Показати повну версію : Soul: ТИ Є
Дивна назва... але з моєю мінливістю хоч щось має бути стабільне, так ска-ть:) а воно є, тобто те вічне, а може і миттєве, але є! до того ж, кожен раз Ти- це різне... і до Нього я іду, чи до себе... короче, Ти- і все.
наче б то твереза, а щось тут пліту...
але кожен з вас- це те Ти, яке дуже важливе для нормального кругообігу подій на землі( фу, не люблю слово нормальне)- для життя.
Тож дякую Тобі!
мій давній знайомий у мене асоціюється з віршем Ф.Г. Лорки.. сьогодні я його згадала випадково, і вірш виплив, і сонце засяяло.
ПРЕЛЮДИЯ
И тополя уходят,
но след их озерный светел.
И тополя уходят,
но нам оставляют ветер.
И ветер умолкнет ночью,
обряженный чёрным крепом.
Но ветер оставит эхо,
плывущее вниз по рекам.
А мир светляков нахлынет-
и прошлое в нём потонет.
И крохотное сердечко
раскроется на ладони.
...спацерували оце із сестрою... щаслива я, якби забрати оте "я")) бо воно мені шкодить.
я останки затонувшего корабля...
чому я так піддаюсь впливові? віддзеркалюю інших, вловлюючи їх світи, а сама тінню прохожу.
таки- tabula rasa, починаю нове життя
Anatoliy
09.03.2008, 01:04
хандра ще не пройшла? має все пройти. сьогодні ж свято як не крути :) сподіваюся, настрій в тебе зараз суперовий - бо так і мало би бути :) надобраніч :)
хм... настрій так нічо, але я уся покалічена! коліна синьо- зелено- червоні, рука ліва не згинається в ліктю майже- це Соул вирішила не відставати від майстрів на катку)) я- то швидко лятаю, але ж хо' ще й ще... довго ловила рівновагу- чи то ліва нога коротша, чи мої минулорічні розмови годинами по мобілці таки вплинули на мою координацію...
ну а з депресії мене витяг Д. Хармс. Я навіть вчора вперше в житті Джеймса Бонда подивилася! в честь свята.
Anatoliy
09.03.2008, 23:44
і це вона казала, що класно покаталася на катку :) - вся синьо-зелено-червона і не згинається :) гггггг
а шо, мобілка на координацію впливає??? добре, що в мене цього досягнення науки та техніки немає (чесне слово) :)
я заздрiсна людина... чи ревнива... хто я?!
а так- "стоит за окнами весна... весна по имени Светлана..."
вчора сказали, що мене люблять, хочу я того чи нi... за що?:)
я вже рухаю рукою майже вiльно, ну а синцi нiкому не показую))
все одно мене це не спинить! я вперта!
... чекання... одне суцiльне "ЖДУ"
знову впливи... не думала, що від щастя не тільки опупєть мона, але й опопсєть)):
Небо впало на коліна
І протягує дарунок-
сині витончені крила.
Недовірливо беру їх:
-Це для мене?
-Це для тебе!
Голос лине звідусюди,
І тріпоче, як метелик,
серцe в грудях.
...аааааааа! я спалила горщик!!! тільки що(( от що значить не мати нюху...
Anatoliy
11.03.2008, 19:24
комусь дуже добре :) гггг :) пощастило
от тільки щось дуже в тебе вже підозріло слабенький нюх..... хм...
одне невеличке проханнячко- не кажи більше гггг- ок?:)
день був хороший. думки вже розгубилися, але тримаю в руках лист, що мене чекають... як класно- спілкуватися віршами! тре' буде якось видати книжечку їх, таких щирих, справжніх. правда, щось в мені за цей час відгоріло.
з малою сестрою сьогодні прикольно в ресторан гралися- вона "неядок", тож процес годування часом переростає в скандали, або в читання мною паралельно казки, або- відчуй себе папугою- повторюванням їж, їж... жуй, жуй)) вже не смішно..
ну а це я ввійшла в роль кухара- офіціянта, і, звертаючись до неї на Ви, створила атмосферу ресторана: музика, серветки, все гарно оформлено.. - з'їла швиденько!
а це раптом прокинулася: сю- сю, і плакати раптом...))
це ж їй 5 років, період "глухоти"- коли щось до неї кажеш, а та- ноль на масу. скільки батькам терпіння треба мати!
шум компа заважає зосередитись((
плани попереду грандіозні.
а ще дуже подобається, як відмінюється в польській мові дієслово "є":
ja jestem; ty jesteś; on/ona jest; oni są; my jesteśmy.
І Ти є... ех, це мене утримує тут.
день я собі почала з басейну! каток поки хай відпочне))
в жовтому купальнику і синій шапочці- ну чим не патріотка?))- плавала- заспокоювалась: сестра о 6:30 вже тихенько в бік мене штовхала... і чого їй не спиться?! а потім сніданок із криками... а смакоту ж їсть!- просто процес поглинання їжі їй нудний( в цьому її розумію). проте цукерки- завше з охотою)))
хоч спить без храпу- навільжач повітря купили, всі спати почали. тут взагалі страшенно сухе повітря! а сестра ще й алергік.
по дорозі з пливальні( це польською басейн) співала на всю вулицю, бо хотілося! пісні- мої ліки))
4esterfielter
12.03.2008, 17:17
згадалась англійська казочка в перекладі на російську, в ній рядки:
"владыка из владык! вставайте со своего отдыхалища и одевайте ваши фары-фанфары и бегите за мокровлагией, ибо фелиция белолицая опрокинула свечку и красный петухалиус сожжет всю вашу громаду поднебесную"... отака в мене асоціація на слово "пливальня")))
як добре, що менi сказали правду- вчасну i влучну! все- таки як не важко її чути- а дає результати!..
день емоцiйний.. розовий... захiд сонця пофарбував будинки.. спiвається менi!
i з сестричкою вдавалося ладити. цiкавi вони- дiти!
от їй аби слухати про усiлякi хвороби, операцiї)) замiсть казочки.. прям шкода, що мала лише одну операцiю, яку вже раз 10 переповiла.
хоч iди i щось ламай!))
Anatoliy
12.03.2008, 23:25
зате росте майбутній хірург :) повинна пишатися - вона буде допомагати іншим людям :)
я радий, що тобі сказали правду. особливо влучну та вчасну :) брехати погано - бо завжди боком вилазить.
ми ще й граємося в операцію))- в дитинство по повній впадаю... зачитуюсь казочками! але часто розказую і серйозне- от наприклад Кобо Абе "Чоловік, що став палкою")) їй весело. ну і фільми малюю на папері- Титанік, Утомлённые солнцем, Сибирский цирюльник...
батьки її часом просять не захоплюватися так занадто- але як умію, так і мучу її)) ні, мордерства у нас окремою статтею- вона то обожнює: помордуй мене!- каже...
щодо правди- мазохістські вимагаю, буває, критики свого я... "для рузнуубразия"))
Anatoliy
13.03.2008, 00:42
а я по-мазохістськи вимагаю критики просто так, бо думаю, що мені від того стане краще :) (але кожного разу помиляюся) проте все одно хочу знати. хм... дивно... не пробачаю брехні...
щоб купити марку на пошті, треба взяти талончик- здається, в Україні такого ще немає.. порядок у всьому)) зайцем в транспорті ліпше не їздити- штраф буде десь 50$, та й дорогу бажано не перебігати на червоно( а так же ж хочеться!), бо заплатиш 100$.
вчора я "попалась"- летіла додому, бо там під дверима тьотя з сестричкою стояли, а мене як раз до старувки( старе місто) понесло:
дощ, вітер в спину, мало людей... всю ніч би ходила! чому мама боїться, коли я завіююсь до півночі? як раз найкращі думки( принаймні приємні) приходять піхотою..
а якого ж кольору небо?! га? кольору очей, напевно...
так от, мене відірвали від медитаційної прогулянки телефонним дзвінком, що треба вертати- рятувати))- і мене зупинив на перехресті поліцейський... отримала попередження( дані записав)- таки щасливчик я )) перетрусилася трохи... рука заболіла.
льодовіско( каток польською) почекає... я теж
4esterfielter
14.03.2008, 16:03
та блін! село якесь. авторитаризм. вільна країна, називається. ти класно пишеш. в тебе стиль вимальовується)) продовжуй. може на оповідання скоро стане?
дяк...:8
мені сказали, що я не є носієм рос. мови! я, 20р. нею проговоривша! це мені дуже нагадує шлях моєї подруги... хм. ще й людина, яка на неї сильно вплинула, була з того самого міста, що і він... буває...
Anatoliy
14.03.2008, 17:37
йдеш по чужим слідам? :) теж знайомо. мене часто лякає, коли я бачу подібність між собою та одним викладачем з університета :)
так виходить... емоційний локатор у мене стирчить)) вона теж в академі була, і довгий час депресувала, і зараз щаслива... і кохання зустріла... майже збігається, майже.
Anatoliy
14.03.2008, 19:41
якщо майже, то не так уже й багато залишилося :)
чого всі такі нетерплячі.... потім же буде набагато приємніше.....
пересилюючи біль в руках( таки надірвала зв'язки:(), грала на ф-но... потім співала наш гуртожицький "гімн" - "Как молоды мы были"... уявляєте: ми з подругою, по 20 з хвостиком маючи, захоплено співали цю пісню!! співала, як правило, я- Іра грала... ну тут я сама собі закомпанувала. класно все
life)- чудовий мобільний оператор, який мені дав можливість, завдяки Вільному світові, говорити лише за 25грн. в місяць по 8годин з усіма life). усе б нічого, але... співрозмовник мене не чує! зате вдосконалює мистецво монологу)) виходить "трохи" дивно: я сижу і слухаю, як радіо, а сама через нет відписую, техніку розвиваю...
не знаю, як ті, на тому кінці провода, не з'їхали з глузду)) але тато кльово розказує, та й сестра теж- наче я вдома, тільки сама багатозначно мовчу)) писала до операторів, сестра ходила на Україні- глухо... що ж, і за таке дякую!!!
..Шванкмайєра вчора дивилася... цікавий режисер, як друг сказав- "оторванный по полной", але після такого якось моторошно... брр
4esterfielter
17.03.2008, 14:34
ну в україні лайф) іноді ловить)). й іноді мене чують. і я іноді чую. ловить там, де не ловить київстар та митиси - по ідеї в тих місцях взагалі людей не має бути) а взагалі юзаю київстар. валяється без діла голдентелеком - покриття лише у києві-області (над землею) та в одесі. у мережі без з"єднання і безкоштовно. на решту операторів - аж шість секунд на халяву. вже рік не поповнююсь (на рахунку беззмінно один цент сишиа - світиться на екранчику (в інакший спосіб рахунок перевірити неможливо)) - і мені все одно щомісяця приходять близько ста безкоштовних есемесів. не відсилаються вони тільки на митиси - посварилися)) так що половину телефонної книги можна безкоштовно поздоровити з якимось святом))
інфа надана не на правах реклами.
влаштувала вальку( бійку) смсками з хлопцем сестри, якого ніколи не бачила! така...... але він мене хамкою назвав! за слово "показуха", сказане попередньо моєю сестрою, а мною лише повторене...
та, з закоханими тре бути обережною, а у мене ж нетримання словесне.
наче усе з'ясували, але осад є. бідна сестра- не знає, кого захищати)) все, дихаю спокійно, і майже до нього доброзичлива.. так, вже може жити далі))
http://i.piccy.kiev.ua/i2/3b/03/2d71f0a39ff059d2f2d163ea1226.jpeg
http://i.piccy.kiev.ua/i2/a6/e0/3adcb14b6846094f35cfebc5f2b7.jpeg (http://piccy.info/view/3dc0ad2b62cec1aee513e52e1105ab7f/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/73/26/699fe2471afabb4da0f3d67845c5.jpeg
http://i.piccy.kiev.ua/i2/8d/44/29641ce72c0cd66abfd83f7f6a9c.jpeg (http://piccy.info/view/22be6ad35d9d3a51b2610066a2cc8892/)
театр на воді:
http://i.piccy.kiev.ua/i2/55/f3/73f2facc1047082b59990153f809.jpeg (http://piccy.info/view/00f166db57b59149ffc2da9a0a782b14/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/7b/48/bb06ab567f899a7e75adc7f09cd8.jpeg (http://piccy.info/view/8a98f4728ae07f767becfe1a5d77a6d3/)
а це- магічні кола, "намальовані" моєю сестрою)) ну і вид з вікна
http://i.piccy.kiev.ua/i2/d9/45/c2e0e35aba75197e8bc5498a5f3f.jpeg (http://piccy.info/view/9b393b0c083ca01c79baa080a259d06f/)
Anatoliy
17.03.2008, 20:28
ага, тобі дійсно класно :) пощастило :) як ти казала - "шикуєш" :)
та й дорогу бажано не перебігати на червоно( а так же ж хочеться!), бо заплатиш 100$.
вчора я "попалась"- летіла додому, бо там під дверима тьотя з сестричкою стояли, а мене як раз до старувки( старе місто) понесло:
дощ, вітер в спину, мало людей... всю ніч би ходила! чому мама боїться, коли я завіююсь до півночі? як раз найкращі думки( принаймні приємні) приходять піхотою..
а якого ж кольору небо?! га? кольору очей, напевно...
