КПК

Показати повну версію : Журнали

Сторінки : 1 2 3 [4]

Tim-Lit
08.05.2008, 11:48
Та така тема вже давно започаткована тут, на ЛФ: "Гумор та фантастика..." - http://litforum.net.ua/showthread.php?t=701
Веселиться :(
:nono:
Ти нас не плутай - ми й самі заплутаємося!..
Ця тема присвячена гумору у фантастиці як напряму останньої. Типу, хто що веселого читав, яких авторів, хто якої думки про Йона Тихого, Небреху та інших персонажів.
Нині ж пропонується створити конерктну тему для збирання анекдотів з метою публікації в "УФО"! Це трохи різні речі...

Zemlyanyn
10.05.2008, 01:02
6. Олег Андрос "Передай йому звістку..." Слабеньке оповідання. Особливо після того, що я вже читав про те, як дівчина викинулася з вікна в іншому творі.
Пане Sawko, ви, на жаль, неправильно зрозуміли ідею твору. Про самогубство там і не йшлося. Лише про зустріч із ДИВОМ, про яке чітко говориться в тексті...

Андрон Кобила
22.05.2008, 21:50
приємно здивований ціною на УФО. перепрошую за рекламу, але 8.40грн /+1.60 за те, що тобі вкинуть журнал прямо до поштової скриньки/ хай всього лише за два номери на півроку - більш ніж прийнятна ціна!
Підтримуйте нацвиробника, підписуйтеся на УФО!,))
індекс 99716

Natalka Ptah
28.05.2008, 01:03
Мої сусіди сьогодні підписалися на "УФО" :)
А тоді прийшли до мене і попросили, щоб у номері був якийсь крутий бойовик з космічними бійками. :) :) :)

Tim-Lit
28.05.2008, 14:33
Мої сусіди сьогодні підписалися на "УФО" :)
А тоді прийшли до мене і попросили, щоб у номері був якийсь крутий бойовик з космічними бійками. :) :) :)
Які проблеми?! Треба з Муляром попрацювати! Останнє оповідання (хоча свої твори він вперно називає "новелами") таки нічогеньке, тільки б текст добряче вичистити... Але працювати можна.

Олександр Левченко
29.05.2008, 14:35
До речі, арбатає у Мережі спільнота Український Фантастичний Оглядач (http://community.livejournal.com/ufo_ua/), однак, схоже, там бувають лише двоє... :(

Tim-Lit
29.05.2008, 14:57
До речі, арбатає у Мережі спільнота Український Фантастичний Оглядач (http://community.livejournal.com/ufo_ua/), однак, схоже, там бувають лише двоє... :(
Це Радій колись завів попервах - ще до скрині ufo_ua@ukr.net
Я на ЖЖ не реєструвався.
А що туди не ходять ті наші, хто зареєстрований...
Ну, не затягнеш же їх на аркані?!

Tim-Lit
29.05.2008, 19:57
P.S. Бліннн, забув повідомити! На Форумі видавців, під час зустрічі з головними редакторами літчасописів одна добродійка завела зі мною мову про "Реальность Фантастики". Тоді Дмитро Стус раптом повідомив, що "РФ" закрито! Я поквапився уточнити, що у них лише почалися проблеми з сайтом, але п.Стус наполіг:

все насправді гірше - журнал перекупили (здається, разом з торговельним домом "Мой компьютер"), а новий власник зробив висновок, що "РФ" є некомерційним, а відтак непотрібним проектом, і все це прикрилося!..
Отже, хлопці та дівчата, самі робіть висновки про вчасність відкриття нашого проекту "УФО"!!!

P.P.S. В суботу, 31 травня о 17:30 моє інтерв'ю, записане під час Форуму видавців, показуватимуть у програмі "Книга.UA" на Першому національному каналі. Самі телевізійники говорили про 16:30, проте я звірився з програмою телепередач... :)))))))

Spacer
30.05.2008, 12:33
Насправді усе це дуже сумно і радіти з ситуації тут навряд чи можна! Бо можна по-різному ставитися до РФ, але це явище, як мінімум, в СНД-івському фендомі. А, може, й більше.
Начистити б мармизу отому "новому господарю"! :mad:

Tim-Lit
30.05.2008, 14:58
Насправді усе це дуже сумно і радіти з ситуації тут навряд чи можна! Бо можна по-різному ставитися до РФ, але це явище, як мінімум, в СНД-івському фендомі. А, може, й більше.
Начистити б мармизу отому "новому господарю"! :mad:
А-а-а... хто тут радіє?! :eek: Я просто кажу про вчасність появи "УФО" в Україні. І сам я не маю жодного відношення до закриття "РФ", повір! Там же, до речі, приткнувся був Борька Сидюк, який витягнув мене у фендом і з яким ми колись створювали КЛФ "Зоряний шлях" - то що, мені радіти з того, що він залишився без роботи?!

Tim-Lit
30.05.2008, 15:21
приємно здивований ціною на УФО. перепрошую за рекламу, але 8.40грн /+1.60 за те, що тобі вкинуть журнал прямо до поштової скриньки/ хай всього лише за два номери на півроку - більш ніж прийнятна ціна!
Підтримуйте нацвиробника, підписуйтеся на УФО!,))
індекс 99716
P.S. До речі, нарешті мені надіслали оновлений макет рекламки "УФО", і я можу достовірно назвати передплатну ціну:
- 3,53 грн. на 3 місяці (1 журнал на квартал);
- 7,06 грн. на 6 місяців (2 журнали на півріччя).
Отже, ціни не 5 та 10 грн. відповідно, а ще менші!.. :rtfm:

Zemlyanyn
31.05.2008, 16:47
Для поціновувачів фентезі.
Вийшла рецензія на повість одного за авторів 2-го номера УФО, Олега Андроса.
http://gazeta.univ.kiev.ua/?act=view&id=2225
Частину 1 і 2 повісті можна знайти тут:
http://literatura.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=123&Itemid=35
http://literatura.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=35
Вибачайте за такий (не)скромний піар, але вважаю за потрібне повідомити. :)

Андрон Кобила
31.05.2008, 20:06
P.S. До речі, нарешті мені надіслали оновлений макет рекламки "УФО", і я можу достовірно назвати передплатну ціну:
- 3,53 грн. на 3 місяці (1 журнал на квартал);
- 7,06 грн. на 6 місяців (2 журнали на півріччя).
Отже, ціни не 5 та 10 грн. відповідно, а ще менші!.. :rtfm:

не знаю, найближче поштове відділення запропонувало 8.40+1.60 за послуги, на піврічча. не відмовився,))

Tim-Lit
02.06.2008, 10:30
не знаю, найближче поштове відділення запропонувало 8.40+1.60 за послуги, на піврічча. не відмовився,))
Дивно! :eek: Треба звернути на це увагу Рабата...

P.S. Втім, навіть 10 грн. за 2 номери "УФО" - це всього лише ціна... однієї порції шаурми!.. Такий мізер!.. :p

Малахай
02.06.2008, 13:41
До речі, в мене цікавилися чи будуть надсилатися авторські примірники?

Snowman
02.06.2008, 16:28
Іраклій в ЖЖ пише, що переїхали і реорганізовуються, про закриття ні слова))

http://irakliy.livejournal.com/61619.html

radus
02.06.2008, 20:29
Інше джерело повідомляє, що будуть принаймні два здвоєні номери, а там подивимось.

Tim-Lit
02.06.2008, 20:52
До речі, в мене цікавилися чи будуть надсилатися авторські примірники?
Неодмінно! Я сам складаю списки авторів і особисто розсилаю примірники тим, хто не в змозі отримати журнал у мене або у ВД "Панорама".

Tim-Lit
02.06.2008, 20:59

Про закриття "РФ" сказав не я, а Дмитро Стус під час книжкового ярмарку минулої неділі. Я його поправив: мовляв, "РФ" виходить, просто у них сайт не оновлюється. Проте п.Стус наполіг: ні-ні, точно закрилися! Буцімто їхнього видавця перекупили, і новий власник... ну, і таке інше. Я про це писав.

Хоча вже потім, після зустрічі мені теж сказали, що принаймні працівники "РФ" кудись, типу, "евакуювалися" - під якесь російське видання... Коротше, без роботи не залишилися. Але якщо п.Стус видав інфу на публіку, то це - кулуарні розмови. Чутки. Тож я й не уточнював, що мені казали додатково, в кулуарах...

Tim-Lit
02.06.2008, 21:06

P.S. Почитав посилання з ЖЖ Вахтангішвілі. На запитання щодо можливої зміни видавничої політики він відповідає:
Возможно. Хотя, особо менять издательскую политику не хочется.
Отже, далеко не все аж настільки райдужно... Пригадую, як свого часу "Наука - фантастика" змінила редакційну політику і замість художньої фантастичної прози почала друкувати матеріали про народну медицину й корисні поради. Ось що воно таке - зміна видавничої (редакційної) політики!.. :bu: Мдя-а-а, сумно!..

