008, 21:38
а ви знаєте, що РокерША - то насправді не РокерША?
насправді це жирна-жирна корова.
з сьогоднішнього дня я не хочу їсти. нехай, блін, я буду непритомніти через якусь там хворобу свою (коли занижений тиск). пофіг.
я ніколи не стану такою, якою я б хотіла бути.
я починаю займатися якимись вправами, а потім бачу, що це аніфіга не допомагає, скільки б я не займалася, і кидаю цю справу.
все.
я не хочу більше бути такою як зараз.
якби могла - повідрізала б усе зайве. або видерла б руками.
ненавиджу себе.
я гидка.
ні слова про їжу.
все.
капєц.
хто тобі сказав? хто тобі таку хєрню сказав?
ну покажи, і я розповім тій паскуді, ким воно є насправді.
забий на тупі стереотипи! ти класна! ти дійсно красива. ну повір. серйозно. або спитай у нормальних чоловіків. у нормальних зрілих чоловіків. тощі дури їм не подобаються. перевірено)
о! я теж тут худіти зібралася)) таки сказали, що троха є))) але не голодовками!!!
RockerША
16.04.2008, 16:30
за сьогодні поки тільки чашка зеленого чаю.
може, на вечерю з'їм яблуко, якщо в ньому нема калорій.
вже два рази займалася вправами.
перепочину, пороблю тести і знову.
йшла додому, на мене завтикав якийсь мотоцикліст біля мого дому. я почула "чікса" на свою адресу. завжди ненавиділа це слово.
навмисне себе виснажуєш? дарма. тим паче, коли тести.
RockerША
16.04.2008, 18:16
Профет, я просто не можу.
я насправді не така, якою я б хотіла бути. і в мене дійсно є вади з фігурою.
я просто не можу їсти. я їм. і я уявляю собі, що це все залишається в мені, відкладається...
я не навіжена і не збираюся доводити себе до анорексичного стану. я знаю, що можна ходити у всілякі-там фітнес центри, але, нажаль, я не маю такої можливості.
виснажую. так. бо я не бачу іншого виходу.
ти подумай, звідки взялося твоє уявлення про те, якою ти маєш бути. і чи то справді твоє бажання й твої уявлення про естетику.
а дієти могли б почекати, доки ти тести здаси? бо коли мозок активно працює, їсти треба добре. а то від інтелектуального, морального та фізичного виснаження воднораз стаються всілякі дуже погані штуки. а тобі не можна нервових зривів і непритомнення під час тесту.
сорі, що тон якийсь повчальний... я того на увазі не маю. просто щиро хочеться, щоб у тебе все добре було.
RockerША
16.04.2008, 21:13
дякую.
піду з'ім-таки яблуко.
RockerША
16.04.2008, 21:37
ніколи не думала, що яблуко може бути таким смачним.
жахливо болить голова. так-так, це все через мою мульку.
і все ж таки...
я завтра планую витримати день.
а якщо завтра ввечері зовсім припече, то з'їм трішки рису з сирими овочами.
а так планую собі займатися вправками для усіляких частин тіла. і всьо буде тіп-топ.
головне - не знепритомніти, а так всьо ок.
Андрон Кобила
16.04.2008, 21:50
лише 10% чоловіків подобаються "кістляві", проте як на мене у тих мужиків не все гаразд,)
так-шо всьо пучком! в жодному разі не виснажуйся дієтами. їж! бо це смачно і ваабще,))
RockerША
16.04.2008, 21:58
дякую=)
не спокушайте їжею...
RockerША
17.04.2008, 15:42
все. я покінчила з голодуванням щойно, пообідавши.
в мене весь день був стан, близький до глибокого запаморочення.
фанарь - я буду краще їсти вміру, займатися, але не голодувати.
бо інакше тест я писатиму у лікарні.
RockerША
18.04.2008, 21:29
просто розривається голова.
най би воно згоріло, те тестування.
пишу конспект з української літератури. стислий зміст, жанри, головні герої усіх творів, що є у списку.
я навіть список викладу у наступному дописі.
завтра нас женуть у школу зранку - на суботник. це саме те, що потрібне 11-класникам перед тестуванням - посаджати дерева, порпатися у землі.
я балдію.
як же болить голова.
я хочу спати.
дуже.
дуже-дуже.
але сьогодні, я знаю, я спатиму погано.
залишилося чотири дні до тесту.
я плачу.
щоб їх всіх...
RockerША
18.04.2008, 21:31
УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА
Усна народна творчість
Загальна характеристика календарно-обрядових і соціально-побутових пісень.
Тематика, зміст, образи народних балад і дум. Історичні пісні «Зажурилась Україна», «Чи не той то хміль».
Давня українська література
“Слово про похід Ігорів”.
Іван Вишенський. «Послання до єпископів».
Григорій Сковорода. «Всякому місту – звичай і права», «Бджола та Шершень».
Література кінця XVIII — початку XX ст.
Іван Котляревський. «Енеїда», «Наталка Полтавка».
Григорій Квітка-Основ'яненко. «Маруся».
Тарас Шевченко. «Катерина», «Гайдамаки», «Сон» («У всякого своя доля»), «Кавказ», «До Основ'яненка», «І мертвим, і живим...», «Заповіт», «Мені однаково», «Ісаія. Глава 35».
Пантелеймон Куліш. «Чорна рада».
Марко Вовчок. «Інститутка».
Іван Нечуй-Левицький. «Кайдашева сім'я».
Панас Мирний. «Хіба ревуть воли, як ясла повні?».
Українська драматургія. «Театр корифеїв».
Іван Карпенко-Карий. «Хазяїн».
Іван Франко. «Гімн», «Чого являєшся мені у сні», «Декадент», «Мойсей», «Перехресні стежки».
Ольга Кобилянська. «Людина».