так от, мене відірвали від медитаційної прогулянки телефонним дзвінком, що треба вертати- рятувати))- і мене зупинив на перехресті поліцейський... отримала попередження( дані записав)- таки щасливчик я )) перетрусилася трохи... рука заболіла.
Е ні не 100$, а всього лиш 100 злотих. Випробуване на собі. Якщо знаєш де Аркадія, то от там за нею, з боку моста... готова б і досі вдушити ту гадину яка мені всунула той штраф, добре щщо гроші мала. А я ж всього лиш йшла міняти бракований чайник. Висновок-навіть на Україні продовжую переходити дорогу тільки не зелене світло))
а тобі таки повезло
зрештою є прикол, можна закосити під вагітну))) чесно-чесно, то мене так уму-разуму поучали знайомі поліцейскі
http://i.piccy.kiev.ua/i2/3b/03/2d71f0a39ff059d2f2d163ea1226.jpeg
http://i.piccy.kiev.ua/i2/a6/e0/3adcb14b6846094f35cfebc5f2b7.jpeg (http://piccy.info/view/3dc0ad2b62cec1aee513e52e1105ab7f/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/73/26/699fe2471afabb4da0f3d67845c5.jpeg
http://i.piccy.kiev.ua/i2/8d/44/29641ce72c0cd66abfd83f7f6a9c.jpeg (http://piccy.info/view/22be6ad35d9d3a51b2610066a2cc8892/)
навіяли ви тут носиальгію.....
раджу відвідати Wilanów - так ще краще
Е ні не 100$, а всього лиш 100 злотих.
ні, той фацет сказав саме 250 злотих, а це- 100$...
Долар так подешевшав - капці(((((
все ж таки добре, що я швидше закінчила ту науку, а то б тепер пішла б жебракувати
о а Вам навіть не хотячи збрехала, бо штраф мій був 50 злотих
і я щей нарікала)
4esterfielter
18.03.2008, 16:10
ага, долар і в Україні дешевшає... кажуть буде коштувати 2,50. капці, це точно, треба бігом міняти на гривню...
так, замиками цю тему)) бо мені смутно стає...
сніг іде, тож на свята лишаємось у Варшаві. а в мене ностальгія по Україні... так, піду щось корисне робити- цей стан мусить мене покинути!
Господи, дай нам терпение перенести то, что мы не можем изменить; мужество- изменить то, что можем, и мудрости- отличить одно от другого...
Anatoliy
18.03.2008, 20:56
то, що долар дешевшає, - лише плюс (тим, хто зарплату отримує в національній валюті :)))) ).
Перепрошую за подальший розвиток офтопу, але в Україні долар не дешевшає. Нацбанк тримає стабільний курс 5,05, а банки можуть його змінювати у зовсім незначному коридорі. І до кінця року ситуація навряд зміниться, бо такий курс закладено в держбюджеті.
Anatoliy
19.03.2008, 01:06
ой, а кіко сарказму то... реальна ціна долара набагато менша, ніж та, яка зараз в україні (і лише 2 % усіх доларів, які повзають, літають, плаваються і т.д. і т.п., реально забезпечені товарами). і то його (курс) тримають лише для того, щоби всі, хто отримує зарплату в доларах не попадали в шоці на свої гепи з ляку, і для того, щоби не призвести до страшенних проблем з інвестиціями і тому подібними речами, бо головною валютою зараз є долар (але незабаром почнуть переходити на євро - як основну розрахункову валюту). а сам долар, до вашого відома, вже котиться далеко-далеко, хоч поки і не дуже стрімко, але таки впевнено. недарма ціни на нафту стрибають і взагалі на енергоресурси.
можна, щоб це був останній допис про $$$?- інакше сторінку нотатника доведеться перенести в кахве( там як раз про банки тема є)О! а це- ідея!))
від депресії і усіляких таких дурниць найкращий лікар- рух!
"В движеньи мельник жизнь ведёт, в движеньи!.."
Коли ідеш мостом через Віслу- вітер шумить у вухах, як гвинт вертольота, і кусає лице, колить, обпікає холодом... так мене, так! мене не можна жаліти, НЕ МОЖНА!!! протипоказано- бо це мене паралізує. і хвалити не можна- жодної путньої думки потім!(((
я хотіла подивитися на місто зверху.( як же ж на сЕбе зверху глянути?!) зацикленість на своїх думках мені цього не дозволила- тільки шугала душа з берега на берег, безпритульна.
Скиталица- яке сильне російське слово! назвУ себе так ( польською теж гарно- tułaczka)
А дома мене чекав справжній паперовий лист з Києва, від приятельки, яка гримером на "Інтері" працює. Тримаю його в руках- оце вєщь! можна покрутити, з кінця почитати( маю таку дурну звичку), взяти і відкласти. і не тре' ні на що тиснути- розумієте!- ТИСНУТИ, тицяти на якісь клапушки НЕ ТРЕБА! ааааа
І я безсовісно щаслива, безсоромно, без..............
встигла побувати в парку Праський( мало б бути Празький, але ж польською "s"))) нічого аж такого- хіба що покручені доріжки, якими я вихляла безцільно. ну не так вже й безцільно - шукала залізного жирафа... сніг заважав дивитися просто- і все стовбури, стовпи...
думала, його вже знесло недавніми ураганами, але- ні! височіє, гордий і стрункий, "обсаджений" птахами, чимсь на казкового дракона схожий, сірий і в п'ятнушка))
а щe там є ведмеді, які зараз сплять, тому їх не вдалося побачити.
і в кожному варшавському парку- дитячий майданчик( plac zabaw).
такий от файний початок дня!
Anatoliy
19.03.2008, 12:42
і коли вспіла..... я тільки прокинувся, поїв і подивився серію "друзів"
от матимеш дітей- теж будеш так активно усе встигати))
класно, у нас тепер ці порушення- як каста якась. приємно( мазохізм не дремлет)
Anatoliy
19.03.2008, 12:58
в тебе діти є? :) чом же не зізналася? :) ах ти...
про мазохізм не до мене :aga: (хоча є якесь дивне ненормальне відчуття задоволення) :)
в тебе діти є? :) чом же не зізналася? :) ах ти...
це типу- сам знаю, нехай і інші довідаються))) Толік, я ж навіть назаміжня( і не роби вигляд, що не знаєш!!!) мені малої сестри з головою вистачає. досвід маю такий повчальний( а потім вірші про балкони, з яких кортить стрибнути))) але закалка зате!
Anatoliy
19.03.2008, 13:28
:) (тут я хотів добряче погигикати, але стримався :) )
а шо поганого в тому, що я роблю вигляд, що чогось не знаю? :)
а балкон - нєєєєє... то погана ідея. ти подумай, яка після того будеш негарна... я думав колись про балкон (брешу трохи - про дах багатоповерхівки). неестетично буде якось... ще й асфальт знизу.... :)
цілий день проговорити польською- у мене щелепи болять!)) мозги заворачуються- і я страшенно задоволена! суперна мова. ці закінчення:
-йоу(н)ца, -еу, - оу, слово szczęście (шчеу(н)щьчє), а коли від 1-ї особи кажеш, то тре' не забувати в кінці "м" мувити( w przeszlości- słyszałam, czytałam)
до чого довго звикала( ну на Заході України це норм.)- це до звертання в 3й особі. тут як раз Ви-кання не є повагою. До близьких на Ти, а до інших- пані, пан. Спочатку, коли мені в магазині ( sklep) казали: що пані хце?- я озиралася: ЯКА пані?! зараз вже змирилася, навіть слідкую, щоб до поляків так звертатися. але трудно! "ви" проскакує))
вклала малу спати. сьогодні трапилося " нещастя"- десь задівався декодер від Шрека)) я перелапатила кімнату- нема! то ми прив'язали бороду домовому- мені в дитинстві він помагав...
215 злотих за 2 зуби! живодери! ну і закордон, ну і Європа... та знала б- до липня потерпіла з тим болем. а в Іспанії, кажуть, ще дорожче- там легше вирвати, ніж лікувати... тьотя впевняє, же і у нас так буде років так за 5. так що ліпше не хворіти...
І чому інші такі самодостатні, а я так залежна?! чому я не можу сказати- і піти, а думаю, мучуся, живу цією людиною... а їй це не потрібно! поговорили- і добре. дякую. до побачення. я так не вмію!
не буду просити. але буду любити- бо це вже є. навіть коли мене відтинають, відвертаються як від прокаженої, любов лишається. і я її несу.........
4esterfielter
20.03.2008, 14:51
нести любов - це справді єдине, що може принести користь в даній ситуації. бо ти не зможеш ні забути, ні вплинути...
але ж хочеться кричати!!! ця даність щасливої безвиході, приреченості... головне, що я знала, на що іду. і йшла все одно.
4esterfielter
20.03.2008, 15:05
я йшов теж колись на всякі такі незрозумілі штуки і знав, на що йду! це вартувало, повір. це завше на краще - безпосередньо чи в ракурсі "повчання". ти знатимеш. ти просто знатимеш щось, чого не знаєш зараз)
знаю. капец, краще мені зараз мовчати- бо вже дурості почала казати... ображати я умію. вибач ще раз. щаслива до плачу((( аж зводить плечі. ні крихти не маю, не маю....
Загублена дитина
20.03.2008, 15:22
аж зводить плечі... від листа одної людини... нашого спільного знайомого... 17 сторінок відвертості, на яку не заслуговує дитина... навіть загублена...
"...и если я/ здесь/ есть/ значит кому- то нужна/ волочусь по свету..."
... ти того варта!
Anatoliy
20.03.2008, 20:52
ану колись, чиєї то ти творчості палка шанувальниця? :) а мені не казала! ах ти! :)
сьогодні плакала. від цибулі. готувала прощальну вечерю- мої на тиждень їдуть в гори заради малої- алергіка.. чомусь не радію. якось все одно.
...цікаво, що історія повторюється, і вже десь за 10 разів перевалило... а ще цікавше, що про це виник позавчора вірш- і втік. віщий вірш. зайвий доказ того, що творчість- наша підсвідомість.
бажаючі -приїзжайте до мене в гості. всіх прийму. хоч і бачити нікого не хочеться))(( і що б ці дужки мали означати?.. сміх крізь сльози?:)
я все- таки вже звикла. я така є...
я на себе збоку подивилася! сміхотєнь... а хфантазія ж бурна!
яка ж я дурна!( цікаво, про це пишуть у відкритих щоденниках?..)
ну ви б почитали мої "закриті"- там труба)) море компліментів...
... а таки я вдячна без меж. і щаслива, що живу, і зрідка щось пишу. сестра старша вважає, що я забрала у неї "талант"- вона раніше за мене почала писати, та й краще завжди виходило, а як закохалася- замкнуло, що називається.
aле то теж смішно. просто я вловлюю інші світи( скромно звучить)) але подруга боїться моїх віршів, бо " в них те, що відбувається зараз". повірю їй), така моя доля.( тут за логікою мало б бути важке зітхання- а не діждетесь!)
...прокинутися в тишині, і знати, що її ніхто, крім тебе, не порушить...
все, вчорашнє минуло.
http://i.piccy.kiev.ua/i2/fc/15/3fd58852d5ac6daeb05ea60b15e2.jpeg (http://piccy.info/view/62b2cae7fb36349606ee990d67726ca4/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/0a/d9/93695634cea9ffae8e0431dae8bc.jpeg (http://piccy.info/view/02faa463207197999cf9a032db3bcf46/)
друга фотка надзвичайна!)
4esterfielter
21.03.2008, 13:40
оце жирдяйські фотки. дійсно) щось потойбічне в цьому є...
http://i.piccy.kiev.ua/i2/dd/96/6f84be098fd15969e2997c4cc6c3.jpeg (http://piccy.info/view/8683ca45b384cb9d77294cbc76f0483b/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/da/ef/d5bba650d38604f4109260a6b1b9.jpeg (http://piccy.info/view/2edbf044668f797609c253d3aa085612/)
тоді ще парочку( стан фотографа невідомий)) я йому передам!
...а це- просто ВХІД:
http://i.piccy.kiev.ua/i2/df/e2/4fdc9095b6c40b4f58f7511287f6.jpeg (http://piccy.info/view/fc9635875c4f6ea783845c20af4cd124/)
і ВИХІД:
http://i.piccy.kiev.ua/i2/0e/1c/5dac381cf444aa861ca2401f41a4.jpeg (http://piccy.info/view/d06519eabd6b215ba069b8d046b526b5/)
Anatoliy
21.03.2008, 13:56
цікаві фотки :) (мені сподобалися ті, що очима п'яного поєта :) )
http://i.piccy.kiev.ua/i2/7f/54/a1d18a2bea1438384dfe9e41e90d.jpeg (http://piccy.info/view/955c9d3436f2295aee27aa17487ffc12/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/20/e2/000f97a7093e3f2d70dfb6589abe.jpeg (http://piccy.info/view/bee16b1e3dc98b1e639fa21ae253ab00/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/4d/e7/d01c456c77ac9f4ebe794bd63907.jpeg (http://piccy.info/view/2ecaebddd876283f7e0fe3ce535dad8c/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/24/b1/5138b3b0379c32c307df1bb74f0f.jpeg (http://piccy.info/view/01ec9357c72e4a09d135ecdb648c06da/)
4esterfielter
21.03.2008, 18:31
просто класні фотки. особливо друга та третя. третя особливо)
Anatoliy
21.03.2008, 18:55
хотів сказати, що ти фотограф, але вирішив придумати нове слово - "фоткун" (або "фоткунка") :)
----------------------------------
оооооооо!!! придумав - "фотогрАфиха" !!!!! :) (наголос на великому а, хоч логічно було би на маленькому и)
----------------------------------
до речі, таки не дарма я ту штуку по пунктам порозписував :) результат на око
(отак краще?)