Олександр Левченко
05.06.2008, 18:08
Інформація з Оldnews № 267 (http://rusf.ru/oldnews/onews267.htm):Вышел в свет 2-ой выпуск альманаха "ПОРОГ-АК" (Украина, г. Кировоград).
...
Публикации платные.No comments...

radus
20.06.2008, 11:17
Журнал "Маладосць", Білорусь. Час від часу друкує фантастику. Електронні номери в PDF. Є форум.
http://www.lim.by/index.php?iss=3&arch=1

Mercenary
23.06.2008, 21:46
"...Натомість ентузіаст (і письменник-фантаст) Тимур Литовченко не настільки переймається відсутністю гонорарної бази. В презентованому ним першому номері «Українського фантастичного оглядача» («УФО») опубліковано п’ять аматорських новелок, в одній з яких маленький хлопчик призводить до смерті собаку, а в іншій кішка їсть бабусь. Редактор запевнив, що другий номер видався товстішим та загалом кращим, тільки з собою Литовченко його не прихопив."
Докладніше - ТУТ:
http://www.dt.ua/3000/3680/63337/

Олександр Левченко
24.06.2008, 19:52
Шановне товариство,
знаю лише таке:
УФО № 3(1), 2008,
ВИЙШОВ!!!!!!!!!
:yahoo: :clapping: :drinks:

Андрон Кобила
24.06.2008, 23:39
о, гут!,)) коли його можна чекати у поштовій скриньці? /передплатив/

Олександр Левченко
25.06.2008, 10:47
Саме його, на жаль, ніколи... :( Адже передплата лише з другого півріччя, а це перший номер із першого півріччя. Буде ще другий із першого, а ось перший із другого (тобто третій річний або 5-й загалом) варто чекати у скриньці! :drinks: (без цього розібратися нелегко) :friends:

Mercenary
25.06.2008, 10:58
УФО № 3(1), 2008,
ВИЙШОВ!!!!!!!!!
:yahoo: :clapping: :drinks:
Це добре. А праці критика Верховського там є? :)

ДО речі, є така ідея. Зробити цикл "інтерву" з письменниками - фантастами, поставивши їм абсолютно однаковісінькі запитання (продумані й частково провокативні).
А потім надрукувати їхні відповіді поряд, аби читач міг порівняти, що вони думають про наболіле..

VDV
25.06.2008, 12:16
"... В презентованому ним першому номері «Українського фантастичного оглядача» («УФО») опубліковано п’ять аматорських новелок, в одній з яких маленький хлопчик призводить до смерті собаку.
http://www.dt.ua/3000/3680/63337/

Пiду втоплюся у рiчцi глибокiй :)
Як "УФО" без головного iдеолoга УФ ? Ви чи ще нiчого не зрозумiли, пане?

Олександр Левченко
25.06.2008, 13:31
Гадаю, Тимур міг би вже розмістити обкладинку і зміст третьої УФИ. :paint: Бо я доки сходжу до видавця (не раніш, як завтра), доки відсканую, доки отекстую, доки викладу... то народ може втратити чимало невідновлюваних нервових клітин! :(

Mercenary
26.06.2008, 09:47
Пiду втоплюся у рiчцi глибокiй :)
Назвіть точне місце й час - прийду пересвідчитися, що це станеться. :)))
Як "УФО" без головного iдеолoга УФ ? Ви чи ще нiчого не зрозумiли, пане?
Були б "УФО" та УФ - ідеолог знайдеться. Якщо я мав зрозуміти, що "ідеолог" - це Ви, тоді, дійсно...

Андрон Кобила
26.06.2008, 13:15
а ось перший із другого (тобто третій річний або 5-й загалом) варто чекати у скриньці!

зрозуміло) якщо №1 2008 вийшов лише зараз, то коли чекати №3 2008, десь у лютому 2009го?,)

Олександр Левченко
26.06.2008, 16:09
Ось він!!! :yahoo:
http://levch.ho.ua//news/images/UFO3.jpg
ЗМІСТ «УФО», № 1 (3), 2008

ПРОЗА
Андрій КИСЕЛЬОВ
БЕЗ..........2
Наталя ЛАПІНА
ВОВКУЛАКА..........8
Веле ШТИЛВЕЛД
СПОВІДЬ ДОПОТОПНОГО ЯНГОЛА..........10
Наталя ГАЙДАМАКА
А ХТО ЗРІЖЕ ГІЛКУ...........12
Сусанна ЧЕРНЕНКО
РУКА В РУКУ..........15
Ігор СКРИПНИК
ВЕЧЕРЯ З МЕРЦЕМ..........16
Олександр ПАЩЕНКО
НАЗАД ДО ШКОЛИ..........21
Сана ПРАЄДГАРДЕНССОН
ВЕЛИКИЙ СТРОК..............22
КОНКУРС
Вадим ШАРАПОВ
На всіх фронтах..........24
Марина БРІСК
Останній Дракон..........30
Наталя ПОХИЛЕНКО
Поки я чекаю..........32
Федір ГАЙВОРОНСЬКИЙ
Ера досконалої людини..........34
Наталія ШНЕЙДЕР
Маленькі дітки - маленькі бідки..........39
ІНТЕРВ'Ю
Олександр КОЧУБЕЙ
ГОГОЛЬ, БАТЬКО ГОГОЛЯ..........41
КРИТИКА
Минуле української фантастики..........44
Надзвичайно захопливі пригоди
штампувальника на конвеєрі..........52
"Пірати Карибського моря": THE WORLD'S END..........54
ТЕЛЕСКОП..........61
АВТОРИ..........64

Natalka Ptah
27.06.2008, 00:27
Ура! :clapping::yahoo::yahoo:

Tim-Lit
27.06.2008, 16:40
Саме його, на жаль, ніколи... :( Адже передплата лише з другого півріччя, а це перший номер із першого півріччя. Буде ще другий із першого, а ось перший із другого (тобто третій річний або 5-й загалом) варто чекати у скриньці! :drinks: (без цього розібратися нелегко) :friends:
Вийшов №1-2008, та й годі!.. Нумерація від початку виходу лише збиває, але у разі чого рекомендую писати таким чином:
№1(3)-2008. Тоді всі усе зрозуміють...

Шановний п.Андроне Кобило! Будь ласка, зверніться до мене - коли я отримаю зі Львова замовлену кількість журналів, то забезпечу Вас в індивідуальному порядку.

Tim-Lit
27.06.2008, 16:47
Це добре. А праці критика Верховського там є? :)
Неодмінно! ВДВ критично аналізує "Жменю вічності" братів Авраменків та заразом чіпляє серію "Мейнстрім" від братів Капранових.
;))))))

ДО речі, є така ідея. Зробити цикл "інтерву" з письменниками - фантастами, поставивши їм абсолютно однаковісінькі запитання (продумані й частково провокативні).
А потім надрукувати їхні відповіді поряд, аби читач міг порівняти, що вони думають про наболіле..
Ідея - супер!
Дякую, Сергію! Я такі штуки робив з політиками в інших виданнях. До певної міри, під там самим соусом можна розглядати новорічні вітання "УФО" від Володимира Яворівського і Романа Кухарука: це два сучасні українські письменники, які належать до однієї літератури, голови двох творчих спілок, які конфліктують один з одним - а говорять на одну тему, бажаючи нашому часопису всього-всього-всього...

Загублена дитина
27.06.2008, 17:04
Шановний Тім-Літе! а тата мого забезпечите? от тільки ми з Пущі-Водиці приїдемо)

Tim-Lit
27.06.2008, 17:13
Гадаю, Тимур міг би вже розмістити обкладинку і зміст третьої УФИ. :paint: Бо я доки сходжу до видавця (не раніш, як завтра), доки відсканую, доки отекстую, доки викладу... то народ може втратити чимало невідновлюваних нервових клітин! :(
Не міг, на жаль. У вівторок-середу я давав усім чортів на міжнародному шведсько-українському семінарі "Діалог на ринку праці - Україна". Шведським експертам точно треба було прочистити мізки, бо вони вже 3 роки катаються в Україну, але й досі не надто второпали, що у нас тут коїться. Коли ми зустрічались у лютому 2006 року, то мене ще не надто слухали: типу, падумаєш, якийсь журналюга на семінар професіоналів забіг... А тут я їх зранку першого ж дня "построїв" одним-єдиним запитанням, як враховують конвенції Міжнародної організації праці умови глобалізації та свавілля на ринку праці транснаціональних корпорацій... а якщо не враховують, то який досвід нам передають шведи?! Кгм-м-м-м... Бачили б ви, як вони, сіромахи, розгубилися! Головний експерт одразу ж подарував мені добірку свіжих конвенцій МОП щодо умов глобалізації, ще не перекладені офіційно російською (неофіційний ще переклад скачали персонально мені на флешку). Та всі троє по черзі визнали, що навіть цих документів вже не вистачає, щоб обстоювати національні ринки...

На вечірньому бенкеті я у приватному порядку розповів експерту від роботодавців про панівну роль нашої урядової машини, що нівелює роль приватних роботодавців майже до нуля... У відповідь він прочитав одну незаплновану доповідь (вже без всяких слайдів!) спеціально щодо іншого піднятого мною питання - про організації роботодавців державного сектору економіки. Коротше, всі два дні семінару на мене всі до одного експерти посилалися. І на осінній семінар запросили - щоб був неодмінно!.. А перекладачка "продала" інфу, що після моїх виступів вони навіть дещо трансформували свої підготовлені доповіді. ;))))))

Ну, а весь четвер я провів на семінарі "Блакитної стрічки" ПРООН на базі Федерації роботодавців України, присвяченому пенсійній реформі в Україні. Теж довелося закинути пару-трійку гострих запитань, щоб високі іноземні гості не надто розслаблялися з нами, типу, дурнуватими тубільцями... Але я тут "шикував" вже не шведів, а японця.

