Показати повну версію : About nick
Пропоную за філіжанкою кави росказати про історію своїх віртуальних прізвиськ.
Мій основний нік $hakesbeer - тому що звучить, і пиво я люблю, а на цей напис натрапив в неті.
А Гриж - прізвисько одного досить симпатичного віслючка.
Приєднуйтесь!
Prim. Коротко і ясно.
Приймаченко - моє прізвище. Я його трохи скоротив. От і вийшло. Дехто називає Prime`ом.
Желязний "Лорд Демон", там є такий собі демон-нарконман.:)
silverfish
01.11.2005, 09:13
Свого часу мені, як і Стаху Перфецькому, подарували срібного персня у вигляді рибки...
Див. Ю.Андрухович "Перверзія" :)
Mercenary
04.11.2005, 19:46
А я десь у травні писав продовження (або другу частину - сам ще не знаю) фантастичного роману (перша була у "Сучасності" №3 за 2004 р.). Мені знадобилося слово - синонім до найманця. Ландскнехт - не підійшло, "дикий гусак" - надто сучасно... Різні там "солджерз оф форчун" - тим паче!
І тут - застаріле Mercenry!
Я приходив на Форум як Зайда, потім кинув ходити, знов з"явився... Форум впав...
Після відродження зареєструвався вже так, от і вся історія.
~Pick@chu!!!
09.11.2005, 16:45
ой. а хз :D
Лиєт - це персонаж з фільму з книги та фільму Дюна. Чому обрав цей нікнейм? А чорт його зна. Просто сподобалось.
Balti від Baltazar ну тут коментарі зайві.
А раніше в мене був складніший нік - Wilwarin з Толкіена на честь одніеї з зірок.
Усе просто - багаторічний фан The Cure... "Please stop loving me, I am none of these things" R. Smith
А я, radu$, долари люблю. :)
МАЛАХАЙ -1. Довгий шкіряний батіг. 2. Хутряна або підбита хутром шапка з широкими навушниками.
А ще герої одного з перших моїх оповідань.
untitled
08.06.2007, 15:13
улюблена пісня sigur ros - untitled 1...і на нік гарно звучить:)
Гм, а я про батіг-малахай не знав.
А untitled - це ще й автоматична назва файлу у купі програм. :)
acid drinker
08.06.2007, 17:07
є такий ейсід-трешевий гурт... acid drinkers. я любила їх (більше за вигляд, ніж за музику), коли маленька була. симпатичні польські дядьки...
Нік Лея в мене вже дуже давно. Певно більше ніж рік. Я вже звикла до нього майже як до імені.
Це ім`я принцеси з "Зоряних Воєн". Мені дуже сподобалось просто.
А розкажіть!
Спочатку Ви... :D
А я вже не пам'ятаю, чесно. Це було давно і неправда :)
А тепер уже звиклася і розстатися не можу, який би він не був дурний...
був такий фільм (я його навіть не бачив)
головне, щоб звучало
після цього вигадав собі інший (/Парвулеско/ (письменник з фільму BOUT DE SOUFFLE) тепер би реєструвався під ним
Cleric_Preston
20.06.2007, 10:53
А клерик Престон - головний персонаж одного з моїх улюблених фільмів "Еквілібріум". Той Престон занадто старанний, наївний та дурний. Прямо як я. Ще треба прозіуму вколоти собі, щоб жити було краще.
А клерик Престон - головний персонаж одного з моїх улюблених фільмів "Еквілібріум".
До речі, вчора по Новому каналі транслювали фільм цей...
Cleric_Preston
21.06.2007, 11:06
Дякую, Cured, тепер я повернуся у вчора і перегляну цей фільм :)
untitled
21.06.2007, 11:33
Продам машину часу:)
Дякую, Cured, тепер я повернуся у вчора і перегляну цей фільм :)
Буквально годину тому завершився повтор на тому ж Новому... ;)
А я дуже люблю своє імя. Назвали мене не просто так, а вчесть Наталки Ростової - героїні роману Л.Толстого "Війна і народ".Схожою на неї я звичайно ж бути не хочу, але і придумувати собі псевдоніми також не бажаю, тому і пишу кругом "Наталка".
Cleric_Preston
21.06.2007, 17:39
Ти міг би сказати, що воно через годину почнеться? Чи лише треба мене сповістити про те, що годину тому все закінчилося?? :D
Ти міг би сказати, що воно через годину почнеться? Чи лише треба мене сповістити про те, що годину тому все закінчилося?? :D Міг би, якби була програма телепередач і ПК під рукою на момент виявлення... Сорі, некст тайм буду своєчасним... ;)
Nice Gothic Girl
22.06.2007, 15:03
Гарна Готична Дівчинка - це я.от є тільки дві проблеми:я не дівчина,і не гот.
просто колись хотів так назвати пісню про готів,але передумав....
GIZA -- акронім. Тутечки ховається моє повне ім"я. Хоча єгипетські асоціації теж приймаються.:)
Андрон Кобила
22.06.2007, 22:57
Друг радив "Иннокентий Полиграфович", та я 'трохи' переробив,)
Гарна Готична Дівчинка - це я.от є тільки дві проблеми:я не дівчина,
Знайшла чим пишатись! ;) (c).
Nice Gothic Girl
24.06.2007, 01:14
а я не пишаюсь.сприймаю як належне.
Nevermore
13.07.2007, 08:10
Из поэмы Эдгара По "Ворон". Каждая строфа поэмы заканчиваеться словами Nevermore. Кроме того у Верлена два стиха, которые очень люблю с названием Nevermore.
чимось схоже на моє ім'я, але це я потiм помiтила..
хотiлося щось коротке i влучне- перше вдалося, з другим- не знаю: буваю така їдуча, що люди плачуть вiд мене))
але якщо сльози- це прояв душi, то таки вгадала))
...то все був жарт.. частковий..
Anatoliy
15.02.2008, 17:25
хм.... як би то пояснити всій вибір..... :)
насправді це не мій нік, а просто ім'я. нік то є, але коли я його вперше почув, то мало не налупцював знайомого. але пізніше, коли вже займався (зовсім недовго) брейком, ми з друзями створили команду, а кожному дали нік. на той час я почав сприймати те прізвисько вже не як образу, а як звичайний прикол, користувався ним у чатах, у всьому фактично. от і нік приліпився.
это моя фамилия)) хотя порыбачить я вправду не прочь.
vic.tor.doc
14.11.2011, 23:12
vic - майже всі літери - початкові прізвища, імені та по-батькові.
doc - так мене називали майже що з дитинства.
А tor між ними - математичний символ (бублик, я до речі, полюбляю їх), замість тире чи крапки. Просто, щоб було по-іншому.
мій нік - DenisP (http://hdmoviestrailers.com/) позначають мої ім'я та прізвище.. все просто...
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008