Показати повну версію : Хвантастичні анекдоти
Сідає НЛО на Контрактовій площі. З нього виходять спейсери-гуманоїди. Журналісти з «Роботодавця» питають:
- Скажіть, будь ласка, у вас у всіх такі ріжки?
- Так, у всіх.
- Скажіть, будь ласка, у вас у всіх такі великі очі?
- Так, у всіх.
- Скажіть, будь ласка, у вас у всіх залізні зуби?
- Ні, не у всіх. У євреїв золоті.
Тимуре, перепрошую :D
Запитання вірменському радіо.
- Що спільне між фантастом, істориком та політиком.
Відповідь.
- Фантаст вигадує майбутнє, історик – минуле, а політик – сьогодення.
А от цілковито антигендерний анекдот :aga:
Запитання вірменському радіо:
- Чим розумна жінка відрізняється від НЛО?
Відповідь:
- НЛО хоч і рідкісне явище, але його таки бачили дуже багато людей. :dash:
Жінки, перепрошую. Коли моя дружина почула це неподобство, то вона на практиці довела, чим моя голова відрізняється від макітри. Макітра міцніша :D
Сідає НЛО на Контрактовій площі. З нього виходять спейсери-гуманоїди. Журналісти з «Роботодавця» питають:
- Скажіть, будь ласка, у вас у всіх такі ріжки?
- Так, у всіх.
- Скажіть, будь ласка, у вас у всіх такі великі очі?
- Так, у всіх.
- Скажіть, будь ласка, у вас у всіх залізні зуби?
- Ні, не у всіх. У євреїв золоті.
Тимуре, перепрошую :D
Що означає - "перепрошую"?! Фактично, ти сказав, що свої євреї є навіть серед іншопланетян-гуманоїдів!.. Бліннн, цікава думка!..
:clapping:
Що означає - "перепрошую"?! Фактично, ти сказав, що свої євреї є навіть серед іншопланетян-гуманоїдів!.. Бліннн, цікава думка!..
Ах, навіть так?! Тоді отримуй :drinks:
Йде єврей по лісу. Бачить, в хащах НЛО стоїть, а біля нього – інопланетяни. Ну, єврей тут швиденько квіточок позбирав, букет зробив та і підбігає до них, вітає:
- Пгивіт вам від землян, любі бгати по розуму!
- От, блін! І сюди вже дісталися! – зніяковіло подумали інопланетяни. :dash:
Але, все ж таки, давайте будемо серйозними:
Йде телевізійна реклама:
- Тато, а інопланетяни є?
- Ні, синку!.. То наркотики :D
- Тату, а люди є?
- Ні, синку, люди закінчились, їж сир...
- Тату, а люди є?
- Ні, синку, люди закінчились, їж сир...
+1
:D
+1
Трохи про снігову людину:
- А ви чули, що снігова людина розмножується спорами?
- Та як це так?!?
- А дуже просто. Спускається з гір і каже: «А споримо, зараз розмножуватись будемо?» :)
Новини науки!!!
Українські астрономи в сузір"ї Великої Ведмедиці виявили нову зірку! Тепер сузір"я мають перейменувати на Великого Ведмедя. :D
Новини науки!!!
Українські астрономи в сузір"ї Великої Ведмедиці виявили нову зірку! Тепер сузір"я мають перейменувати на Великого Ведмедя. :D
Бугага!!! Тимуре, осьдечки перший, як на мене, анекдот, вартий уфа.
Бугага!!! Тимуре, осьдечки перший, як на мене, анекдот, вартий уфа.
Ну, чому ж... Як на мене, анекдот від Prophet (допис №6) теж класний! Та й про спори і наркотики я би поставив... Втім, нехай добірку анекдотів компонують Малахай і (або - як вони домовляться) Спейсер. Вони редактори - їм перше слово! Мені, як головному редактору - друге й вирішальне... ;) А тут публікується лише сировина...
А тут публікується лише сировина...