Отже, перепрошую, та я з вечора понеділка не міг тотягнутися до клави!.. Радісна звістка про вихід "УФО" №1(3)-2008 впала на мої засохлі вуха посеред шведського семінару... і я радий усім наявним дописам!!!
:D)))))

Tim-Lit
27.06.2008, 17:24
зрозуміло) якщо №1 2008 вийшов лише зараз, то коли чекати №3 2008, десь у лютому 2009го?,)
Розумію, розумію Ваш чорний гумор...
:))))))
Проте не хвилюйтеся: редколегія увійшла в графік з квітня 2008 року - та ми працюємо з рукописами; отже, тепер у графік входить видавництво - а вони працюють на папері, результат їхньої роботи не вирубаєш сокирою... У них робота більш відповідальна - їм треба дати шанс попрацювати ретельніше!
Отже, щоб заспокоїти Вас, розголошую невеличкий видавничий секрет: №2(4)-2008 вже зверстано і друкується, а №3(5)-2008 докомплектовується. Гадаю, вихід останнього було б непогано приурочити під Львівський ярмарок видавців (вересень 2008 року). Відповідно, №4(6)-2008 вийде під св.Миколая чи Новий Рік.

Tim-Lit
27.06.2008, 17:27
Шановний Тім-Літе! а тата мого забезпечите? от тільки ми з Пущі-Водиці приїдемо)
Неодмінно забезпечу - не хвилюйтеся!
Телефонуйте (мобілку наведено у підписі), пишіть...

Загублена дитина
27.06.2008, 17:28
дякую!) хоч порадую його чимось))

Tim-Lit
27.06.2008, 18:18
До речі, наш польський друг Zoolw надіслав мені два польських журнала фантастики! Позавчора бандеролька прибула до мене - принаймні обкладинки часописів можна відсканувати і показати в "УФО"!
:D)))))
Шкода, що я польською не читаю - бо можна було б щось написати про самі журнали і їхній зміст...
:((((((

radus
27.06.2008, 18:35
О, давай мені, напишу. І про білорусів теж.

Tim-Lit
27.06.2008, 19:05
О, давай мені, напишу. І про білорусів теж.
Ага!!!
Тільки обкладинки пересканую...

Tim-Lit
27.06.2008, 19:42
P.S. Щойно мав телефонний дзвінок від Олександра Яненка з СТБ - це один з журналістів, який збирає матеріали, що подаються в "Паралельному світі" від імені Валерія Сараули. Добродій нарешті мав змогу спокійно почитати подаровані йому "УФО". Як він зізнався, йому "несподівано" сподобалося. Він раптом відчув душевний порух підняти з архівів чернетки своїх фантастичних творів і почати доводити їх до пуття!.. Отакі справи!.. ;))))))

Tim-Lit
08.07.2008, 11:15
Шановні добродії! У п'ятницю мені нарешті передали зі Львова пачку "УФО" №1(3)-2008. Отже, прошу киян звертатися до мене - зустрінемось... ;)))))) Жителів інших регіонів України зокрема й нашої Галактики загалом прошу залишати поштові адреси + заявку на кількість журналів, надісланих поштою.

Tim-Lit
08.07.2008, 21:19
Ось журнали польської фантастики, люб'язно надіслані нашим другом і товаришем Zoolw'ом:

http://otherside.com.ua/users/photos/1215535806_1195.jpg

http://otherside.com.ua/users/photos/1215535768_1195.jpg
Радику!!! Коли будемо зустрічатися, не забудь нагадати, щоб я передав тобі журнали для написання статті для "УФО"!.. ;))))))

Tim-Lit
10.07.2008, 13:52
Інфа зі свіжої розсилки по Subscribe.RU "Новости украинской и российской фантастики", що дублює OldNews (http://www.rusf.ru/oldnews/):
=================================
* HОВЫЕ HОМЕРА ЖУРHАЛОВ И АЛЬМАНАХОВ.

Вышел в свет номер 1 за 2008 г. (3) журнала "Украинский Фантастический Обозреватель" ("УФО") (на украинском языке). Содержание номера:
Колонка редактора.
ПРОЗА: Андрей КИСЕЛЕВ: "Без"; Наталья ЛАПИНА: "Вовкулака"; Веле ШТЫЛВЕЛД: "Исповедь допотопного ангела"; Наталья ГАЙДАМАКА: "А кто срежет ветку..."; Сусанна ЧЕРНЕНКО: "Рука в руку"; Игорь СКРИПНИК: "Ужин с мертвецом"; Александр ПАЩЕНКО: "Назад в школу"; Сана ПРАЕДГАРДЕНССОН: "Большой срок".
КОНКУРС (публикуются произведения-победители интернет-конкурса "Современной нереалистической прозы" в переводе на украинский язык): Вадим ШАРАПОВ: "На всех фронтах"; Марина БРИСК: "Последний Дракон"; Наталья ПОХИЛЕНКО: "Пока я жду..."; Федор ГАЙВОРОНСКИЙ: "Эра совершенного человека"; Наталья ШНЕЙДЕР: "Маленькие детки -- маленькие бедки".
ИНТЕРВЬЮ: "Гоголь, отец Гоголя..." (интервью с Александром КОЧУБЕЕМ).
КРИТИКА: Виталий КАРАЦУПА, Александр ЛЕВЧЕНКО: "Прошлое украинской фантастики" (продолжение: Владимир ВЛАДКО); Валерий ВЕРХОВСКИЙ: "Чрезвычайно увлекательные приключения штамповщика на конвеере" (рецензия); Наталья ДЕВЯТКО. "Пираты Карибского моря: THE WORLD'S END".
ТЕЛЕСКОП (события, анонсы).
АВТОРЫ (сведения об авторах).
[Тимур Литовченко, г. Киев.]
=================================
В OldNews цієї інфи поки що немає - очевидно, Олді дають розсилку Subscribe.RU раніше!..
:p

Tim-Lit
15.07.2008, 11:05
Добрі люди повідомили, буцімто вчора в ЖЖ Іраклія Вахтангішвілі з'явилась інфа про вихід двох спарених чисел "РФ". Бліннн, шановні перемовники, ви уявляєте, наскільки потужним і впливовим є наш проект "УФО"?!:friends:
Варто було головному редакторові Тимуру Литовченку публічно (на Київському книжковому форумі 25 травня і в ефірі Українського радіо в передачі "ЛіФТ" 4 липня з посиланням на Дмитра Стуса) заявити свій рішучий протест :bu: проти закриття проекту "РФ", попри всі ідеологічні розходження, як ті, хто вирішив знищити найкращий журнал Європи - вмить одумались!!! Бліннн!!! Уявіть тільки, як уважно прислуховуються до нас наші недоброзичливці!!!:rtfm:
А від редакції "РФ" нам всім - ящик коньяку на ЛьвівКурКОН-2008!..:yahoo:

Малахай
17.07.2008, 23:26
Про конкурс “Зоряна фортеця” та УФО http://vsiknygy.net.ua/index.php?module=news&id=639

Mercenary
18.07.2008, 03:10
Про конкурс “Зоряна фортеця” та УФО http://vsiknygy.net.ua/index.php?module=news&id=639

"На конкурс приймаються оповідання від 5000 до 15000 знаків з пробілами, які раніше не друкувались і не з’являлись в Інтернеті."

Пробіли не друкувалися й не з"являлися в Інтернеті? :)
Тщатєльнєє надо, друзі мої! ;)

Tim-Lit
18.07.2008, 10:51
"На конкурс приймаються оповідання від 5000 до 15000 знаків з пробілами, які раніше не друкувались і не з’являлись в Інтернеті."

Пробіли не друкувалися й не з"являлися в Інтернеті? :)
Тщатєльнєє надо, друзі мої! ;)
Це ти Зіпє й іншим організаторам "Зоряної фортеці" скажи. Бо особисто я намагаюся виокремлювати речення про обсяг твору, а примітку про урахування пробілів - виділяти дужками: "Обсяг твору - *** знаків (з урахуванням пробілів)". Але хто хоче, той зрозуміє, де потрібна кома у словосполученні "стратити неможливо помилувати". Принаймні - сподіваюсь на це... :8

Mercenary
29.07.2008, 23:46
У № 3 сподобалося оповідання "Назад до школи" (така, здається, назва).

Малахай
31.07.2008, 20:05
Вже створено ЖЖ-спільноту конкурсу фантастичного оповідання "Зоряна фортеця" http://community.livejournal.com/starfort/

Tim-Lit
18.08.2008, 13:02
Палкий привіт усім!!!
Щойно мав короткі телефонні перемовини з ВД "Панорама". й мені повідомили радісну новину:
"УФО" №2(4)-2008 вже віддруковано!!!
:D :D :D
щоправда, зважаючи на такі обставини:
1. пору літніх відпусток;
2. мій намір приїхати 13 вересня на Львівський книжковий ярмарок/"ЛьвівКурКОН-2008";
- я погодився з тим, що передачу моєї пачки журналів мені поїздом просто зараз робити не обов'язково, я можу почекати й до середини вересня, вже недовго залишилось. Отже, журнали я матиму найближчим часом (а отже - зроблю поштовий розсил) тільки в тому випадку, якщо хтось поїде найближчим часом зі Львова до Києва. В іншому ж разі свою пачку журналів привезу вже по завершенні Львівського ярмарку...

Tim-Lit
18.08.2008, 14:59
P.S. Єдина надія - на Сашка Левченка: якщо він збігає до ВД "Панорама" замість того, щоб вигадувати анекдоти про головного редактора "УФО" (:p) - ми бодай побачимо на його сайті обкладинку свіжого числа журналу... ;)

radus
18.08.2008, 16:49
А реклами "Вітчизни" на місці?