Леся Українка. «І все-таки до тебе думка лине», «Contra spem spero», «Бояриня», «Лісова пісня».
Михайло Коцюбинський. «Intermezzo», «Тіні забутих предків».
Василь Стефаник. «Камінний хрест».
Література XX ст.
Павло Тичина. «Арфами, арфами», «Ви знаєте, як липа шелестить».
Володимир Сосюра. «Любіть Україну», «Так ніхто не кохав», «Мазепа».
Юрій Яновський. «Вершники» (новела «Подвійне коло»).
Микола Хвильовий. «Я (Романтика)».
Микола Куліш. «Мина Мазайло».
Остап Вишня. «Мисливські усмішки».
Олександр Довженко. «Зачарована Десна», «Україна в огні».
Андрій Малишко. «Пісня про рушник».
Василь Симоненко. «Лебеді материнства», «Ти знаєш, що ти – людина?».
Ліна Костенко. «Маруся Чурай».
Іван Драч. «Балада про соняшник».
Дмитро Павличко. «Два кольори».
Василь Стус. «На колимськім морозі калина», «Сто років, як сконала Січ».
Григір Тютюнник. «Три зозулі з поклоном».
Твори українських письменників-емігрантів
Іван Багряний. «Тигролови».
Василь Барка «Жовтий князь»
Улас Самчук. «Марія».
Євген Маланюк. «Сучасники», «Шевченко».
Сучасний літературний процес
Загальний огляд, основні тенденції.
RockerША
18.04.2008, 23:45
все. моя полізло спати після напруженої роботи мозку.
мозок кипить.
мозок вигинається в голові всіма звивинами. мабуть, тому так сильно болить голова.
завтра зранку суботник.
а вдень і до вечора книжки.
і в неділю книжки.
і в понеділок книжки.
а у вівторок, опісля тетсу, книжки палатимуть.
вогонь месті.
вогонь лютої ненависті.
одинадцятикласники помстяться за своє скалічене випускництво зі школи.
так, щось я пишу таке несусвітне.
всім добраніч.
люблю, цілую, РокерША.
RockerША
20.04.2008, 20:09
ну ось. література прочитана (до речі, це дієприкметник), тести пройдені (і це також).
залишається тільки повторити літературні угруповання, запам'ятати їх учасників.
якось мені моторошно.
сьогодні знову були сльози.
ненавиджу.
здається, потрібно забути і просто не думати. не можу. воно повертається, що робити мені боляче знову і знову.
огидно.
гидко на душі.
і кожен втішає, каже, що я красивіша, розумніша, більше вмію.
але вони ж брешуть.
брешуть, тому що вони мої друзі і мають це казати.
і мені шкода, що вона вміє грати на гітарі, а я - ні (хоча, я закінчила музичну школу), що їй 18, а мен тільки в липні 17, що вона худорлява, а я ні.
і ми різні. я не кажу про те, що я маю бути такою ж самою.
ні.
просто, вона надто ідеальна.
а, забула: вона закінчила школу з золотою медаллю. а мені, ніби, не світить (хіба що срібна).
коротше.
купа комплексів.
купа всього.
і я не можу знайти жодного недоліку в неї, щоб сказати собі, що я краща за неї.
це найгірше.
а в мене тих недоліків занадто багато.
RockerША
20.04.2008, 23:38
всьо. пішла спати.
завтра в школу не йду - буду змушувати себе ще щось довчити, повторити, потренувати.
надобраніч.
RockerША
21.04.2008, 21:50
що ж, завтра тест...
сваріть мене завтра 3 10 до 15.
Успіху! Ми в тебе віримо)
RockerША
22.04.2008, 18:59
все. написала.
лишилась історія.
RockerША
22.04.2008, 22:15
не хочу завтра в школу.
не хочу.
мене задовбало те, що ми всі повторюємо, готуємось до тестів як прокляті, а нас ще навантажую деякі вчителі.
мені набридло.
хочу сидіти вдома.
але ні, блін.
я ж ботан.
треба йти.
капєц.
ще ж зовсім трохи лишилося - і школа йде нафіг.
наснаги тобі, Рокершо!
Anatoliy
23.04.2008, 03:51
я ж ботан.
ботани, єднаймося!!!
RockerША
23.04.2008, 08:49
ще ж зовсім трохи лишилося - і школа йде нафіг.
наснаги тобі, Рокершо!
трохи... але ж як воно кумарить=)
RockerША
23.04.2008, 08:49
ботани, єднаймося!!!
о, це саме воно. всі ботани мають бути об'єднані та зібрані до купи...
RockerША
23.04.2008, 08:51
на вулиці дощик...
і зовсім-зовсім не хочеться нікуди йти.
хочеться ніжитись у ліжку, читати гарних книжок....
упс, замріялась=)
час збиратися.
де моя шкільна форма?...
RockerША
25.04.2008, 21:21
настрій прехеровіший. соррі за неценз, але то так і є.
хочеться плакати, кричати, ламати все, що попаде під руку.
як мені це остогидло!
в душі наче смерч пройшовся.
як же ж воно гидотно!
невже в мене не може бути нормальних вихідних? невже вони приречені бути найгіршими днями?!!!!
Anatoliy
25.04.2008, 23:34
така в нас (ботанів) доля сумна... :) жартую :) все буде просто супер - не вічно ж вчитися. от у мене завтра іспит, а я ще не читав нічого. оце дійсно сумно...
RockerША
25.04.2008, 23:59
якби ж справа була в тому, що я вчуся.
ні, я не вчуся на цих вихідних.
проблема в іншому.
то велика проблема.
коротше кажучи, депресія знову бере мене за руку...