О! До речі, про сировину. Для дуже довірливих :dash:
В Шотландії на потік поставлено виробництво лохнеських чудовиськ - в пропорції два лоха на одну Нессі :aga:
Black3012
20.05.2008, 10:53
Пам"ятаю карикатурку в журналі "Техника-молодежи".
Марс. Стоїть апарат "Вікінг". Збору сидять два схожих на равликів марсіанина - великий і маленький. Маленький питає:
- Тату, а що він робить?
- Доводить, що нас не існує.
Найвагомішим доказом існування розумного життя у Всесвіті є той факт, що з Землею й досі ніхто не бажає зв‘язуватися :(
Natalka Ptah
28.05.2008, 01:01
Мені теж сподобався анекдот з двох частин від Spaser і Prophet. Супер.
І останній класний. :)
Anatoliy
28.05.2008, 02:00
про великого ведмедя - суперово :)
:p
Коли у нас вдома з'явився комп'ютер з Інтернетом, я одразу захотів подивитися, що воно таке. Але мамця сказала, що Інтернет - то суцільна гидота й розпуста. Отже, мені дозволили дивитися одну-єдину веб-сторіночку - about:blank. Біленьку таку, порожню. Дивився я на неї довго-довго: день... тиждень... місяць... рік... Спочатку думав, буцімто нічого цікавого там немає, зате тепер на цій сторіночці оселилися двоє моїх друзів, які запрошують мене в гості до себе - в комп'ютер...
Праця зробила з мавпи людину. Інтернет зробить з людини - гуманоїда...
Загублена дитина
10.07.2008, 19:13
мдя? у мене є всі шанси =)
Anatoliy
10.07.2008, 22:58
Праця зробила з мавпи людину. Інтернет зробить з людини - гуманоїда...
новий вид соціальної істоти :)
Загублена дитина
11.07.2008, 00:22
по-моєму, це трошки анти-соціально =)
живе спілкування однозначно краще!!!!!!))
Mercenary
14.07.2008, 23:51
Це не зовсім анекдоти, але тут є і бластер
(Молодые поэтессы
Бластер розовый нашли.
Целый день с него стреляли-
На квартирнег не пришли!),
і боротьба з попсою
(Вдали гулко ухнули стэки
И травы покрыты росою...
Простимся, родная, навеки!
Иду воевать я с попсою!),
і гіперболоїди
(Вышел на крыльцо андроид
Почесать гиперболоид.
Почесав гиперболоид
Тихо засвистел андроид)
і ще багато чого, що вимагає від нас проголошена Ідеологом ідеологія.
http://mudorock.narod.ru/poezia.htm
Панове Хфантасти, аде ж анекдоти?
Спробую повернути Вас до теми борадатим:
"Повертається перша експедиція з Землі на Марс (Альфа-центавру, чи ше куди) і приходить зі звітом до центру керування польотами.
- Ну і шо Ви там бачили? - запитує головний марсіанин (...)
– Ну є там, на Землі, велика країна. США називається. Техніка там є, але до нас ше їм далеко.
- А ще що?
- Є там ще одна велика країна. Франція називається. Жінки гарні там є, але до наших ще їм далеко.
- А ще що.
- ...Є там ще одна, ну дуже велика країна... Сіли ми там, підходять до нас двоє аборигенів. Один з них каже :"Трєтім буш?". Далі нічого не памятаю. НАвіть як та країна називається забув."
Ню-у-у, якщо бородаті згадувати...
То мені найбільш до вподоби старі добрі політичні, як амениканці на Місяць прилетіли і почали...
1) ...розмітку територій робити, де яка колонія буде. Раптом селеніт виповзає з якогось кратера і каже: "Ідіоти! Тут вже до вас якийсь лисий прилітав і наказав: усе це - під кукурудзу!.."
2) ...туннель у скелі довбати за допомогою фантастичної техніки. Як раптом з'являєтся селеніт та й каже: "Тут задовго до вас якісь бухарики за допомогою кирки, лопати і якоїсь матері да-а-авно всі туннелі продовбали!"
Але зараз інші часи. інша держава, інші политики...