Tim-Lit
18.08.2008, 17:20
А реклами "Вітчизни" на місці?
Йдеться про №2(4)-2008. Реклама "Вітчизни", наскільки я розумію, буде в №3(5)-2008. Я спробував з'ясувати у ВД "Панорама", хто має там дані з "Вітчизни" - вони промовчали. Але то було до відпустки... Тепер треба знов розпитувати, хто займається цією рекламою?!

radus
18.08.2008, 18:38
Та треба. Бо вони ж - з нашою. Запостити обкладинку, чи що...

Tim-Lit
18.08.2008, 20:21
Журналы получили. Спасибо. По-моему, издание -- супер. Поздравляю!

(З листа Лариси Татаринової, радіожурналістки з "Радіо Слобожанщини", Харків на ім'я Тимура Литовченка від 12.08.2008)

Малахай
18.08.2008, 23:13
"УФО" №2(4)-2008 вже віддруковано!!!

Приємно це чути!

Олександр Левченко
19.08.2008, 16:26
P.S. Єдина надія - на Сашка Левченка: якщо він збігає до ВД "Панорама" замість того, щоб вигадувати анекдоти про головного редактора "УФО" (:p) - ми бодай побачимо на його сайті обкладинку свіжого числа журналу... ;)Завтра збігаю... :p

Але що ось це таке?
У Львові на площі Ринок учора приземлилося УФО (http://zik.com.ua/ua/news/2008/07/07/142454)Видавці журналу УФО (Український фантастичний оглядач) із львівського Видавничого дому «Панорама» забавляли вчора під час Дня книги маленьких читачів на пл.Ринок у Львові, даруючи переможцям ігор періодичне видання українських письменників-фантастів, - про це сьогодні, 7 липня, повідомив кореспондент ЗІКу.А живих та інших класиків УФ навіть не проінформували... :(

Tim-Lit
19.08.2008, 16:50
Але що ось це таке?
У Львові на площі Ринок учора приземлилося УФО (http://zik.com.ua/ua/news/2008/07/07/142454)
А живих та інших класиків УФ навіть не проінформували... :(

Рубато чізо!
Терци ма форте!
Кретіно проксімато!
Анкоре а міа ларінгс!
Куартеме де дьябло!
Бартіссімо делла куенте перкуцці!
Ва бене...
(Італйська лайка)

Тим паче досадно, що у матеріалі йдеться, з одного боку, про переддень 7 липня (неділя, 6 липня), а з іншого - про те, що "З друку вийшло вже четверте число УФО"... Себто, з моменту виходу "УФО" №2(4)-2008 минуло вже 1,5 місяці?! А ми й досі нічого не знаємо?! І журналів на руках не маємо?!
:eek:
P.S. До речі, де фотки з цього заходу?! Їх же можна було поставити в "Телескоп" до №3(5)-2008: пан Орест Дзьома (ВД "Панорама") нагороджує малечу комплектами "УФО" за перемогу в "зоряних війнах"... Самопіар ще нікому не шкодив.

Рабат
19.08.2008, 19:30
А живих та інших класиків УФ навіть не проінформували... :(

1. Організатори заходу поставили умову - жодних класиків нині живучих не має бути...
2. А взагалі, про акцію і умови її проведення я взнав напередодні 0 17-й. То навіть і не пробував викликати з Пустомит та інших великих міст України живих класиків.:dash:

Tim-Lit
19.08.2008, 19:38
1. Організатори заходу поставили умову - жодних класиків нині живучих не має бути...
2. А взагалі, про акцію і умови її проведення я взнав напередодні 0 17-й. То навіть і не пробував викликати з Пустомит та інших великих міст України живих класиків.:dash:
Приймається!
Проте запитання залишаються:
Чи є фотки з цієї суперової акції?!
Де вони?!
Чому їх не було вчасно надано для публікації в рубриці "Телескоп" журналу "УФО" №3(5)-2008?!

Рабат
20.08.2008, 14:00
Чи є фотки з цієї суперової акції?!

Фоток у нас немає. Був дощ. Виглядало що нічого не буде. Відповідно хлопці віднесли все обладнання до офісу. А коли все ж дійство відновилося (дощ вщух), залишилися лиш журнали.:dash:

Олександр Левченко
20.08.2008, 15:00
http://levch.ho.ua/news/images/UFO4.jpg
ЗМІСТ «УФО», № 2 (4), 2008
ПРОЗА
Андрій КИСЕЛЬОВ
ЗІТКНЕННЯ..........2
Євгенія КРОЙЦ
СУРМАЧ..........4
Олександр ПАЩЕНКО
КОЛОНІЗАЦІЯ..........6
Оксана ЛУЩЕВСЬКА
ЗАКОН ВІЛЕНА..........8
Віталій КРИВОНІС
ЛЕМІНГИ..........12
Світлана ГОРБАНЬ
МАНДРІВНИЙ ДЯК..........15
Андрій БУБЛИК
ДОДОМУ..........16
КОНКУРС
Ольга ВАНІЧКІНА
ДРУЇД..........18
Артем БЄЛОГЛАЗОВ
МАЙСТЕР..........22
Борис ЮДІН
«ДУШЕВНЕ»(з циклу «Побрехеньки»)..........24
Марина ЯСИНСЬКА, Майк ГЕЛПРІН
УБИЙ..........28
НЕ ПРОЗА
Володимир САМІЙЛЕНКО
ГЕЯ..........34
ІНТЕРВ’Ю
Ерік СИМОН
ПЕРЕКЛАДИ ПЕРЕВАЖАЮТЬ.......... 44
КРИТИКА
Наталія ЛАПІНА
МІЖ МИСТЕЦТВОМ ТА НАУКОЮ..........48
Ігор СОКОЛ
ДАЄШ «ЦЕГЛИНИ», або Мала форма в загоні..........50
Тимур ЛИТОВЧЕНКО
АНДРОЇДАЛЬНА ТАРКОВЩИНА..........52
Віталій КАРАЦУПА, Олександр ЛЕВЧЕНКО
МИНУЛЕ УКРАЇНСЬКОЇ ФАНТАСТИКИ ..........54
ТЕЛЕСКОП..........61
АВТОРИ..........64

Tim-Lit
20.08.2008, 18:28
http://levch.ho.ua/news/images/UFO4.jpg
+1 :clapping::yahoo::friends:

Tim-Lit
20.08.2008, 19:52
Розкидав повідомлення про вихід друком "УФО" №2(4)-2008:
1. Г.Л.Олді;
2. "Виделка" ("СУМНО");
3. "Теревені";
4. "ГрафоманOFF".
;))))))

Олександр Левченко
22.08.2008, 11:01
Наш журнал з'явився і вдома (http://www.vdpanorama.com/index.php)! :clapping:

Рабат
22.08.2008, 11:17

Що ще раз свідчить про добрий вплив критики.:thank_you

Tim-Lit
22.08.2008, 15:24
Не пойняв!..
:confused::confused::confused:
А де ж №1(3)-2008?! Коли дочекаємось його появи у віртуальному магазині ВД "Панорама"?!

Tim-Lit
26.08.2008, 14:08
Повідомлення з останньої розсилки "Новости украинской и российской фантастики" по Subscribe.RU (дублює "OldNews"):
Вышел в свет номер 2 (4) за 2008 год журнала "Украинский Фантастический Обозреватель" ("УФО") (на украинском языке). Содержание номера:
КОЛОНКА РЕДАКТОРА: "Нация писателей".
ПРОЗА: Андрей КИСЕЛЕВ: "Столкновение"; Евгения КРОЙЦ: "Трубач"; Александр ПАЩЕНКО: "Колонизация"; Оксана ЛУЩЕВСКАЯ: "Закон Вилена"; Виталий КРИВОНОС: "Лемминги"; Светлана ГОРБАНЬ: "Путешествующий дьяк"; Андрей БУБЛИК: "Домой".
КОНКУРС: Ольга ВАНИЧКИНА: "Друид"; Артем БЕЛОГЛАЗОВ: "Мастер"; Борис ЮДИН: "Душевное" (из цикла "Побасенки"); Марина ЯСИНСКАЯ, Майк ГЕЛПРИН: "Убий".
НЕ ПРОЗА: Владимир САМИЙЛЕНКО: "Гея" (поэма).
ИНТЕРВЬЮ: Эрик СИМОН: "Переводы преобладают".
КРИТИКА: Наталия ЛАПИНА: "Между искусством и наукой"; Игорь СОКОЛ: "Даешь "кирпичи", или Малая форма в загоне"; Тимур ЛИТОВЧЕНКО: "Андроидальная тарковщина" (рецензия); Виталий КАРАЦУПА, Александр ЛЕВЧЕНКО: "Прошлое украинской фантастики" (продолжение).
ТЕЛЕСКОП (события, анонсы).
АВТОРЫ.

Zemlyanyn
27.08.2008, 01:14
Перепрошую, а чому на обкладинці Андрос Олег значиться, а в змісті - ні? Стаття про "Населений острів" і Бондарчука не увійшла до жодного з розділів?

Tim-Lit
27.08.2008, 12:31
Перепрошую, а чому на обкладинці Андрос Олег значиться, а в змісті - ні? Стаття про "Населений острів" і Бондарчука не увійшла до жодного з розділів?
Стаття - в анонсно-подієвому "Телескопі", цей розділ у "Змісті" не розшифровується. На обкладинці ім'я Андроса є, щоб привернути увагу до статті - гадаю, це добре!

