КПК

Показати повну версію : Юрій Винничук: про IQ звізд

Тайлер
18.06.2008, 14:42
...Так от, втішаючись своїм високим IQ, хотілося б також потішити і Магілєвскую. А то жити з таким IQ, як у неї, просто непристойно. А вже виходити до мікрофона – виняткове нахабство.

Ну, от є ж такі люди, які промовляючи, видають звуки, що нагадують напівпережовану коров’ячу жвачку з тією лише різницею, що корова, як особа вихована, залишає цю жвачку при собі, а вони – ні. Принаймні коли я слухаю Кріля, то постійно згадую коров’ячу жвачку. От у нього теж із тим IQ не альо. Або візьмімо Довгого. Він, безперечно, майстер монологу. Йому б на сцену! Чавити публіку своїм IQ. А так – пропадає талант трагікоміка...

повний текст на http://dusia.telekritika.ua/Klinika_Pavlova/11088

ROMB
18.06.2008, 15:23
Я шось не розумію до чого тут мова про IQ і Наталю Могілевську. Інтелект як і будь яка інша властивість має здатність розподілятися. Основна маса, тобто статистична більшість - 67,34% має інтелект відповідно творчості Наталі Могилевської, інші 32,66% розподіляються так: 16,33%, що лежать нижче статистичної більшості слухають Тіматі, другі 16, 33% пишуть на Litforum. Інтелект, любий друже, це спадкове і не можна звинувачувати людей в тому, що вони тупі.

acid drinker
18.06.2008, 15:44
серйозно спадкове? тут ви мене здивували однозначно.

2 Тайлер - а фотка там у нього капець яка стрьомна...

radus
18.06.2008, 15:52
другі 16, 33% пишуть на Litforum.
Ні, на літфорум пишуть інші, а не другі, а другі - пишуть статті про IQ Могілевської. :)