Показати повну версію : StarWolf: }{ujuep@
StarWolf
27.03.2008, 12:02
Часом хочеться творити свою казку, але лінь багато набирати за компом. Ідеї приходять рідко і тихенько йдуть, не записавшись у свідомість. Іноді йдеш по вулиці, слова пісень (часто такі смішні з погляду тверезого) так і стають у рядки... А часто просто сидиш за машиною (ПК тобто) і шукаєш нові ідеї... Шукаєш і дивуєшся іншим: як просто в них це виходить. І хочеться побудувати новий світ... Край тільки для химер і химерних...
Моя казка ще буде...
StarWolf
27.03.2008, 13:51
Питання для небайдужих:
чого не вистачає порталу "Віртуаліон"?
StarWolf
28.03.2008, 00:29
Знову вечір... Настрою немає зовсім... Тихо звучить "Прощай Берлин" в плеєрі...
Деколи можна навіть добитися ЗВД (зупинки внутрішнього діалогу). Та це ненадовго... Думки швидко повертаються і настрій стає зовсім кепським.
Цікавий день сьогодні був... Одне знайомство... Осмислення купи власних помилок...
Коли ж їм вже кінець? Та ні. Не потрібно їм кінця: як же вчитися буду, як не на них, рідних...
"Віртуаліону" бракує насамперед сенсу й адекватної мети. На тлі цього решта вад вже не має значення.
StarWolf
28.03.2008, 01:02
"Віртуаліону" бракує насамперед сенсу й адекватної мети. На тлі цього решта вад вже не має значення.
Хоч за це дякую)))
АЛЕ! Говорячи такі речі Ви маєте чітко вказати чому так думаєте.
Бо сенсу я і для будь-якого порталу не знаходжу.
Послухайте, шановний, припиніть розмовляти в такому тоні. Не Вам мені вказувати, що я маю робити і чого не маю.
Щодо безглуздості, на мою думку, клонування всіляких проектів штибу електронних бібліотек висловлювалась тут: http://litforum.net.ua/showthread.php?t=1997
StarWolf
28.03.2008, 01:26
Щодо безглуздості, на мою думку, клонування всіляких проектів штибу електронних бібліотек висловлювалась тут: http://litforum.net.ua/showthread.php?t=1997
Не всі хочуть прийняти допомогу!
Anatoliy
28.03.2008, 03:03
як на мене, то нормальний портал, тільки починає розвиватися. є цікаві тексти (правда, саме текстів там дуже бракує, але з часом, думаю, вони там з'являться).
StarWolf
28.03.2008, 08:30
як на мене, то нормальний портал, тільки починає розвиватися. є цікаві тексти (правда, саме текстів там дуже бракує, але з часом, думаю, вони там з'являться).
Це я Вам обіцяю! Дякую за підтримку...
StarWolf
29.03.2008, 22:59
І знову пошук ідей... На старі немає часу... Гм...
Все частіше переконуюся: то через нерозуміння. А визначитися хто тут більше солить: я чи опоненти не так вже й легко...
цiкавий у вас нотатник- головне, що нiхто( ну принаймнi я:)) нiчого зрозумiти не може))) Вам би шпiоном бути)))
Anatoliy
30.03.2008, 00:07
тссссс..... так, мабуть, було й задумано, так що не треба видавати чужі секрети... тсссссс.... тихооооо.....
StarWolf
30.03.2008, 12:39
тссссс..... так, мабуть, було й задумано, так що не треба видавати чужі секрети... тсссссс.... тихооооо.....
Точно, не заважайте спати)))).
2 Soul:
Я небагато написав, але пов'язати це можна.:)
ок, в'язатимемо)) Вам удачi в пошуках!))
так, Старвольфе, раз ми з Вами подружилися- колiться про себе тутоньки, а то якось не звикла дружити iнкогнiто))
i перехожу на Tи, ок?
StarWolf
31.03.2008, 22:24
так, Старвольфе, раз ми з Вами подружилися- колiться про себе тутоньки, а то якось не звикла дружити iнкогнiто))
i перехожу на Tи, ок?
можна й на ти)
а про шо колотися?
хто ти, чим займаєшся і т.і.)) ну щось в такому дусі)) а можна- в іншому:) усе, що хочеш розказати;)
StarWolf
01.04.2008, 15:23
гм... ну що ж...
я програміст (початківець), в майбутньому - головний директор корпорації "Microogle" з пакетом акцій 50% +1...
на даний час глибоко переймаюся птанням "Як пропатчити KDE2 під FreeBSD"...
а ше я (як тут виявилося) шпійон)))... і ті всі листи - секретні депеші в АВУ)...
неодружений, без дітей, 90/60/90 - то не про мене)))) це скоріш так мій дядько їздить біля посту ДАІ (чи як там воно зараз)...
найбільшою моєю мрією є популярність порталу "Віртуаліон", на який завжди немає часу), та літератури серед мого і молодшого покоління...
ніби все...
:thank_you
дуже приємно! програмістів у моєму "арсеналі" побільшало))
Рада знайомству! Успіхів тобі величезних!!!
StarWolf
05.04.2008, 04:04
знову нав'язлива ідея кинути все... але тоді починаю розуміти, що разом з тим потрвбно зникнути з лиця землі... назавжди... нєа, не дочекаюся...
знову ніч, яку можна було б спокійно поспати, але потрібно багато встигнути.... мимоволі починаю скиглити про дурнувату відповідальність...
ОН: дівчинка чи хлопчик? хто ж краще підійде на цю роль? гм...
StarWolf
09.04.2008, 21:15
Хочу запевнити користувачів форуму, що мій підпис є точною цитатою з роману-феєрії Олеся Бердника "Зоряний Корсар".