Рабат
05.09.2008, 17:51
Маю вже сигнальні примірники УФО № 5(3)

Tim-Lit
07.09.2008, 15:06
Маю вже сигнальні примірники УФО № 5(3)
+1
:clapping::clapping::clapping:

Рабат
08.09.2008, 12:06
+1
:clapping::clapping::clapping:

Ось обкладинка
http://www.vdpanorama.com/books/img/small/ufo3-5-2008.jpg

Олександр Левченко
08.09.2008, 12:26
А ось - його хатка (http://www.vdpanorama.com/books/newwin_books.php?id=124)!!! :)

Tim-Lit
08.09.2008, 15:53
А ось - його хатка (http://www.vdpanorama.com/books/newwin_books.php?id=124)!!! :)
SUPER!!!
http://www.vdpanorama.com/books/img/large/ufo3-5-2008_large.jpg
Тільки незрозуміло, чом немає досі "хатки" для №1(3)-2008...

Tim-Lit
10.09.2008, 15:08
Буквально на кілька хвилин вчора забарився, щоб додати під картинку зміст номера! Доведеться сьогодні...
=========================================
Зміст "УФО" №3(5)-2008:
Колонка редактора. З печер до зірок
Літпроцес
Десять пунктів про "УФО" (концепція)
Проза
Наталія Дьомова. Слухай, продай душу, га? (частина 1)
Іван Краснов. Один в полі
Тала Владмірова. Зустріч
Наталія Щерба. На дні
Юрій Муляр. Бартер
Конкурс
Олександрина ван Шафе. Пір’я фенікса
Олег Кримов. Банк
Антон Тудаков. Навь Vision
Пауль Госсен. Дівчинка з бластером
Інтерв’ю
Брати Капранови. Творці небувальщини
Маріанна Маліна. Натхнення кольору індиго
Критика
Віталій Кривоніс. Як помирают легенды
Сусанна Черненко. Молитва, як подорож мережею праінтернету
Віталій Карацупа, Олександр Левченко. Минуле української фантастики (продовження)
Телескоп
Персоналії

Tim-Lit
17.09.2008, 20:20
Про черговий візит "УФО" на радіоканал "Культура", на прямий ефір передачі "Журнали. Журналики. Журнальчики" - тут:
"УФО" на радіо "Культура"
(візит №3) (http://otherside.com.ua/journal/detail.php?id=571&user_id=1195&lang=1)

http://otherside.com.ua/users/photos/1221644257_1195.jpg

До речі, там же можна ознайомитися з коротеньким експромтом на честь особливого гостя нинішньої програми - Дізфайндера...
:p :p :p

Рабат
18.09.2008, 10:04
До речі, там же можна ознайомитися з коротеньким експромтом на честь особливого гостя нинішньої програми - Дізфайндера...[/I]

До речі, виходячи з того, що першого Дізфайндера я читав "з рук Тимура", хто ж тоді справжній автор?:clapping:

Tim-Lit
18.09.2008, 10:32
До речі, виходячи з того, що першого Дізфайндера я читав "з рук Тимура", хто ж тоді справжній автор?:clapping:
Радій!!!

radus
18.09.2008, 10:52
Та я взагалі - віртуал, клон Тim-lit'a, куди тільки модератори дивляться...

Tim-Lit
18.09.2008, 12:04
Та я взагалі - віртуал, клон Тim-lit'a, куди тільки модератори дивляться...
КЛОН?!?!?!

http://otherside.com.ua/users/photos/1221644257_1195.jpg

При такій нашій "схожесті"?!

Ти б ще сказав, що ми є близнюками, розлученими в дитинстві...
Ги-ги-и-и-и!..
:D

radus
18.09.2008, 13:58
А то якийсь поц на фото, я його не знаю.

Tim-Lit
18.09.2008, 14:04
А то якийсь поц на фото, я його не знаю.
Ага-а-а!.. От чому ти не хочеш публікувати свою справжню фотку в "УФО"!..
А я думаю, гадаю...

radus
18.09.2008, 15:12
Ні, просто я прихильник культу анонімістів, й прошу не плутати це слово з іншим! :)

Рабат
18.09.2008, 15:49
Ні, просто я прихильник культу анонімістів,

ТЕпер розумію, чому лиш на радіо...

radus
18.09.2008, 16:38
Хе. У кожному жарті є доля... жарту. Письменник - це якраз та можливість балансувати між бажанням слави й бажанням сховатися. На вулицях не пізнають, натовп шанувальниць слідом не бігає, але, наприклад, вів перемови з білорусами, довго не давалися, коли знайшовся один шанувальник, пізнав - й пішло... Ну й самому можна, коли потрібно, сказати - мовляв, письменник такий-то. Й одразу дівчина міняє тон. :)

Tim-Lit
18.09.2008, 17:23
Ні, просто я прихильник культу анонімістів, й прошу не плутати це слово з іншим! :)
Анекдот:
Сара кричит на всю Дерибасовскую:
- Циля, Циля!..
Полуголая Циля выглядывает из окна, Сара кричит ещё громче:
- Циля, мой сифилитист у тебя?!
Циля хватается за голову и с жалобным криком выбрасывается на мостовую. Из окна выглядывает полуодетый всклокоченный Абрам и укоризненно говорит:
- Сарочка, ну скольки ж можно тебе учить: не "сифилитист", а таки "филателист"!..

sventitsleyf
19.09.2008, 03:39
SUPER!!!
http://www.vdpanorama.com/books/img/large/ufo3-5-2008_large.jpg
Тільки незрозуміло, чом немає досі "хатки" для №1(3)-2008...

О! Нарешті мені подобається оформлення!:clapping:
Отаке б я вже хотів потримати в руках і можливо почитати:)

Tim-Lit
19.09.2008, 12:48
О! Нарешті мені подобається оформлення!:clapping:
Отаке б я вже хотів потримати в руках і можливо почитати:)
Завтра у мене - "поштова" субота, я надішлю певну кількість "УФО" й Наталці Дев'ятко. Гадаю, у Дніпропетровську до неї можна буде підійти... щоб журнал "потримати в руках і можливо почитати"...

До речі, а чим не подобається оформлення "УФО" №2(4)-2008?!

http://otherside.com.ua/users/photos/1219244481_1195.jpg

У мене цей "зорепад" асоціюється з поетичними рядками:

"Тиха украинская ночь.
Прозрачно небо.
Звёзды блещут..."

Краса!.. :D

Олександр Левченко
19.09.2008, 13:12
У мене цей "зорепад" асоціюється з поетичними рядками:

"Тиха украинская ночь.
Прозрачно небо.
Звёзды блещут..."

Краса!.. :DДобре, що не:

"...
Зорі де-не-де,
У дворі зробив собака,
Пар іде..."

Не така краса, зате по-нашому! :drinks:

Рабат
19.09.2008, 14:12
Добре, що не:

"...
Зорі де-не-де,
У дворі зробив собака,
Пар іде..."

Не така краса, зате по-нашому! :drinks:

Принавайся, Сам написав, чи у студентів поцупив?:8

Олександр Левченко
19.09.2008, 15:34
Принавайся, Сам написав, чи у студентів поцупив?Абіжяєшь, начальнік... Це ж класика!!! :yahoo: Починається так:

"Місяць вилупився, як... гм-м... дещо :8,
Зорі де-не-де,
У дворі наклав..."

ну і далі за текстом! :rtfm: Приписують Тичині, але як воно насправді... :drinks:

sventitsleyf
19.09.2008, 17:04
До речі, а чим не подобається оформлення "УФО" №2(4)-2008?

Пригнічує. Неприємне якесь відчуття.

Tim-Lit
25.09.2008, 17:24
O L D N E W S
От 25 сентября 2008 г.
====================================
HОВЫЕ HОМЕРА ЖУРHАЛОВ И АЛЬМАНАХОВ.

Вышел в свет N 3 (5) за 2008 г. журнала "Украинский Фантастический Обозреватель (УФО)" (за ІІІ кв. 2008 г., на украинском языке). Содержание номера:
Колонка редактора: "Из пещер к звездам".
Литпроцесс: "Десять пунктов об "УФО" (концепция).
Проза: Наталия Демова: "Слушай, продай душу, а?" (часть 1); Иван Краснов: "Один в поле"; Тала Владмирова: "Встреча"; Наталия Щерба: "На дне"; Юрий Муляр: "Бартер".
Конкурс: Александрина ван Шаффе: "Перья феникса"; Олег Крымов: "Банк"; Антон Тудаков: "Навь Vision"; Пауль Госсен: "Девочка с бластером".
Интервью: Братья Капрановы: "Творцы небылицы"; Марианна Малина: "Вдохновенье цвета индиго".
Критика: Виталий Кривонос: "Как умирают легенды"; Сусанна Черненко: "Молитва, как путешествие сетью праинтернета"; Виталий Карацупа, Александр Левченко: "Прошлое украинской фантастики" (продолжение).
Телескоп.
Персоналии.
====================================
:D

Spacer
10.10.2008, 13:54
Журнал «Український фантастичний оглядач»
ВМГО «Молода Просвіта»

Запрошують на
Презентацію журналу

«Український фантастичний оглядач»

За участі головного редактора Тимура Литовченка
та авторів журналу

Чекаємо тебе!

КОЛИ: Середа, 15 жовтня, 18:30.
ДЕ: аудиторія 8-10 Гуманітарного корпусу НПУ імені М.Драгоманова, 8 поверх.
Адреса: м.Київ, вул. Тургенівська, 8/14. Вхід вільний.