Anatoliy
26.04.2008, 00:30
ну так значить у нас однакова проблема: я теж не вчуся (хоча треба, бо до іспиту залишилося лише 10 годин, вісім з яких я планую проспати, годину витратити на їжу та годину на дорогу, тобто часу вчитися вже не залишилося :) ). а депресія... та ну її в болото!!! "жізнь мая жестянка, да ну йейо в балота", як співалося в пісні водяника :) (а може, і не в його пісні :) ). от в мене проблеми начеб-то зникли. тільки на душі так паскудно, що на риґання тягне... але я знаю, що воно минеться. просто треба забути. як казав честер - вся проблема криється в твоїй голові (а моя проблема - в моїй). так що тут переживати ні за що не варто (може, і варто, але не треба, бо результату то не змінить - це вже як закон).
RockerША
27.04.2008, 23:37
щось в мені перебудовується.
я відчуваю це.
я цього боюсь.
наче я збираюсь прийняти якесь важливе рішення, але сама ще про це не знаю.
важко...
і знову якийсь депрес після гарного настрою.
мені не можна вмикати музику.
RockerША
29.04.2008, 19:38
спотворене минуле боляче б'є по щокам. потрібно бути насправді сильною, щоб витримати це випробування.
я сильна. я витримаю обов'язково. інакше не може бути.
я готова жертвувати своїми почуттями заради того, щоб знайти правду, яку від мене так ретельно ховають.
можливо, я просто не розуміюся в людях, не вмію відрізняти правду від брехні.
але я не вірю, що Він зміг це зробити знову.
та брехня не може ще раз стати на заваді нашим відносинам.
якщо ж так, но нехай Бог Йому буде суддею.
ем... сорі за нахабність, але, може, послати мальчіка? воно тобі треба, якщо воно тебе не цінує?
(та, я от забила, і все стало добре. ну, самотньо трошки, але ж то таке...)
Anatoliy
29.04.2008, 23:28
мою нахабність рокерша колись проігнорувала (а я ж таки "мальчік" - на мої слова варто було звернути увагу)... сподіваюся, що твою нахабність не залишить без уваги... ех...
а я ж таки "мальчік" - на мої слова варто було звернути увагу
неправильна логіка...
Рокершо, коли в тебе час вільний буде? Можна імпровізовану форумівку влаштувати)
RockerША
30.04.2008, 10:02
аааа
хочу-хочу на форумівку!!!!!!!
я вільна сьогодні після 13ої, завтра після 13ої, вільна всю п'ятницю!!!
коли в нас буде форумівка?))))))
RockerША
30.04.2008, 10:05
а з приводу хлопця: я знаю, що мені вистачить сил розлучитися. для мене це зараз найпростіше. я хочу дізнатися правду, а потім, якщо це буде потрібно, я його "кину".
мені просто необхідно зрозуміти, що коїться навколо мене.
я хочу знати, чи я дійсно одна-єдина в Нього, а чи знову на обрії є інша.
коротше, давайте поки що про приємне, про форумівку, бо я дуже сильно скучила.
RockerША
30.04.2008, 14:48
все зрозуміло. все вирішено. залишилося забрати свої книжки назад і віддати фотоапарат. але то потім, коли закінчаться вихідні і знову почнеться школа.
нехай безліч предметів у моїй кімнаті будуть нагадувати про колись щасливе минуле. нехай було написано безліч віршів та розповідей про це кохання.
я занадто довго обожествляла цю людину.
я вірила як самій собі. ніхто не знав (і не знає) про мене стільки, скільки знає він.
ще раз попектися на тому ж самому....
дурень.
і так явно показати свою слабкість, свою недолугість...!
він провів мене до дому сьогодні. і я сказала:
- або ми зустрічаємось сьогодні усі втрьох і вирішуємо, хто зайва (я чи вона), або ми з тобою більше не зустрічаємось. мені набридло думати про це щодня. ти зробив мені тоді боляче, то ж зараз в тебе є шанс все виправити.
він помовчав хвилину.
- вибач, але я не здатен цього зробити сьогодні.
це все показало. все кохання, в якому він мені клявся, виявилось лише примарою.
тепер потрібно просто перестати про це думати.
безліч людей зустрічаються і розлучаються. але так не хочеться думати, що таке може статися з тобою!
а все ж таки сталося...
я не шукаю нового кохання: як я зможу довіряти якомусь хлопцю, якщо той, з ким я зустрічалась 2,5 роки, зрадив мені двічі?... я просто не зможу.
я хочу виборсатись з того стану, який навалився на мене. хочу спекатись цього суму і груди каміння, яка лежить у душі.
мені потрібно зробити так багато: перестати уявляти собі їх удвох. зараз це робить мені боляче, наче не вона, не він винен, а я. наче то я була зайвою, а не вона. наче все, все кохання, від самого початку було лише вигаданим.
"И упало каменное слово
На мою еще живую грудь.
Ничего, ведь я была готова,
Справлюсь с этим как-нибудь.
У меня сегодня много дела:
Надо память до конца убить,
Надо, чтоб душа окаменела,
Надо снова научиться жить."
А.Ахматова "Реквием"
RockerША
30.04.2008, 22:17
найжахливішим є те, що мені нема з ким розділити цей біль. так би хотілось мати подругу, або друга, якому я б могла розповісти все, що лежить на душі.
але...
я самотня.
і в хвилини тупого сидіння і перевірки списку контактів в асьці, я розумію це ще більше.
я ще сильніше відчуваю, що я самотня, тому що мені ніхто не телефонує.
в мене немає подружки (чи знову ж таки, друга), яка сказала б: "Маша, не потрібно киснути, потрібно розвіятись!". і щоб вона потягла мене на прогулянку містом.
а так...
я просто сиджу і намагаюсь боротися зі своїми почуттями.
RockerША
04.05.2008, 11:56
нам все повернеться.
хороші вчинки повернуться хорошими, зло повернеться злом.
і я зараз так гостро це відчуваю.