Слово "проеми" не є помилкою. Це точне відтворення тексту.
Ось уривок з розмови Григора та Галі (цей самий вірш):
Хто ти, Любове? Що ти, Любове?
Спалах чуття? Чи дарунок таланту?
Тіла жага чи божественне слово?
Попіл чи полум’я? Фенікс чи фантом?
Що ти, Любове? Падіння в безодню?
Чи ейфоричний хвилюючий трунок?
Хижої пристрасті паща голодна
Чи розцяцьковані квітами труни?
Котиться вир, і нема йому впину,
В ньому зливаються атоми, люди —
Драми, гротески, комедії, кпини:
Є, і було, і триває, і буде!
Грізна любов, найніжніше кохання,
Шепіт несміливий, слово шалене —
Все поспіша на олтар сподівання —
В пащу неситу, в пащу вогненну.
Де розуміння? Де ти, критерій?
Логіка мовчки навколішки стала.
Істини мати. Вершина містерій.
Ясна і темна. Мінлива і стала.
Гинуть світи. І спалахують зорі
В нових галактик вселенському громі,
Кроноси юні в інших просторах
Інші будують Любові хороми.
Хай у безмежжя пливуть одиноко
Скелі, мов свідки космічної драми.
Єви в едемах ідуть ясноокі
І обнімають коханих Адамів.
Будуть і яблука, будуть і змії,
Будуть єгови, будуть падіння,
Каїна заздрість, Авеля мрії
Чорні і світлі пустять пагіння.
Крізь революції, царства, поеми
Підуть потомки Адама до неба,
Щоб написати нові проеми
І в епілозі розгадувать ребус —
Ребус кохання… Що ж ти, Любове?
Іскра прадавнього змія Аканти?
Темна мара чи божественне слово?
Попіл чи полум’я? Фенікс чи фантом?
Дякую.
за вірш дякую- просвітив, не знала)))
слухай- як я вчора раділа з тим файлом нещасним!
а потім дядя в парку каже замислено так: "щось із компом сталося... якась кирилиця в Нортоні..."
а я ж партизанськи ввела той файлик!!! ото довелося все назад вертати. тепер думаю( шкодно так): а мо партизанськи його сконфігурувати? а?;) чи це можна, аби дядя не помітив?))))))) Толіка я вже теж спитала)) розумію, що латиниця уже усіх моїх айсік*юшників задовбала))) недовго ще- 2 місяці... але було б добре, якби...
StarWolf
21.04.2008, 20:18
Як сказала Лана, день сьогодні сповнений чорного гумору. Можливо саркастичну посмішку в мене викликала здача курсових проектів моїми одногрупниками. Ех... Тільки б я завтра нормально захистив.
От закінчу я коледж... Блін. Ностальгія нападає. А ше як подумаю, що... Проїхали.
Втома від недосипання протягом двох тижнів показує своє. Думки плутаються. Delphi показує, що я в парі з ним досить глючна команда. Автоматично тисну Alt+Tab аби тільки не сидіти в Word'і, де в мене опис програми повинен би набиратися. І знову запускаю ВогнеЛиса з надією побачити шось нове. Але де там... Ось так і витрачаю дорогоцінний час, якого завжди так мало.
StarWolf
22.04.2008, 04:06
Тільки шо вбив одну свою мрію. Мені погано. Вмерла частинка мене.
StarWolf
23.04.2008, 00:55
День зовсім поганий. Дві мрії за один день - так і до власної смерти недалеко(((
StarWolf
23.04.2008, 01:27
Ось такий він - Зоряний Вовк:
http://i.piccy.kiev.ua/i2/27/3f/33c3cdb2c30ab1d3ca7014efda4e.jpeg
а Вовк- прекрасний...
Старвольфе, ми в житті обов*язково робимо помилки. зацитую тобі Бабеля( свіжопрочитаного): "ошибаются все, даже Бог... разве со стороны Бога не было ошибкой поселить евреев в России, чтобы они мучались, как в аду? И чем было бы плохо, если бы евреи жили в Швейцарии, где их окружали бы первоклассные озёра, гористый воздух и сплошные французы? Ошибаются все, даже Бог. Слушайте меня ушами..." в контекстi це- коли вбито людину( помилочка вийшла))
життя... воно таке... нерiвномiрне, неоднозначне, шокуюче(Толiк пiдтвердить)))- але ж... який кайф усвiдомлювати iнодi, що ти- людина. сьогоднi я це вiдчуваю.. i навiть не сумую за Україною... такі от гриби... мда...
StarWolf
24.04.2008, 22:36
таки так. відчувати себе людиною - класно!
StarWolf
27.04.2008, 00:09
ото думаю, треба трошки Віртуаліон підрихтувати, поки є час. дизайн підмалювати, та і твори додати. поки настрій гарний. поки хочеться жити...
Старвольфе, я твої усі дописи читатиму хоча б заради Причин редагування!!!))) класний ти!
Anatoliy
27.04.2008, 15:15
невже стільки помилок? :)
StarWolf
06.05.2008, 22:20
як коли)))))))))))))))
в більшості просто випадків - просто хочеться щось написати в цьому полі))))
StarWolf
17.06.2008, 22:22
гей, жителі неба, хто на дні ще не був,
не бачивши пекла не збудуєте рай
гей, жителі дна, грім сміється над вами,
і щоб з ним буть на рівних, є один шлях - наверх.
згадується уривок з сералу "Мерлін" де герой з воїнами перемагає чаклунку (чи можливо зле божество) забуваючи про нього. ги...
просто жити, не для чужих оцінок.... воля
StarWolf
08.07.2008, 18:04
і шо? і нічо!
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008