Олександр Левченко
10.10.2008, 14:49
Хлопці, терзайте! Чи то... цей... дерзайте! :clapping:

Tim-Lit
10.10.2008, 16:39
ВМГО «Молода Просвіта»

Запрошують на
Презентацію журналу

«Український фантастичний оглядач»

За участі головного редактора Тимура Литовченка
та авторів журналу

Чекаємо тебе!

КОЛИ: Середа, 15 жовтня, 18:30.
ДЕ: аудиторія 8-10 Гуманітарного корпусу НПУ імені М.Драгоманова, 8 поверх.
Адреса: м.Київ, вул. Тургенівська, 8/14. Вхід вільний.
Хотілось би не самому піти, а прихопити на зустріч з молоддю когось з редакторів (наприклад, Радія Радутного) чи авторів (Марію Ряполову, Андрія Кисельова, Євгенію Кройц, Сусанну Черненко...), які живуть у Києві.

vitanova
11.10.2008, 00:19
15 -го в мене Deep Purple, так шо на мене не розраховуйте:)

radus
12.10.2008, 16:42
Хотілось би не самому піти, а прихопити на зустріч з молоддю когось з редакторів (наприклад, Радія Радутного)
Між іншим, у мене в блозі про цю подію написано "...і можливо, Радія Радутного". :)

Олександр Левченко
16.10.2008, 13:31
ВМГО «Молода Просвіта»
Запрошують на
Презентацію журналу
«Український фантастичний оглядач»Ну і?.. Де :rtfm:?!!

radus
16.10.2008, 16:28
Дійство з презентації перетворилося на виробничу нараду й народило дві думки:
1) друкувати близькі до фантастики новини з того потоку, яким щедро живить нас шановний Спейсер
2) друкувати повісті з продовженням (але це, гадаю, на перспективу, після збільшення обсягу).

Tim-Lit
16.10.2008, 20:39
Дійство з презентації перетворилося на виробничу нараду й народило дві думки:
1) друкувати близькі до фантастики новини з того потоку, яким щедро живить нас шановний Спейсер
2) друкувати повісті з продовженням (але це, гадаю, на перспективу, після збільшення обсягу).
Ну, що ж... і презентація відбулася також, хоча й не дуже численна... Я просто весь день бігав і ще не придумав, під яким соусом обіграти фотки у моєму блозі.

Що ж до повістей з продовженням... Ми вже почали друкувати з продовженням Дьомову. Тільки шановний видавець зробив нам цілком слушне зауваження на цей рахунок - ми до нього дослухаємося на майбутнє!

Рабат
17.10.2008, 12:12

:clapping:

Обсяг, до речі, вже збільшено. Але і при такому обсязі доречно публікувати з продовженням.

radus
17.10.2008, 12:30
Обсяг, до речі, вже збільшено. Але і при такому обсязі доречно публікувати з продовженням.
Ну тоді хай головний редактор готується до чухання потилиці... :)

Рабат
17.10.2008, 12:54
Ну тоді хай головний редактор готується до чухання потилиці... :)

З його подачі й збільшено:rtfm:

radus
17.10.2008, 15:23
Те я знаю, я натякав, що в мене величеньке оповідання на підході. Або маленька повість.

Олександр Левченко
06.11.2008, 11:45
Те я знаю, я натякав, що в мене величеньке оповідання на підході. Або маленька повість.Чи крихітний роман. :victory: Або, нарешті, мікроскопічна епопея!!! :drinks:

Форма, до речі, має значення! :aga: Ось вам із життя:

- Візьмете повість, досить велику?
- Ні, повістей не видаємо.
- А невеличкий роман?
- Це інша справа, давайте подивимось!

:D Хоч бери - і в анекдоти!

Олександр Левченко
06.11.2008, 11:51
Земляни витають у космосАх, а головний УФОїст переховується на конспіративній явці і дотримується суворої ефірної тиші... :)

Презентація нового номера УФО 6 листопада (http://www.litforum.net.ua/showpost.php?p=63914&postcount=68)6 листопада о 18:30 відбудеться літвечір та презентація №3(5) за 2008 р. журналу «Український фантастичний оглядач».

Захід відбудеться за участі головного редактора Тимура Литовченка та авторів журналу.

Місце проведення: 3 аудиторія Адміністративного корпусу КНУ імені Тараса Шевченка (вхід з боку вул.. Володимирська, при собі мати паспорт або студентський квиток).

Телефон для довідок: 8 097 502 75 51 (Олег).

Літвечори за сприяння Студбратства святого Володимира проходять кожні 2 тижні о 18:00 в 3 аудиторії Адміністративного корпусу КНУ імені Тараса Шевченка.

Tim-Lit
06.11.2008, 15:45
Земляни витають у космосАх, а головний УФОїст переховується на конспіративній явці і дотримується суворої ефірної тиші... :)

Презентація нового номера УФО 6 листопада (http://www.litforum.net.ua/showpost.php?p=63914&postcount=68)
Я не дотримуюся "суворої ефірної тиші" - навпаки, наманався зібрати на сьогодні якомога більшу кількість авторів. Проте всі як один відмовилися!!! :bu: Отже, я поїду на літстудію сам - ну, то фотозвіт побачите в моєму блозі... І про що тут кричати?!

Зате на 11 листопада (презентація "УФО" в обсерваторії Київського нацуніверситету ім.Шевченка) зголосилося прийти більше людей. Тільки часу поки що не знаю - треба буде сьогодні з Андросом переговорити.

Tim-Lit
07.11.2008, 19:47
...поїду на літстудію сам - ну, то фотозвіт побачите в моєму блозі... І про що тут кричати?!
Ні, фотозвіту все ж таки не буде... Там було все дуже по-домашньому (та ще й з поганим освітденням) - отже, фотоапарат не витягав навіть. Просто розповів про "УФО", і тих, хто його робить, прорекламував нашого чудового ивдавця. ;)))))) Відповів на пару-трійку запитань. Роздав рекламки з передплатними квітанціями. А так... як до мене, так і після народ читав вірші. Нефантастичні.

Отже, фотографії будуть вже, либонь, з обсерваторії! :aga:

Tim-Lit
10.11.2008, 13:16
Фото + короткий звіт про те, що відбувалось на "Медвіні" в рамках Дня фантастики:
День фантастики на МЕДВІНі (http://otherside.com.ua/journal/detail.php?id=592&user_id=1195&lang=1)
Іраклій Вахтангішвілі та Яна Дубинянська
http://otherside.com.ua/users/photos/1226304779_1195.jpg
Олег Сілін, ІІ! місце "ЗФ"
http://otherside.com.ua/users/photos/1226304809_1195.jpg
Роман Котик, ІІ місце "ЗФ"
http://otherside.com.ua/users/photos/1226304840_1195.jpg
Марія Ряполова, І місце "ЗФ"
http://otherside.com.ua/users/photos/1226304868_1195.jpg

vitanova
11.11.2008, 12:17
Капєц. Нефотогенічність - це діагноз

Black3012
11.11.2008, 14:40
Не боги горщики ліплять.

Tim-Lit
11.11.2008, 17:33
Капєц. Нефотогенічність - це діагноз
Ну-у-у, ми ж були не у фотоательє, а в неосвітленій залі!.. Там не місце для того, або виловлювати ракурс фотомоделі, експериментувати з капелюшками, хустиночками та іншими прибамбасами... Повторюю: я сам періодично ходжу до фотоательє, де людину можня сфоткати красиво - бо там є умови. А тут - без освітлення... поміж рядами крісел... До речі, Зіпа й мене самого сфоткав погано:
http://otherside.com.ua/users/photos/1226304918_1195.jpg
Ну і що?! Це ж фоторепортаж, а не парадно-портретна зйомка!..

Насамкінець, важливіші Ваші тексти!..

radus
11.11.2008, 17:57
Ага, треба голими фоткатись, як деякі письменниці. Успіх гарантовано! :)
А от у нас, письменникам, значно менше можливостей. Яка нерівноправність!

А взагалі - це, між іншим, до питання про фотки в журналі, хехе.

Tim-Lit
11.11.2008, 18:21
А я тобі кажу, що все залежить від ракурсу, освітлення і вміння фотографа, який може виставити освітлення й відшукати потрібний ракурс!!! Але в умовах актової зали Інституту фізкультури (де все відбувалося) зробити це просто неможливо. До того ж, фоткав я "мильничкою": хоча модель дуже хороша, проте це все ж таки "мильничка", в якій неможливо крутити спалах та змінювати об'єктив. А при тому освітленні, що було в тому залі... Не стану повторювати.

vitanova
11.11.2008, 18:58
Ага, треба голими фоткатись, як деякі письменниці. Успіх гарантовано! :)
А от у нас, письменникам, значно менше можливостей. Яка нерівноправність!

Хіба вам хтось не дає фоткатися голими?:)

Tim-Lit
12.11.2008, 12:26
Отже, фотографії будуть вже, либонь, з обсерваторії! :aga:
Презентація "УФО" в обсерваторії КНУ відбулася.
З точки зору часу - дуже коротко. Але з точки зору масовості аудиторії - мабуть, найуспішніше за останній час! :))))))
Фотки будуть мінімум завтра - зараз дуже зайнятий, біжу до нашого Президента на антикризову нараду... Не буду вже до вечора...