Хоча "кирку, лопату і якусь матір" я згадую дедалі частіше.
Mercenary
16.07.2008, 02:27
амениканці на Місяць прилетіли і почали...
передавати до американського ЦУП-а радіограми: "Тут вже росіяни, вони фарбують планету в червоний колір!"
Мис Канаверал: " У вас є банка білої фарби?"
"Так"
"Тоді дочекайтеся, поки дофарбують, і напишіть: "КОКА_КОЛА"!
Загублена дитина
16.07.2008, 03:13
"Тоді дочекайтеся, поки дофарбують, і напишіть: "КОКА_КОЛА"!
ахаха)
передавати до американського ЦУП-а радіограми: "Тут вже росіяни, вони фарбують планету в червоний колір!"
Мис Канаверал: " У вас є банка білої фарби?"
"Так"
"Тоді дочекайтеся, поки дофарбують, і напишіть: "Marlboro"
Американці пишуть своє "Marlboro", а росіяни передають до свого ЦУП-а радіограми: "Тут американці, вони пишуть на нашому червоному прапорі "Marlboro"!"
У відповідь:
"Як закінчать, підведіть знизу риску і підпишіть "Міністерство оборони СССР попереджає: Куріння небезпечне для вашого здоровя"
Село. Глушина. По радіо передають, що десь в цьому районі розбилося НЛО, з нього вийшли маленькі зелені прибульці зі червоними очима, і попереджають, щоб прибульців не били, не поїли горілкою, а вступали з ними в контакт.
Пройшло три дні.
Косить мужик траву. Аж гульк! А в кущах сидить маленький, зелений із червоними очима. Пригадав, що бити та поїти не треба, а потрібно входити в контакт.
Підходить до нього і починає жестикулювати.
- Косар. Коса. Кошу.
Той мовчить. Мужик знову.
- Косар. Коса. Кошу.
Прибулець сидить та мовчить. Мужик вже кричить спересердя.
- Косар! Коса! Кошу!
Той у відповідь.
- Ліс. Лісник. Сру.
Загублена дитина
17.07.2008, 02:03
знаю я цей анікдот. але він від того не менш смішний =)
Mercenary
30.07.2008, 00:15
http://www.anekdot.ru/a/an0704/F070412.html
Mercenary
30.07.2008, 22:48
А у нас вчора під вікнами НЛО висіло...
Хакер (роздратовано, не відриваючись від комп"ютера):
- Хто ж його під "вікнами" ставить, треба було під LINUX, тоді б не зависло..
Олександр Левченко
07.08.2008, 17:39
- Яка різниця між живим класиком УФ і народним класиком Пустомитівщини?
- Перший відпочиває два тижні у Єгипті, а другий - тиждень в Іллічівську!
:drinks:
Замість анекдоту...
Крим зайнявся пошуком космічного розуму раніше усієї планети. Перше послання до позаземних цивілізацій з радіоантен Євпаторійського центру дальнього космічного зв"язку уйшло ще 46 років тому - 19 листопада 1962 року. Міжпланетна радіотелеграма для іншопланетян містила всього три слова: "Мир", "Ленін", "СРСР". І те, що на неї досі немає відповіді, є доказом того, що розум у Всесвіті таки є... :D - http://1k.com.ua/218/details/6/1
І, до речі Сашко, чи ти знаєш чим звичайні смертні відрізняються від класиків будь-якого штибу? Вони взагалі не відпочивають :(
І, до речі Сашко, чи ти знаєш чим звичайні смертні відрізняються від класиків будь-якого штибу? Вони взагалі не відпочивають :(
На відпочинку я зазвичай працюю над текстами. Це цього разу дружина не дозволила брати з собою лаптоп - щоб я займався виключно нею... Ну, вона мала рацію: адже я вперше віз за три моря на черветре (на Червоне - після Азовського, Чорного і Середземного) інваліда 2-ї групи... :cool:
Mercenary
12.09.2008, 22:21
http://caricatura.ru/parad/zavgorodnaya/pic/2951.jpg
Mercenary
12.09.2008, 22:41
— Пэтро!
