Показати повну версію : рмп ваші приховані пристрасті
розкажіть мені, розкажіть! дуже багато людей стидаються деяких своїх смаків, і старанно приховують їх.
це ж так смішно, приховувати риси своєї сутності! =)
я, наприклад, іноді слухаю хеппі-панк. його ще називають каліфорнійським, або поп-панком.
Green Day прямо зараз слухаю %)
раніше любив Sum 41 і Blink 182, але давно вже не слухав
о, ще мені the Hives подобаються!! -)
/вдягає білий халат, зав'язує рукави за спиною, бере блокнотик, вдягає окуляри, сідає біля кушеточки. промовляє:
поділіться зі мною, розкажіть!
Окрім усіляких там металів та репів, полюбляю виконавців типу Sean Paul. З його (на ~50%) репертуару подобається пісня Breathe. До речі, хто підкаже, який це жанр? Для попси занадто круто...
якщо чесно, не чув про такого
..але ось тут досвідчені товариші підказують, а гуголь підтверджує: alternative rap, dancehall, reggae
Ну.. я полюбляю вечорами послухати легеньку попсу, втомившись від безперервного потоку матів від "Психо" і "Skinhate"..
От такі ми:)
Окрім усіляких там металів та репів, полюбляю виконавців типу Sean Paul. З його (на ~50%) репертуару подобається пісня Breathe. До речі, хто підкаже, який це жанр? Для попси занадто круто...
про Sean Paul чув! навіть диск маю :rolleyes: але не захоплююсь! найбільше люблю Rock і Metal!!! Але пісня Breathe вражає...!
Не бачу в своїх музичних смаках нічого. чого варто соромитись... Найпопсовіше, що слухаю - "Brainstorm"... і "Сплін", певно. А, ще Емма Шаплін, але останнім часом вкрай рідко. Тащуся зараз від Бреговича. А решта - самий лише старий добрий рок...
Десь на 70% - метал. Здебільшого power (Nightwish, Blind Guardian, Rhapsody, Sonata Arctica, тощо) та doom/gothic (тут взагалі величезний список - навіть починати не хочу). З Heavy любові не склалося - тільки Арія і по великих святах Айрон Мейден. З Black - теж: тільки дещо з Dimmu Borgir, інструменталки Flying, Summoning (хоча я далеко не впевнений, що це блек, як я десь читав - по виконанню та по текстам скоріше дум). Такі жанри як Death, Thrash, Grindcore мої вуха не витримують взагалі.
Решта 30% - рок (Кино, Машина Времени, Bon Jovi, Smokie, Blackmore's Night та ін.) та панк-рок (здебільшого - КіШ, але з вкрапленнями Offspring та Sum 41).
З іншими жанрами не склалося взагалі...
Gray
А я думала, що Blackmore's Night - то стилізація під середньовічний фолк:)
Наскільки мені відомо, це Folk Rock ;) Музичне аранжування - то одне діло, а тексти пісень - інше. Вони ж не про середньовіччя... ;)
Десь в моїїй голові сині чоловічки слухають різноманітні чілл-аути накшталт Enigm'и. Іноді пробиває послухати класика електронщини - Jean-Micheal Jarre, а коли стає кепсько то слухаю Бітлів і ПінкФлойд. %)
А ще, доктор, збочених жовтих чоловічків вилікуєте? Вони слухають різноманітний Noise !!
Gray
Добре, а "16th Century Greensleeves", "Past Time with a good Company", "Catherine Howard's Fate" - це тоді що? :)
А Village on the Sand, Storm, Ivory Tower, The Times They are A-changing та багато інших.
У Blind Guardian теж є пісні на кшталт Past and Future Secret та Lord of the Rings. Але від цього вони не стають Фолк-гуртом ;)
Врешті решт, я не нав'язую свою думку. Якщо для тебе це фолк - хай фолк, а для мене вони грають Фолк-рок ;)
Хех... Нічні Снайпери....
Признаюся я вам що мені дуже подрбається пісня від Gven Stefani "Hollabad Girl"... Не впевнений, що написав назву правильно (в принципі як і імя співачки)...
А ще, доктор, збочених жовтих чоловічків вилікуєте? Вони слухають різноманітний Noise !!
я би порадив відвідати фест в Шешорах, або хоча б Країну Мрій, але обидва вже скінчилися =)
до речі, розкажіть, хто був на Країні, що там було, як воно було і т. ін.