колись я образила дуже хорошу людину, яка була закохана в мене. я товаришувала з ним, мені було легко з ним спілкуватись. але потім стало важко: йому стало важко спілкуватися зі мною і не отримувати від мене кохання, а мені було важко через те, що в мене з'явився хлопець, який не міг допустити ще одного хлопця, нехай навіть друга, у моєму житті.
і зараз, коли мені зрадив мій хлопець, коли стільки часу він мене обманював, я питаю себе: чому я тоді перестала спілкуватись з тим хлопцем? чому я полишила спілкування з ним заради того, хто зрадив і навіть не соромиться того? я знаю, що в нього, того мого друга, що я перестала з ним спілкуватись, є дівчина. і певно, їм добре разом.
і він не хоче спілкуватись зі мною, хоча не кохає вже мене. але він боїться, що кохання повернеться до нього знову, якщо він буде спілкуватись зі мною. а я...
Боже, якби я знала, що мені робити!
я відчуваю таку сильну тугу. я не знаю, це певно просто дружнє якесь почуття. але воно мене так тягне... навіть сильніше ніж зрада мого колишнього...
і я боюсь, що якщо ми будемо спілкуватись, то через мене він розлучиться зі своєю дівчиною, а я не хочу бути розлучницею. я не хочу знову такої ж самої ситуації, яка була в мене (тільки роль в мене буде інша).
я...
я зовсім заплуталась...
я розумію, що той мій товариш - це людина, з якою мені хочеться спілкуватись. чути його голос, жартувати, гуляти разом, ходити в кіно як колись. але з іншого боку...
як не дивитись, все в чорному кольорі.
і я навіть не знаю, що я відчуваю.
я знаю, що свого колишнього я не люблю. в мене він викликає лише негативні почуття та байдужість. а з тим...
взяти б свою душу і розірвати на шматки, щоб не було так боляче і важко.
що робити, і чи варто робити щось?...
що робити - не знати нікому, крім тебе.
а чи варто... варто, як на мене, жити й робити свої справи, а решта прийде саме...
RockerША
05.05.2008, 18:09
дякую, Профет. так, я маю сама все вирішити для себе.
щойно пройшла три тестових варіанта з історії на комп*ютері. усі три рази оцінка 10 це вже прогрес)))))))))
RockerША
06.05.2008, 23:28
а ви знаєте, все прекрасно)))
ваша РокерША завтра пише тест з історії і аніфіга зараз не повторює. тому шо мозку потрібно відпочивать)))
і все в мене прекрасно))
і так щось ворушиться на душі тепле-тепле і лоскочеться))
і мурашки біжать по шкірі...
ммм....
ви знаєте, РокерША вже давно не була такою щасливою)))))))
всіх вас обожнюю. всіх обнімаю))
і всім хочу побажати вдачі завтра, щоб ви не робили.
і най все буде добре))
я люблю вас....
П.с. ваша РокерША неймовірно щаслива)))))))
я так за тебе рада-рада-рада!)))
легкого тобі тесту й гарного настрою!
цьом.
RockerША
07.05.2008, 16:23
тест був дуже-дуже... коротше, мені абсолютно не сподобалось...а так все супер))))))))
RockerША
07.05.2008, 22:58
ммм...
дивний, ще досі невідомий мені присмак на губах...
і думки наче не мої вже зовсім, а чиїсь інші...
і воно так хороше, коли я не думаю про причини та наслідки...
і так пече тонка шкіра на губах...
і ціловані вени на шиї, а потім гусяча шкіра...
...такий дивний присмак усіх моїх емоцій, які я до кінця не можу збагнути...
RockerША
08.05.2008, 23:54
я воліла б не думати про все на світі, але ж то я))
завтра йду в ботсад з друзяками. я розумію, що мені весь цей час, доки в мене був мій колишній, не вистачало саме таких посиденьок з друзями, жартів, так званих "культпоходів"...
це саме те, про що мені так мріялось, і що я ніяк не могла отримати.
а зараз...
зараз я наче переживаю друге народження, наче щось кардинально змінилось, але що саме - я й досі не розумію.
люблю-люблю всіх літфорумців за те, що вони є)))
RockerША
10.05.2008, 16:47
я захворіла.
і все не так добре, як би мені хотілося.
п'ю якусь гидоту з пакетиків, щоб мати змогу вийти ввечері на вулиці. гидота стрімко закінчується, то ж на вулицю я вийду 100% - за новою коробкою гидоти.
голова наче в тумані, хоча нема температури.
хочу спати...
кіт позіхає в мене на столі і від того хочеться спати ще дужче.
останні краплини гидотного напою найгидотніші - осад має такий гидкий присмак, що хочеться жбурнути кухоль з гидотою в стіну...
але нічого... принаймні, я буду здорова.
RockerША
11.05.2008, 14:26
коли вже ці люди перестануть брехати? чому весь час я маю чути нову брехню і маю вірити в неї?
коли вже це все скінчиться?...
Anatoliy
11.05.2008, 15:16
ті, хто бреше, - брехати не перестануть. бо навіщо?...
RockerША
25.05.2008, 11:10
ви знаєте?...
ми знову разом.
приблизно два тижні.
я даю йому сили щоб жити.
я дуже сильно його люблю і нічого з цим вже не подіяти.
я хочу, щоб в нас все було добре.
я вчора молилася Богу щоб все з ним було добре.
я бачила, як він мене шукав очима, а потім знайшов, обійняв. я намагалася передати йому свої сили.
я хотіла б бути цієї ночі з ним, стерегти його сон, гладити по руці і шепотіти приємні слова. йому важко було заснути сьогодні.
я сьогодні приїду до нього і за той маленький час, що я буду в нього, я хочу зробити дуже багато.
я кохаю.
я щаслива.
я стривожена, але тепер я знаю, що я йому потрібна.
і що б не сталося, я буду з ним.