Толік, ще одне прохання)) всі ці дописи можна було в 1 вмістити! я не гонюся за кількістю сторінок мого щоденника, тож форум має чудову опцію- редагувати)) подивись- я через добу редагую, не те, що за хвилину)) от.
а щодо мене... засиділася я тутоньки- а вірш ще не переробила( думки прям перед компом втікають(( класно 4естеру- у нього навпаки натхнення... хоча- кому що)) у мене найкраще виникає... хм... в не зовсім поетичному місці. може тому й такі- недописані?:)
О! і ольбжимє( велетенське!!!) дяк за " ту штуку"))
Anatoliy
21.03.2008, 19:34
не розумію, що я зробив не так...... (тут я тихо хихикаю :) )
не розумію, що я зробив не так...... (тут я тихо хихикаю :) )
асьою ми і так списуємо кмкм електронних сторінок- а тут ще і ще...
морда ти, Толік! класна, добра, рідна, мала морда!)) я навіть вже до твого аватару звикла)) спочатку якось кривилася( назив., з чого починається дружба...:)) а зараз милуюся)) бо ти такИй!..)))
Anatoliy
21.03.2008, 19:47
:) в моєму аватарі - весь я!!! :) (жарт, просто я той мульт любив дуже колись, та й прикольна білка :) - мені дуже подобається її невинний переляк :) ).
думала вже не писати, але мене тут просто змусили)) бо таки хочу сказати те, що я говорю щодня особисто...
і це стосується тебе, білочко перелякана!))
Толік, ти тут на форумі- найдорожча мені людина! не думала, що ще знайду такого друга, ТАКОГО!!! так що брехня то все, що через нет не можна подружитися- треба знати, де шукати- на ЛітФорумі!!! ну і те, що згадка про тебе завжди викликає тільки радість, бо ти такий щирий, чесний, колючий, як і я, вразливий, добрий, кумедний, небайдужий, ненормальний( це найголовніший плюс! у мене всі друзі ненормальні) але навіть то все дурня- ТИ Є!!! я щаслива!
і не думай прокоментувати, що ти нікому непотрібен тощо- не приймається! застаріло вже! ти- кльовий. і це кажу я. думки інших з цього приводу мене не цікавлять- я не сумніваюся в цьому!
Anatoliy
23.03.2008, 01:53
в мене занадто пригнічений настрій, щоби щось коментувати. навіть сарказму не залишилося. а те, що я божевільний і чутливий - то заперечувати ніколи не буду, бо воно так і є. а щирість та відвертість часом лякає людей, які до неї не звикли. щирість - зараз раритет, а шкода...
хотів у своєму щоденнику написати цікаві речі, які сталися сьогодні, але то, мабуть, уже завтра, бо щось якось немає того позитивного настрою, який був десь 5 годин тому... а він був. чесно. цілих 3 години десь.
зібралася нарешті з думками, щоб хоч якось, хоч бліденько, але описати вчорашній день. а він був цікавий.
встала я раненько( звідки ці ніжні -еньки навіть не знаю, але тут сестра в асі з'явилася( подія визначна! а пише вона так же повільно, як я десь 1,5 місяці назад, тож мені і їй зараз точно весело)) ще й вона цей допис зараз прочитає- буде мене подумки бити)))
так про що я?
ага.
встала я- і пішла в басейн. бо потім мала бігти до знайомих, професорів медицини. Люди дивні. А книжок у них!.. завжди боюся їх роздивлятися, бо голова кругом від кількості. вчора натрапила на дерев'яні костьоли в Польщі. кажуть, тут таких костьолів найбільше в Європі! але поки що не пощастило живцем подивитися: у Варшаві їх нема((
Вітаю усіх із католицьким Великоднем! тут це- Wielkanoc.
вчора була Велика Субота. і ми після обіду( неодмінно з вином, я навіть соромлюся відмовитися)) пішли в центр. через Варшавський Університет, де гарнющі старі будівлі- бібліотека, різні відділи- там коплекс цілий! думала, що на київське студ. містечко схоже- але ні, там тільки вчаться. і дуже усе урочисто- могутньо- одухотворене.
ми вийшли через головну браму на широку вулицю( назва вилетіла).
тут же- Костьол Святого Хреста. по сходаx підніматися... де був мій фотоапарат, щоб це зафіксувати?! ех! каплиця пам'яті загиблим в Катині( це коли радянські війська розстріляли добровільно відданих в полон, хоч і по воєнним правилам не мали права. а потім вони на німців то спихнули.), там поховано серце Шопена!( а тіло- в Парижі. так він заповідав)
але враження зіпсув гроб( в усіх костьолах лежав гроб з Іісусом)- натуралістічний такий, що зробилося не по собі...
але далі ми попростували в бік старувки, і там, в костьолі Sióstr Wizytek, мене вразив символічний, вирізблений з дерева, Христос. за тиждень працівник костьолу пообіцяв фото дати.
далі ще кілька костьолів обійшли( усюди мармурове, біле Тіло)- і я не вистояла чергу до к.Св. Анни- додому вернулася.
заснула пiзно- опiвночi до знайомої задзвонила, і ми десь 1,5 годими протренділи про життя- буття.
і цікаве питання: чи відчуваєте ви, що якась мова ВАША, ви нею мислите, вона відображае ваш внутрішній світ? бо мені от англійська- ніяк ( але це через слабе її знання, мабуть, проте- польська одразу "лягла" в мені, хоч я її ніколи не вчила, та й не чула.)
і звісно- сьогодні спала до 11!!
фотки не мої...:
Kościół Świętegо Krzyża
http://i.piccy.kiev.ua/i2/bc/8e/c46cd9b2e7821ec07965e0be5a9c.jpeg (http://piccy.info/view/1e5c3985e5f3892d32678d5a9b8b4ed4/)
Kościół Sióstr Wizytek
http://i.piccy.kiev.ua/i2/2c/66/c73b14223d2ed76a6c7fde022ecd.jpeg (http://piccy.info/view/e2fcde7013c0ea0594134db3dd5fc209/)
стандартні 3 чашечки чаю випито( мені, як "страстной любительнице" зелених чаїв, подарували мате позавчора, ще не пила- на м'ятному зупинилася зараз)
поговорила ( ще говорю:)) на різні теми, які б можна було тут підняти, але з моєю процедурою набирання кирилицею- трудно((
плани- велике прибирання( це найближчі)
а взагалі- під настрій робитиму. він у мене класний. люди мене радують. то смішать, то тривожать- але все одно своєю бездонністю захоплюють, своєю різністю. головне- відгукуються, ЧУЮТЬ.
(стиль мені мій нагадує- Толіка)) почитала трохи його нотатник... теж "любопытная"!)
в спорті існує таке правило- коли ти втомився, зроби ще через силу кілька раз вправу, тоді буде результат.
перевірено- таки так! зайві 15 хвилин в басейні проплавала( чомусь не задзвонили вчасно- а я зробила вигляд, що заплавалась)) так і було. але я вже ледве ногами пересувала- бовтала( спеціально плаваю з дощечкою в руках, щоб ноги працювали, ледащі)), а все одно- туди ж, ще й темп не збавляла( поряд ТАК гарно плив чоловік! ех!)
а потім, вже під душем(prysznic) відчула приємне поболювання в м'язах... аааааа ( тільки я не спортсменка, не подумайте, бо вигляд у мене не спортивний)))на жаль( чи на щастя? не знаю)
а зараз в магазин не завадило б- в хаті "шаром покати", а два попередні дні усі магазини святково були зачинені. не знаю, що там з 4естеровим дощем- але парасолю не беру, люблю дощ.
4esterfielter
25.03.2008, 17:52
честер сьогодні взагалі щасливий - аж сніг пішов. патли мокрі. бігає у справах. зараз знову вибігати під совє творіння - ужость))) зараз піду на кухню медитувати над чаєм))) аби опади скінчились))) а любити дощ - добра звичка... якби не моя сексуальна зачіска, ги-ги))) люблю себе!
а привіт, 4естeре! до нас твій сніг не долетів)) тут моє сонечко! сліпуче.
Соул сходила в магазин... широка слов'янська душа, що називається! гаманець порожній- рюкзак(plecak) набитий... заспокоюю себе, що не на 1 день куплено- таки вмію я грішми "грішити":) тобто смітити))
зате- мої улюблені грейпфрути!( їх ніхто з моїх не любить- усе мені буде!)
нарешті я запам'ятала, що біля нашого під'їзду 1 дерево- завжди заходила там, де 2( ще й ключ пасував, правда, до дверей на 3му поверсі- вже ні))) а! тут же прикол- нумерація поверхів іде з нашого другого( перший- нульовий)
це як я хитро в Одесі запам'ятала, де Велика Арнаутська, а де- Мала:
обидві- паралельні. але по алфавіту "м" ближче до "п", а як раз за Малою А. наступна паралельна вулиця- Привозна( і наш славетний Привоз))
так от викручуємось:)
4esterfielter
25.03.2008, 18:36
чесно кажучи, я ніц не второпав з твоїх пояснень про вулиці. в мене в голові компас і мені не потрібні ніякі орієнтири. вони б мене тільки більше заплутували))) те саме і з деревами. ну не знаю. в кожного свої приколи.
нє, у мене не топографічний кретинізм!:)- просто я коли іду( та й не тільки), в якийсь момент "відлітаю", забуваю, де я, що роблю, навіщо.. тому мені орієнтири необхідні! а то "очнусь"- й не знатиму, куди іти.( тому був у мене вірш про інший вимір:))
п.с. з тими вулицями самi одесити плутаються! а я вже нi. от приїдеш- сам побачиш, що з Арнаутськими в Одесі не так- то просто!))
4esterfielter
25.03.2008, 18:57
часом я взагалі вертаю або йду кудись на автопілоті (недарма я народився паперовим літачком, потім мене розстелили на підлозі, зробили креслення "боїнґа" і по тому я на нього перевтілився...). інколи йдеш увечері - ноги йдуть самі - за звичкою старою. завертають за ріг, шукають нові маршрути, але все одно приводять до дверей під"їзду... я інколи навіть забуваю відтинок часу, коли йшов... силкуюсь пригадати проз що минав, що думав, коли йшов... нічого! провал пам"яті. наче телепортувався... хоча іноді телепортація буває направду: особливо коли дуже сильно хочеш в туалет)))
то ти мене розумієш)) отак і я- на автопілоті. ноги доносять, але є якісь вперті противні дрібниці, які я мушу собі запам'ятати.
паперовий літачок? пригадалася пісенька "Ты так отважна, но корабль бумажный плавает неважно..." ой... тут же кораблік...ммм
Бобік здох)) пішла я заряджатися музикою.
цікаво... ніколи не можна судити однозначно про людей... контраст такий виникає- творчість людини, і її повсякденна поведінка... ЯКА ж вона насправді? що її змушує бути такою холодною? скиглення на життя, критикування інших... бо у самої щось не так. що?
і хіба не хочеться вирватися з цього?! невже не набридло...
мабуть, таки я наївна: вірю, що зміни відбудуться. але сама навряд чu зможу чимсь зарадити. не маю сильного енергетичного поля.
чекати. знову приходимо до цього короткого слова...
і ні щоб знати, як буде далі- змушені чекати( за ідеєю, тамуючи подих від радості)) та хто як. я- спокійна. аж занадто.
Anatoliy
26.03.2008, 01:36
якщо виникає контраст, то людина (творча) зазвичай спокійна, але коли доходить до якихось незвичних (неприємних) ситуацій, то, мабуть, такі люди бісяться, говорять погані речі (я сам так роблю, але я - людина нетворча, тому це лише збіг).
шось я помітив деякі дуже цікаві натяки в дописі твоєму :)
до речі, якщо є якісь проблеми - звертайся до мене - в мене поле страшенно сильне (те, що енергетичне). отак :)
ні, я не про той контраст... але до тебе звертатимусь)) ще шкодуватимеш=) от.
тут в іншому собака заритий... і от я знову переймаюся іншими! про себе краще подумай! але цікаво! як на мене, творчість невідривна від людини, тож якщо перша досить оригінальна, то й автор має бути нівроку)) невже- само пишеться, долаючи власні вади душі? а таки так, бо тв- сть- від Бога... що переможе? вечір питань.
мій друг на моїх очах вийшов до світла. завдяки коханню. зараз приємно мене дивує кожен день. а я у нього від початку вірила!
і тут вірю.
