КПК

Показати повну версію : Издал две книжки. И что делать дальше?

i.dzyubenko
08.04.2008, 21:31
Господа.
Я имел не осторожность издать две книжки , да еще в двух языках.
На Форуме во Львове за неделю разошлись около 400 шт. А приехал в свой любимый Мариуполь, за три месяца продано - 25 шт. Сдать в Донецкие оптовые магазины не получается. все , что издается самостоятельно да еще в Украине - им запрещено брать на реализацию. Книгарни , которым отправлял свои предложения - в основном даже не отвечают на письма.
Кто подскажет, как поступить в этом случае?
Есть ли реальная возможность выставить книги на продажу?
Кого заинтересует - www.addepo.com.ua

radus
09.04.2008, 17:19
>" В кишені у диавола" - перевод на украинский язык.
>"Старшокласниці" - Єротична істория для старшого та середнього шкільного віку"
Надеюсь, вы не самостоятельно переводили книги?

Tim-Lit
09.04.2008, 17:58

Варіантів дій - аж три:
1. одягнутися якнайгірше, сісти на асфальт центральної площі рідного Маріуполя з валізкою книг і табличкою на грудях: "Панове, купіть мої перші книги!";
2. зробити те саме у Києві, Львові або в інших містах та селах, де українську поважають більше;
3. організувати любительську MLM-мережу зі збуту своїх книжок (продати їх знайомим, яким би тексти сподобалися настільки, що вони взялися би продавати книги своїм знайомим... і далі по ланцюжку).
Зичу успіхів!
:cool:

Tim-Lit
09.04.2008, 18:06
P.S.

" В кармане у дьявола" - приключенческий роман на русском языке.
" В кишені у диавола" - перевод на украинский язык.

Весь мир ведет войну за тайну нового источника энергии. Если она, тайна, станет доступна, то прекратят за ненадобностью свое существование нефтяная, газовая и угольная промышленности. Разорятся одни и станут владыками мира другие.

Он единственный, кто знает всю правду. Он думал, что весь мир у него в кармане.

Но информация попадает в руки авантюристам от науки.

Начинается война могущественных государств - одним надо навсегда похоронить эту тайну вместе с ее носителем. Другим нужна тайна. И возможно ее носитель. Хотя...

Диверсии, катастрофы, нападения пиратов и настоящие сражения прийдется пережить герою книги.

Россия, Украина, Африка, Центральная и Южная Америки, остров Святой Елены и Огненные острова - такова география приключений героя.

Якщо чесно, ця аннотація дуже нагадує "Сонячну машину" Володимира Винниченка. Шановний добродію i.dzyubenko, Ви читали цей роман?.. :eek:

radus
09.04.2008, 18:57
А також кілька десятків більш пізніх текстів. :)

Giza
09.04.2008, 19:11
Надеюсь, вы не самостоятельно переводили книги?

Я також маю на то надію. Бо інакше шанси мізерні. Але якщо орфографічно-пунктуаційний безлад в анотаціях -- такий собі локальний колорит любої авторові місцевості... [;)]

Tim-Lit
09.04.2008, 19:20
А також кілька десятків більш пізніх текстів. :)
З іншого боку, все залежить від того, наскільки талановито шановний автор зумів розгорнути стару тему у своєму особистому ключі!.. ;) Так би мовити - наскільки оригінальним є її прочитання. Це нормально.

Tim-Lit
09.04.2008, 19:26
Я також маю на то надію. Бо інакше шанси мізерні. Але якщо орфографічно-пунктуаційний безлад в анотаціях -- такий собі локальний колорит любої авторові місцевості... [;)]
А шо такоє?! Донецька область загалом і Маріуполь зокрема теж мають право на власний діалект української мови!!! Щоправда, ці книжки навряд чи купуватимуть в інших областях, для яких донецький діалект навряд чи є зрозумілим...

P.S. О-о-о-о, придумав четвертий вихід для добродія i.dzyubenko!!! Треба звернутися до мера Маріуполя або якогось місцевого заможника, щоб він викупив у шановного автора наклади книжок і розповсюдив по бібліотеках Донеччини!!! У тих краях є патріоти красного слова - зустрічав особисто...

i.dzyubenko
09.04.2008, 22:54
Уважаемые посетители форума. Для меня плагиат с украинского - большая проблема. По этому так уж случилось, что текст, да и идея мои.
А за советы спасибо.
Многое из предложенного вами, мной опробовано. Сначала продавал и дарил друзьям. Оказалось , что у меня их более 200-т. Приблизительно столько же продано во Львове.
Летом хожу по пляжу и предлагаю свои книги.
Но хотелось бы МАСШТАБА!!! Тут и проблема возникает.
Кому интересно - запишитесь в друзья. Вышлю бесплатно.

Tim-Lit
10.04.2008, 10:25
Уважаемые посетители форума. Для меня плагиат с украинского - большая проблема. По этому так уж случилось, что текст, да и идея мои.
Особисто я про плагіат не казав: це серйозне звинувачення, і на базі однієї лише аннотації до книги воно не робиться. Просто річ у тім, що коли Ви пишете твір на добре відому тему, то мусите перевершити в чомусь попередників. Отже, Ваша книга "В кишені у диавола" за рівнем тексту мусить бути вищою (або за розвитком сюжету - оригінальнішою), ніж та сама "Сонячна машина" Винниченка. Інакше Ваша книга не буде нікого цікавити - зрозумійте!..
Сначала продавал и дарил друзьям. Оказалось , что у меня их более 200-т. Приблизительно столько же продано во Львове.
Летом хожу по пляжу и предлагаю свои книги.
Но хотелось бы МАСШТАБА!!! Тут и проблема возникает.

Я сам продавав свою першу "самвидавівську" книгу таким чином. Це був 1996 рік, і мені треба було повернути "новому українцеві" шалену суму ($200), позичену на видання. Взяти їх з сімейних доходів я не міг (доходи були низькими) - довелося продати через "народну толоку" половину накладу за подвійною ціною і повернути ці кошти позичальнику.

А яких "масштабів" Ви хотіли від самвидаву?! Для "масштабності" шукайте нормального видавця, який сам продаватиме книгу, а Вам заплатить гонорар. Це - цивілізована схема. А поки що зичу Вам добрих продаж!..

Соломія Журба
02.05.2008, 12:04
Господа.
Я имел не осторожность издать две книжки , да еще в двух языках.
На Форуме во Львове за неделю разошлись около 400 шт. А приехал в свой любимый Мариуполь, за три месяца продано - 25 шт. Сдать в Донецкие оптовые магазины не получается. все , что издается самостоятельно да еще в Украине - им запрещено брать на реализацию. Книгарни , которым отправлял свои предложения - в основном даже не отвечают на письма.
Кого заинтересует - www.addepo.com.ua