— Га?
— Чуэшь, як оти кляти москали нашого украинського письмэнныка Шмалька клычуть?
— Як?
— Валенти-и-инов! У-у-у, повбывав бы!!!
Взято тут:http://www.gumer.info/bibliotek_Buks/Culture/Article/_Roife_AnekFantast.php
Mercenary
12.09.2008, 22:43
Гэндальф вытащил кольцо из камина и спросил:
— Фродо, ты что-нибудь видишь необычное?
— Да, я вижу, — ответил Фродо, —здесь надпись: Made in China.
— Вот этого я и боялся! — сказал Гэндальф.
Анекдот и фантастика
А.Б. Ройфе
Анекдот как феномен культуры. Материалы круглого стола 16 ноября 2002 г. СПб.
За спалахами наднових зірок можна завжди визначити, де ще в нашому Всесвіті запускають колайдери :D
Black3012
15.09.2008, 21:05
Гггг... Так і хочеться перефразувати цитату з Сапковського: "В 2008 році Кінець світу не відбувся..." :)
Думаю, вчені отримають черговий парадокс, під який терміново вигадуватимуть нову теорію :)
Андрон Кобила
16.09.2008, 19:41
- Тату, а як народився наш всесвіт?
- Синку, ти знаєш, це складне питання.. ну, колись був інший всесвіт, до нашого, ну ще до великого вибуху. а потім на одній з планет вчені запустили великий андронний коллайдер ,))
http://nan.ramot.ru/elfp-c-7
«Поворачивается на Морийском мосту Гэндальф к Балрогу и указывает на него посохом. Тот с криком валится в Бездну. Гэндальф - Леголасу: - Так где это ты там насчет пролитого масла вычитал?»
«Долго стучались Хранители в ворота Мории... пока Гэндальф не нашел ЕЩЕ одну тайную надпись... "НА СЕБЯ"»
* * *
http://www.melkori.narod.ru/humor1.html
Пришли Хранители в Летописный Чертог, видят - вокруг орочьи ятаганы валяются поломанные, панцири разорванные да бутылки битые. А на гранитной плите надпись: "Балин, сын Фандина, государь Мории. Не будите его, он с похмелухи еще страшнее."
Прибегает Пин к Арагорну и орет:
- Тролли!!!
Арагорн пошел посмотреть и говорит:
- Дурак ты, хоббит... Ты что, не видишь - они каменные. Это Вашингтон, Линкольн и Джефферсон...
Hа Cовете у Элpонда. Гэндальф:
- А сейчас я пpедставлю Cовету главное доказательство того, что это именно то самое Кольцо! (надевает Кольцо на палец) ЭШ HАЗГ ДУРБАТУЛУК, ЭШ HАЗГ ГИМБАТУЛ...
http://smeshok.com/main/humor/anekdots/harryp/index-00001.shtml
Гарри смотрел на луч, соединяющий его палочку с палочкой Темного Лорда.
В голове у него была лишь одна мысль: "Только не дисконнект! Только не дисконнект!"
- Мистер Холмс, как вы думаете, что такого опасного хранится в подвале школы Хогварст?
- Урановая руда или, на жаргоне, "Филосовский камень".
- Правильно, но как вы догадались?
- Элементарно, профессор МакГонагл: Люк в подвал охраняет трехголовый пес...
Персик - это не только ценный фрукт, но к тому же староста школы и редкая скотина...
На уроке зельеварения:
—Уизли, как приготовить Усыпляющее зелье?
—Надо смешать…
—Не правильно! Еще раз спрашиваю, как приготовить зелье усыпления?
—Нужно растереть…
—Не верно! Последний раз спрашиваю, как приготовить Усыпляющее зелье?
—Да не знаю я, профессор Снейп!
—Правильно, Уизли.
Хогвартс, идет урок, вдруг Невилл тянет руку и говорит:
- Профессор могу я пойти в туалет?
- Да Невилл, иди!
Через час опять Невилл поднимает руку и говорит:
- Профессор могу я пойти в туалет?