4esterfielter
26.03.2008, 16:11
я теж зазвичай спокійний... я можу бути різним у творчості та в повсякденності... але при цьому лишаюся щирий. кажуть, овен - це баранець який стоїть на скелі і викресує копитом іскорки, з яких спалахує все навколо... першопочатки... коли я не в русі - все навколо спиняється, чекає на мене. коли в мене депрес - іскоррки далеко не відлітають, а залітають до моїх очей і від того невимовно боляче, і... сліпну... тоді я можу бути лютим. лише тоді. мене важко поранити. мене важко вразити. група людей, яким це дається - коло десяти, а то й менше осіб. мене важко змусити до різких слів. коли я радісний - спалахує ватра і на неї ідуть подорожні, спиняються погрітись, потанцювати... може навіть розбивають табір... може навіть місто. але коли мій простір перенаселений - я просто переходжу на іншу скелю - починаю кресати там. і, хто люблять мене і цінують - перейдуть з того міста у новий табір... аби плекати спокій. любов і порозуміння.
Anatoliy
26.03.2008, 18:48
а я водолій :) багато хорошого про мене говорять, але ж і поганого достатньо. мені більше подобається думати про те, що в мені є поганого, і що варто виправити. бо хороше ж воно хорошим і залишається - його люди завше сприймають як належне, типу, так і має бути, а не інакше. хоча мене образити дуже важко (то може вдаватися лише кільком людям на цьому світі - їх десь так чоловік 5 максимум). але мене можна розізлити (раніше це взагалі було неможливо, але з часом довелося змінитися, щоби оточюючі не вилазили на голову. а в додачу став ще й агресивним, хоча не маю певності, чи в цьому не винні гормони...). а ще я дуже ніжний :) люблю людей, які розумніші за мене (бажано, щоби набагато). кажуть, що я розумний (але то все байки). але я точно знаю, що можу бувати дуже жорстоким (в таких випадках треба сподіватися, що я послухаюся своєї голови (я це роблю частіше), ніж своїх емоцій, бо вони (емоції) в мене бувають ну вже дуже-дуже сильними). а ще я став імпульсивним (це теж треба виправити). ех... то все через честеровий допис мене в цю стєпь понесло. ооо!! і що найголовніше - хочу бути дитиною :) отак :) (до речі, в останньому, на скільки мені відомо, я таки певних результатів досяг)
тільки- но приїхала од знайомих( мене привезли! бо погода була nie bardzo)). мене вже не нудить в авто, а було, ооой як було...) і всілася читати у них позичену книгу Г.Міллера "Тропік Козерога"(раджу усім! правда, у мене переклад польською- абалдєнний!)- зирк у вікно, а там- біла ніч! СНІГ! ну я швиденько перевдягнулася і побігла! як то можна пропустити? певно, останній сніг, ще й такий лапатий. і так рипів під ногами, що я навмисне наче плавала в ньому...
в парку мене трохи не збив з ніг пес- теж невимовно щасливий:)
дитинство пригадала( щось усі останнім часом "предаются мечтам")), коли мама нас витягала з ліжка коротким "сніг!"- і ми летіли до вікна, а потім, поспіхом з'ївши,- на вулицю. санки любили найбільше( я своїм навіть ім'я дала- поні, здається). ну і на своїх двох їздили по льодy. падали, заривалися в сніг, їли його...
а в школі з подругою з парку притягли ялинку, кимсь зрублену. залишили на ніч в підвалі( відкритому)- на ранок її хтось забрав. шкода було- ми так довго її тягли!
фух. тепер сідаю за книгу.
п.с.Толік, мої батьки- Водолії))
Anatoliy
27.03.2008, 02:03
ого?! обоє??? ого...
ого?! обоє??? ого...
а це так страшно?:eek::) знаєш, я не бідкаюся)) у всіх свої дивацтва, але щоб я відчувала, що ось це- Водолії,- ні. у мене усі навколо такі емоційні, що мало місця! просто майже усі- музиканти( а ось це- показник!)))
ранок почався з музики і латання шкарпеток. і вмикання пралки- завтра мої вертаються. має бути все гарно))
...зупу огіркову готую- вперше в Польщі скуштувала такy страву. ну і марафет навожу в хаті, під Weather Report.
я тут за чашечкою чаю(herbaty) вирішила й собі про малювання подумати)):paint:
сьогодні надивилася на сюрреалізм С.Далі...: щось у такому дусі я пробувала на парах нудних малювати=) це жарт, звісно. схиляю голову перед його особистістю і генієм.
але там був, скоріше, абстракціонізм( щоб ніхто не пойняв:)) а ще під час розмови по тел. вимальовувалось цікаве- коли само собою йшло. фігури різні люблю малювати, тварин. мала сестричка в захваті( ну й ясно: вона ще малює курячі руки і ноги, і обов'язково, навіть крізь одяг- пупок:)) фарбами полюбила вже тут орудувати. а так- ручкою кульковою.
мій дідусь дуже гарно малював коней. а сестра старша чудово схоплює характери людей в своїх нарисах. є ціла папка її малюнків. портрети наших друзів. талановита вона в мене!( жест гордості):aga:
заради неї, в принципі, оце усе написано))
4esterfielter
28.03.2008, 14:42
сестричці привіт) дякую, Соул, що ти є!!!
сестричці привіт) дякую, Соул, що ти є!!!
цей допис перечитуватиму( ну й слово))) щодня:) буде замість "самовнушения"=) чи його треба викрикувати?;) з радістю?)) певно, так!
сьогодні на власному досвіді перевірила вислів "с дурной головой рукам нет покоя". вже заспокоїлася. таки треба думати іноді... задумуватися, так ска-ть))але все ок!
Anatoliy
28.03.2008, 19:03
і на чому ж перевірила? :)
от у мене ніби голова й не дуже дурна, але доведеться сьогодні дещо поробити :) (не так фізично складну штуку, як марудну).
сором зізнатися- це моя антигосподарчість... я не знала, що в м'ясі, коли воно лежить(варене, смажене- будь- яке) потім заводиться щось страшне, тому люди отруюються. на щастя, усі живі, але з моєї легкої руки могло бути дуже неприємно...
Anatoliy
28.03.2008, 19:16
так то було би неприємно не тобі :) тобі було би лише троха соромно :)
була сьогодні незворушна, як скеля, доки сестричка мені закатувала одну істерику за іншою, кидала мій мобайл на підлогу, верещала і плакала. а врешті зрoбила по моєму! тобто- як її мама перед виходом наказала. капец, а я таки іноді терпляча!
Загублена дитина
29.03.2008, 15:17
а в мене так з братом не виходить... заздрю. колего, поділіться досвідом?))
у мене досвід- 5 місяців, тож що тут можна сказати?! хіба що тому так виходить, бо я насправді- стримана і часом сувора. але це сьогодні вдалося))- завтра я можу зірватися. кричала на неї я вже не раз... а вона на мене замахується усім, чим можна)) любофф...
Загублена дитина
29.03.2008, 15:31
у мене досвід... -Тобі скільки років? - 11 років. 11 довгих принизливих років. і постіно поруч ця мала (вже й не мала, вже такого, як я, зросту) істота з замашками великого музиканта. з трьох років - піаніно. я більше не можу чути піаніно!!!! постійно в навушниках. вибачаюся за флуд))
майже 23.
хм.. а я- піаністка)) з дитинства чую музику. пам'ятаю, як сідала татові на коліна, коли він грав, клала свої руки- на його. такі відчуття! ще тоді мріяла, що зіграю колись ті твори, що він грав. і зіграла!
сестра теж піаністка, тож я звикла під музику робити уроки тощо.
п.с. брату привіт! наша людина!;)
я трохи п'яна- вино випила... сил нема! усі поїхали на Старувку, а я тут з малою слухаю муз. казку "Кащей Бессмертный"- музика Римського- Корсакова. супер!!! правда, мала оперний спів не розуміє, але то дрібниці)) головне- музика їй подобається!
Anatoliy
29.03.2008, 21:53
мдааааа.... п'яна соул... не думав, що до такого доживу :) (а собі думаю, як же не соромно... - жарт :) ..хоча я так і подумав..)
в сенсi- як же самому не соромно, що теж пив, i не тiльки вино?:)
я вже твереза- "готова к труду и обороне"))
мала спить( це- щастя!), гостi зайнятi бесiдою з хазяївами, а я трохи тут полажу, внесу активність в суботній форум))
Anatoliy
29.03.2008, 23:59
в сенсi- як же самому не соромно, що теж пив, i не тiльки вино?:)
та я ж нічого й не кажу :) тільки є маленький нюанс - я хлопець :) (та й то було всього кілька різів - хочу померти здоровим :) ).
добре, буду зав'язувать з цим дєлом)) взагалі- то я неп'юща!(всі, хто мене знає, можуть підтвердити!) і непалюща)) тобто взагалі- хоч в рамочку вкладай)) але не треба. я ще тут "пригожусь"=)
Anatoliy
30.03.2008, 00:13
а в мене на компі є цілий фільм про алкоголізм, про алкоголь та його вплив на організм людини.... щойно переглянув кілька кадрів... все, пити ніззя. нікогди. і нікому теж давати не можна. отак.
весна! ура!
я знайшла своїх друзів з училища і школи. клас! піду гуляти- щось перебір із спілкуванням вийшов. буває таке у мене часто. починаю говорити усілякі дурості тоді... біжу! весна!!!!!!!
Anatoliy
30.03.2008, 15:29
і де це ти їх знайшла?... шось я не зрозумів...
в одноклассники.ру))
я щаслива. а те, що невдоволена собою- то пусте. вчуся терпiнню. люблю людей з кожним днем сильнiше i сильнiше! за їх непередбачуваність. люблю!!!!!!!!!!!
1 квітня- брехня всесвітня (prima aprilis). Вітаю))
Не знаю, чи то Весна так діє- мене переповнюють емоції і любов. аж паморочиться в голові.
Снився Толік( ага, цей- з форуму:)), на машині мене кудись підвіз, додому, здається))
Вчора помирилася з хлопцем сестри. Це так приємно! А ще поговорила до півночі з вуйком. Захоплена ним! Допоміг розібратися з "непонятками", які мене мучали в неділю.
Рано годинку в басейні поплавала. Щаслива. ЛЮБЛЮ!!!
щодо поговорити українською - а хіба не можна знайти через нет українців, які живуть у Варшаві? їх же там багато має бути!
певно, можна. ЕХ! піду шукати...))
готую розсольник. капец, Соул готує, ще й з охотою! взагалі на кого я тепер схожа?;)- прибираю, готую... nie do wiary, як кажуть поляки. Навіть солю достатньо! оце на днях взнала, що бобові не можна солити, доки не зваряться, і води холодної не можна доливати.
А ще мене вивела із себе сестра, і я розумію, чому- її вияв емоцій безпосередній, негайний, не те, що у дорослих- намутять щось, приховають. Ух вона і зла буває! а я!.. ніколи б не подумала, що можу так розійтися. контакт з дитиною допомагає краще себе пізнати, емоційно розвиває. бо тут розуміти- мало, треба відчувати, бути гнучким... вчуся.
love forever
http://i.piccy.kiev.ua/i2/81/1a/3a792fe52c60fc3462714037adb0.jpeg (http://piccy.info/view/a94d051ebb3429b28e33a2749530bdd0/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/a9/95/9bd18ddcc90e479432aeb951d4e7.jpeg (http://piccy.info/view/1a35633aa420d7cad149102ceb8f13b8/)
форум запрацював!!! ура! у мене замикання періодичні, зависання власної системи. але виповзаємо на білий світ, розліплюємо очі, дихаємо, віримо, любимо.
дощовий Маріуполь(Варшава sometimes схожа))):
http://i.piccy.kiev.ua/i2/fb/3d/e8c3f848402e47a585d3af0288c8.jpeg (http://piccy.info/view/6f8c17593bb1b03832082fc1a6b09ffc/)
Anatoliy
04.04.2008, 14:41
а мені подобається... прикольна фотка. майже чорно-біла. а в луцьку багато дерев над дорогами порізали так, що лише стовбурі позалишали... сумно... але скоро й вони будуть зеленіти :)
StarWolf
05.04.2008, 23:46
її вияв емоцій безпосередній, негайний, не те, що у дорослих- намутять щось, приховають.
а ще в маленьких дітей вогники в очах... часом по-доброму заздриш їм)
Бажаю тобі не втратити його (мені здається, шо він не просто відблиск від спалаху на фото:) )
туманний ранок почався з перевірки зросту малої, і мене заодно: мала- 106,2см; я- 162,2. Капец, я вниз росту!!(( чи то неточно нас на мед.огляді міряли... короче, в маму я пішла, хоч на лице- в батька. дядя заспокоїв, що можна витягнутися: спати треба більше, робити вправи, але якось переживу.( Шопен теж був невисокий:))
щоб Соул на впала- то нонсенс. Ладно в дитинстві коліна були збиті, та я умудряюсь і зараз їх не щадити)) от їздили з малою в парк. Вона на ровері через усі нерівності на дорогах запросто їде, а я на самокаті не змогла... потім стала перед кожною вибоїною тормозити( подобається цей тормоз на задньому колесі). Наче все клас- так в поворот не вписалась... "падучая"- добре, що не "падшая"))
вчора класно погуляла по Старувці, зайшла кудись далеко, до суду центрального( задзеркалена будівля, впливово виглядає...)
на площі біля замку якийсь чолов'яга про любов (miłość) під гітару співав.
А гарно там ввечері- все світиться, таємничість якась. приємний шум людських голосів, сміх.