Олександр Левченко
12.11.2008, 17:59
...все залежить від ракурсу, освітлення і вміння фотографа, який може виставити освітлення й відшукати потрібний ракурс!!! Але в умовах актової зали Інституту фізкультури (де все відбувалося) зробити це просто неможливо...Свята правда! :dash: В сенсі - є фотки й страхітливіші! :drinks:
Зоряну Фортецю завойовано! (http://community.livejournal.com/starfort/9239.html)

vitanova
12.11.2008, 19:07
Це посилання на страхітливіші фотки?:)
Хлопці розвели таку бурхливу мультимедійну діяльність, шо аж лячно:)

Олександр Левченко
12.11.2008, 19:43
Ну, звісно, страхітливіші не всі... :8 Я, власне, мав на увазі лише ось цю :paint: (http://ljplus.ru/img4/o/l/oleg_skye/Starfort_awards_08.jpg)! Так що перепросюю автора й фігурантів за неточний вислів... :dash:

Tim-Lit
12.11.2008, 19:48
Свята правда! :dash: В сенсі - є фотки й страхітливіші! :drinks:
Зоряну Фортецю завойовано! (http://community.livejournal.com/starfort/9239.html)
1. Наскільки я розумію, то знімкували мобілкою - а з таким "фотоапаратом" у тій залі нема чого робити загалом.
2. На декількох фотках в кадр потрапили руки-голови тих, хто сидів попереду. В такому випадку при автоматичному визначенні експозиції фотоапарат, що приймає сигнал у вигляді віддзеркаленого світла, отримує велику порцію світла від розташованих близько об'єктів - тоді далекі "тонуть" у пітьмі. Якщо ж в кард влізло щось біле або дзеркальне (в цьому випадку - рука), то це загалом швах... :bu: Боротися з цим можна, контролюючи картинку у відеошукачі: треба наблизити зображення, а якщо це неможливо (як-от у мобілці!!!) - залишається підійти ближче до об'єкта фотоманіпуляцій.
3. Роман Котик при хорошому освітленні (в фойє) вийшов геть непогано! Що зайвий раз підтверджує мій висновок у п.1 та попередніх дописах: знімкувати в темній залі мильничками (а тим паче мобілками!!!) - справа провальна. От і все поясненн...

Tim-Lit
12.11.2008, 19:57
P.S. До речі, Маріє! Погодьтеся, ось тут Ви виглядаєте значно краще:
http://ljplus.ru/img4/o/l/oleg_skye/Starfort_awards_11.JPG
Але це вже не актова зала, а генделик (якщо не помиляюся - під боком Планетарію). Інша обстановка - і Ваша фотогенічність підвищилась... :aga:

RemiK
12.11.2008, 20:51
Це просто якась піар акція... мене стільки раз на хвилину ніколи не фоткали. А фотографії веселі вийшли, мені сподобалися. Остання з генделика дуже "смачна". Але то вже таке... думки новачКа. Молодці, всі хто до цього руку приклав.
RK

radus
12.11.2008, 21:03
Про фотогенічність.
Ну... скажімо так - я б не відмовився близько познайомитися з дівчиною на фото. :)

P.S. Так, п'яний. Ну то й що? Це впливає на відвертість, а не на враження. :)

Tim-Lit
13.11.2008, 16:38
Як і обіцяв, фотки з презентації... ба ні - з двох презентацій...
"УФО" подорожує українськими вишами (http://otherside.com.ua/journal/detail.php?id=596&user_id=1195&lang=1)

Для початку - ось як воно відбувалося в Педуніверситеті ім.Драгоманова ще в жовтні...
http://otherside.com.ua/users/photos/1226567636_1195.jpg

А ось позавчорашня презентація в обсерваторії КНУ - в цій аудиторії з читачами колись зустрічалися Бердник і Владко...
http://otherside.com.ua/users/photos/1226567742_1195.jpg

http://otherside.com.ua/users/photos/1226567808_1195.jpg

Олександр Левченко
25.11.2008, 13:09
Книгозалежні та УФОнавти, вмикай Книгобачення! :rtfm:

УФО: Український фантастичний оглядач (http://knyhobachennia.com/?category=3&article=127)

Spacer
25.11.2008, 14:19
Книгозалежні та УФОнавти, вмикай Книгобачення! :rtfm:[/URL]

Ню-ю-ю-ю :clapping:

Tim-Lit
25.11.2008, 19:57
Книгозалежні та УФОнавти, вмикай Книгобачення! :rtfm:

УФО: Український фантастичний оглядач (http://knyhobachennia.com/?category=3&article=127)
+1

Tim-Lit
01.12.2008, 20:54
Про мій візит на засідання клубу журналу "Реальность Фантастики" 29 листопада 2008 р. - у творчому блозі Малого Профі:
"УФО" в гостях у "РФ" (http://otherside.com.ua/journal/show.php?user_id=1195)

http://otherside.com.ua/users/photos/1228152837_1195.jpg

http://otherside.com.ua/users/photos/1228152807_1195.jpg

Рабат
11.12.2008, 12:03
Усіх небайдужих до УФО вітаю з виходом чергового числа журналу № 4(6)
А ось і обкладиночка.

http://www.vdpanorama.com/books/img/small/ufo4-6-2008.jpg

Tim-Lit
11.12.2008, 14:25
Усіх небайдужих до УФО вітаю з виходом чергового числа журналу № 4(6)
А ось і обкладиночка.

http://www.vdpanorama.com/books/img/small/ufo4-6-2008.jpg
:victory:
Ось що таке повернення видавця на робоче місце: миттєво журнал надрукували!!!
Бо ми тут вже збираємо матеріали на "УФО" №1(7)-09.
Назло усім кризам і недругам української фантастики...
;)

Олександр Левченко
11.12.2008, 14:28
А також змісточок!

ЗМІСТ УФО № 4 (6), 2008

ПРОЗА
Олексій Спейсер Кацай
РЕПЛІКАЦІЯ НЕЙМАНА..........2
Сергій Дзюба
ГОТЕЛЬ НА РОЗІ ПАРАЛЕЛЕЙ..........9
Ольга Власова
СИЧЕВА ГІРКА..........14
Наталія Дьомова
СЛУХАЙ, ПРОДАЙ ДУШУ, ГА?..........19
Наталія Гайдамака
СТЕРЕЖІТЬСЯ КОНВАЛІЙ!..........23

КОНКУРС
Наталія Мєтєльова
ЯРЬ..........25
Пауль Госсен
ДЕСЯТЬ ХИЖИХ МІСЯЦІВ..........32
Майк Гелпрін
НАШ ДІМ..........36
Рустам Ніязов
ХАЗЯЙКА ХВОРОБ..........38

ІНТЕРВ'Ю
Громовиця Бердник
БАТЬКО УДР І ЙОГО ДОЧКА..........44

КРИТИКА
Віталій Карацупа, Олександр Левченко, Юрій Шевела
МИНУЛЕ УКРАЇНСЬКОЇ ФАНТАСТИКИ..........48
Валерій Верховський
КОРОЛЕВА..........56
Радій Радутний
ЗГАДКА ПРО МОЖЛИВЕ..........58
Генрі Лайон Олді
А РАПТОМ ТИ – ПРИБУЛЕЦЬ ЖУКООКИЙ..........60

НЕ ПРОЗА
Микола Хвильовий, Василь Кізка..........67

ТЕЛЕСКОП ..........68

ПЕРСОНАЛІЇ..........72

P.S. Не видно бурхливої радості фанів... :(

P.P.S. Не видно також дечого майже обіцяного... :dash:

Рабат
11.12.2008, 15:17
P.P.S. Не видно також дечого майже обіцяного... :dash:

А що обіцяли? Сподіваюсь щось пристойне?

Олександр Левченко
11.12.2008, 15:25
Та рецуху на народного класика... :dash:

Tim-Lit
11.12.2008, 15:45
Та рецуху на народного класика... :dash:
У нас є два штатних рецензента: Радій і Валерій. Коли я завів мову про рецу на твою книгу для "УФО", мене хтось (можливо, навіть ти сам?! але брехати не хочу...) охолодив - йдеться про рецу для інших видань!

Хоча як і раніше, я чекаю, коли хтось із них напише рецу на твою нову книгу саме для "УФО"!!!

Втім, не переживай: №1(7)-09 ми починаємо офіційно формувати лише 15 грудня, закінчуємо 15 січня. Хоч я вже попрохав усіх редакторів, зважаючи на місяць новорічно-різдвяних пиятик, взятися за справу вжу зараз, пропозиції до мене надійшли лише по "Прозі" та "Інтерв'ю". Ну, а щодо "Критики", то все обмежилось поки що розмовою телефоном. Отже, гадаю, реца на твій роман - попереду!..
;)

Олександр Левченко
11.12.2008, 16:56
А чо мені переживати, вже маю три реци, про які інформував тут у "Книжках" (вони є також у мене на сайті у розділі «Відгуки (http://levch.ho.ua/fant/recences.html)»). Це ти переживай, що журнал не відгукнувся на таку епохальну подію в житті УФ! :drinks:

До речі, фрагменти статтей з «Минулого УФ», які вже вийшли в журналі, теж викладені на моєму сайті у розділі «Статті (http://levch.ho.ua/fant/articles.html)». А про подальше буду думати... :dash:

Tim-Lit
16.12.2008, 12:10
Привіт! Пачка "УФО" №4(6)-08 у мене на руках, в суботу спробую зробитирозсил. Отже, чекаю на заявки!..

Рабат
16.12.2008, 14:31
Привіт! Пачка "УФО" №4(6)-08 у мене на руках, в суботу спробую зробитирозсил. Отже, чекаю на заявки!..

А мені мона?:thank_you

Tim-Lit
16.12.2008, 15:48
А мені мона?:thank_you
Ну, Ви жартівник!..
Мона піти до себе на склад ВД "Панорама" і набрати, скільки унесете...