Anatoliy
26.05.2008, 03:00
жит-тя пре-крас-не
ех, чомусь я це передбачала...
ну, доки добре - добре) а там уже як буде.
4esterfielter
26.05.2008, 03:55
:) боже, як мило... щасти тобі!
RockerША
26.05.2008, 09:51
дякую усім вам. нехай навіть ви скептично дивитися на це. я й сама не знала, як на це дивитися. до випадку, який нещодавно стався.
зараз я неначе в глухому кутку. я знаю, що все у нас добре, що все тепер чесно (і це дійсно так).
проблема в тому, що я не хочу йти на свій останній дзвоник, не хочу готуватися до шкільних іспитів, не хочу бігати по редакціям і збирати підписи до моїх статей щоб зробити творчу папку для вступу. я нічого цього робити не хочу. бо це зараз так не важливо. важливо те, що сталося. важливо те, що мені хочеться бути поруч із ним і захищати (нехай навіть це смішно, адже я всього лише дівчина, а не рембо якийсь).
і всі ці іспити і таке інше здається такою непотрібною дрібницею порівняно з тим, що сталося.
я такою ніколи не була.
я вже дуже давно не плакала.
а тепер почалося знову. і не тому, що щось погано у відносинах. ні, просто тепер я відчуваю себе слабкою. кудись поділася вся моя впевненність у діях, всі сподівання здаються зайвими...
я навіть фізично відчуваю свою слабкість.
дай Боже сил.
RockerША
26.05.2008, 22:28
потрібно знайти стимул, щоб робити щось.
а я просто не маю сил.
4esterfielter
26.05.2008, 23:37
всередині тебе живе щось велетеньське і сильне, тепле-претепле:) воно тебе любить))) і ти знайдеш сили)))
Anatoliy
27.05.2008, 00:33
ти про який саме внутрішній орган говориш? :) (бо для інших речей, які житимуть в ній, їй ще зарано :) ).
Андрон Кобила
27.05.2008, 00:51
от езопівська розмова, евфемізмами обмінюєтеся,)
Роершо, все гуд, тримайся! така штука називається дуже просто - "влом",) долучившись до студентського товариства ти це відчуватимеш частіше. набагато,)
я вже не кажу про служіння таким богам як Анунах, Тазабей і Апотомщо ворогують із злими демонами Незарахом і Деканатом,) оце, розумію, боги, рівнем повище Честера =)
RockerША
29.05.2008, 23:06
завтра останній дзвоник...
RockerША
01.06.2008, 10:45
сідаю вчити білети з біології. потрібно запам'ятати, як перекодувати ДНК в і-РНК, запам'ятати види мінливостей, склад клітини, навчитися розв'язувати задачі на проміжний характер успадкування....
відчуваю себе тупою-тупезною.
RockerША
02.06.2008, 11:40
давно не прокидалась так пізно - 10:20. голова тепер болить страшенно...
RockerША
05.06.2008, 12:21
сьогодні екзамен. невже це скоро скінчиться?
так хочу вже скласти шкільні іспити, влаштуватися на роботу, заробити грошей, щоб придбати коханому аерограф, рапідограф та інших, потрбних для художника, штучок...
коли вже прийде цей час?...
Anatoliy
05.06.2008, 12:47
та. скінчиться усе скоро (я про екзамен) :)
RockerША
05.06.2008, 21:53
хах. здала.
має бути або 10. або 11.
ура.
всьо.
йду відпочивати.
RockerША
06.06.2008, 20:08
в чому сенс: я хочу йти на роботу, а мені не дозволяють? кажуть, я поступаю, мені треба готуватись, і на фіг ту роботу аж до серпня.
а я мала так багато планів.... йой як прикро...
влаштуватися б десь позаштатно, але де?....
RockerША
07.06.2008, 14:03
давно вже не було такого жахливого настрою.
дурний день.
тупий день
ненавиджу все те, що зіпсувало цей день.
RockerША
12.06.2008, 09:34
я захворіла. а завтра я маю йти на телебачення на співбесіду. а в мене болить горло. цікаво, що ж я їм прохриплю?...
хто знає, як вилікувати ну дуже швидко горло? (бо як його просто вилікувати я знаю)
acid drinker
12.06.2008, 10:17
видужуй...
не знаю =(
RockerША
14.06.2008, 21:51
болять оченята... і сил немає на те, щоб читати книжку...
і хочеться спати...
і саме це я зараз буду робити.
всім гарних снів!
RockerША
15.06.2008, 21:44
мене дратує.
мене дратує, коли за моєю спиною на мене намовляють, а в очі нічого сказати не можуть. мене дратує люська нахабність,яка з легкістю переходить в деяких суб'єктів у боягузтво.
ніколи не розуміла, чому деякі люди не насмілюються казати у вічі, а говорять за спиною.
до того ж, коли це роблять абсолютно незнайомі мені люди.
я змирилася б, коли б це були мої близькі чи друзі, які знають про мене багато і можуть собі дозволити це. але незнайомі? хіба може йти мова про слова, якими мене називають, якщо я навіть не знаю, хто мене так називає?
хто б це не був,він отримає сповна. я обіцяю. нехай не я. вищі сили покарають. і ні сховатися, ні втекти ті, що завдають мені болю, не зможуть.
я роблю все завжди так, щоб усім було добре. а якщо людина чинить так, щоб іншим було погано і, навіть, отримує від цього задоволення - її буде покарано.
RockerША
15.06.2008, 22:38
сльози...
плюс-мінус так і є. але вони не варті твого дратування. взагалі не варті твоєї уваги. це просто треба цілком усвідомити. їм їхнє повернеться, а тебе то не має обходити взагалі. власне, люди, які роблять гадості, вже покарані тим, що вони такі є.
сорі, якщо повчально звучить чи ще якось. як завше, хочу, щоб тобі було добре. не плач.
RockerША
17.06.2008, 21:41
ву-ху!
ваша РокерША полегшено зітхає: вона здала всі шкільні іспити))
лишолось зовсім трохи: поступити.
acid drinker
17.06.2008, 22:31
вітаю-вітаю )))
RockerША
17.06.2008, 22:44
дякую-дякую)))
Anatoliy
18.06.2008, 03:48
теж вітаю :)
RockerША
18.06.2008, 10:16
красно дякую))
вітаю й чекаю фотку з випускного)
RockerША
18.06.2008, 23:17
фотки будуть))
RockerША
18.06.2008, 23:24
Я дивлюся в дзеркало і бачу там... іншу дівчину. Ту, якою я б так мріяла стати.
Я дивлюся в дзеркало і почуваю себе мерзенно. Я занадто проста... Та родзинка, про яку полюбляють говорити досвідчені люди, що вона має бути в кожної дівчини - де вона? Я вперто шукаю і... не знаходжу.
Я дивлюся в дзеркало та мрію жбурнути чимось в своє відображення. Що ти можеш? Ти не маєш досконалого тіла, твої руки... що вони вміють? Лише писати безглузді тексти, такі, які пишуть тисячі. Лише готувати декілька базових страв, замість того, щоб вміти більше за банальне. Від твоїх рук не стає тепло. Вони не лгідно гладять - вони лише доторкаються.
Я дивлюся в дзеркало та знаю, що нічого вже змінити не можна. Що я щодня бачитиму в дзеркалі ту, якою я є, а не ту, якою я мрію стати.
4esterfielter
18.06.2008, 23:29
не шукай, а скажи собі - я сама собі родзинка;) тіло - припини... я б за тобою побігав би, якби моє серце було не зайняте))) та, яка ти є не стане тою, котрою мрієш, поки не приймеш себе нинішню... це психологія. і нічого з цим не поробиш... люби себе!!! і тоді сам побачиш свої переваги - не шукаючи, не прискіпуючись))) чірз!!!
RockerША
19.06.2008, 00:18
і знову болить серце. знову сльози.
acid drinker
19.06.2008, 01:26
хм...
у твоєму віці я могла приблизно стільки само, якшо не менше. але думала про себе таки краще. тому швиденько витираємо сопельки, залазимо в теплий душ (хоча... в такому випадку можна й ванну) і йдемо завойовувати світ. бо якшо не такі, як ти, то я просто не знаю, хто.
капєц, припини. ти класна. і родзинки всі на місці) і ноги в тебе кльові. і взагалі, я от уже забула, як будь-що готувати...
коротше, навіть нема чого відказати на такі дурниці, ти ж сама знаєш, що то неправда. а правда, нехай і банальна, полягає в тому, що для інших ти є настільки красивою, наскільки красивою є для себе. тільки щоб без пихи, просто впевнене усвідомлення своєї привабливості (яка в тебе, безумовно, є) - і все чудово.
RockerША
19.06.2008, 09:16
Ейсід, Профет, я за вами скучила(( а правда що на початку липня ви будете в Києві?
acid drinker
19.06.2008, 10:19
будемо-будемо... куди ж ми подінемося? =)
правда, профет?
Та маємо) Я за тобою, Рокершо, теж скучила. А як не будемо - все одно знайдемо спосіб зустрітися)
RockerША
19.06.2008, 20:49
хороші-хороші))) дякую вам))
Загублена дитина
19.06.2008, 23:58
знаєш, я читаю твій нотатник постійно, але майже ніколи не відписуюся.
а зараз захотілося.
ми не знайомі і дуже різні. але.
я не маю взагалі ніяких форм, і голлівудських рис обличчя - також (спитай у Ейсід та Профет). я взагалі не вмію готувати. я дуже прискіпливо ставлюся до своїх текстів. але.
про це не має знати ніхто крім мене. хай всі вважають. що я себе люблю. що я вважаю себе найкращою. що я ніколи не плачу. хай ніхто не знає, де я перебільшила, а де применшила. вони того не варті. це життєва позиція, а не монолог.
ти класна дівчина з незвичною зовнішністю і файною життєвою позицією. я знаю безліч дівчат твого віку з порожніми головами і обличчями "під ксєрокс". у тебе є принципи і власна думка. у тебе є мрія. ти не стєрва. ти така, яка ти є. не хороша і не погана, не краща і не гірша за інших. порівнювати себе з іншими взагалі не варто - бо ти окремо, ти - це твій власний світ, а все інше - за його межами. отак.
тебе зраджували? тебе ображали? життя продовжується!
і від тебе залежить, як.
а взагалі - терпець уривається, як хочеться з тобою познайомитись)
RockerША
20.06.2008, 09:37
я думаю, що скоро нам випаде можливість познайомитись)) от тільки-но я розберусь зі своїм вступом. і дякую за хороші слова!
Загублена дитина
20.06.2008, 12:47
нзчт) просто самій часто їх не вистачає..)
RockerША
21.06.2008, 16:49
закінчився випускний...
після нього лишився страшенний біль в ногах, втома, сонливість... але я щаслива))
ніч промайнула так швидко... "нове, доросле життя у вас почнеться саме після випускного!" - так нам казали вчителі. в мене доросле життя почалось давно-давно, з першими проблемами...
але нехай... це дійсно великий крок вперед.
Anatoliy
21.06.2008, 17:37
це дійсно великий крок вперед.
ага. тільки ти не забувай, що я сказав :) (мені ж таки хвалитися треба, тому великими кроками йди) :)
Загублена дитина
21.06.2008, 17:41
ВІТАЮ!!!!!!! ВІТАЮ!!!!!!
RockerША
22.06.2008, 00:00
дякую-дякую-дякую))
сьогодні я по-справжньому щаслива. теплі обійми, очі, в яких жевріє щастя, тепло рук і поглядів, лагідні слова та міцний сон...