все- таки щаслива я. тільки забуваю про це))
Старвольфе, дякую =) таки світяться, хворобливим блиском:)
Anatoliy
06.04.2008, 14:32
то від радіації світяться :)
я народилася далеченько від Чорнобиля, тож тут інше( страшно уявити:))
день щасливий до чортиків!!! понеділок. хто казав, що він важкий? та ніколи! у мене й пар завжди було мало в цей день, та й якось оживаю я після тижня роздумів))
а ще я таки вар'ятка і ризикуюча особа. довіряю людям, яких майже не знаю... пару раз цим скористувалися. я поплакала пару ночей, посварила себе( чомусь одразу на себе наїзжаю)), подивувалася людській корисливості- і далі пішла довірятися, вже іншим. цинічною і нахабною не буду ніколи, хоч стріляйте!
буваю, правда, дуже гострою( сама не помічаю- ляпаю язиком, а хтось переживає:(), та то залежить з якої ноги рано встану.
Тільки що був сліпий дощ. Погода- аж мурашки по шкірі... пташки співають!!!!!
я сьогодні була в ролі жюрі. мої привезли фотки будинків зі Шчавніци, я обирала кращий. подивіться і ви:
http://i.piccy.kiev.ua/i2/84/b6/af2e2c7b0520ed3028e81ec30d6a.jpeg (http://piccy.info/view/2d96581d1dc9d2d8803f095cc5a55d7b/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/65/8c/dc70d59bccd01ff3981d1b8d1790.jpeg (http://piccy.info/view/ecb5d1e797b8d490d3c5055326533029/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/2a/57/7066c1fc99fe42a79a1e21a9a8dd.jpeg (http://piccy.info/view/af1aaf7c9e4d467109d3b4e5f61fbb7d/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/a0/53/c6a268167b1e34b90d7cc6c55434.jpeg (http://piccy.info/view/74640d2f8b32a365908cc7ecc29ea130/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/ea/a6/1f3f6fe132ad7bd023ea40610ba1.jpeg (http://piccy.info/view/5aaca102f67616fde3a75582644ae10f/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/d2/8f/c02a9ad42aad70b148073a81684d.jpeg (http://piccy.info/view/fd9feada7d639fef3bdc1bdb7c4819e4/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/76/cf/5fd4438db4f4abf59c6ef2516c30.jpeg (http://piccy.info/view/3cabf1a91ce23b578796a4e9b7fea91f/)
а це- багато домiкiв:
http://i.piccy.kiev.ua/i2/74/1d/6808c6a97d52299fc2ad2e635216.jpeg (http://piccy.info/view/7b4ef7f14788d5b07f3ad7252e2b31cf/)
гори i хмари- це усе одне цiле...
http://i.piccy.kiev.ua/i2/ff/d9/5b949360dcb789dc83e6b9061ba6.jpeg (http://piccy.info/view/ee48eb44cb7cb739f3489efb00f2982e/)
кадр спецiально для мене- старий басейн:
http://i.piccy.kiev.ua/i2/e1/a4/a8c2ece5ed0c54dff6235310d3f9.jpeg (http://piccy.info/view/3aedeb19280ee0dc0f30dc2ea65c2d5c/)
Wielki Teatr Warszawski:
http://i.piccy.kiev.ua/i2/70/10/606eb20a014954521c1a08f1371d.jpeg (http://piccy.info/view/c20dda484de4ffdd34ffc957df746481/)
це я вже на додаток. тiльки недавно подарували фотоапарат- обiцяю наклацати!!!
Anatoliy
07.04.2008, 22:34
друга та передостання з цього всього дуже гарні :) мені подобаються найбільше :)
починаю відчувати себе ідіоткою... слухайте, аж радісно... їду таки з глузду! таки блиск в очах невипадково... не знаю, чи опаную себе до вечірнього концерту. а треба. бо концерт хороший. пішла себе їсти... тобто мозги вкручувати... ну вмовляти, що я найкраща і т.п.... .........................
StarWolf
08.04.2008, 16:40
І знову гарні фотки)
Та не хворобливий той блиск був)))
концерт... Володимир Співаков. Ну ми наставили вуха зі знайомою, бо вперше таку зірку вживу слухали. А він нас так розчарував!(( Ніц всередині не ворухнулося. Ще й без пульсу, не разом з піаністом, нецікаво- хоч плач! Зате в залі- авації, бо ІМ'Я велике, хіба можна сумніватися в Його майстерності?!
Ми люди добрі, на погоду мокру скинули, на настрій тощо)) Але шкода.
Навряд чи ще його почую колись. Але маю його платівки з молодості- файний скрипаль.
У філармонії мені пощастило- познайомилася з викладачем муз.училища, яка 30 років жила у Львові. Ми українською весь антракт
проговорили- кайф! Я ще пам'ятаю, як воно- вимовляти укр. слова!))
Бо те, що я пишу, читаю- без говоріння мене не задовольняє.
Піду завтра за порадою Коркуни на Мьодову. а нє- завтра ми з малою вдвох, у неї балет, тож займатимусь сестрою. тоді післязавтра.
а ще я взялася(наслідувачка тут деяких!))) з польської Barańczaka перекладати. потім у креативню викладу.
Ну і цікаво, що я ще когось дивую))) мене теж дивують. приємно.
тааак. всілася. хороший день, як сказав би Толік- продуктивний. Хоч заснула після 3-ї, встала о 6:30: сонце, воно не дає спати! не можеться спати, коли воно крізь жалюзі світить.
Мала, як завжди, вередувала, але вгамувалася, бо я пригрозила не повести в дит.садок( часом і це не діє(() Коли дивишся, як вона їсть,- починає воротити від їжі. але то нюанси))
Потім я начиталася поезії магнетичної, приготувала обід... те- се...
ми ж ще й на балет з'їздили.
А! Читаю сестрі Карлссона- котимось зі сміху. Вона кричить, шо вже дихати від сміху не може, а я- читати)) Тепер, коли шось із настроєм не те- пропоную їй почитати Ліндгрен.
а ще щось наче зараз напишеться... щось дуже світле...
совість у мене ще є- бо хто мене зараз загнав у кут?..
щось я зажартувалася... не било мене ще життя( а треба б).
неодмінно треба побувати в шкурі злидця( таке слово є?:) злидapя...), щоб цінити те, що маю. я не ціню. я проношуся над усім, часом гальмуючи перед чимсь новим, а потім уже не помічаю і того.
Висновок один: людина не може жити "припеваючи". принаймні, мені це заборонено законом. законом моєї натури. я мушу протидіяти завжди чомусь- комусь( психологічний тип oсла...).
а ще я убивця часу.
Попередні ночі недоспала. і цю теж- кашель мене піднімав кілька разів, тож я в темряві пила гарячу мелісу, в прикуску з медом. Зараз мене злегка хилитає, нудить- бліда, як мрець)) живіт вже заспокоївся.
Мала теж з температурою. сестрички, називається=)
Не знаю, щось мені Шрек не дуже- а вуйко так рекламував!)) може, просто настрій якийсь... ніякий.
Хочеться сховатися. Занадто багато людей зараз увірвалися в моє життя.
Мама снилася. Хочу додому. Притулитися до неї... Мамочка!!!
Anatoliy
11.04.2008, 21:20
увірвалися? ти впевнена? :) а не ти їх туди запросила? :)
може, декого і запросила!)))
як у пісні- "порізала пальчик", ще й обпікла його. але вже заклеїла. живу))
читаю поезію. щось нічого не хочеться. от, автор класний: http://www.gak.com.ua/authors/631
я звикла грати в стосунках, ще з училища. але вже не можна. тобто мені самій це не подобається- а звикла. усе мені весело. усе не дорослішаю( в хорошому сенсі).
я заплуталась.
малій вирізала увесь театр, там 4 казки: Колобок, Солом'яний бичок, Рукавичка, Лиса і Журавель.
Книга в голову не лізе. Гляну зараз на форум- обіцялася написати дещо.
заблукала, як колись мені написали)) хто я?...
подруга з Умані прислала листівку. Усе б нічого, але! ось її текст, де цікава пунктуація:
"Пусть искрятся солнечныe лучики,
Озорныe птички распевают,
И весна, тебя мою родную,
Теплотой и счастьем согревает!"
зверніть увагу на 3й рядок- ми з вуйком каталися зі сміху!
а ще мала мене просто шокує. Каже: треба тобі заміж за поляка, щоб ти тут лишилася!
Малювали з нею русалочку( syrenka). коли я хотіла по- дорослому намалювати- вийшло штучно, а по- дитячому- дуже навіть прикольно! така пухленька Русалочка)))
Весна запанувала остаточно! я майже не кашляю( горло трохи болить), а мала таки п'є антибіотик.
Я уже майже усіх цікавих мені людей з форуму бачила( хоча i на фото), от матиму нагоду споткатись десь через місяць з однiєю вживу( потім розкажу)))
Anatoliy
13.04.2008, 16:16
а якщо за поляка наполовину? :)
для неї різниці немає)) але поки що я не зустріла такого , щоб заміж наважилася.
у нас сонечко. піду гуляти!!!
мда... настрій не те, що поганий, але прибитий... люди різні...
але добре. це життя.
були в парку Скаришевського. багато ставків. їздила на самокаті. з горки- супер!
магнолія цвіте.
цікаво, як розрізняти фруктові дерева по цвітінню?! взагалі не вмію- тільки по плодах)))
життєва історія... сама написалася ще в середу- зараз якось актуальна зробилася...
Спектакль
Вони говорили різними мовами
Двоє із різних світів.
Це суто були платонічні стосунки:
Вони не гуляли, узявшись за руки-
Всього лише поряд жили.
Щоранку вона поливала квіти
Стояла годинами біля вікна.
Навпроти будинку- Його будuнок.
На Нього з темтінням чекала вона.
Коли він виходив, то довго сміялись.
Він грав на гітарі, співав їй пісні,
Курив, кола диму пускаючи браво
В широкі довірливі очі її.
Під вечір на сцену виходили зорі.
Казав їй проникливо: see you tomorrow...
Вона усміхалася, не розуміючи.
-Напевно, то ніжності,- думала,- ніжності.
І розквітала ще більше.
4esterfielter
14.04.2008, 14:01
"... ти малювала свій світ на полотнах,
писала на аркушах білих віршами,
ти заховала свій світ на звороті
тих слів, що колись шепотіла вустами.
ти заплітала свій світ у волосся,
ховала у хащах барвистого шовку,
і, (може мені то так тільки здалося)
не розплЕтеш ніколи його ненароком..."
колись давно написав. чомусь згадалося))
супер! так можна і на віршований щоденник перейти)) з училища маю такий- такі пристрасті там бушували!))
експерементувала, пам*ятаю, під враженням Пастернака, Цвєтаєвої...
зараз мучає мене одна думка: в якій збірці можна знайти цей вірш Стуса- "Ліричне"?!( з ранніх)
попрошу сестру, щоб переписала з мого блокнота- звідкись же ж я його взяла!!!
весна. цвітуть такі невеличкі кущики- forcysja. сонечко. а малу повезли до шпіталя- з дітьми не все так легко((
вчора, коли ми їхали в парк, вона прокоментувала: "ну, ясно, куди ці всі машини( samochody) їдуть- в парк!!!"
або, подивившись виставу про смока Базилішка, зробила висновок: "я і є той Базилішек... тому я так вию!!!" і стала ще старанніше вити))) у неї період відчуття себе смоком( драконом)
мені погано. повертається улюблена t- 37,2... з нею ні туди- ні сюди. а ще,здається, розлад шлунку...(((((((
я вже спритно їзжу на самокаті!!! кайф! не трясе на плитах, з поворотами розібралася. якщо мені зручніше стояти на лівій, а штовхатися правою- я лівша?.. хм.
впевнена: хто не їздив на самокаті- півжиття втратив)))
начиталася форум. цікаво. мрія- зустрітися б з усіма!!!
дощ збирається. мала тут під боком читає вірші про звірів.
зараз буду вирізати їй наступні казки. рано ми влаштували театр- вона це дуже любить, артистично оголошує назву, а в кінці промовляє: "вот и сказочке конец, а кто слушал- молодец"! і пам*ять у неї класна- з першої репетиції майже все запам*ятовує.( наша кров)))))
4esterfielter
15.04.2008, 18:16
а в мене температура хз яка... ковбачить трохи... але зі шлунком наче все в порядку.. тримайся!
дякую. отакі ми керівники життя- хворіємо одночасно))
маю надію, що це не на нервовому ґрунті... бо це у мене буває. від переймання усім занадто)))
вчора дізналася, яка думка гуляє в народі про музикантів: що у них руки такі сильні, що банки-консерви запросто відкривають. але це не все. найстрашніше- що як в*їдуть по морді- мало не буде!( це вчора художниця тьоті сказала... певно, була якась сутичка між музикантами і художниками))) а шо- у музикантів поставлений удар!)))
4esterfielter
15.04.2008, 18:39
уть) керування життям це об"ємна така штука... ми не боги, аби взагалі не хворіти, ми тільки вчимося;) ми, всього-навсього, божі кровинки... але ці кровинки можуть все, якщо захочуть!
вечір видався важкуватим. завтра сестра не іде в дит.садок- я сама з нею цілий день! давно такого не було. накрився мій басейн. якби вона завтра теж була така слухняна і чемна (grzeczna)- я би тішилася, але ж воно невідомо...