- Да Невилл, иди!
Через час опять тоже самое. Тут Рон решил узнать что такое, подходит к Невиллу и говорит:
- Невилл, а че ты так часто в туалет ходишь? Может Малфой тебе слабительное в еду подсыпал?
- Не Рон, понимаешь у меня просто свидание!
- И с кем же?
- Да так, в плаксу Миртл влюбился!
Анекдоты про Гарри Поттера
"Хватит дурью маяться... Пора уже и деньги зарабатывать" - решил Гарри Поттер и покрасил свою палочку в черно-белые полосы.
Возмущённая реплика главного героя: "Что вы на меня так уставились?! У меня что на лбу написанно, что я Гарри Поттер?!"
Изобрели новый дезодорант "Гарри Поттер". Прекрасно удаляет запахи гари и пота.
Мальчик съел килограмм селёдки, солёный огурец и запил молоком...
Смотрите в кинотеатрах - "Гарри Поттер и тайная комната".
Объявление:
Внимание! Предлагается экскурсия в Азкабан. Места в заднем ряду — для поцелуев.
Сортировочная шляпа:
....факультет Слизерин!
....факультет Гриффиндор!...
...Рязанская исправительная колония!
Сирота Том Риддл шатается по улице и надоедает прохожим.
— Дядь, дай закурить.
— А волшебное слово?
— AVADA CEDAVRA!
Кабинет Дамлдора, собрание внутреннего круга.
Альбус, ни к кому конкретно не обращаясь:
- И все же я не понимаю, как Поттеру удалось пережить смертельное заклятие?..
Снейп:
- Ну, в принцпе, я могу объяснить.
Альбус:
- Объяснить я и сам могу. Я не-по-ни-ма-ю!
Гарри Поттер и Вольдеморт. Финальная сцена.
Вольдеморт:
- На колени!!! На колени!!!!
Гарри забирается к нему на колени.
- Ну вот, малыш, давно бы так…
"Властелин Колец", третий фильм, сцена на Ородруине:
Голлум падает с кольцом в кратер Роковой горы. Сэм и Фродо вздыхают с огромным облегчением. Неожиданно из кратера вылетает Гарри Поттер на метле с воплем:
— Поймал! Поймал!
В каком то интервью Джоана сказала, что последним словом последней книги будет слово "шрам".
Один из вариантов концовки: "...И у Гарри отвалился накладной шрам..."
А що, фентезюшні анекдоти теж можно? Йоу! Тоді тримайте, тільки російською, тому що Арда на кулічках це москальський сайт :)
Скитается Финрод по лесу, видит - поляна, на ней костер догорает, вокруг все загажено, пивные бутылки разбитые, банки консервные валяются, гитары да магнитофон... И толпа народу вповалку спит. Вышел он на поляну и давай разоряться:
- Ах вы ж волки позорные, ах вы ж козлы гребаные, хрен вам в задницуу, что ж вы, бля, засрали-то все, мудачье немытое...
Клан Беора с трепетом внимал дивной эльфийской песне...
Из речи Финрода Фелагунда перед народом:
- Я не расист и многие люди...шки - мои лучшие друзья...
Создал Ауле-Кователь Семерых Отцов Гномов, а папа Илуватар рассердился. Тогда Ауле взял кувалду и раздолбал гномов вдребезги. С тех пор гномы размножаются делением, а кувалду любят, как орган размножения.
Новость :
Союзмультфильм готов похоронить Голливуд.
В самом сердце курятника Черная Курица снесла Черное Яйцо. Яйцо со смертью Кащея. Более трех тысячелетий было оно утеряно - но Изменения грядут в Мире. Просыпается Кащей, просыпается яйцо. Кто владеет яйцом - тот и решит судьбу мира. Огромная ноша ложится на плечи маленького испуганного поросенка. Яйцо должно быть доставлено в самое сердце курятника и вновь вставлено в курицу.
Девять героев: четыре поросенка, Чебурашка, Буратино, Иванушка-дурачок, Винни-Пух и Оле Лукойе против Кащея Бессмертного и прочей нечисти.