Признаюся я вам що мені дуже подрбається пісня від Gven Stefani "Hollabad Girl"...
Так, мені теж подобається.
до речі, розкажіть, хто був на Країні, що там було, як воно було і т. ін.
Супер! Ні, не просто супер - повний екстаз!
Порадували грузини, узбеки (назв не пам"ятаю), білоруси "ЮР"Я"; "Гайдамаки", "Мандри"... Та всі виконавці були чудові! А ще - безліч цікавих людей, цікавих зустрічей... Там було 7 сцен, де паралельно виступали різні колективи, а ввечері - спільний концерт на великій сцені. Також там можна було навчитись різних народних ремесел чи українських танців... Ну, ти зрозумів - я у захваті. А описувати все сенсу нема - там треба побувати.
А ти на Шешорах був? Я вже наслухалась позитивних відгугів від різних знайомих, але клята робота не відпускає за межі міста :(
Люблю поміркований рок (тобто не сучасний) та класичну музику. Останнє моє захоплення рідко хто розуміє. тим більше поділяє
Супер! Ні, не просто супер - повний екстаз!
ех, пропустив я Країну..
Порадували грузини, узбеки (назв не пам"ятаю), білоруси "ЮР"Я"; "Гайдамаки", "Мандри"... Та всі виконавці були чудові! А ще - безліч цікавих людей, цікавих зустрічей... Там було 7 сцен, де паралельно виступали різні колективи, а ввечері - спільний концерт на великій сцені.
коли Гайдамаки відіграли, вони пішли на стадіон(сцена стояла там)
я біля них стояв, вони мене ще попросили сфоткати їх
а ще біля нас Yoki стояли, цікаві люди =)
Також там можна було навчитись різних народних ремесел чи українських танців... Ну, ти зрозумів - я у захваті.
і в Шешорах так!
А описувати все сенсу нема - там треба побувати.
та сам ось розповідаю російським друзям про фест, і розумію, що атмосферу передати неможливо
А ти на Шешорах був? Я вже наслухалась позитивних відгугів від різних знайомих, але клята робота не відпускає за межі міста :(
був! суууууупер! знайомства почались ще в дорозі - ми застопили німця, етнічного узбека, він сам мандрівник, аквалангіст, дуже багато цікавого розповідав. ну і в самих Шешорах.. одне тільки наметове містечко чого варте! до речі, біля намету наших друзів стояв намет, де жила Ірена Карпа. і гори, річка, пороги, ліс..
і стільки кльових людей! майже всі розмовляють українською!
Алекс Пелагин
19.07.2005, 14:49
Тю... Якось ви тут розмови про українську музику та фести повели, тож я якось недоречно буду зі своїми смаками... Хоча, коли недоречність моєї появи мене зупиняла??? :)
Мені дуже подобаються Океан Ельзи, Тартак, ТНМК та Грін Грей... Начебто все з наших. А ось з інших - Metallica, Papa Roach, SUM41, Blink182, Green Day, Disturbed, NightWish, Static X та таке інше... Мені подобаються багато гуртів з важкою музикою, агресивною, особливо коли ця агресія мелодична та із змістовними текстами. Однак далеко не всі такі гурти мені до смаку.
І - зізнаюся - іноді, дуже рідко, але буває, мені подобаються деякі пісні з репу та навіть попси. Але з останньої - то взагалі одиниці з міліону. :)
Отакий важко-енергійний чувак. :)
А я собі нещодавно купила ’’Крихітки Цахес’’ дебютний альбом. На repeat у плеєрі часто потрапляють її ’’Вменеємен’’, ’’Ангела як я’’, ’’На першому місці’’ (до речі, альбом саме так і називається).
А ще - Гудімова ’’Трампліни’’ купила собі. Тепер теж слухаю... Ритмічно й рідною мовою по-львівськи. Приємно.
Діліну ’’НеДілю’’ теж час від часу в СіДі потрапляє.
Тартака і ТНМК слухати моїм вухам переважно важко. Хоча Положинського з Карпою в дуеті в пісні про ’’Вродиве м’ясо’’ пройшло у мене на УРА! :cool:
А взагалі я ТАТУ люблю. І не кричіть мені, будь ласка, що це - попса, що я лесбійка, що у мене немає смаку. Ярлики, іміджі музгьорлів не мають для мене значення. А щодо смаку - то зачувши кожну нову композицію, підсвідомо розгорається в мені бажання чуті її ще і ще. І я тим процесом не керую, хоч би що мені не закидали та в чому б не звинувачували...