Загублена дитина
22.06.2008, 00:40
от бачиш! щастя існує! просто тре запам"ятовувати такі миті, а не оті, погані) щасти тобі в дорослому житті)
RockerША
22.06.2008, 11:30
ранок починається з того, що я продивляюсь фотографії. хтось лишає такі коментарі: "знову собою зіпсувала фотографію!", "яке тупезне обличчя!", "та це ж просто (_!_)"...
я чесно намагаюся не зважати. я знаю, що мені давлять на психіку, мене хочуть зламати. я навіть здогадуюсь, хто цим займається.
я знаю, що людей карають. і не інші люди, а Бог. я вірю в те, що будуть покарані й ті люди, які вчинили погано моїм близьким.
я намагаюся не зважати, але мене чіпляє...
acid drinker
22.06.2008, 14:17
тю, ти б почитала, які коменти лишав найк у мене в жж... вони хворі й бізабідні, ці люди.
Anatoliy
22.06.2008, 17:49
я знаю, що людей карають. і не інші люди, а Бог. я вірю в те, що будуть покарані й ті люди, які вчинили погано моїм близьким.
нє. часом і люди карають. бог дуже зайнятий своїми справами.
Загублена дитина
22.06.2008, 18:05
нє. часом і люди карають. бог дуже зайнятий своїми справами.
а таких людей Бог потім теж карає...)
та да, Ейсід. вони - хворі і бєзабідні)
RockerША
23.06.2008, 10:03
вчора була неймовірно класна фотосесія на даху 14-поверхового будинку! я така щаслива)) я щаслива!!!
єдине, що трішки мене лякає - здача документів в ВНЗ, оскільки стільки всього потрібно зробити, щоб просто їх відвезти в інститут... ох-ох))
люблю вас)))
а таких людей Бог потім теж карає...)
у кожного своя карма і свій шлях широкий... :) лишіть тих всіх людей у спокої. у них свій шлях, нехай самі зі своїми проблемами розгрібаються.
Рокершо, рада за тебе. а здачі документів не лякайся - через ту марудну бюрократію всі проходять) доросле житття, ги.
Anatoliy
23.06.2008, 22:34
у кожного своя карма і свій шлях широкий... :) лишіть тих всіх людей у спокої. у них свій шлях, нехай самі зі своїми проблемами розгрібаються.
якщо ви раптом подумали, що Я когось караю, - то страшенно помиляєтеся (проста констатація фатку, бо таких людей багато). колись недавно мав такі погляди, а зараз не витрачаю часу на безглузді речі. боком все одно погане всім вилізе, а хто тих людей покарає, яка і біса різниця? :)
RockerША
24.06.2008, 20:27
ля-ля-ля
я нарешті покінчила з оформленням творчих папок))
завтра їду здаватись...
голова болить, але я щаслива, що впоралась))
Anatoliy
24.06.2008, 23:05
мородець :) мородчина :)
RockerША
25.06.2008, 09:12
документи зібрано в окремі файлики, творчі папки оформлено, каву випито, музика грає - я збираюся. нехай вся ця процедура зі вступом обійдеться без чиєїсь крові, спокійно, без нервів. якщо ж хтось мене рознєрвнічає - ух, тримайтеся!))))))
4esterfielter
25.06.2008, 10:15
ні пуху, ні пера!!!
RockerША
25.06.2008, 17:51
дякую, Честере))
я вже повернулась.
втомлена.
голодна.
але я здала документи!!!
зайняла чергу 0 10:15 і була 15. звільнилась з приймальної комісії о 15.
ву-ху))
Загублена дитина
25.06.2008, 17:57
вітаю!!!!!
RockerША
25.06.2008, 22:33
дякую))
хочу спати... так що йду готуватися... ммм... де ти, моя подушко?...
Загублена дитина
25.06.2008, 23:58
ууу.... привіт, я твоя балакуча подууушка... бееее...
гг) страшно?)
RockerША
26.06.2008, 22:10
настрій ніякий... що може врятувати від страшенного спліну?...
Anatoliy
26.06.2008, 22:45
зараз я поїм - і побалакаємо :)
RockerША
26.06.2008, 23:22
серце болить...
Anatoliy
27.06.2008, 00:06
вже не повинне :) вже бачиш гарний сон :)
Загублена дитина
27.06.2008, 00:06
рокершо, сонечко... ну не кажи так! все буде добре. все мине. я тебе люблю.
acid drinker
27.06.2008, 00:08
травичок якихось попий, може? принести тобі липи на форумівку? не знаю, чи від серця допоможе, але з медом загалом допомагає від усього...
RockerША
27.06.2008, 14:35
я відкриваю зранку очі
і наспівую мотив -
я намагаюся в собі
відшукати позитив.
травичок якихось попий, може? принести тобі липи на форумівку? не знаю, чи від серця допоможе, але з медом загалом допомагає від усього...
ейсід, ейсід, липа на серце шкодить(
)))
Anatoliy
27.06.2008, 17:50
липа на серце шкодить(
шо, чесно?
RockerША
28.06.2008, 00:35
хочу спати!!!
Загублена дитина
28.06.2008, 01:02
тож - спи!)
RockerША
01.07.2008, 00:16
що б я не думала, так добре нам обом. добре бути разом. ми з усім впораємось.
RockerША
01.07.2008, 21:05
в голові ворушаться слова, намагаючись зірватись на лист паперу і оросити його чимось ідейно-філософським. але, як я не намагаюсь напружити свої думки, слова бігають і не хочуть складатись в щось більш-менш оформлене.
я чомусь вірю, що вмію складати слова так, щоб вони несли зміст. вірю, що я можу щось писати, щось суттєве і абсолютно небанальне.
але часом мені здається, що я схожа на героя роману Камю "Чума" - схожа на Жозефа Грана, який прискіпливо збирав слова, і вірив, що колись він напише книгу.