Любовь и коварство, дружба и предательство - все это в новом остросюжетном мультфильме "Властелин Яиц".
Смотрите на экранах страны трилогию:
1. Братство Яйца.
2. Две избушки.
3. Возвращение Пятачка.
Там ще багато. Кидати?
А що, фентезюшні анекдоти теж можно? Йоу! Тоді тримайте, тільки російською, тому що Арда на кулічках це москальський сайт :)
Там ще багато. Кидати?
Це я так вважаю, що можна фентезюшне кидати, а як народ на це подивиться...
:eek:
А Ви краще кидайте посиланнячко на збірки анекдотів - якщо зразки сподобаються, інші відгукнуться.
:aga:
А Ви краще кидайте посиланнячко на збірки анекдотів - якщо зразки сподобаються, інші відгукнуться.
От тут саме одна приглянулася. Правда бородата трішки, зате класна.
http://anti-orange.com.ua/
О, цей сайт - суцільний анекдот!
Це я так вважаю, що можна фентезюшне кидати, а як народ на це подивиться...
:eek:
:aga:
От і чудово.
http://www-koi.kulichki.com/tolkien/ponchik/redbook/index.html
Це "Красная книга западных приколов". Найбільша збірка анекдотів та жартів на теми Володаря кілець та іншіх творів Дж.Р.Р.Т.
Не для прихильників наукової фантастики.
Проза це коли 10 сантиметрів.
Комедія це коли 10 міліметрів.
А 10 метрів - уже фантастика!
Black3012
19.09.2008, 10:23
Эльфийское сказание о походе Арагорна
Расплавить чужое кольцо собирался король.
Ему королева мешок сухарей насушила,
Фамильную мантию так аккуратно зашила,
Дала ему пачку махорки и в тряпочке соль.
И руки свои королю положила на грудь,
Сказала ему, обласкав его взором лучистым:
"Получше их бей, а не то прослывешь пацифистом,
И царство свое ты отнять у врага не забудь".
И вот во дворе стоят четверо хоббитов в ряд,
Гремучая смесь из людей, гнома и эльфа.
Сказал им король: "Мы прославим себя в поколеньях,
Мы Арду спасем и с победой придем, гип-ура!"
И вот отзвенело прощальных речей торжество.
И только Колечко навеки осталось в геене,
А Гендальф из Серого, вылиняв, сделался Белым,
Да хоббиту палец отъели - а так ничего.
Играйте, оркестры, звучите и песни, и смех:
Ненужной печали не стоит, друзья, предаваться -
Ведь рыцарю смысла нет век холостым оставаться.
И, кстати, эльфиек всегда не хватает на всех.
Не для прихильників наукової фантастики.
А "УФО", між іншим - це журнал не тільки наукової фантастики. Це - журнал будь-якої фантастики!.. ;)
У фізиків існує чудова традиція: один раз на чотирнадцять мільярдів років збиратися і запускати Великий Колайдер :)
Балога опісля відвідин гілки УФ на Літфорумі в милі забігає до Ющенка:
- Віктор Андрійович, сьогодні в світі починають випробування адронного коллайдера. І світ може зникнути.
- А Тимошенко теж зникне?.
- Безумовно, так!
- Тоді нехай випробовують… :D :D :D
Впіймали орки ельфа і кажуть йому:
- Обратись ко злу!
Ельф їм відповідає:
- Гаразд, задовбали вже, ведіть свого козла
;)
Олександр Левченко
24.09.2008, 16:28
Чи замислювались ви над усіма значеннями терміну "космічний лайнер" в українській мові? :)
Чи замислювались ви над усіма значеннями терміну "космічний лайнер" в українській мові? :)
Анонсуєш новий твір?:clapping:
А-ха-ха!.. У-ху-ху!!! :clapping:
Як спейсер скажу, що лайнер це круто! :D
Олександр Левченко
26.09.2008, 21:12
Ще один анекдот про "лайнерів" :). Не зовсім фантастичний, але цілком науковий, оскільки був розказаний на неофіційному завершенні XV Всеукраїнської наукової конференції "Сучасні проблеми прикладної математики та інформатики". :drinks:
Акула вчить мале акулятко полювати на людей.