:(
Алекс Пелагин
19.07.2005, 20:45
Десь на 70% - метал. Здебільшого power (Nightwish, Blind Guardian, Rhapsody, Sonata Arctica, тощо) та doom/gothic (тут взагалі величезний список - навіть починати не хочу). З Heavy любові не склалося - тільки Арія і по великих святах Айрон Мейден. З Black - теж: тільки дещо з Dimmu Borgir, інструменталки Flying, Summoning (хоча я далеко не впевнений, що це блек, як я десь читав - по виконанню та по текстам скоріше дум). Такі жанри як Death, Thrash, Grindcore мої вуха не витримують взагалі.
Решта 30% - рок (Кино, Машина Времени, Bon Jovi, Smokie, Blackmore's Night та ін.) та панк-рок (здебільшого - КіШ, але з вкрапленнями Offspring та Sum 41).
З іншими жанрами не склалося взагалі...
Грею, може підкажеш пару гуртів doom та gothic, які найкраще відображують ці стилі???
Чекаю,
наперед дякую.
Алекс, залюбки, але зі стилями така плутанина... Я можу порадити те, що мені подобається. Але щодо того чи це групи які найкраще відображають ці стилі - це спірне питання :)
В принципі, можу порекомендувати Within Temptation, After Forever, Epica, Macbeth, Paradise Lost, ранні альбоми Theatre of Tragedy. Це так, навскидку. Аби була під рукою моя барсетка з дисками - назвав би більше. Але майже в усіх цих групах (окірм Парадайз Лостів та більшості пісень Візин Темптейшн) чоловічі партії використовують "гроулінг". А це стиль виконання на смак... Раніше я його взагалі не переварював, а зараз навпаки подобається (хоча дивлячись який гроулінг - Te Deum я слухати до сих пір не можу :) ). Ще можу порекомендувати альбом Stronghold групи Summoning - мене там музика пре дико і в більшості пісень гроулінг/скрімінг не особливл напряжний - можна слухати :)
Алекс Пелагин
20.07.2005, 16:38
Дякую тобі, Грею, що порадив. Обов"язково знайду та послухаю. :)
Майже все, окрім дешевої-дешевої попси....І просто обожнюю російський рок...
СССтаніслав
18.08.2005, 22:25
якось ви захопилися. здається, ОВР питав ті ваші смаки, яких ви соромитесь.
Спліна ти, Профет, дарма так.
я от соромлюся "Прасковьи" та "Проститься". дуже соромно. зато я чесний. напевно, ше чогось соромлюсь, але зараз не згадаю.
ше я інколи слухаю "Пятницу", але її чомусь не соромлюсь.
Чомусь нічого з того, що я слухаю я не соромлюсь. Не знаю чому :D , але це чиста правда. Ну слухаю Вінницьку, ну спільну пісню ТНМК та ВіаГри, ну Мерлін Менсон (лише саундтреки до Матриці :D ). Є ще багато чого чим я не мав би пишатись, але чому ми повинні соромитись своїх смаків. Насолоджуймося життям поки ще живі. :D
LanceloT
25.01.2006, 13:27
Мені зараз сподобалось СКАЙ "тебе це може вбити", цікаво почути вашу думку?
Продиджи, иногда, когда отдыхаю))
скай - тебе це може вбити, ті, що падають вгору - та, що танцює з вітром, тартак - хулігани. Ось що зараз на вершині плей-лістів мого плеєра... хоча, завтра все може змінитись. а ще любила слухати тартаківське - ля,ля,ля - лавтра вище кремля... і навіть підспівувати. Тепер не часто вмикаю, бо зізнаюсь - можуть побити. адже ходити вулицями москви і ТАКЕ співати... щоб росіяни не казали, а таке навіть вони "панімають", хоча при інших піснях вони ведуть себе так, ніби це не споріднена мова, а тумба юмба якась.
Таiсiя Повалiй 1й альбом "Панно кохання", Т.Петриненко
( але вже не пам'ятаю коли слухала!:=)
Take 6, Bob McFerrin, M.Bolton, rythm & bluz
acid drinker
04.02.2008, 23:19
я цього ніколи не соромилася, але ж раптом.
страшенно люблю руду мілен фармер, дещо з енестейші (anastasia котра), із задоволенням слухаю аббу (особливо в метал-каверах, хє-хє...).
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008