сцена сьогодні така щемливо- радісна була, коли до неї в парку підбігла 2річна дівчинка, і обійняла зі сміхом)) а моя мала щось насупилася, мовчала( хоча на саму таки припадки любові нападають часто- тоді майже душить мене)))
мені дорікають, що я забула... от фото весни того звинувателя, і його ручка))):
http://i.piccy.kiev.ua/i2/8c/6e/218edaa19f60098c3a2c68205901.jpeg (http://piccy.info/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/1e/c0/32025df150d6bc78fe94c5f126b0.jpeg (http://piccy.info/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/0e/8d/658aacc859fb3440109438e44356.jpeg (http://piccy.info/)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/df/d0/bc5aa079089730fa01f9b4dd3314.jpeg (http://piccy.info/view/4849b9e2fe31b4dcd1262bd52660d440/)
фоток Варшави мало, але...
http://i.piccy.kiev.ua/i2/70/ba/0bf098b190d15c4e8c12d968070f.jpeg
http://i.piccy.kiev.ua/i2/a4/36/6c06ec31c3edf477a38767237f10.jpeg
а це- Шчавнiца. природа
http://i.piccy.kiev.ua/i2/f0/e2/4287ded8f787424e4848b64c6627.jpeg
http://i.piccy.kiev.ua/i2/9c/dc/64fd83a9eef8b7c1b516022d8eb6.jpeg
http://i.piccy.kiev.ua/i2/fc/0f/40304d9d686ef30cef85666fbc48.jpeg
http://i.piccy.kiev.ua/i2/7d/84/b5fdb56dfdecfddf9549334c2904.jpeg (http://piccy.info/view/3114d60c36e8cac658623adf2851ea6f/)
голова розколюється. температура( як сказав би Карлссон- то звикла річ)
ще й з візою тягнеться епопея... жахіття! ніхто не хоче взяти на себе відповідальність! тільки перекидують на інший об*єкт. врешті зробили підтвердження страхівки, довівши нас чи не до істерики. дзвонили ми і в Україну, і на різні телефони в Варшаві. ідіотизм!
завтра наче б то вліплять мені в пашпорт печать- але ще ж чергу з 6:30 треба вистояти( до якої години- ніхто не знає)...
а так- все ок. мала дорослішає. капризи вже рідшають. скигле і крякає ще- це у неї прояв невдоволення)) але у мене вже нема сил нервувати.
капєц... Толікіного нотатника таки нема... сууууууумно... створимо новий- неодмінно! Толік- Толік... люблю тебе дуже. ти знаєш, але зараз, коли тебе нема ні в асі, ні на форумі- кажу тут. було б мені років 16- я б заплакала. зараз просто сижу, огріта, біля компа. який він був цікавий і щирий- нотатник твій... але ТИ Є - тож все одно ми разом. і попробуй не писати в нотатник, що я зараз же створю( в цей теж))!
з візою все ок. подумаєш- о 14:00 прийшла додому- зате маю печатку в пашпорті! а то ж- не існувало мене... медитувала, як сказав дядя.
Анна, тетр - шото ви ето на мене ностальгію цими фотами навіяли
Анна, теaтр - шото ви ето на мене ностальгію цими фотами навіяли
якщо і Ви маєте власні фотки Варшави- викладайте сюди! а може якщо їх багато- створимо тему в Кахве, бо поки що у мене це- всі((
Anatoliy
18.04.2008, 19:19
капєц... Толікіного нотатника таки нема...
так. нема. бо вже й не треба. хіба, лише, зробити новий і почати з розчарування. бо вже навряд комусь вдасться вразити мене. особливо хорошим.
сууууууумно... створимо новий- неодмінно! Толік- Толік... люблю тебе дуже. ти знаєш, але зараз, коли тебе нема ні в асі, ні на форумі- кажу тут. було б мені років 16- я б заплакала. зараз просто сижу, огріта, біля компа.
є я в асі. просто розмовляти настрою нема. ще й спати хочу. от зараз ляжу трохи подрімати, бо вже не витримую. сильна перевтома і недосипання. ще й нові проблеми з'явилися. доведеться на вихідних готувати презентацію і всякі документи на участь у третій всеукраїнській олімпіаді з прикладної лінгвістики, яка буде проводитися ві львові на початку трався. доведеться їхати. аж на цілих три дні.
який він був цікавий і щирий- нотатник твій... але ТИ Є - тож все одно ми разом. і попробуй не писати в нотатник, що я зараз же створю( в цей теж))!
хм... я вже вкотре переконався, що рідко трапляються люди, яким треба щирість. усім треба брехня. або похвала (так, щоб їх похвалили, бо ж якось треба задовільнити самозакоханість). або щоби поряд з ними була купа підлабузників, завдяки яким та б людина самостверджувалася, вдаючи, що вони нижчі за неї - як плінтуси. але насправді вони їй треба, бо вони таки нижчі, набагато нижці за звичайну людину. але й та, хто хоче завдяки ним самоствердитися, теж нижча за середню людину (і теж набагато), саме для того треба ті, над ким би ВОНА почувалася вищою. часом смішить вдавана гидливість таких людей до підлабузників. бо ж така людина без тих підлабузників - сама ніщо. але задля самоствердження вони таки називають підлабузників мертвим тягарем. теж вдаваним.
Anatoliy
18.04.2008, 23:32
кажуть, що я ідіот. а я раніше називав то імпульсивністю. плутав слова. але стосовно першого заперечувати не буду.
голова розколюється. температура( як сказав би Карлссон- то звикла річ)
я тебе зараз розумію. тільки до нестерпного головного болю в мене додалася нудота, ніби мене виверне прямо на монітор. а ще тахікардія, коли відчуваєш очима, як у тебе прискорено б'ється серце.
GoldAngel
19.04.2008, 01:04
якщо і Ви маєте власні фотки Варшави- викладайте сюди! а може якщо їх багато- створимо тему в Кахве, бо поки що у мене це- всі((
Soul, фоти просто суперські!:) Недавно теж там була, але тільки на трошки, проїздом... Встигла побувати в старій частині міста, де зараз відреставровують. Шикарно. Можливо, за нагоди, теж закину фотки сюди:) Щойно мені диск з ними віддадуть:)
І для Анатолія: насправді скоро все пройде, а ти потім з усмішкою згадуватимеш цю ситуацію. Не все так погано, як ти зараз собі думаєш!:) Дерзай! І вище носа!
Anatoliy
19.04.2008, 01:47
тут... той-во... я свій "будинок спалив". нема тепер де мені жити на форумі. так йому й треба. хай горить. вже згорів. а новий, щоби збудувати, - треба час. такий я - руйную всі шляхи для відступу, щоби потім не було, як виправдовуватися, і щоб мене покарали. мазохіст.
і таки я баран. я заледве не посварився з іншою людиною. щось зі всіма сварюся. почуваюся какашкою. великою, товстою і страшенно смердючою. не хотілося би й тут нагадити. гарний нотатник.
ти поки одна з небагатьох, з ким я не сварився. тому, думаю, не будеш проти, поки я в тебе тут "поживу"?
ГолдАнгел, звісно викладай фотки Варшави!!! чи- відкриємо тему в Кахве? га?
Толік!!! моя друга тема щось не з*являється. тож живи у мене!!! мені дуже приємно це!;) щось я не заглядала день на форум- а тут так затишно. ти- сонечко. без тебе я б не посміхалася так часто, як я це роблю.
а я тебе приємно не вражаю?!! регочемо з тобою, буває, до одуріння!!!
взагалі, якщо подумати- то ти перша людина, яка майже усе про мене знає. (і нікому не розкажеш!!!)
а твоє розчарування... це треба пережити- інакше життя проходить повз нас, якщо ми усього боїмося, уникаємо.
я тебе розумію дуже добре. але я вважаю, що це на користь. ти не повинен відвертатися від людей- просто уважніше дивитися. повір мені: є хороші люди!
от. маю мало часу. поки що все до тебе.
погуляла під дощем. сестра має горячку. дядя теж. ми з тьотьою тримаємось, бо хтось же повинен турбуватися здоров*ям наших бідних, павших від злодія- віруса))
Anatoliy
20.04.2008, 00:51
Толік!!! моя друга тема щось не з*являється. тож живи у мене!!! мені дуже приємно це!;) щось я не заглядала день на форум- а тут так затишно. ти- сонечко. без тебе я б не посміхалася так часто, як я це роблю.
та.... сьогодні затишно... дуже навіть. мене вже й сонечком (або смайликом) називають. навіть білкою називають.
а я тебе приємно не вражаю?!! регочемо з тобою, буває, до одуріння!!!
ну... регочу я не до одуріння, а лише до того, коли мені болять м'язи обличчя і живота та зводить щелепу :)
взагалі, якщо подумати- то ти перша людина, яка майже усе про мене знає. (і нікому не розкажеш!!!)
як це "майже"? ше не все??? нєхорошо.
а твоє розчарування... це треба пережити- інакше життя проходить повз нас, якщо ми усього боїмося, уникаємо.
я тебе розумію дуже добре. але я вважаю, що це на користь. ти не повинен відвертатися від людей- просто уважніше дивитися. повір мені: є хороші люди!
я не знаю, як то назвати... то не розчарування... може, просто непорозуміння. точно воно. тільки ж так неприємно... шкода, що так вийшло. я думав, що мені соромно навіть за те, але не знаю, чи варто соромитися (чи шкодувати)... сприйняв деякі речі на свою адресу... а виявилося, що вони стосувалися не мене. але ж ті слова таки зачепили мене. правда, більше зачепила байдужість (може, вдавана) чи просто... не знаю... шось було не так... і через це "нетак" сталося те, що сталося. але все одно зникла одна приємна ляклива (приємно ляклива) річ - одне невинне слово. я за тим словом сумую. хотів повернути - не вдалося... шкода, що мені важко довіряти людям... а коли почну - завше нароблю через свою імпульсивність дурниць. а може, то на краще. може, більше такого потім не станеться... а може, того "потім" просто не буде... але сподіватимуся, що воно буде, і що все владнається, хоча то буде важко... і боляче страшенно...
Anatoliy
20.04.2008, 02:10
сьогодні купив собі флешку на 4 гігабайти. звичайну таку. недорогу. мав би радіти, що вже не треба соватися з різними ервешками... не радіється...
Соломія Журба
20.04.2008, 16:38
А я - Близнюк, і хоч нас двоє: поезія і творчість, я- самотник в душі. Навколо родина, а я - "Дощ у долонях" і нема тому ради... Єдина утіха інтернет і спілкування з вами. Пишіть! Це , як бальзам на душу, дає мені можливість створювати нові сюжети, писати і плакати, як Стафаник за письмовим .
Anatoliy
20.04.2008, 19:46
а мені захотілося послухати треки з амелі... гарна музика... згадалося просто...
а ще я страшенно втомився. нарешті доробив презентацію на олімпіаду. вже відіслав викладачеві-гамериканцеві, щоби той перевірив, чи в мене там помилок немає (про всяк випадок). і хочу спати. і взагалі на форумі так тихо. а ще я дуже хочу просто відпочити. а ще... викинути з голови все погане, а то мозок вже розпух, та тисне на череп... особливо в лобі. от помру я - так мені й треба.
GoldAngel
20.04.2008, 20:00
от помру я - так мені й треба.
Анатолій, і що то за думки??? Ану ВИПЛЮНЬ ЇХ негайно!:rtfm: А то я сама собі піду голову зламаю :dash: від депреснячих настроїв вже за цілий день:) (Пи.Си. Не брати іншим всерйоз:))
Толік, усього навіть я не знаю!!! та й аською не розкажеш... от буде час- скайп чекає))
хм... це ж уже скоро я вернуся в Україну... сестричка сьогодні вимислила: треба завалити двері, щоб я не поїхала)) так це буде поховання заживо)) невже я така потрібна?.. але це далеко не завжди. рано вона сказала, що у мене жахливий голос. правда, за хвилину ми вже чудесненько грали в Загадки Смока- Обібока, і було дуже весело. така вона- непостійна, як кожна дівчина)))
флешка- потрібна річ;) і ти як завжди молодець зі своїми роботами!))
приємно- нові люди на форумі!!! Соломіє, вітаю! викладай свою творчість в Майстерні. цікаво!
Не бійтеся, Толік не помре- я йому не дам!!!
дядя хворіє, і то сильно. тому я до компа добираюся на мить: він тут лежить і страшно кашляє. бідний... зараз страшний вірус Європою бродить. мала теж температурить, але лежати не може- од рана вже бавитися просить))
дочитую Міллера. що казати- сильна книга! добре, що є людина, яка читала теж- можна обговорити. як мені не вистачає обговорювання з кимсь книжок! ех...
ще один програміст. форумчанин наш. партизан- я його виловила. може, озветься і тут))
уже 4 в асі програмісти. колекція)))
велике прибирання чи не півдня у нас зайняло. але приємно дуже- чисто так!..
коли тьотя мені говорила, щоб справджувала температуру малій, при необхідності обкладала вологими рушниками, дядя пояснив: збиваєш температуру, беручи за ноги- і об стіну!..
чорний гумор щодня)))
вже ідуть на поправку наші хорі. а у мене купа енергії- куди б її діти?..
Anatoliy
21.04.2008, 19:11
малу за ноги - і об стіну
StarWolf
21.04.2008, 19:55
Гумор сьогодні дійсно чорний...