я вірю в те, що я спроможна набагато більше за те, що я зараз пишу. маленькі дрібнички - замітки - які не вражають своєю маштабністю думки та обсягу.
я знаю, я зможу...
треба тільки підібрати слова.
RockerША
03.07.2008, 20:56
ненавиджу свій день народження. інколи починаю думати про те, що краще б я не народжувалась взагалі.
батьки міркують про подарунки і мені ніяково, що вони собі забивають цим голову.
хлопець щось також видумує.
нащо?
ненавиджу себе.
Загублена дитина
03.07.2008, 22:13
не видумуй))
та припини. хоча да, я б дні народження свої скасувала як явище. а то цей щорічний мегадепресняк та істерика... але якщо в тебе є хлопець і він видумує подарунки - це вже привід не сумувати :) ну серйозно. сама подумай)
Загублена дитина
04.07.2008, 11:45
а вона вже розумна доросла дівчинка і не сумує, прадв, рокершо?)))
RockerША
04.07.2008, 13:20
правда-правда)))
йду гуляти)))))))
цьом вас усіх)))
RockerША
14.07.2008, 16:04
о, ці ненависні машини, які створюють купу шуму, пилу та газів!
о, ці затуркані від жари, люди!
о, затуркана я! я сьогодні отримала розклад вступних іспитів.
я мучатимусь 18, 19 та 21 липня з 9:00. я не знаю, як можна в таку жару написати щось вартісне для першого езамену (журналістський твір). я не знаю, як можна в таку жару розмовляти про щось серйозне під час другого екзамену (співбесіда). я не знаю, як можна в таку жару не наробити орфографічних та пунктуаційних помилок на третьому екзамені (диктант).
я тільки прошу, щоб мій мозок не перетворився на плавлений пластик в ці дні.
тільки це, нічого більше.
тримайся!
у мене така сама спека була на вступних (про те, що я таки не вступила, ми типу забули:)).
ми в тебе віримо.
RockerША
15.07.2008, 16:22
ех, дякую, Профет))
наразі зроблено:
Чака Палагнюка (а я чомусь завжди думала, що він - Паланік, доки не придбала книгу) прочитано;
лишилося написати ще 17 диктантів (сьогодні маю на меті опанувати 5-6);
книжки з теорії репортажу проглянуто лише частково, бо створені вони, як видно для лохів, написані примітивно, і фактично користі ніякої. тим не менше, я маю їх прочитати - най відкладеться в голові, бо хто за, може знадобиться?...
наразі п'ю файний зелений квітковий чай, думаю про екзамени, які невпинно наближуються, і мрію про те, щоб все було таки добре.
RockerША
15.07.2008, 21:38
добрий вечір, дощ.
RockerША
17.07.2008, 14:29
нямаю смачнезні бублики зі смачнезним смородиновим варенням і п'ю смачнезний зелений чай.
сьогодні консультація, завтра перший екзамен. кажуть, що в мене все неодмінно вийде - що ж, можливо...
Anatoliy
17.07.2008, 14:51
та ж вийде :)
RockerША
17.07.2008, 19:43
знаєте, їхала сьогодні на консультацію з якимось дивним відчуттям. можливо, свого додавала музика, яку слухав водій, а це були "Золотые купола", "Владимирский централ" та ще якась про лебедя. можливо, справа у товстій жінці, що була в автобусі. вона вразила мене не тому, що була товста - у людей різна фігура, бувають товстіші. вона вразила мене тим, що притулилась до поручня так, що він (бідненький) опинився якраз межи півкуль її заду. і тоді я зрозуміла, що буду братися за поручні тільки зверху, щоб бути певною, що ніхто не "обіймав" поручня своєю дупою.
мене "приємно" вразила консультація: ми всі прочекали 45 хвилин в аудиторії, а ніхто так і не прийшов нас консультувати. в один момент всі підірвались зі своїх місць (прямо як в америкосських фільмах - всі школярі чи студенти встають зі своїх місць, і починають синхронно танцювати). але ми не танцювали, а просто пішли на вихід.
завтра вставати о 6-тій ранку, їсти мюслі з апельсиновим соком, пити міцну каву, виходити в сім. музика, книжка, з автобуса в автобус. а потім тремтіти, жерти шоколадку з дрібними горішками, запивати то водою без газу, запивати ще раз, бо шоколадка була дуже солодка. знову тремтіти. а потім воно почнеться. той екзамен. і я маю викластися на всі 100%. я маю написати найращий заголовок, найкращий репортаж (а я вже певна, що писатиму я в цьому жанрі). буде складно. дууууже. 535 осіб проти мене.
але я це зроблю.
Anatoliy
17.07.2008, 20:01
ні, багато пити не треба :) ні в якому разі :) (бо все триватиме довго)
RockerША
17.07.2008, 20:01
вай, я звикла до того, щоб довго терпіти. так що три години не стануть мені на заваді.
Anatoliy
17.07.2008, 20:11
я свій іспит з "історії англійської мови" забути досі не можу... то був жах... тому знаю, що пити - не можна :)
Загублена дитина
17.07.2008, 20:13
ммм... школярі останніх років - натреновані =) плюс - фізична витривалість. больовий поріг - у всіх різне =)
Anatoliy
17.07.2008, 20:19
там не больовий поріг важливий, а кількість випитої рідини :)
RockerША
20.07.2008, 22:27
велике прохання до всіх літфорумців: тримайте за мене кулаки. будь ласка.
завтра вивішуються результати, і я буду знати, чи пройшла я на 3-тій екзамен. я вірю в те, що все я добре здала, але я надзвичайно сильно хвилююсь.
будь ласка, вірте в мене.
Anatoliy
20.07.2008, 23:15
віримо. тримаємо кулаки (навіть на ногах) :)
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008