- Бачиш у морі людину, підпливаєш, робиш навколо два круги, на третьому цап - і з'їдаєш!
- Мамо, а чому не можна просто підпливаєш, цап - і з'їдаєш?
- Ти що, хочеш з'їсти її з г..мном?
:D
Загублена дитина
26.09.2008, 21:17
+100)))
- Пане президенте, сьогодні дві новини з Китаю, одна добра , друга погана.
- Починай з доброї!
- У Китаю припинилося зростання населення.
- Чудово. А погана
- У Китаю почато виробництво нанореплікаторів.
Black3012
24.10.2008, 14:28
- Куме, а чому слово "Земля" - жіночого роду?
- Та, куме, тому, що ніхто не знає, скілько їй років!
(Ганя Полупанцьова)
НАТО призупинило виробництво зброї з елементами штучного інтелекту, оскільки прототип розумної бомби так і не вдалось випхати з літака. :D
Mercenary
28.10.2008, 20:33
http://www.prozvon.ru/shiroka.html
http://www.prozvon.ru/shiroka.html
Надто затягнута маячня. Зі мною якось листувався один придурок, який називав себе "Сатаною", "Рудим Клоуном" тощо. Він такі шедеври на багато-багато сторінок ліпив!..
Проте я вважаю за краще витрачати відведений мені час більш конструктивно.
Mercenary
29.10.2008, 23:31
Зі мною якось листувався один придурок, який називав себе "Сатаною", "Рудим Клоуном" тощо. Він такі шедеври на багато-багато сторінок ліпив!..
Проте я вважаю за краще витрачати відведений мені час більш конструктивно.
Листування - процес обоюдний. Він дописував - бо придурок. А ти - нащо?
Листування - процес обоюдний. Він дописував - бо придурок. А ти - нащо?
Ні, писав мені він: десь роздобув адресу... Метою тих листів було, типу, витягнути мене на "ігри чистого розуму двох інтелектуалів".
Проте за всі роки нашого листування я написав йому аж 2 листи - менше, ніж князь Курбський Івану Жахливому (Грізному). Почалося це після останнього його послання, в якому він тупо ображав журналістів, які нічого не роблять після Помаранчевої революції для роз'яснення народу суті цього процесу. У відповідь я надіслав йому (з коментарями) список своїх публікацій в журналі "РоботодавецЬ", у "Державі - 7 днів", на "Іншому Боці" тощо. Також написав, що в медіа не все можна зробити і що преса - то загалом не панацея, а журналісти самотужки країну не "вилікують". Запропонував надіслати свої книги, в т.ч. "Апокаліпсис по-київськи". Ну, і паралельно пояснив, що він - справжній придурок, а не "Рудий Сатана" і до "сатани" йому далеко, як до Марса.
Він дуже завівся від тих двох листів... причому в позитивному сенсі! Написав, що нарешті у нас почалися "ігри розуму інтелектуалів". Але оскільки листування велося з хатньої скрині tim-lit@ln.ua - останній його лист прочитала моя држина. Не знаю, що там Олена йому відповіла (принципово не читаю чужих листів), проте уявляю, що то були суцільні матюки: коли ображають одного з нас, інший не церемониться і шматує на бритнський прапор. Після того випадку "Рудий Сатана" заткнувся в ганчірочку.
P.S. А по суті... Знаєш, я намагаюся відповідати всім, хто до мене звертається! Промовчати навіть на явно придуркувате звернення - ні-ні, нізащо! Я не "метр" і на "метраїзм" не захворію ніколи!.. Зрештою, письменник - людина публічна, письменник і журналіст - людина двічі публічна. До мене звертаються - я мушу дати відповідь!.. Це принципово.
Black3012
13.11.2008, 15:32
http://pics2.pokazuha.ru/p3432/0/d/4205511ad0.jpg
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008