4esterfielter
22.04.2008, 16:27
мда, учора було число 21... моє фатальне))) в такі дні на мене всі зважають, трапляються дива і вирішальні вчинки. отак-от.
тобто?)) Честере, я щось не в*їхала в твій допис))) ти взагалі об*являйся- а то так зник. я вже скучила. читала твій нотатник- все буде ок! ми ж разом.
що казати- я щаслива людина! а ще моя подруга на 4му місяці вагітності- і тут я від ролі хресної мами не відверчуся. дружкою була- треба і тут підсобити))) правда, дружкою у іншої подруги- тому ця на мене сердита, бо першу її доньку через моє навчання в Одесі не вдалося хрестити, на весілля не приїхала... невловима! а ще- невидима( для деяких в асі)))
4esterfielter
22.04.2008, 18:45
в тебе подруга на четвертому, а я на п"ятому місяці вагітності щастям))) 21 - моє щасливе число, вчора було шо? - 21 квітня. от. я просто до слова - про чорний гумор. день учорашній був перенаповнений подіями - і хорошими, і такими собі. от я про що.)) а в мене в житті все ок. я й не переживаю)) надіюсь, в асі ти від мене не ховаєшся? я-от, її просто часто-густо не вмикаю. бо в асі з коханою не можу говорити - ми переважно сваримось... а в реалі й по телефону - всьо чукі-пукі))
я ні від кого не ховаюся- просто у мене містична ася- не всім я видима.
о! читаю тебе- посміхаюся.
ага, поки я тут писала- малу в лікарню на день поклали, щоб зробити аналізи... таки не на жарт захворіла.
тож маю час піти в басейн( що- кому, але мою енергію кудись таки треба пристроїти)))
Anatoliy
23.04.2008, 02:51
вчився. набридло. в перервах (яких чомусь занадто багато) постійно їм. бо це відволікає від навчання. а ще пріоритети. якщо хочеться їсти - треба кидати навчання (бо їжа ж важливіша). і виправдання є - їсти треба було, бо зголоднів. чого не вивчив? бо живіт до спини прилип від голоду. непогане виправдання.
а на душі все одно якось паршиво. чи не паршиво. просто я скоро почну звикати до усілякого там ігнорування. та й по всьому.
а ще вчора мене знайшла в контакті подруга - колишня однокласниця, з якою я вже років 5 не спілкувався. ех. у всіх "все складно".
Anatoliy
23.04.2008, 03:53
валю в ліжко спати. дістало. я теж, мабуть, перетворився на ботана. чи, мо', я таким і був. а мо' й не був. але хочу спати. мені було сумно - зараз перестало трохи. може, просто немає сил сумувати. валю в ліжко. всім добнаріч.
Anatoliy
23.04.2008, 18:11
.....................................ШОК.......... ...........................................
потім ше трохи ...........................ШОКУ................... .....................
...........і ще трохи....................................ШОКУ..... ......................
а ше в мене видався неймовірно тупезний день. таки мій твір про навчання в університеті (я про нього вже колись говорив) викладачка прочитала. аж тричі. навіть мене цитувала. я ж знав, що так буде, і що байдужою вона до того не залишиться. а ще в мене може бути з педагогіки А, якщо я вивчу все добре на завтрашній іспит (а то дуже малоймовірно). тому, напевно, доведеться валити на перездачу 5 травня. погано.
.................................................. ..І ЩЕ................................................ ....
..........ЧОМУ..........ОСОБИНИ.............ЖІНОЧО ГО..........РОДУ.....МЕНЕ.........
................ПОСТІЙНО............ШОКУЮТЬ....... ...????????????????????????????
якого дідька? невже немає хоч бодай одної, з якою мені би було не огидно спілкуватися???? є такі. дві. тобто було. вже немає. хіба лише соул залишилася. з іншою - не спілкуємося. вже, мабуть, зовсім. а ше мене шокувала одногрупниця чьогодні своїм красномовством, що мене мало не вирвало.............................
і ще одна шокувала...........................ШОКУВАЛА - це заслабо сказано............
мені спочатку мову відняло........................... ХОЧ ОДНА З ВАС БОДАЙ ЩОСЬ ЧИСТЕ МАЄ?????????????????????????????????????????? ЧИ ПРИНАЙМНІ ХОЧ МАЄ ХТОСЬ МЕНШЕ БРУДУ, НІЖ ВИЩЕ ГОЛОВИ????????????????????? ХТО??????? ЯКЩО Є ТАКІ - ВІДГУКНІТЬСЯ!!!!!!!!!!! скажіть хоч одне слово. БО Я ВЖЕ ВТОМИВСЯ У ВСІХ І ВСЯ ЗРОЗЧАРОВУВАТИСЯ!!!!!! СКІЛЬКИ МОЖНА??????????
ТА ШОБ Я НАРЕШТІ ЗДОХ, НІЖ ТАК ЖИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anatoliy
23.04.2008, 18:17
відразу прошу вибачення в світлани, що нагадив у її щоденнику (але ж вона дозволила). просто я вже не витримав.
КОЛИ НАРЕШТІ ЗДОХНУ?????????????????????
добрий вечір вашій хаті, щоб були ви всі багаті... так... поки я солоденько собі грала, слухала Рахманінова Етюди- картини, домовилася про зустріч на суботу з одним форумчанином- поляком( Толік, не тим, про кого ти подумав))- тут діється щось маловтішне. бо мене нема:) капєц! Толік, ну чому тобі так не щастить?! хоч зі мною пощастило)) я бруду наче не маю( ну не будемо згадувати один неприємний випадок, коли я на себе плювалася... то в минулому), і не уявляю, де ти таких дівчат знаходиш))
усі мої подружки і близькі знайомі- класні люди. слухай, маю пропозицію- приїзжай до мене в гості- покажу тобі прекрасних дівчат! вже складаю список...
прочитала І.Бабєля "Одеські оповідання"- така колористична, смачна штука!!! реготала, зачитуючи цілі абзаци дяді.
хоч не маю єврейської крові, але цей гумор розумію)))
а ще я була в басейні! півмісячна перерва- це погано. скучила. буду через день ходити, бо спина починає давати про себе знати( хтось мріяв про масаж... хтось мені обіцяв)))
4esterfielter
23.04.2008, 19:42
Толіку, тримайся!.. Ми з тобою!
так, так. завжди!!! і взагалі, ти- молодець( я казала це раніше, але твій нотатник зник, як джин в пляшці, тож повторюся). тільки не стань злим на світ, не зачерствій. ти такий класний! найкращий! хм... може, це на Заході України такі дівчата?.. переважно маю подружок з центру... але це дурня. принаймні, хлопці на Заході- кльові.
усе, пішла я в місто- маю попитатися українців в гуртожитку, і на Мьодовій...
Anatoliy
23.04.2008, 20:19
ботан - це заука.
до честера:
за що триматися? нема ж за що... усьо гниле або давно покрилося иржою...
до соул:
мій нотатник не зник, мов джин у пляшці. я попросив його видалити. може, хоч комусь (на то сподіваюся) від того стало краще: щонайменше одна людина зрозуміла, що нічогонеробіння та інгорування - це теж не дуже добре. нічим не відрізняється від розчарування. нє... я не зачерствію. я просто заб'ю на весь світ. вже раніше на нього був злий. мене почали перевчати. правда, та ж сама особа ще більше ввігнала в депресію. таки я даун. або щось зі мною не те. мене ніхто не влаштовує. навіть я сам.
Перекоти-поле
23.04.2008, 21:25
хм... може, це на Заході України такі дівчата?.. переважно маю подружок з центру... але це дурня. принаймні, хлопці на Заході- кльові.
От не тре. Якраз на заході дівчата файні!! ))) Ех.. Мені б одну таку західняночку ))
StarWolf
24.04.2008, 00:22
Таки так - в нас гарні дівчата! Але хіба в інших напрямках вони гірші?
НЕ ДУМАЮ!
До Толіка: let it be. Не знаю як в твоєму випадку, але мені потрібно вибачитися.
Соломія Журба
24.04.2008, 00:44
Анатолій не панікуй! Просто на тебе впливають квітневі дощі, які грають краплинами Баха, а ти послушай Дебюсі, прилинь до дерева, яке є твоїм, просто посміхнися гарній дівчині, віджени від своєї душі депресію і скажи собі, що життя прекрасне...
про західнянок вам видніше)) а нотатник виходить цікавий))
українців не знайшла(( протріщала з одним скрипалем півгодини по телефону( усі його гроші...), аж хороше стало)) потребую спілкування!!! живого!!! бідний поляк в суботу... я ж його заговорю))) таку тараторку він, певно, ще не бачив+ коли я кілька днів майже ні з ким не спілкувалася( дядя хворів, мала тільки зараз з лікарні приїде)
погода файна. я активна як ніколи... і вже мрії з*являються... їх не було вже кілька місяців...
а ще моя подруга задовбала мене з Amway. як її переконати, що це- туфта?! ех... наш бідний народ шукає спосіб заробити...
4esterfielter
24.04.2008, 15:39
ботан - це заука.
до честера:
за що триматися? нема ж за що... усьо гниле або давно покрилося иржою...
Толіку, поглянь на інших. хіба ж вони себе дурять? якщо так. то багато людей у парах дурять себе і одне одного. але і себе теж. Толіку, ми мусимо бути як водограї, а не як чорториї! Якщо дозволяти собі засмучуватись чи розчаровуватись - нас засмучуватимуть все частіше. космічний закон :aga: якщо йти вперед - нас зустрінуть і обігріють. головне не чекати нічого. головне бути готовим до всього. і бути готовим сприйняти будь-що так, з подякою, або, якщо вже все так погано, наче нічого не трапилося... на цю мою репліку не кажи "ні" і не залазь у себе шукаючи інших відповідей. проблема всередині тебе, як і центр всесвіту нашого:), тому почни із себе і матимеш все, що тобі потрібно.
Anatoliy
25.04.2008, 12:05
...............ще більший..... ШОК......................
цього я зовсім н еочікував..... зовсім........................
..........а ще було бажання померти............................
....найсильніше, за все життя................
........це ненормально...............
.................псих я..............................
...............або ідіот.............................
4esterfielter
25.04.2008, 12:30
Толіку, вибач, якщо це так сильно тебе заділо... Але отака правда, серйозно...
Anatoliy
25.04.2008, 14:41
ні, це не мало відношення до твоїх слів. зовсім.
тепер ніби все владналося: мене викреслили з життя назавжди і безповоротно (зробили те, чого не зміг зробити я - слабак). і не впевнений, що мені стало важче. навпаки. полегшало. а ще я найбільший у світі егоїст. я ще раз у цьому переконався. просто я такий є. хотів би змінитися. але не знаю, як.... отаке....
Anatoliy
25.04.2008, 19:02
і ще одне: хто може навчити мене тримати язик за зубами? не говорити того, чого сам не хочу, а потім за то не шкодувати? ніхто? а з часом зможу навчитися? бо набридли такі проблеми... остогидли...
Anatoliy
25.04.2008, 20:05
до соул:
через день-другий я собі повтавлю скайп :) і нарешті (хоча не обіцяю) змушу себе підключити мікрофон (тут треба аж один шнур тицьнути, але я занадто лінивий зараз і дуже зайнятий) :)
Толіку, я маю зараз час тільки на три слова: я тебе люблю))) до зіслухання)))
Anatoliy
25.04.2008, 23:27
нє, любити мене не варто :) але ти ше вспієш в цьому переконатися :) (і це дуже прикро)
історія повторюється... у мене суцільні життєві рефрени! хоч один мусить закінчитися невтрачанням людини... в сенсі- щоб людина була моєю... ууу... я теж егоістка))
Толік, вже пізно)) не любити не можна)))
вчора басейн кипів! цілу годину я змагалася з якимсь хлопцем- майже рівно! я ще й помилку у себе зауважила- зупиняла руку під водою під час кроля. навіщо?)) так же темп садився! тепер все ок! а ноги потім гуділи!..
ще я була в перукарні- нарешті схожa на дівчину))) а то завжди звідти хлопцем вихожу))
ще я зробила дещо вперше- моя подруга Іра це має оцінити!!!;)
погода як раз для прогулянок, тож моя зустріч о 14:00 під костьолом Анни відбудеться. буду в чорній сукні( тьотя змусила- я б джинси натягнула, як завжди)))
сестричка вчора видала: "Ну чому мене усі трактують як звичайну пластикову ляльку?!"- я оніміла... звідки такі слова?!?!
Anatoliy
26.04.2008, 15:53
я собі сьогодні подумав: а чи має право людина, заради якої хтось хоче змінити деякі погляди на речі (відмовитися навіть від деяких дуже важливих, може, навіть найважливіших на його/її думку принципів), критикувату того, хто хоче змінитися, якщо він щось скаже не так, бо зривається через той же самий конфлікт в собі? коли мусиш змінити те, що, як вважаєш, ніколи не повинно мінятимя. і коли не витримуєш, а тебе звинувачують в тому, що ти зірвався і наговорив дурниць. або навіть більше - кажуть, що ти зайвий, і що ти відтепер просто став невидимим. чи можна? бо я чомусь не впевнений, що можна. хто ж тут виходить егоїстом? той, хто звинувачує.