Black3012
19.12.2008, 21:48
А мені мона?
На 2009р. передплатив (чесно-чесно!), а щось погортати хочеться вже...

Tim-Lit
22.12.2008, 11:21
А мені мона?
На 2009р. передплатив (чесно-чесно!), а щось погортати хочеться вже...
Подзвоніть мені на мобілу!

Tim-Lit
22.12.2008, 11:23
З сьогоднішнього "ОЛДНЬЮЗ":
Вышел из печати последний в 2008 году номер журнала "Украинский Фантастический Обозреватель (УФО)" (на украинском языке). Теперь в журнале 72 страницы (вместо 64-х в предыдущих номерах).
СОДЕРЖАНИЕ УФО N 4(6) за 2008 г.:
Колонка редактора.
ПРОЗА: Алексей Спейсер КАЦАЙ: "РЕПЛИКАЦИЯ НЕЙМАНА"; Сергей ДЗЮБА: "ГОСТИНИЦА НА УГЛУ ПАРАЛЛЕЛЕЙ"; Ольга ВЛАСОВА: "СЫЧЕВАЯ ГОРКА"; Наталия ДЕМОВА: "СЛУШАЙ, ПРОДАЙ ДУШУ, А?" (часть ІІ); Наталия ГАЙДАМАКА: "БЕРЕГИТЕСЬ ЛАНДЫШЕЙ!".
КОНКУРС: Наталия МЕТЕЛЕВА: "ЯРЬ"; Пауль ГОССЕН: "ДЕСЯТЬ ХИЩНЫХ ЛУН"; Майк ГЕЛПРИН: "НАШ ДОМ"; Рустам НИЯЗОВ: "ХОЗЯЙКА БОЛЕЗНЕЙ".
ИНТЕРВЬЮ: Громовица БЕРДНИК: "ОТЕЦ УДР И ЕГО ДОЧЬ".
КРИТИКА: Виталий КАРАЦУПА, Александр ЛЕВЧЕНКО, Юрий ШЕВЕЛА: "ПРОШЛОЕ УКРАИНСКОЙ ФАНТАСТИКИ" (продолжение); Валерий ВЕРХОВСКИЙ: "КОРОЛЕВА"; Радий РАДУТНЫЙ: "ВОСПОМИНАНИЕ О ВОЗМОЖНОМ"; Генри Лайон ОЛДИ: "ДОПУСТИМ, ТЫ -- ПРИШЕЛЕЦ ЖУКОГЛАЗЫЙ".
НЕ ПРОЗА: Мыкола ХВЫЛЕВОЙ, Василий КИЗКА.
ТЕЛЕСКОП.
ПЕРСОНАЛИИ.
До встречи в следующем -- 2009-ом году!..

Tim-Lit
22.12.2008, 11:24
З сьогоднішнього "ОЛДНЬЮЗ":
* ЖУРНАЛ "ОЧЕВИДНОЕ И НЕВЕРОЯТНОЕ". ЗАЯВЛЕНИЕ ГРИГОРИЯ ПАНЧЕНКО.
Объявляю насчет изменения ситуации с журналом "Очевидное и невероятное". Меня как главного редактора совершенно неожиданно "съели". Журнал и выходил, и продавался по нашему времени очень неплохо (даже несмотря на кризис!), однако издателей уже долго "напрягало" мое стремление давать в него лишь те статьи, для которых характерен высокий научный уровень. Само собой, то, что в отобранных для публикации статьях, кроме этого уровня, присутствовал еще и хороший литературный стиль, издателей тоже несколько "напрягало",
но гораздо меньше: подозреваю, они далеко не всегда это замечали. :)))
В общем, когда меня в очередной раз настоятельно попросили давать в номер как можно больше "гламура" (причем с упором главным образом на то, что называется фриками: антинаучные построения типа "Нострадамус предсказал пятый срок Медведева") -- я отказался. После чего мне было предложено "уйти в сторону": т. е., продолжить формирование значительной части журнала, однако все остальное будут давать издатели. От этого я сперва не отказался категорически, т. к. предполагалось, что даваемые ими материалы будут хотя
бы согласовываться со мной. Однако через некоторое время мне было заявлено, что, мол, "мы совсем не то имели в виду!", и ни о каком согласовании не может быть и речи, поскольку я не проявил готовности принимать фрики и гламур, а также имел наглость возразить против самой идеи "пиратства". Если последний термин нужно расшифровывать -- то речь идет о возможности помещения в журнал ворованных заметок из старых советских изданий (например, из не таких уж давних, 60-х -- 70-х гг., номеров "Техники -- молодежи"),
а также ворованных иллюстраций зарубежных авторов (работающих для "Men-At-Arms Series" и т. п.). Эта манера очень характерна для "материнского" издания (журнала "Наука и техника"), но я ей противостоял с первого номера "Очевидного и невероятного" -- и до того последнего, пятого, в котором продолжал оставаться главным редактором.
Добавлю еще несколько слов об отношении издателей к фантастике. Это тоже был очень напряженный момент, причем изначально. Издатели твердо знали: фантастика -- это то, что похоже на прочитанных ими в отрочестве Казанцева, Беляева и Жюля Верна. Так что, даже не возражая против публикации фантастики как таковой, они все время пытались на меня надавить с тем, чтобы я не печатал "всякую там хрень": какие-то рассказы каких-то Олди, Каганова, Чешко и пр., какие-то статьи каких-то А. Громова, К. Еськова, А. Шмалько
и не менее А. Валентинова...
Ну, разумеется, они (издатели) далеко не всегда говорили это столь уж откровенно (хотя, отдаю им должное, довольно редко стремились по-настоящему завуалировать свою позицию). Работал тут, как я понимаю, и ряд привходящих обстоятельств. Например, "Очевидное и невероятное" должен был, согласно концепции издателей, одновременно и продаваться в той же сети, которая занималась распространением "Науки и техники", -- и при этом абсолютно не конкурировать с "Наукой и техникой". Я по мере сил стремился соблюсти оба
этих столь противоположных принципа -- но, видимо, "Очевидное и невероятное" очень уж рано начал обращать на себя слишком большое внимание читателей. В результате издатели начали отбирать многие из наиболее перспективных статей для публикации в "Науке и технике" (в таких случаях я, стремясь соблюсти лояльность, посылал авторам запрос и просил у них разрешения на публикацию в этом журнале; как правило, подобное разрешение следовало).
Однако, похоже, читательский интерес к "Очевидному и невероятному" не падал -- хотя издатели на каком-то этапе пытались мне внушить обратное. В связи с чем и было принято решение "увести журнал в сторону": не просто за счет фриков и пиратства (это-то для "Науки и техники" вещь привычная), но и за счет гламура. К тому же в январский номер предполагалось дать какую-то совсем уж "хрень": рассказ неизвестного издателям автора Е. Лукина, присланный в журнал специально для первопубликации; ранее не публиковавшийся
рассказ А. Валентинова; несколько рассказов-победителей конкурса "Альтернативная история" (http://zhurnal.lib.ru/k/konkurs_z_o) и подготовленную по его итогам статью об альтернативных возможностях восстания декабристов...
Короче говоря, теперь я больше не имею никакого отношения к журналу "Очевидное и невероятное" и за ту "не хрень", которая отныне будет там публиковаться, никакой ответственности не несу. И всем, кто читает эти строки, тоже нести не советую. :) Впрочем, такие вопросы каждый решает за себя.
Всем авторам, тексты которых были опубликованы вплоть до пятого (ноябрь -- декабрь 2008 г.) номера включительно, я вышлю авторские экземпляры и гонорар.
Прошу всех, кто считает это нужным, разместить данную информацию у себя в блогах.
[С уважением, Григорий Панченко (Харьков, Украина -- Ганновер, Германия).]

Олександр Левченко
29.12.2008, 11:49
Прийшов ось такий лист, який, оскільки він адресований не мені особисто, зацитую:Шановн1 колеги!

Е можлив1сть безкоштовно надрукуватися в укра1номовному л1тературно-художньому журнал1 "Золота доба" (в рос1йськомовному аналог1чному виданн1 - "Золотой век" - друкуюся я сама). Журнал заснований у 2007 р. Пер1одичн1сть - 1 раз на м1сяць. Тематика твор1в, пол1тичн1 смаки та св1тоглядн1 позиц11 1х автор1в не мають значення: головне, вискоий художн1й р1вень написаного. Основн1 рубрики журналу: "Поез1я", "Проза", "Есе1стика". Якщо виникне бажання, надсилайте електронн1 верс11 твор1в по трьох згаданих рубриках у формат1 Word, doc за адресою yevzhik[at]mail[dot]ru

З повагою, Евген1я Б1льченко.Отож, мОлодєж і пОдросткі, терзайте! :)

Рабат
29.12.2008, 14:24
Прийшов ось такий лист, який, оскільки він адресований не мені особисто, зацитую:Отож, мОлодєж і пОдросткі, терзайте! :)

А в укра1номовному вар1ант1 теж такий алфав1т буде?

Tim-Lit
29.12.2008, 15:03
Угу... А українську літеру "є" ще треба буде набивати!.. На друкарській машинці це робилося у такий спосіб:
"с" --> повернення каретки --> "-"
Як це на комп'ютері провернути, навіть і не знаю!..
:bu:

Said
29.12.2008, 15:23

Та ж пані друкується в "Золотой век". Звідти й шрифт. Але нічого, гламурненько, гламурненько:dash:

Як це на комп'ютері провернути, навіть і не знаю!..

Ручками, пером по тексту:paint: