КПК

Показати повну версію : Завтра война!

Black3012
03.07.2008, 10:20
Якщо хтось читав цю футуристично-патріотичну бадягу, поділіться враженнями.

Загублена дитина
03.07.2008, 23:06
не знаю... у мене фраза викликала лише несвідомий порив побігти у супермаркет: накупити солі і мила)) а! ще! побудувати бункер у підвалі і вирити навколо хати проти-мародерські рови)) у них ще можна підвести труби з туалету))

Black3012
09.07.2008, 12:12
Насправді це фантастичний цикл О.Зорича (українського дуету).
Там описується майбутнє, де Велика Росія випередила Америку, словом, усе так, як зараз, тільки з точністю навпаки, американці рвуться вчитися в Росії, армія землян складається переважно з росіян.
Невже ніхто не читав?

Загублена дитина
10.07.2008, 02:06
нє.... хм. цікаво...

Verdex
10.07.2008, 19:02
Я читав. Досить цікава річ, проте продовження читати в найближчому майбутньому не збираюсь... Такий собі фантастичний бойовичок...

Black3012
17.09.2008, 17:49
Ці бойовички, так мені здалось, пишуться з цілком земною метою.
Події в Грузії тому підтвердження.
Здається, Росії знову закортіло стати Великою. От тільки в украй неправильний спосіб.
Як вам слівце: "Великораса"?

Spacer
27.09.2008, 18:43
Можливо, це і офтоп, але...

Глєб Єлісеєв: «Я б віддав перевагу серіалу виховання, де герой проходить шлях від кадета домаршала. Земля поділена на блоки і, можливо, малюється декілька паралельних доль – людей та цивілізацій. Росія в певному сенсі домінує, йдуть війни або, певною мірою, боротьба із зовнішньою небезпекою. Своєрідний феномен Горнблауера».

Дмитро Володіхін: «Росія домінує, згодний. Христіянська Росія, що займає в космосі міцні позиції. Такий серіал має прищепити смак до перемог»

З круглого столу щодо "російського бачення майбутнього" - http://politjournal.ru/index.php?action=Articles&dirid=169&tek=8195&issue=220

radus
29.09.2008, 10:24
Хе. Цікавий не так серіал, як реакція на нього російських товаришів. Багато хто вважав його пародією, на кшалт "Біла-героя галактики". Сміялися над тими, хто вважав, ніби це не так (і наді мною, ага). Коли раптом Зорич виступив спочатку у ЖЖ, а потім на ВІФі, й заявив, що це ніяка не пародія, що він справді вірить і сподіваються у те, що пише.
Позатикалися. :)
Називати Зоричів українськими письменниками я б не став.

Spacer
02.10.2008, 14:54
:dash::dash::dash:

http://www.zorich.ru/worlds/zavtra_vojna/plakats/poster_proud_russia.jpg

Black3012
02.10.2008, 15:45
Ого! Там в одного дядька лазєрний мєч за сємью саженямі?
А в того, що ближче, калькулятор МК61?