іспит склав на 29 із 30. сума балів вийшла 103 :) (тобто ще й із запасом). але в заліковку ставиться максимум 100. я задоволений.
неприємно, коли тебе ігнорують. а ще гірше, коли через твою ж вину. але це так - до слова.
до соул:
пізно? не можна не любити? ні. не пізно. "нелюбити" просто вже не хочеться. але й "любити" вже не можеться. бо знаєш наперед, що щось обов'язково не влаштує. власне, як завжди.
StarWolf
26.04.2008, 18:42
кхм... проте не любити ми не можемо!
Anatoliy
26.04.2008, 22:41
все. я поставив скайп. підключив мікрофон (це вже збирався зробити кілька тижнів, але лише сьогодні вистачило бажання підійти до компутира та тицьнути в нього одну штуковину - лінивий страшенно - як котяра).
так що, той-во, пані соул :) стукайте в аську - попереджайте - побалакаємо :)
до речі, щойно пробував імітувати звуки, які робить їжак, коли повзає вночі (оте фиркання :) мушу скзати, що виходить у мене пречудово :) ).
я ЩАСЛИВА. у мене все всередині тріпоче, співає, стрибає, волає... безпричинно.
хоча тому посприяли дописи моїх друзів теж! Які у мене класні друзі на форумі- ви б знали! ТАКІ!!! навіть можете позаздрити)) бо дійсно пречудові. в мене і дофорумні друзі класні, але з ними зараз спілкуюся мало- вони тільки пишуть листи або сумуючі смс. це ж приїду- телефон розриватиметься, бігатиму в гості. а треба буде засісти за ф-но серйозно, спокійно... на форумі вже так не висітиму- не маю компа вдома(( та й піде навчання- мене не можна допускати до компа тоді!!!)))
мала і тьотя поїхали в перукарню- сподобалась їм моя зачіска! теж захотіли))
Вчора була симпатична варшавська форумівка. Я натерла ноги туфлями до крові, тож трошки шкандибала, але то пусте, зовсім не дивно)) щоб зі мною чогось не сталося- таке тільки уві сні! от у снах я героїня- прийшла до малої в сон, і врятувала її від якогось смертельно кусючого рака! випадково до неї втрапила, бо мала до іншої людини піти- але в потрібний момент! молодець я))
Так щодо форумівки. Поляка звати Рафал. Високий, в окулярах( на жаль, фотак я забула, бо вилетіла з дому із запізненням), інтелігентний, український мовознавець майбутній! порівнювали укр., рос. і польську мови. Він, як і я, чуйний до мелодики. Приємно і цікаво було. Щоб я так години 3 про мови говорила- це було вперше. мда...
Головне- він у захваті від нашого форуму! що тут усі грамотно висловлюються! і що автори запросто із читачами спілкуються( йому пан Тимур Литовченко свої книги з автографом вислав! він задоволений)
мої ноги вже краще. ввечері навіть на концерт збираюся.
Толік, давай у середу ввечері поговоримо? середа- мій день))
Anatoliy
27.04.2008, 15:23
усім, бачу, весело. бо нікого немає. всі святкують. а я вчора таки побалакав з кількома людьми аською (думав, що помру від того, що нема з ким поговорити, - не помер). а ще приїхав брат. сьогодні вранці. збудили мене, щоби я встав поїв. тільки я був занадто сонний, щоби відчути смак їжі. щось трохи поплямав та й пішов далі спати. ось пів годинки тому прокинувся, поставив собі чайник (він уже досі захолов поки я на форумі блукаю). таки їсти треба.
...............................А ЩЕ В МЕНЕ ВДОМА КОТИХА ................................
..............................РОДИТЬ ЗАРАЗ КОТЕНЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........
пізніше скажу, скільки там тих карапузів буде :)
так, а ще приїхав брат (чи вже я згадував?..). привіз купу фільмів - бачу, що на столі лежить ціла пачка дівіді без написів (я підписую диски сам, коли дивлюся фільми). а ще хоче поставити собі с++ на мій кумпутир (але щось не хочеться мені, щоби моя система глюконула так невчасно через його компілятор - вона й так ледве дихає). отаке.
а з соул побалакаємо обов'язково :) тільки от не знаю, як саме, бо не люблю говорити в присутності інших людей - незручно почуваюся страшенно. а в кімнаті точно буде брат, хіба лише його десь вигнати... але то якось придумаю :)
всім веселих свят!!!!!!!!!!!!! :)
Anatoliy
28.04.2008, 03:31
так, згадав, що мав повідомити про старання котихи :) вони не такі великі, як раніше бувало - всього два котенюки - малі карапузи :)
а ще було багато гостей сьогодні, а завтра (тобто вже сьогодні) будуть христини в сестри (двоюрідної). так що завтра теж свято :)
а я послухав усілякої мізики, подивився пірати карибського моря (частину першу), просто порадів, що життя чудове, потім з'їв кілька рибин (таранька), потім зробив зарядку (гарно позаймався), випив три яйця (білок треба, бо зарядка тоді без толку), помився і так далі. коротше, зробив за день багато чого.
а тепер усім добраніч. ех... я щасливий. а хочеться бути ще щасливішим (багато я хочу...) :)
вітаю твою котиху!))
все- таки класно, що ти у мене в нотатнику- навіть якби захотів раптом прибрати свої записи- не вийде! тут господар Я! а я не така імпульсивна, тобто те, що мені дороге, я не знищую.
вчора був день захисту природи. В парку з озером розбили палатки, люди лежали на траві. Торгували морозивом, національними польськими стравами( брьошку я з*їла, і щось мені недобре...:)), солодкою ватою, побрякушками різними, іграшками ручної роботи( дещо справді вражає!). Там було три вігвами! І стріляли з лука, і їздив на електричному самокаті хлопець, і клоуни дурачилися... Зелено дуже і тепло.
Ввечері ми з тьотьою поїхали на концерт піаніста Альфреда Бренделя. Маю зізнатися, що вперше його ім*я чула, не кажучи вже про виступ вживу! Сповідь 77- річної людини. Такого благородства давно не чула! Культура гри, розуміння стилю, душевність, людськість( а то іноді слухаєш, і починаєш думати, що у тебе так ніколи не вийде, бо це щось надреальне, а тут- справжність, природність...) І сон мені такий класний наснився, що аж замріялася ще більше)))))
до речі, це його останнє турне: він завершує концертну діяльність. а ще він пише вірші( от би почитати!..)
Соломія Журба
29.04.2008, 00:30
А в мене були гості з Каховки на Великдень. Такі чудові люди, співають, грають і говорять українською, сонячно добрі й привітні. Від наших свят у захваті, дуже їм все сподобалося. Я поїду на таврійські ігри, тому не виходитиму у Форум.
Загублена дитина
29.04.2008, 00:34
знову піаністи...... а-а-а-а-а.... а може, мій брат колись буде таким самим великим іі благородним? тоді я ладна терпіти ці зву-у-у-уки...
шукаю позитиву і натхнення. тому сюди і прийшла)))
Anatoliy
29.04.2008, 02:08
тут позитиву багато - і має бути ще більше :)
христини були нормальні (тільки застялля - то не моє зовсім - обійдуся без пояснень). але загалом все навіть дуже непогано. чоловік сестри захотів, щоби святкували в їхньому новому будинку, але будинок ще зовсім недобудований, кімната жодна ще не дороблена до кінця, але то нічого. але будинок буде дуже навіть непоганий, от тільки чомусь кімнати маленькі - люблю, щоби було, де дихати - і люблю простір, а там усе - дуже компактно (байдуже, що два поверхи та підвал на цілий будинок).
а ще сьогодні мав бути дощ - не було. а може, таки був... ні, я не бачив. але я добре поїв. м'ясо, багато м'яса. а взагалі, багато м'яса не можна їсти - треба змішувати його з чимось, у чому багато клітковини, а то потім буде не дуже добре :) а я змішував - думаю про потім таки.
а ще я відчуваю, що в мене знову з'являються м'язи (може, це через зарядку, яку я вчора робив). принаймні я почуваюся дуже "добрим та енергійним" :) а ще я почуваюся важчим (нарешті - і неважливо, що то від того, що я з'їв купу всякої всячини). а ще - У МЕНЕ ТЕПЛІ РУКИ І НОГИ!!!! а то в мене поганий кровообіг в пальцях, тому вони постійно мерзнуть і доводиться спати в шкарпетках (шкарпетки, звісно, лише на ногах) - холодно самому. а сьогодні я суперпозитивний чувак, який щойно подивився мультфільм "місто чаклунів", поїв перед сном, випив каркаде, а зараз буде лягати в люлю й засинати солодким-пресолодким сном (і страшно подумати, що ж мені сьогодні буде снитися :) ). я то знаю, ... який буде сон, але не скажу.
Anatoliy
29.04.2008, 17:25
хм... щось захотілося почитати тексти пісень "system of a down". давно не слухав такого, та й зараз не збираюся... просто хотілося знайти якусь суть серед крику... хм... найдивніше, що знайшов у цьому (хоча хто зна', чи там таки є суть...):
System Of A Down - Chop Suey!
Wake up (wake up)
Grab a brush and put a little (makeup)
Hide the scars to fade away the (shakeup)
Why'd you leave the keys upon the table?
Here you go create another fable
You wanted to
Grab a brush and put a little makeup
You wanted to
Hide the scars to fade away the shakeup
You wanted to
You wanted to
I don't think you trust
In, my, self righteous suicide
I, cry, when angels deserve to DIE!!
ROOAAA!!!
Wake up (wake up)
Grab a brush and put a little (makeup)
Hide the scars to fade away
Hide the scars to fade away the (shake up)
Here you go create another fable
You wanted to
Grab a brush and put a little makeup
You wanted to
Hide the scars to fade away the shakeup
You wanted to
You wanted to
I don't think you trust
I, cry, when angels deserve to die
Father, father, father, father
Father into your hands, I commend my spirit
Father into your hands
why have you forsaken me
In your eyes forsaken me
In your thoughts forsaken me
In your heart forsaken, me oh
Trust in my self righteous suicide
In my self righteous suicide
I, cry, when angels deserve to die..
хм... стано моєї душі. добре, що минулий стан.
а зараз усе чудово :) просто шукав суть в речах :)
а взагалі, в мене зараз прегарні та преприємні мрії (шкода, що нереальні, принаймні ближчим часом...)
Соломія Журба
29.04.2008, 17:52
Анатолій, дуже поважаю людей, які знають іноземні мови, я володію українською, польською і німецькою, а випишете англійською. Чи можна отримати переклад?Хочеться лірики, бо ніяк не можу взятися за свою прозу, а час біжить, як джерело, боюся, що не встигну до конкурсу а потім буду бурчати на себе, падати у депресію і їсти багато солодкого... Піддайте мені духу, ну хоча б одним реченням, щоб я записала собі у нотатник: вставати вранці разом з Тусею( це моя доберманша) і після прогулянки не гепайся в ліжко досипати, а сідай за письмовий стіл, виймай рукописи і працюй... Я, мабуть, творче ледащо, а колись було навпаки... що сталося не знаю..
Anatoliy
29.04.2008, 18:44
ну, ця річ духу вам не піддасть - в цьому можете бути певними... (а ще не забувайте про стиль цієї музики)
на жаль, перекладати цього я не буду (хоча би через свої асоціації)...
але суть тексту для вас, повірте, зовсім неважлива :) краще послухати шопена, чим я зараз, власне, і займаюся :)
лячнуватий день на форумі... бррр... не очікувала аж такого, але надто у мене був хороший день- це для контрасту...
вчора знайомий скрипаль прожужжав мені вуха історичними книжками і фільмами, не чуючи мої слова про те, що я не по історії спеціалізуюся))) читала, звісно, але так щоб фанатіти- ні. зараз мене цікавить життя.
мій нотатник- уже не мій))) розростається)))
щодо позитиву- так, тут його доволі. хочеться казати ТАК! і людського тепла( взагалі тепла) і любові. Мала теж постійно питає: ти мене любиш? і каже: я тебе люблю. класно. так би завжди))))
Anatoliy
29.04.2008, 21:39
твій нотатник - уже й не твій? :) ти ж сама казала, що мені можна "пожити" в тебе? хіба не так? :) і що такого страшного на форумі? я нічого не помітив поганого (ну, майже нічого).
щодо скрипаля: може, ти тихо говорила?... бо ж всяке буває... от я зараз про всілякі афазії читаю (нерозуміння мовлення, неможливість виділити слова від шуму, нездатність розрізняти слова, які мають подібне звучання та ще купу всього...). так що ти його не осуджуй :)
тобі мала каже, що тебе любить? класно тобі. мені не кажуть (хіба лише батьки, але додають, що я засранець, бо ніколи нікому не дозволяю себе цілувати, навіть їм).
до речі, де твій скайп?????? аууууууу. я вже хотів поговорити був сьогодні, але помітив, що з асі ти швидко зникнула... ех... піду їсти всім на зло :)
я ж казала- середа))
мо' не все так страшно, але таки щось полетіло- і його не втримати...
забула- у нас ще з малою була сьогодні "операція МОЛЬ"- то значить, що ми шукали, де вони, гадини, завелися на кухні: я ставала на стілець і відкривала шафи, а вона сиділа і боялася))) і кричала, коли бачил